Reklama na e-Konkursy.info

Wkurza mnie...

assal

#7232071 Napisano: 30.12.2024 19:20:49
Też się wkurzałam, że mnie w Avanti już nie lubią. Zrobiłam sobie dłuższą przerwę od nich, nie grałam w ogóle, a wróciłam teraz, gdy pojawiła się seria lepszych konkursów.
Bardzo się znów lubimy. Nadajemy na tej samej fali emotka
Za to mnie wkurza, że w Amooco wygrywam z kompletnego przypadku emotka
0 0

zezowaty_kot

#7232073 Napisano: 30.12.2024 19:38:23
estrelitta napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

estrelitta napisał(a):

edzia21 napisał(a):

maverick napisał(a):

że nie mam pewności, ale obawy iż chyba znów moje zgłoszenia na tej całej platformie Joy nie docierają emotka  żeby nigdzie nic nie trafić
Raz jak człowiek wygrał, musiał być jakiś błąd systemu  emotka

Spoko...masz chociaż jedną wygraną - u mnie ogromne 0 (od kiedy istnieje JOY) emotka

Kurczę, u mnie podobna sytuacja  - skuteczność znikoma u Avanti. Coś musi być na rzeczy, dlatego of nowego roku odpuszczam ich konki emotka

mam dokładnie to samo... W tym roku nie wygrałam nic u Avanti gdy tymczasem we wcześniejszych latach jakoś mi szło...

Ja w poprzednich latach wygrywałam bardzo dużo - często nawet byly to nagrody I  stopnia. Wygrałam nawet wymarzone autko. A teraz w konkursie Pepsi w Lidlu na 5 zgłoszeń jedno wielkie 0. Może teraz jest inny klucz. emotka

Jeżeli zgłoszenia nie docierają, to jakim cudem jest tyle nagród na forum? Z żadnej innej agencji nie ma takiego wysypu wpisów w MDW. Mnie też w tym roku szło w Avanti słabiej, ale wiem też, że nie pisałam tak jak kiedyś, ale jakieś bony wpadały (nagrody dzienne). Tematy konkursowe się powtarzają, coraz ciężej wpaść na ten jeden, jedyny wyjątkowy pomysł, który wyróżni się na tle innych. Wiecie, że pewnie wszyscy mamy te same koncepcje, tylko ubieramy je w inne słowa? U nich zawsze premiują POMYSŁ, nie ładny wierszyk.

@gnieszk@

#7232078 Napisano: 30.12.2024 19:54:48
maverick napisał(a):

że nie mam pewności, ale obawy iż chyba znów moje zgłoszenia na tej całej platformie Joy nie docierają emotka  żeby nigdzie nic nie trafić

Docierają, docierają 🙂 A dowodem na to będą nagrody z konka w Biedrze. Tam to już chyba każdy wygra 🙂
0 0

29renata

#7232090 Napisano: 30.12.2024 20:28:19
@gnieszk@ napisał(a):

maverick napisał(a):

Docierają, docierają 🙂 A dowodem na to będą nagrody z konka w Biedrze. Tam to już chyba każdy wygra 🙂

Tylko kiedy się o tym dowiemy?
0 0

@gnieszk@

#7232091 Napisano: 30.12.2024 20:33:10
29renata napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

maverick napisał(a):

Tylko kiedy się o tym dowiemy?

Jak Avanti wyśle maile 🙂

pusheen

#7232092 Napisano: 30.12.2024 20:36:17
@gnieszk@ napisał(a):

maverick napisał(a):

A ja wątpię, że każdy wygra emotka  Niby aż 100 nagród dziennie, ale zgłoszeń pewnie minimum 5 razy tyle. I limitów na osobę chyba nie było.
0 0

elemelex

#7232097 Napisano: 30.12.2024 20:49:57
Właśnie bardzo mnie ciekawi ile mają zgłoszeń dziennie. Nie wiem czy to dlatego, ze interesuję się konkursami, ale czasem mam reklamy ich konursów przed filmikami na yt. A teraz gdy są takie wypasione nagrody to już w ogóle zainteresowanie na pewno jest.
Problem jest tylko taki, że trzeba mieć wciaż świeże pomysły na ten sam temat, to jest natrudniejsze w tym wszystkim. Ja lubię jak zmieniają tematy i pytnia na bardziej oryginalne.
A chipsy i święta to bardzo dziwne skojarzenie jak dla mnie emotka

@gnieszk@

#7232101 Napisano: 30.12.2024 20:54:25
pusheen napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

maverick napisał(a):

A ja wątpię, że każdy wygra emotka  Niby aż 100 nagród dziennie, ale zgłoszeń pewnie minimum 5 razy tyle. I limitów na osobę chyba nie było.

Szczerze wątpię. Zakup 15 zł + jednocześnie konkursy w kilku sieciach. Ileż można tego nakupić? Biedra to raczej pewniak.

pusheen

#7232109 Napisano: 30.12.2024 21:15:59
@gnieszk@ napisał(a):

pusheen napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

maverick napisał(a):

Szczerze wątpię. Zakup 15 zł + jednocześnie konkursy w kilku sieciach. Ileż można tego nakupić? Biedra to raczej pewniak.

Nie ma pewniaków w konkursach emotka  Choć rzecz jasna życzę każdemu wygranej

anaesth

#7232114 Napisano: 30.12.2024 21:53:49
elemelex napisał(a):

A chipsy i święta to bardzo dziwne skojarzenie jak dla mnie emotka

No dokładnie. Pepsi już prędzej, choć ze świętami chyba każdemu bardziej kojarzy się Coca-cola emotka
0 0

@gnieszk@

#7232116 Napisano: 30.12.2024 21:57:11
pusheen napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

pusheen napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

maverick napisał(a):

No coś Ty 😉?
Zależy co przez to rozumiesz. Jeśli to, że każde wysłane zgłoszenie wygra to z pewnością tak nie będzie.
Za to moim zdaniem każde choć w miarę dobre (nie żadne extra) zgłoszenie wygra.
0 0

@gnieszk@

#7232117 Napisano: 30.12.2024 22:04:35
assal napisał(a):

Też się wkurzałam, że mnie w Avanti już nie lubią. Zrobiłam sobie dłuższą przerwę od nich, nie grałam w ogóle, a wróciłam teraz, gdy pojawiła się seria lepszych konkursów.
Bardzo się znów lubimy. Nadajemy na tej samej fali emotka
Za to mnie wkurza, że w Amooco wygrywam z kompletnego przypadku emotka

To u mnie podobnie. Przez długi czas zupełne zero u Avanti. Dałam sobie z nimi spokój na dobre kilka miesięcy albo i dłużej. Teraz zagrałam w kilku tych świątecznych i coś tam wpadło. Nie zaczęłam pisać inaczej (a tym bardziej lepiej). Obawiam się jednak, że w moim przypadku zadziałała statystyka. Dużo konkursów naraz, spora ilość nagród i zwyczajnie było łatwiej wygrać. Nie łudzę się, że to jakaś trwała zmiana.
0 0

mczarna

#7232118 Napisano: 30.12.2024 22:05:01
Chyba się coś zepsuło,mam miliard powiadomień...Gdzie zwykle było kilka i na jakieś kategorie...
0 0

onmyown

#7232119 Napisano: 30.12.2024 22:06:03
pusheen napisał(a):

Dokładnie. Pewnie niejeden z nas po wysłaniu hasła już w myślach woził się nową furą, albo planował tropikalny trip, a tu nie wpadła nawet nagroda VIII stopnia typu skarpety albo długopis z pustym wkładem emotka

@gnieszk@

#7232120 Napisano: 30.12.2024 22:08:27
onmyown napisał(a):

pusheen napisał(a):

Dokładnie. Pewnie niejeden z nas po wysłaniu hasła już w myślach woził się nową furą, albo planował tropikalny trip, a tu nie wpadła nawet nagroda VIII stopnia typu skarpety albo długopis z pustym wkładem emotka

Zwykle nie. Przy 100 nagrodach dziennie przy zakupie za 15 zł perspektywa jest nieco inna.
0 0

anialistopad

#7232123 Napisano: 30.12.2024 22:18:46
A do kiedy maja informować z tej biedronki lays? Jakiś zapis w regulaminie 7 dni od zakończenia etapu i chyba nie było wyników?
0 0

ziolko

#7232291 Napisano: 31.12.2024 18:46:52
Do szału doprowadza mnie ta kanonada za oknem 😡🤬🤬 jacyś de.bile odpalają duże fajerwerki na osiedlu blisko bloków i głuche basowe dudnienie jest zwielokrotnione. A później będzie jeszcze gorzej 🤬🤬

szmuli

#7233174 Napisano: 07.01.2025 10:03:46
A mnie wkurza beznadziejny zasięg w wiosce, do której wprowadziliśmy się za namową męża. Nie ma pracy, komunikacji, dobrego internetu, zasięgu z Orange, za to jest grzyb na ścianach i ciężka depresja 😂
I tak oto dziś zadzwonili z Radia ZET, chcąc mi wręczyć 1000zl do Media Expert…ale rozmowę zacinał słaby zasięg, a ja kasłałam z powodu grzyba i wilgoci w starej chacie (męczę się z tym kaszlem od miesięcy). W efekcie 1000zl poszło do kogoś innego. Tak bardzo żałuję przeprowadzki…

ziolko

#7233245 Napisano: 07.01.2025 14:59:37
szmuli napisał(a):

A mnie wkurza beznadziejny zasięg w wiosce, do której wprowadziliśmy się za namową męża. Nie ma pracy, komunikacji, dobrego internetu, zasięgu z Orange, za to jest grzyb na ścianach i ciężka depresja 😂
I tak oto dziś zadzwonili z Radia ZET, chcąc mi wręczyć 1000zl do Media Expert…ale rozmowę zacinał słaby zasięg, a ja kasłałam z powodu grzyba i wilgoci w starej chacie (męczę się z tym kaszlem od miesięcy). W efekcie 1000zl poszło do kogoś innego. Tak bardzo żałuję przeprowadzki…

Koniecznie musicie odgrzybić ściany, bo wdychanie zarodników pleśni to nie przelewki. Nie będę Cię straszyć, co to może spowodować, ale sama już czujesz, że ten kaszel jest przez grzyba na ścianie.
Może warto kupić też oczyszczacz powietrza?

szmuli

#7233279 Napisano: 07.01.2025 17:26:51
ziolko napisał(a):

Koniecznie musicie odgrzybić ściany, bo wdychanie zarodników pleśni to nie przelewki. Nie będę Cię straszyć, co to może spowodować, ale sama już czujesz, że ten kaszel jest przez grzyba na ścianie.
Może warto kupić też oczyszczacz powietrza?

Już sama się naczytałam, że nie ma nic gorszego niż grzyb…oczyszczacz/osuszacz jest, działa 24h od miesięcy i niewiele daje, do tego środki na bazie chloru, regularnie wietrzenie itp… cóż, mieliśmy środki żeby mieszkać w każdym miejscu Polski, ale mąż koniecznie chciał zamieszkać w domu po dziadkach na totalnym zadupiu… 
Już budujemy nowy dom w innym miejscu, bo po roku nie wytrzymałam tu psychicznie, ale budowa zajmie jeszcze minimum rok i jakoś trzeba to przeżyć :(
1 kumulacja 0