Wkurza mnie...

bethan

#2731826 Napisano: 08.10.2009 07:22:34
marielu napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

ktoskcies napisał(a):

Denerwuje mnie, że ktoś wygrał w absolwencie samochód tym samym hasłem, które ktoś wymyślił do Bryzy. emotka http://www.graf.torun.pl/_7bryza.pdf

http://absolwentwodka.pl/

Porażka. emotka

Ta osoba bedzie się też wkurzała, bo wiele osob zadzwoniło do organizatora a ja jestem w stanie udowodnic iż to hasło to plagiat mojego z Wasy..po lekkiej przeróbce..Ciekawe czy do Bryzy tez znajde numer..

czyli jestes autorką przysięgi małżeńskiej emotka super.. moge mieć teraz do Ciebie pretensje emotka emotka

A poważnie to gadacie pierdoły , żal wam że nie wygraliście , taka polaczkowa mentalność - zawiść że komuś przyfarciło , lament i zgrzytanie zębami.
Dobra może hasło nie jest oryginalne , dobra może nawet były lepsze, no ale TO właśnie wygrało i niech się ktoś tam cieszy. Ale wygrało, koniec i kropka . Jury taką miało wole.
A jeśli kiedyś ktoś z marudzących dziś - wygra w takim konkursie , nie koniecznie idealnie własną i niepowtarzalną pracą... to co ? wtedy będzie dobrze?

Tak, wkurza mnie ta wasza jadowitość i zawiść - i to wkurza strasznie emotka

PS. tak tak miałam iść spać ( do zainteresowanych emotka ) ide, ale zdzierżyć nie mogłam tego bla bla bla..

To nie do końca tak, czasem hasła, opisówki są tak beznadziejne, że naprawdę zadziwia, jak mogły wygrać. Mogę mówić o obiektywizmie, bo nie biorę np. w nich udziału. Jak biorę, i są beznadziejne, myślę dokładnie, jak Ty emotka Niech mu będzie na zdrowie! Ta polska zawiść też już jakby (negatywnie)'przereklamowana', tak myślę. U mnie jej na szczęście brak.
0 0

bethan

#2731837 Napisano: 08.10.2009 07:25:05
agusia32 napisał(a):

Tak sobie właśnie obserwuję od jakiegoś czasu, jak tropicie plagiaty, sprawdzacie, kto czym handluje na Allegro, wydzwaniacie po tysiąc razy do organizatorów jeśli mają chociaż jeden dzień opóźnienia i jestem chyba zniesmaczona... Też nie lubię oszustwa, cwaniactwa i niesłowności, ale czasem mam wrażenie, że życie niektórych obraca się chyba tylko i wyłącznie wokół konkursów... Czy Wy naprawdę nie macie prawdziwego życia z prawdziwymi problemami emotka emotka

Oj przestań, bo powiedzą, że zazdrościsz emotka A tak serio, może nie jestem zniesmaczona, ale zdziwiona... A my? Róbmy swoje emotka
0 0

agusia32

#2731850 Napisano: 08.10.2009 07:27:39
Taaaa, zazdroszczę, gryzę pazury i po nocach nie sypiam emotka
0 0

Gość: kotzklasa

#2731865 Napisano: 08.10.2009 07:30:10
wydalo sie emotka
0 0

agusia32

#2731873 Napisano: 08.10.2009 07:31:29
Proszę szanownych Adminów o wykasowanie postu z moją nieopatrznie wyjawioną tajemnicą emotka
0 0

bethan

#2731874 Napisano: 08.10.2009 07:31:42
No ładnie emotka
0 0

monia24

#2731895 Napisano: 08.10.2009 07:34:25
marielu napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

ktoskcies napisał(a):

Denerwuje mnie, że ktoś wygrał w absolwencie samochód tym samym hasłem, które ktoś wymyślił do Bryzy. emotka http://www.graf.torun.pl/_7bryza.pdf

Porażka. emotka

Ta osoba bedzie się też wkurzała, bo wiele osob zadzwoniło do organizatora a ja jestem w stanie udowodnic iż to hasło to plagiat mojego z Wasy..po lekkiej przeróbce..Ciekawe czy do Bryzy tez znajde numer..

czyli jestes autorką przysięgi małżeńskiej emotka super.. moge mieć teraz do Ciebie pretensje emotka emotka

A poważnie to gadacie pierdoły , żal wam że nie wygraliście , taka polaczkowa mentalność - zawiść że komuś przyfarciło , lament i zgrzytanie zębami.
Dobra może hasło nie jest oryginalne , dobra może nawet były lepsze, no ale TO właśnie wygrało i niech się ktoś tam cieszy. Ale wygrało, koniec i kropka . Jury taką miało wole.
A jeśli kiedyś ktoś z marudzących dziś - wygra w takim konkursie , nie koniecznie idealnie własną i niepowtarzalną pracą... to co ? wtedy będzie dobrze?

PS. tak tak miałam iść spać ( do zainteresowanych emotka ) ide, ale zdzierżyć nie mogłam tego bla bla
zawsze tak było, jest i będzie że jak ktoś się na coś napali i nie wygra to potem płacze. Jedni w taki, a inni w inny sposób
emotka Dajcie już spokój. To śmieszne, że ktoś mówi że ma prawa autorskie do przysięgi małżeńskiej emotka

0 0

monia24

#2731912 Napisano: 08.10.2009 07:36:15
Wkurz mnie że sobie źle skopiowałam emotka
0 0

monia24

#2731920 Napisano: 08.10.2009 07:37:39
kolastynka napisał(a):

A mnie wkurza, ze mam chorą córkę i nie może wychodzić z domu a ja muszę siedzieć razem z nią. Za oknem pięknie, pootwierałam okna, ale to nie to samo emotka

nie jesteś sama, mój Krzysio ma anginę
0 0

Gość: kotzklasa

#2731931 Napisano: 08.10.2009 07:39:55
agusia32 napisał(a):

Proszę szanownych Adminów o wykasowanie postu z moją nieopatrznie wyjawioną tajemnicą emotka

Moja droga, tajemnica jest powszechnie znana, tylko wszyscy udaja, ze nie wiedza, o co chodzi emotka
0 0

bethan

#2731978 Napisano: 08.10.2009 07:51:17
kotzklasa napisał(a):

agusia32 napisał(a):

Moja droga, tajemnica jest powszechnie znana, tylko wszyscy udaja, ze nie wiedza, o co chodzi emotka

Mało tego - wszyscy w tym siedzimy!
0 0

Gość: frezja

#2732023 Napisano: 08.10.2009 08:01:21
monia24 napisał(a):

marielu napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

ktoskcies napisał(a):

Porażka. emotka

PS. tak tak miałam iść spać ( do zainteresowanych emotka ) ide, ale zdzierżyć nie mogłam tego bla bla
zawsze tak było, jest i będzie że jak ktoś się na coś napali i nie wygra to potem płacze. Jedni w taki, a inni w inny sposób
emotka Dajcie już spokój. To śmieszne, że ktoś mówi że ma prawa autorskie do przysięgi małżeńskiej emotka

emotka emotka emotka ile jadu emotka emotka

0 0

Gość: frezja

#2732103 Napisano: 08.10.2009 08:17:03
bethan napisał(a):

agusia32 napisał(a):

Tak sobie właśnie obserwuję od jakiegoś czasu, jak tropicie plagiaty, sprawdzacie, kto czym handluje na Allegro, wydzwaniacie po tysiąc razy do organizatorów jeśli mają chociaż jeden dzień opóźnienia i jestem chyba zniesmaczona... Też nie lubię oszustwa, cwaniactwa i niesłowności, ale czasem mam wrażenie, że życie niektórych obraca się chyba tylko i wyłącznie wokół konkursów... Czy Wy naprawdę nie macie prawdziwego życia z prawdziwymi problemami emotka emotka

Oj przestań, bo powiedzą, że zazdrościsz emotka A tak serio, może nie jestem zniesmaczona, ale zdziwiona... A my? Róbmy swoje emotka

nie ich zycie obraca sie wokol konkursow ...
zostawily dzieci ,mezow ,dziewczyny,chlopakow i siedza po calych dniach na e konkursach, w internecie nie zauwazajac ze zamiast spedzac czas z rodzinami bawia sie w detektywow ,szpiegostwa nie mowiac juz ile jadu z nich wyplywa emotka
nie maja zycia prywatnego,intymnego bo komputer przejal nad nimi kontrole emotka
kiedys ogladalam program o matce ,ktora cale dnie spedzala w internecie zamiast zajmujac sie dziecmi az w koncu sad odebral jej prawa do dzieci ,moze gdyby i im sie cos takiego przytrafilo nie zajmowalyby sie cenzuraami ...no to sobie ulzylam na wkurzam emotka emotka emotka
0 0

noemi

#2733467 Napisano: 09.10.2009 09:07:36
Internet. Nie ma go trzy dni, a jak już się pojawi to strasznie zmula emotka
0 0

Gość: niuniu

#2733471 Napisano: 09.10.2009 09:08:34
mój stary zdziadziały szef - brudas emotka emotka emotka emotka emotka emotka
0 0

Gość: grancias

#2733747 Napisano: 09.10.2009 10:18:38
Wkurzyl mnie konkurs Garniera z mojejgeneracji. Wyzerowali mi dzisiaj punkty !!! Zbieralem je od srody i mialem ich sporo emotka W regulaminie pisze, ze kazdy etap trwa od srody do srody ;/ a Ci dzisiaj wyzerowali glosy. Gdybym to wczesniej wiedzial, nie meczylbym sie zbieraniem od srody, tylko dzisiaj bym zaczal ;/
0 0

Gość: brightwitch

#2735074 Napisano: 09.10.2009 04:27:50
Czekanie i oszuści! emotka
0 0

Gość: ktoskcies

#2735682 Napisano: 09.10.2009 08:25:43
monia24 napisał(a):

marielu napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

ktoskcies napisał(a):

Porażka. emotka

To prawda, że fajnie komuś i było minęło... i ciekawe... że w niektórych rejonach obiecuje się uczciwość konsumencką w czasie ślubu. No ale co rejon to obyczaj. emotka

Pytanie brzmiało Z czym kojarzy Ci się marka absolwent? a odpowiedź wygrana po plagiacie bądź nie, nijak do tego nie pasuje. emotka

0 0

Gość: rademenes1

#2735798 Napisano: 09.10.2009 09:04:01
... mnóstwo rzeczy ale ograniczę się do dziedziny konkursowej:

WKURZA MNIE że znów laptop przeszedł mi koło nosa na RTV Euro AGD... Nie knuję żadnych teorii spiskowych - chciałabym zobaczyć zwycięską odpowiedź, żeby wiedzieć, w którą stronę iść z odpowiedziami bo nie trafiam i nie trafiam i nie trafiam ... emotka
Niemniej jednak gratuluję pani Katarzynie - swoją drogą ciekawe, czy jest z forum czy spoza ...
0 0

monia24

#2735845 Napisano: 09.10.2009 09:42:05
ktoskcies napisał(a):

monia24 napisał(a):

marielu napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

ktoskcies napisał(a):

Porażka. emotka

To prawda, że fajnie komuś i było minęło... i ciekawe... że w niektórych rejonach obiecuje się uczciwość konsumencką w czasie ślubu. No ale co rejon to obyczaj. emotka

Pytanie brzmiało Z czym kojarzy Ci się marka absolwent? a odpowiedź wygrana po plagiacie bądź nie, nijak do tego nie pasuje. emotka

z całym szacunkiem, ale nikt tutaj nie pisze ze hasło nie na temat (przynajmniej ja nie widziałam) a każdy się właśnie o plagiat wykłóca. Ja tam nie grałam więc nie wiem, ale uważam że właśnie tutaj można się przyczepić że mało z tematem związane, ale pewnie już nic nie zrobicie. Tak było na 90lecie PKO. Dużo haseł było nie na temat, na 91 nagród nikt z forum nie trafił.

0 0