Wkurza mnie...

kumulacja

#7325806 Napisano: 04.01.2026 21:48:43
mandarynka16 napisał(a):

alexmusic napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

mandarynka16 napisał(a):

donia7 napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

nowy rok nowe "trole" komuś tu niezle sufit siada bozzszz

I jeszcze nie umieją cytować poprawnieemotka

Myślę, że to jeden z forumowiczów który skasował ostatnio konto I wrócił w nowych wcieleniach. Juz kiedyś tak robił

O tym samym pomyślałam. Powtórka z rozrywki. Kasuje konto, a za chwilę dziwnym trafem pojawia się wysyp fejkowych profili...

Przecież to jest jedna i ta sama osoba, która od kilku miesięcy dobrze się bawi na forum i spamuje w różnych wątkach. Karniaki nic nie dają. Ciągle zakłada nowe konta. Najpierw Becia, Malbecia, a teraz objawia się jako Znana, O nono, Boskie C itp.

Raczej Cebuś emotka  ktoś to szukał ostatnio to ma

To na pewno nie cb656. On jest zbyt inteligentny, by robić z siebie głupka. Skasował swoje konto z ważnego powodu.
1 alexmusic 0

@gnieszk@

#7325808 Napisano: 04.01.2026 22:24:23
kumulacja napisał(a):

mandarynka16 napisał(a):

alexmusic napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

mandarynka16 napisał(a):

donia7 napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

nowy rok nowe "trole" komuś tu niezle sufit siada bozzszz

I jeszcze nie umieją cytować poprawnieemotka

Myślę, że to jeden z forumowiczów który skasował ostatnio konto I wrócił w nowych wcieleniach. Juz kiedyś tak robił

O tym samym pomyślałam. Powtórka z rozrywki. Kasuje konto, a za chwilę dziwnym trafem pojawia się wysyp fejkowych profili...

Przecież to jest jedna i ta sama osoba, która od kilku miesięcy dobrze się bawi na forum i spamuje w różnych wątkach. Karniaki nic nie dają. Ciągle zakłada nowe konta. Najpierw Becia, Malbecia, a teraz objawia się jako Znana, O nono, Boskie C itp.

Raczej Cebuś emotka  ktoś to szukał ostatnio to ma

To na pewno nie cb656. On jest zbyt inteligentny, by robić z siebie głupka. Skasował swoje konto z ważnego powodu.

No spierałabym się... Poprzednim razem, gdy skasował konto robił dokładnie to samo. Zresztą jedno z tych kont (Dzidzia Piernik z taką wymalowaną babą, z którego pisał zresztą początkowo w formie żeńskiej) przekształcił potem w swoje oficjalne.
1 rufus 0

alan84

#7326078 Napisano: 06.01.2026 12:48:16
wkurza mnie że na @ przychodzą mi niezliczone ilości spamu.  Zauważyłem że pojawiły się one po wysyłaniu zgłoszeń Tymbark lub CocaCola w Lidlu. 
Szlag mnie trafi
0 0

ajaxa

#7326079 Napisano: 06.01.2026 12:58:44
Wkurza mnie, że nie ma ciekawych konkursów. Właściwie to prawie ich nie ma 😡😡😡

rufus

#7326095 Napisano: 06.01.2026 14:30:21
alan84 napisał(a):

wkurza mnie że na @ przychodzą mi niezliczone ilości spamu.  Zauważyłem że pojawiły się one po wysyłaniu zgłoszeń Tymbark lub CocaCola w Lidlu. 
Szlag mnie trafi

Moze zaznaczasz opcjonalne zgody
1 radosna 0

sergrazyna

#7326102 Napisano: 06.01.2026 14:59:25
ajaxa napisał(a):

Taki okres. Trzeba przeczekać

netka2000

#7326119 Napisano: 06.01.2026 16:39:27
sergrazyna napisał(a):

ajaxa napisał(a):

Taki okres. Trzeba przeczekać - do Walentynek
0 0

pikawka

#7326120 Napisano: 06.01.2026 16:40:02
netka2000 napisał(a):

sergrazyna napisał(a):

ajaxa napisał(a):

Taki okres. Trzeba przeczekać - do Walentynek

Ojej oby szybciej.
0 0

kukuleczka

#7326140 Napisano: 06.01.2026 19:04:52
Wkurzają mnie niektóre pytania konkursowe. Wiem, że agencje liczą na kreatywność, ale czasem to nawet nie wiem co autor miał na myśli...
Wkurzyłam się na Cruchips i na wymyślaniu "supermocy ostrości" zniszczyłam i wyrzuciłam paragon. Albo się wypalam konkursowo, albo to nie mój dzień, tydzień... emotka

mietowa

#7326142 Napisano: 06.01.2026 19:10:32
kukuleczka napisał(a):

Wkurzają mnie niektóre pytania konkursowe. Wiem, że agencje liczą na kreatywność, ale czasem to nawet nie wiem co autor miał na myśli...
Wkurzyłam się na Cruchips i na wymyślaniu "supermocy ostrości" zniszczyłam i wyrzuciłam paragon. Albo się wypalam konkursowo, albo to nie mój dzień, tydzień... emotka

Bo to pytanie jest durne. Męczyłam się przeokrutnie.

nanajka81

#7326152 Napisano: 06.01.2026 20:53:51
mietowa napisał(a):

kukuleczka napisał(a):

oj ja też się na tym męczyłam okrutnie i jak na jedno zgłoszenie coś wymęczyłam to jak na złość drugi paragon znalazłam i teraz walczę ze sobą "mordować się z kolejnym czy olać?"

meliska

#7326160 Napisano: 06.01.2026 21:40:18
nanajka81 napisał(a):

mietowa napisał(a):

kukuleczka napisał(a):

oj ja też się na tym męczyłam okrutnie i jak na jedno zgłoszenie coś wymęczyłam to jak na złość drugi paragon znalazłam i teraz walczę ze sobą "mordować się z kolejnym czy olać?"

Ja w męczarniach stworzyłam prawdziwe arcydzieło ale nadajemy z Amooco na innych falach więc sztuka jak to sztuka, nie zostanie doceniona 😁 Też mam jeszcze jeden paragon... i nie wiem czy chcę to znowu przechodzić

Justa-zosia

#7326172 Napisano: 07.01.2026 00:09:06
A mnie wkurza, że od nowego roku miałam się odgruzować, a tu konkursy zabki: 2x piwo i chipsy emotka

atyde25

#7326284 Napisano: 07.01.2026 14:08:32
A  w międzyczasie muszę przekopać balkon w poszukiwaniu szatkownicy do warzyw i jednej extra herbaty którą tam zakopałam na czarną godzinę. Nie chce mi się jak się zmusić . Wkurza mnie spadek energii i brak snu. Idę kopać jak dziadek w ogródku.
0 0

elemelex

#7326287 Napisano: 07.01.2026 14:15:55
Durny to jest przymus corocznego wciskania czipsów na swięta emotka  Co roku, ale w inny sposób pokaż jak kochasz czipsy pod choinką. 
A tutaj rzeczywiście trzeba wymysleć coś NOWEGO. Co nie znaczy, że ja tam wygram cokolwiek, ale przynajmniej ma to coś z kreatywności.
0 0

agicho

#7327098 Napisano: 09.01.2026 15:47:29
GLS 
Moje Ambi pit wrócił do siedziby kurierskie bo kurierowi się nie chcialo wykonać telefonu. 
Jedyna firma z którą mi nie po drodze 🤬
0 0

nanajka81

#7327136 Napisano: 09.01.2026 16:35:14
agicho napisał(a):

GLS 
Moje Ambi pit wrócił do siedziby kurierskie bo kurierowi się nie chcialo wykonać telefonu. 

Paczka malutka (w sumie dwa produkty w niej) ale podobno coś do podpisania było (teściowa odbierała i mówiła)
1 Marzka86 0

nawrotkatv

#7327140 Napisano: 09.01.2026 16:38:45
agicho napisał(a):

GLS 

Fedex mi w ogóle nie dojeżdza.. jak zadzwoniłam bo w drugi dzień mi wyslali powiadomienie że nikogo nie było w domu, przeprosili a kurier zostawił na klatce paczkę (rower) i uciekł  emotka
Dzis już dzwoniłam bo miał byc wcvzoraj między 10 a 13 i dzis miedzy 10 a 13 a go nie ma i dopiero po telefonie okazło sie że przyjedzie za 3 min emotka
1 agicho 0

ziolko

#7327214 Napisano: 09.01.2026 20:07:43
Wyniki z Prymata... główna nagroda. Imię się zgadza. Odrobinka nadziei.
Patrzę na inicjał i część numeru telefonu... i nadzieja umarła... emotka emotka emotka
Kiedy wygram coś konkretnego?? Jakąś większą gotówkę? 
Bo do tej pory w gotówce najwięcej wygrałam 1000 zł. Ponad 20 lat temu.

agicho

#7327227 Napisano: 09.01.2026 21:25:27
nawrotkatv napisał(a):

agicho napisał(a):

GLS 

Fedex mi w ogóle nie dojeżdza.. jak zadzwoniłam bo w drugi dzień mi wyslali powiadomienie że nikogo nie było w domu, przeprosili a kurier zostawił na klatce paczkę (rower) i uciekł  emotka
Dzis już dzwoniłam bo miał byc wcvzoraj między 10 a 13 i dzis miedzy 10 a 13 a go nie ma i dopiero po telefonie okazło sie że przyjedzie za 3 min emotka

Tak dziś jak dzownilam na infolinię to kobieta pyta : czy ktoś oczekiwał na kuriera(tak z obiadem i deserem : kawą i krówkami ) . Mówię .że normlani ludzie pracują i  tylko Waszych kurierów  telefony gryzą a zasłanianie się np. brakiem wykupionej usługi (telefon) 🤬 w dobie rozwiniętych firm jest po prostu słabe.