Wkurza mnie...

Gość: gemma

#2775584 Napisano: 22.10.2009 02:08:37
brightwitch napisał(a):

A mnie wkurza ból głowy!

to samo miałam napisać. A nie golnęłam i nie poleciałam emotka

i wkurza mnie, że wszyscy zamówili obiad, a tylko ja go nie dostałam bo podobno połączenie przerywało i moje mega krótkie kurczak po włosku z gotowanymi ziemniakami, tylko wie pani, nie pieczonymi ale gotowanymi, a do tego poproszę ogórki małosolne ponoć zmieściło się w tej przerwie i nie zostało usłyszane. Aaa, i koleżanka, która rozmawiała, nie miała złego połączenia. Cuda jakieś. emotka
0 0

Gość: plocia

#2775590 Napisano: 22.10.2009 02:11:10
meeyka napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

monia24 napisał(a):

karolkas napisał(a):

A mnie wkurza mój synek 9 miesięcy,który jest strasznie nienażarty, i co dwie godziny w nocy się budzi na jedzenie i na dodatek jeszcze wstaje o 6 rano i tez mi pospać nie daje. Za chiny ludowe nie moge się wyspać. Jak bym chciala jedna chociaż nocke przespać od ..do bez budzenia i wstawania.

oj kochana 9 miesięcy to nic, moj synek ma prawie 3 lata i do tej pory nie przespał ani 1 nocy, wstaje czasem częściej niż co 2 godziny, bo chce Mu się pić i aż się boję myśleć ile to jeszcze będzie trwało. Rano też wstaje 6 najpozniej 7.

Nie zazdroszczę. Mój syn ma 11 miesięcy i odkąd skończył 2 tygodnie przesypia całe noce. Buuuu, ale w dzień czadu daje emotka

moja córa, odkąd poszla do przedszkola, przesypia twardo cala noc emotka a wczesniej tez budzila sie w nocy emotka

witaj w klubie, moja dziś konczy 7 m-cy i mam to samo, w nocy co 2 godziny, a rano na oczy nie widzę. Za to w dzień, jak pójdę z nią na dwór to potrafi przespać 2-3h (no pomijając czas na wypadnięcie smoczka). No a ja za dnia spać nie mogę, to pieluszki, to karmienie, a to obiad, a to sprzątnięcie .... kiedy to się skończy ... emotka ja chcę się w końcu wyspać emotka
0 0

Gość: cb656Old

#2775621 Napisano: 22.10.2009 02:23:56
gemma napisał(a):

wkurza mnie, że wszyscy zamówili obiad, a tylko ja go nie dostałam bo podobno połączenie przerywało i moje mega krótkie kurczak po włosku z gotowanymi ziemniakami, tylko wie pani, nie pieczonymi ale gotowanymi, a do tego poproszę ogórki małosolne ponoć zmieściło się w tej przerwie i nie zostało usłyszane. Aaa, i koleżanka, która rozmawiała, nie miała złego połączenia. Cuda jakieś.

...żyjemy w kraju ultrakatolickim, papież niedługo zostanie świętym, to i nic dziwnego, że cuda się mnożą, jak ogórki małosolne na wiosnę
emotka
0 0

jasnoska

#2775725 Napisano: 22.10.2009 03:05:18
a mnie wkurza ze w poniedziałek serwis zabiera mi pralke do naprawy a ja bez pralki jak bez reki emotka
0 0

Gość: brightwitch

#2775767 Napisano: 22.10.2009 03:22:36
golcia20 napisał(a):

brightwitch napisał(a):

A mnie wkurza ból głowy!

musialas wczoraj chyba golnac i polec emotka emotka

Oj, tak emotka Al na szczęściee już mi kac morderca minął emotka
0 0

Gość: brightwitch

#2775771 Napisano: 22.10.2009 03:24:33
brightwitch napisał(a):

golcia20 napisał(a):

brightwitch napisał(a):

A mnie wkurza ból głowy!

musialas wczoraj chyba golnac i polec emotka emotka

Oj, tak emotka AlE na szczęście już mi kac morderca minął emotka

Chociaż problemy z pisaniem mam nadal emotka I to mnie wkurza! emotka
0 0

Gość: iwonciaaa

#2775776 Napisano: 22.10.2009 03:27:03
że zabrakło knorrowych rękawic a mi akurat doliczyli punkty...
0 0

smsowicz

#2775902 Napisano: 22.10.2009 04:15:31
Prowizje Allegro. Za wystawienie przedmiotu o wartości 50zł już inkasują 2% wartości, kolejne 4% od sprzedaży. Po prostu maszynka do robienia pieniędzy emotka
0 0

Gość: iwciaj71

#2775904 Napisano: 22.10.2009 04:15:56
całe to zasrane życie emotka ale myślę,że za rok o tej porze będzie dobrze
0 0

zaczytana-pola

#2775924 Napisano: 22.10.2009 04:26:00
To, że na konkursie pampersa zmienili regulamin!
0 0

Gość: bruce

#2776498 Napisano: 22.10.2009 06:34:05
iwciaj71 napisał(a):

a ja gratuluję, że tak wiele Cię cieszy (Dziś cieszę się z...); na pewno będzie lepiej! emotka emotka
0 0

golcia20

#2776552 Napisano: 22.10.2009 06:44:39
iwciaj71 napisał(a):

emotka musi byc dobrze emotka
0 0

samantha22

#2776555 Napisano: 22.10.2009 06:45:44
smsowicz napisał(a):

Prowizje Allegro. Za wystawienie przedmiotu o wartości 50zł już inkasują 2% wartości, kolejne 4% od sprzedaży. Po prostu maszynka do robienia pieniędzy emotka

też mnie to wkurza emotka zdzierają ile sie da
0 0

Gość: cb656Old

#2776727 Napisano: 22.10.2009 07:24:52
smsowicz napisał(a):

Dlatego warto przeczytać Regulamin przed rozpoczęciem zabawy na Allegro, wtedy nie będzie zaskoczenia.
Poza tym, warto przynajmniej starać się zrozumieć czytane treści, wtedy nie będzie powodu do takich narzekań.
Bo skoro już zaakceptowałeś Regulamin, to jest po prostu nieuczciwe, nieetyczne i wstrętne TERAZ go kwestionować ! emotka
Wkurza mnie bezmyślność, beztroska i późniejsze narzekanie na innych za własne błędy emotka
0 0

Gość: rafi323raf

#2776739 Napisano: 22.10.2009 07:28:52
cb656 napisał(a):

smsowicz napisał(a):

Dlatego warto przeczytać Regulamin przed rozpoczęciem zabawy na Allegro, wtedy nie będzie zaskoczenia.
Poza tym, warto przynajmniej starać się zrozumieć czytane treści, wtedy nie będzie powodu do takich narzekań.
Bo skoro już zaakceptowałeś Regulamin, to jest po prostu nieuczciwe, nieetyczne i wstrętne TERAZ go kwestionować ! emotka
Wkurza mnie bezmyślność, beztroska i późniejsze narzekanie na innych za własne błędy emotka

a mnie Ty wkurzasz, przecież na pewno od początku wiedział od prowizjach, tylko teraz napisał że sądzi że są za duże, też sądzę ze powinny być mniejsze.
Zwykłe narzekanie a Ty to tak przeżywasz... emotka
0 0

Gość: parasolka

#2776923 Napisano: 22.10.2009 08:21:43
rafi323raf napisał(a):

cb656 napisał(a):

smsowicz napisał(a):

a mnie Ty wkurzasz, przecież na pewno od początku wiedział od prowizjach, tylko teraz napisał że sądzi że są za duże, też sądzę ze powinny być mniejsze.

allegro, to wogle maszynka do robienia pieniedzy w kazda strone, ale kazdy chce z czegos zyc
0 0

Gość: parasolka

#2776926 Napisano: 22.10.2009 08:22:25
wkurzyl mnie dzis gosc w robocie z ktorym pracuje, myslalam ze mu wylutuje ....
0 0

Gość: bruce

#2776970 Napisano: 22.10.2009 08:33:47
parasolka napisał(a):

wkurzyl mnie dzis gosc w robocie z ktorym pracuje, myslalam ze mu wylutuje ....

szkoda na takich aparatury! emotka
0 0

fisia

#2776985 Napisano: 22.10.2009 08:37:52
parasolka napisał(a):

rafi323raf napisał(a):

cb656 napisał(a):

smsowicz napisał(a):

allegro, to wogle maszynka do robienia pieniedzy w kazda strone, ale kazdy chce z czegos zyc

dlatego Allegro to główna strona aukcyjna, musi sie z czegoś utrzymać, od razu trzeba cene sprzedazy powiekszac o koszt prowizji i bedzie mniej strat emotka
0 0

Gość: miriam

#2777005 Napisano: 22.10.2009 08:43:39
fisia napisał(a):

parasolka napisał(a):

rafi323raf napisał(a):

cb656 napisał(a):

smsowicz napisał(a):

dlatego Allegro to główna strona aukcyjna, musi sie z czegoś utrzymać, od razu trzeba cene sprzedazy powiekszac o koszt prowizji i bedzie mniej strat emotka

A mnie wkurza,że podobno mam założyć działalność gospodarczą sprzedając wygrane na Allegro...
nawet tak jak teraz -jedna nowa płytka CD za 8.50...
0 0