Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: gemma
to samo miałam napisać. A nie golnęłam i nie poleciałam
i wkurza mnie, że wszyscy zamówili obiad, a tylko ja go nie dostałam bo podobno połączenie przerywało i moje mega krótkie kurczak po włosku z gotowanymi ziemniakami, tylko wie pani, nie pieczonymi ale gotowanymi, a do tego poproszę ogórki małosolne ponoć zmieściło się w tej przerwie i nie zostało usłyszane. Aaa, i koleżanka, która rozmawiała, nie miała złego połączenia. Cuda jakieś.
Gość: plocia
witaj w klubie, moja dziś konczy 7 m-cy i mam to samo, w nocy co 2 godziny, a rano na oczy nie widzę. Za to w dzień, jak pójdę z nią na dwór to potrafi przespać 2-3h (no pomijając czas na wypadnięcie smoczka). No a ja za dnia spać nie mogę, to pieluszki, to karmienie, a to obiad, a to sprzątnięcie .... kiedy to się skończy ...
Gość: cb656Old
...żyjemy w kraju ultrakatolickim, papież niedługo zostanie świętym, to i nic dziwnego, że cuda się mnożą, jak ogórki małosolne na wiosnę
jasnoska
Postów 1012
Data rejestracji 10.09.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To już jest koniec-nie ma już nic
Gość: brightwitch
Oj, tak
Gość: brightwitch
Chociaż problemy z pisaniem mam nadal
Gość: iwonciaaa
smsowicz
Postów 1407
Data rejestracji 10.08.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: iwciaj71
zaczytana-pola
Postów 11529
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: bruce
a ja gratuluję, że tak wiele Cię cieszy (Dziś cieszę się z...); na pewno będzie lepiej!
golcia20
Postów 1010
Data rejestracji 11.02.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
samantha22
Postów 1407
Data rejestracji 31.03.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
też mnie to wkurza
Gość: cb656Old
Dlatego warto przeczytać Regulamin przed rozpoczęciem zabawy na Allegro, wtedy nie będzie zaskoczenia.
Poza tym, warto przynajmniej starać się zrozumieć czytane treści, wtedy nie będzie powodu do takich narzekań.
Bo skoro już zaakceptowałeś Regulamin, to jest po prostu nieuczciwe, nieetyczne i wstrętne TERAZ go kwestionować !
Wkurza mnie bezmyślność, beztroska i późniejsze narzekanie na innych za własne błędy
Gość: rafi323raf
a mnie Ty wkurzasz, przecież na pewno od początku wiedział od prowizjach, tylko teraz napisał że sądzi że są za duże, też sądzę ze powinny być mniejsze.
Zwykłe narzekanie a Ty to tak przeżywasz...
Gość: parasolka
allegro, to wogle maszynka do robienia pieniedzy w kazda strone, ale kazdy chce z czegos zyc
Gość: parasolka
Gość: bruce
szkoda na takich aparatury!
fisia
Postów 14
Data rejestracji 17.02.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dlatego Allegro to główna strona aukcyjna, musi sie z czegoś utrzymać, od razu trzeba cene sprzedazy powiekszac o koszt prowizji i bedzie mniej strat
Gość: miriam
A mnie wkurza,że podobno mam założyć działalność gospodarczą sprzedając wygrane na Allegro...
nawet tak jak teraz -jedna nowa płytka CD za 8.50...