Wkurza mnie...

Gość: polec

#2777033 Napisano: 22.10.2009 08:49:09
wkurza mnie to , że się nie wysypiam emotka
0 0

Gość: spider26

#2777066 Napisano: 22.10.2009 09:01:18
miriam napisał(a):

fisia napisał(a):

parasolka napisał(a):

rafi323raf napisał(a):

cb656 napisał(a):

smsowicz napisał(a):

Prowizje Allegro. Za wystawienie przedmiotu o wartości 50zł już inkasują 2% wartości, kolejne 4% od sprzedaży. Po prostu maszynka do robienia pieniędzy emotka

Dlatego warto przeczytać Regulamin przed rozpoczęciem zabawy na Allegro, wtedy nie będzie zaskoczenia.
Poza tym, warto przynajmniej starać się zrozumieć czytane treści, wtedy nie będzie powodu do takich narzekań.
Bo skoro już zaakceptowałeś Regulamin, to jest po prostu nieuczciwe, nieetyczne i wstrętne TERAZ go kwestionować ! emotka
Wkurza mnie bezmyślność, beztroska i późniejsze narzekanie na innych za własne błędy emotka

a mnie Ty wkurzasz, przecież na pewno od początku wiedział od prowizjach, tylko teraz napisał że sądzi że są za duże, też sądzę ze powinny być mniejsze.
Zwykłe narzekanie a Ty to tak przeżywasz... emotka

allegro, to wogle maszynka do robienia pieniedzy w kazda strone, ale kazdy chce z czegos zyc

dlatego Allegro to główna strona aukcyjna, musi sie z czegoś utrzymać, od razu trzeba cene sprzedazy powiekszac o koszt prowizji i bedzie mniej strat emotka

A mnie wkurza,że podobno mam założyć działalność gospodarczą sprzedając wygrane na Allegro...
nawet tak jak teraz -jedna nowa płytka CD za 8.50...

Jeśli dla Ciebie idea konkursów to czysty zarobek po przez sprzedaż aukcyjną to faktycznie, to działalność gospodarcza. Otwórz salon, powodzenia!
0 0

zaczytana-pola

#2777075 Napisano: 22.10.2009 09:04:20
golcia20 napisał(a):

iwciaj71 napisał(a):

całe to zasrane życie emotka ale myślę,że za rok o tej porze będzie dobrze

emotka musi byc dobrze emotka

A będzie gorzej emotka
0 0

malineczka23

#2777086 Napisano: 22.10.2009 09:08:41
ja jak narazie to przedałam tylko jedną rzecz z moich wygranych Skuter Vespa Lh50, sprzedałam bo wygrałam dwa takie same, drugi sobie oczywiście zostawiłam!a tak to wszystkie rzeczy kolekcjonuje, ewentualnie komuś coś podaruje, ale to rzadko emotka jak nazbieram trzy Tony nagród to póżniej wystąpie w jakimś programie albow gazecie będzie o mnie pisać emotka
0 0

zaczytana-pola

#2777090 Napisano: 22.10.2009 09:09:32
malineczka23 napisał(a):

ja jak narazie to przedałam tylko jedną rzecz z moich wygranych Skuter Vespa Lh50, sprzedałam bo wygrałam dwa takie same, drugi sobie oczywiście zostawiłam!a tak to wszystkie rzeczy kolekcjonuje, ewentualnie komuś coś podaruje, ale to rzadko emotka jak nazbieram trzy Tony nagród to póżniej wystąpie w jakimś programie albow gazecie będzie o mnie pisać emotka

A masz przepis na wygraną? Bo u mnie tylko 10 kg na razie emotka emotka emotka
0 0

malineczka23

#2777104 Napisano: 22.10.2009 09:14:51
hmm ja już bede miała ok 300kg bo dwa skutery to 220kg, 3 rowery....i takie tam nazbiera się emotka
0 0

#2777130 Napisano: 22.10.2009 09:23:05
Mnie wkurza to, jak ktoś wygrywa i upycha to na allegro, tym samym odbierając możliwości innym... zresztą każdy wie jak wyglądają tutaj konkursy.
0 0

malineczka23

#2777134 Napisano: 22.10.2009 09:23:34
malineczka23 napisał(a):

hmm ja już bede miała ok 300kg bo dwa skutery to 220kg, 3 rowery....i takie tam nazbiera się emotka

ostatnio mnie wkurza to że nie umiem znależć dobrze płatnej pracy emotka emotka
0 0

kalisto1986

#2777137 Napisano: 22.10.2009 09:24:40
spider26 napisał(a):

Mnie wkurza to, jak ktoś wygrywa i upycha to na allegro, tym samym odbierając możliwości innym... zresztą każdy wie jak wyglądają tutaj konkursy.

a nie bierzesz pod uwage , że niektorzy nie maja innego wyboru jak robic wlasnie tak jak piszesz ?
zreszta dlaczego odbierajac mozliwosc innym ? ktos byl lepszy wiec wygral a co robi z nagroda to juz jego sprawa
0 0

#2777152 Napisano: 22.10.2009 09:28:27
Faktycznie dorabiać się na konkursach to teraz taki zawód? Jak to nie mają wyboru? Ja mam tutaj na myśli coś innego, mianowicie nieuczciwą grę. Z całym szacunkiem, ale daje Ci satysfakcje nagroda (o jej przyszłych losach...) którą wygrałaś nie fair w stosunku do innych biorących udział? Na prawdę super wygrana, warto dodać dzięki koleżance
0 0

kalisto1986

#2777166 Napisano: 22.10.2009 09:31:56
spider26 napisał(a):

Faktycznie dorabiać się na konkursach to teraz taki zawód? Jak to nie mają wyboru? Ja mam tutaj na myśli coś innego, mianowicie nieuczciwą grę. Z całym szacunkiem, ale daje Ci satysfakcje nagroda (o jej przyszłych losach...) którą wygrałaś nie fair w stosunku do innych biorących udział? Na prawdę super wygrana, warto dodać dzięki koleżance

emotka w twoim 1 poscie byla mowa o sprzedazy nagrod wiec napisalam co o tym mysle i dla twojej wiedzy rozne sa losy czlowieka i czasem wlasnie nie maja wyboru , lepiej wygrac i sprzedac niz robic cos zlego
spider26 napisał(a):

nie bylo ani w moim ani w twoim peirszym poscie nic o nieuczciwosci ,tylko o sprzedazy wiec wyrazilam zdanie , uwazam ze kazdy moze robic ze swoja wygrana co mu sie zywnie podoba i jesli mozesz nie pij do mnie jesli nie wiesz co wygrywam i jak
0 0

#2777182 Napisano: 22.10.2009 09:34:58
kalisto1986 napisał(a):

spider26 napisał(a):

emotka w twoim 1 poscie byla mowa o sprzedazy nagrod wiec napisalam co o tym mysle i dla twojej wiedzy rozne sa losy czlowieka i czasem wlasnie nie maja wyboru , lepiej wygrac i sprzedac niz robic cos zlego
spider26 napisał(a):

nie bylo ani w moim ani w twoim peirszym poscie nic o nieuczciwosci ,tylko o sprzedazy wiec wyrazilam zdanie , uwazam ze kazdy moze robic ze swoja wygrana co mu sie zywnie podoba i jesli mozesz nie pij do mnie jesli nie wiesz co wygrywam i jak

Nie bierz tego do siebie, to była opinia dość ogólna o wygranych i inne... Po prostu wyraziłem zdanie, tutaj można wiele mówić i polemizować, ale ok...
0 0

zaczytana-pola

#2777201 Napisano: 22.10.2009 09:38:35
A mnie wkurza to, że w wielu konkursach patrząc na wyniki widzę:
Anna Kowalska
Jan Kowalski
jakiś tam XYZ
Marek Kowalski
Zosia Kowalska
jakiś tam XYZ

Cała rodzinka chyba...
0 0

#2777209 Napisano: 22.10.2009 09:40:29
Niestety nazwiska często się pojawiają te same, jak np. na stopklatka.pl ;/
0 0

Gość: mariolakal

#2777312 Napisano: 22.10.2009 10:53:11
Wkurza mnie, że moje koleżanki mnie nachodzą z różnymi pismami do spłodzenia, a ja mam swoich 100 tysięcy i nie mogę się za nic zabrać z powodu braku weny... Od pół roku siedzę w domu i nic nie robię tylko śpię, ale to nie znaczy, że mój mózg pracuje... emotka
0 0

Gość: mariolakal

#2777316 Napisano: 22.10.2009 10:56:03
mariolakal napisał(a):

Wkurza mnie, że moje koleżanki mnie nachodzą z różnymi pismami do spłodzenia, a ja mam swoich 100 tysięcy i nie mogę się za nic zabrać z powodu braku weny... Od pół roku siedzę w domu i nic nie robię tylko śpię, ale to nie znaczy, że mój mózg pracuje... emotka

Kuźwa, brakuje tylko PIT-ów do rozliczenia... Cheeeebaaaaaa od stycznia zmienię miejsce zamieszkania.... emotka
0 0

Gość: agava

#2777321 Napisano: 22.10.2009 10:59:13
spider26 napisał(a):

Niestety nazwiska często się pojawiają te same, jak np. na stopklatka.pl ;/

Cóż, ludzie mają takie same nazwiska emotka Ja na stopklatce często widzę swoje - ale to nie jestem ja emotka Nie bądźcie przeczuleni emotka
0 0

Gość: cb656Old

#2777324 Napisano: 22.10.2009 11:02:48
rafi323raf napisał(a):

cb656 napisał(a):

smsowicz napisał(a):

Prowizje Allegro (...)

(...) Wkurza mnie bezmyślność, beztroska i późniejsze narzekanie na innych za własne błędy

a mnie Ty wkurzasz, przecież na pewno od początku wiedział od prowizjach, tylko teraz napisał że sądzi że są za duże, też sądzę ze powinny być mniejsze.
Zwykłe narzekanie a Ty to tak przeżywasz...

Nie przeżywam tylko się oburzam i nie wiem co sądził smsowicz, za to widzę, co napisał emotka
To powkurzaj się na mnie jeszcze troszku, po to jest ten top emotka
0 0

delfinka101

#2777547 Napisano: 23.10.2009 05:46:28
mariolakal napisał(a):

mariolakal napisał(a):

Kuźwa, brakuje tylko PIT-ów do rozliczenia... Cheeeebaaaaaa od stycznia zmienię miejsce zamieszkania.... emotka

To jakjuż Cie zarzucą tymi PIT-ami w styczniu to ja sie wtedy do Ciebie uśmiechnę..poproszę o 1 % podatku:)
0 0

Gość: amif

#2777993 Napisano: 23.10.2009 08:20:59
wkurza mnie brak wyników z abc.......
0 0