Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: bruce
ja miałam: tę śpiewającą Kasię i braci z akordeonami; nie wiem,czemu, ale też odpadli...
mama2006
Postów 3470
Data rejestracji 10.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zrób sobie inhalacje , wejdź do wanny z gorącą wodą i dolej jakiegoś olejku do aromatoterapii.
Dużo Rutinoscorbinu i do łóżka.
A tak naprawdę, to współczuję bardzo.
Gość: polec
zaczytana-pola
Postów 11529
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie denerwuj się, jak tylko przyjdą mi linki aktywacyjne na maila, to będziesz miała ode mnie 3 głosy
Gość: polec
Dziękuję, ja tam nie mam problemu, bo daleko mi do 10, tylko widzę, ze osoby z forum pospadały i szkoda, a uczciwie prosili o głosy.
Gość: bezet
Gość: czarnygreg
A w temacie: wkurza mnie to, że pomysły na fajne hasła przychodzą mi jak się konkurs skończy!
Gość: brightwitch
to w naszym kraju często wkurzona/y być musisz...
golcia20
Postów 1010
Data rejestracji 11.02.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
poza tym wkurza mnie, że nie zadzwonili z wieścią, że wygrałam odkurzacz, do Paryża też nie jadę... ba! na razie to nawet bonu w ramach pocieszenia nie mam...
Gość: aleks21
A wkurza mnie mega giga hiper katar. Oczami mi już wychodzi...
malineczka23
Postów 692
Data rejestracji 25.08.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
golcia20
Postów 1010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wiesz, że chyba masz rację, o ewentualnych wadach moich rosołowych składników nie pomyślałam... chyba muszę sobie jakiegoś rolnika z bazaru faktycznie wyhaczyć
golcia20
Postów 1010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to może właśnie dlatego się uda! nie przejmuj się! wiem,że to się tak tylko łatwo mówi, ale spróbuj wyluzować, wierzę, że dasz radę
malineczka23
Postów 692
Data rejestracji 25.08.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wczoraj to byłam na luzie a rano przed egzaminem żygałam jak kot z nerwów i godzine siedziałam na kiblu taką sraczke miałam!
Gość: ati88
po 1 wymyłam ładnie autko.. pojechałam w trase na uczelnie i wyglada koszmarnie
po 2 uczelnia nie mieliśmy pierwszych zajeć 3h czekania
po 3 specjalnie czekałam na te jedne ćwiczenia aby móc wygłosić refarat nad którym się męczyłam całą niedzele i sobote wrrr.. to babka sie tak rozgadął o głupotach- jesczze rzeczach nei zwiazanych z tematem ze powiedziała nie, nie dziś dziewczynki, bo nie mam juz czasu a co chwile jej przypominałysmy wrr
i nadodatek popsułam radio w aucie
klaudaa
Postów 685
Data rejestracji 29.05.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dawaj nam tu tego drania... już my z nim sobie pogadamy!!!
trzymamy kciuki! TAKIE kciuki nie zawodzą!
mama2006
Postów 3470
Data rejestracji 10.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
będzie dobrze, musi być
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i dlatego ja lubie pomeczyc sie w lato na dzialeczce
a swoja droga ,żeby rosół miał lepszy smak warto dodac lisć kapusty pekińskiej a pod koniec dodac połówke małej cebuli surową i połowke doslownie zjaraną na gazie mmm pychotka