Wkurza mnie...

Gość: plocia

#2788348 Napisano: 26.10.2009 09:42:53
klaudaa napisał(a):

,probek kawy rozpuszczalnej i kubka z irving

też nie mam, nie jesteś sama emotka

a ja sie wkurzam bo okazuje sie że wygralam w marcu w konkursie i nic nie dostałam na @ forum, a 2 tyg. juz dawno minęły do podania adresu emotka

reklamować skoro nie dostalam @ z prośbą o podanie adresu?!?! emotka
0 0

luk1990

#2788370 Napisano: 26.10.2009 09:49:10
mieli tyle czasu na rozwiazanie konkursy zmyslowerzesy i oczywiscie nie ma dzis wynikow;/;/ emotka emotka
0 0

Gość: grancias

#2788402 Napisano: 26.10.2009 09:58:55
Jestem wnerwiony emotka Przedwczoraj bylem w kinie ... dzisiaj tak z ciekawości przeglądam repertuar w tym kinie, patrze, a tam KONKURS. Przy każdym zakupionym bilecie powinno się dostać kupon konkursowy, który upoważnia do wzięcia udziału w konkursie. Ja czegoś takiego nie dostałem, ba w kinie nie było wzmianki, ze jakiś konkurs jest !!!

Mam bilet, jutro się tam przejdę. Mam nadzieje, ze bez krzyku wydadzą mi ten kupon !!!
0 0

zaczytana-pola

#2788405 Napisano: 26.10.2009 10:01:12
plocia napisał(a):

klaudaa napisał(a):

,probek kawy rozpuszczalnej i kubka z irving

też nie mam, nie jesteś sama emotka

a ja sie wkurzam bo okazuje sie że wygralam w marcu w konkursie i nic nie dostałam na @ forum, a 2 tyg. juz dawno minęły do podania adresu emotka

reklamować skoro nie dostalam @ z prośbą o podanie adresu?!?! emotka

TAK!!! Reklamuj.
0 0

Gość: sopran

#2788427 Napisano: 26.10.2009 10:11:41
Wkurza mnie brak czasu na wszystko emotka
0 0

Reni

#2789679 Napisano: 27.10.2009 11:17:40
Zepsuła mi się kuchenka!! emotka Chciałam zrobić kurczaka z grilla i w połowie pieczenia piekarnik przestał działać emotka
Wrzuciłam do gara i będzie rosół, tylko ciekawe o jakim smaku... emotka emotka
0 0

Gość: meeyka

#2789686 Napisano: 27.10.2009 11:19:29
Reni napisał(a):

Zepsuła mi się kuchenka!! emotka Chciałam zrobić kurczaka z grilla i w połowie pieczenia piekarnik przestał działać emotka
Wrzuciłam do gara i będzie rosół, tylko ciekawe o jakim smaku... emotka emotka

na wpół upieczonego kurczaka emotka

na tesco jest chyba konkurs gdzie wygrywa sie AGD, tylko nie wiem czy kuchenki tez tam sa emotka
0 0

mahuska

#2789693 Napisano: 27.10.2009 11:21:05
alaalex40 napisał(a):

mieli tyle czasu na rozwiazanie konkursy zmyslowerzesy i oczywiscie nie ma dzis wynikow;/;/ emotka emotka

ktoś sie chwalił w zeszłym tyg 1 czy 2 osoby
ale czy to prawda emotka też czekam emotka
0 0

Gość: brightwitch

#2789696 Napisano: 27.10.2009 11:21:35
bruce napisał(a):

brightwitch napisał(a):

A mnie wkurzają idioci!

to w naszym kraju często wkurzona/y być musisz... emotka

Niestety emotka
0 0

golcia20

#2789708 Napisano: 27.10.2009 11:24:05
kalisto1986 napisał(a):

golcia20 napisał(a):

aleks21 napisał(a):

Golcia - jest na to sposób. Kura ze wsi, ewent ze sklepu - tłuuusta typowo rosołowa. Do tego włoszczyzna od jakiegoś rolnika z bazarku i wychodzi. Serio - na produktach marketowych to ja jedynie wodę z oczkami mogę zrobić emotka
A wkurza mnie mega giga hiper katar. Oczami mi już wychodzi...

Wiesz, że chyba masz rację, o ewentualnych wadach moich rosołowych składników nie pomyślałam... chyba muszę sobie jakiegoś rolnika z bazaru faktycznie wyhaczyć emotka

i dlatego ja lubie pomeczyc sie w lato na dzialeczce emotka
a swoja droga ,żeby rosół miał lepszy smak warto dodac lisć kapusty pekińskiej a pod koniec dodac połówke małej cebuli surową i połowke doslownie zjaraną na gazie mmm pychotka emotka

cebulkę to koniecznie! tak tak wiem , ale o liściu pekińskiej to wiesz, że mi się nawet o uszy nie obiło? naprawdę, słuchajcie popróbuje jak mi będzie wreszcie wychodzić tak jak chcę to Was zapraszam na talerzyk i plotki przy gorącym i pysznym (mam nadzieję emotka ) rosołku emotka
0 0

mahuska

#2789740 Napisano: 27.10.2009 11:30:25
mahuska napisał(a):

alaalex40 napisał(a):

ha dzwoniłam do red age
zwyciezcy byli już poinformowani
ale pani kazała mi odesłać paragon bo być może jestem na rezerwowej
0 0

Gość: polec

#2789769 Napisano: 27.10.2009 11:35:02
ROSSMANN emotka emotka emotka

Nie wiem skąd oni biorą te ekspedientki w rossmannach. Rzadko wpadam w furie, ale dzisiaj to kobieta przeszła moje najśmielsze oczekiwania.
Poszłam kupić cif i domestos do Rossmanna na Lubelskiej. Nie dość, że nie dała mi paragonu, a prosiłam, zeby na dwóch oddzielnych były niż reszta zakupów. To jak sie o niego upomniałam to że wywaliła, jak jej kazałam szukać, to że klient za mną go wziął, no mówię Wam cyrk na kółkach i inne cuda niewidy i wianki na kiju.
Szlag mnie trafił, krew jasna zalała, Jak sie zaczełam z nią kłócić, to wyszłam na jakąś nawiedzoną klientkę, że masakra. Ludzie wściekli ja wściekła
Wyszłam stamtąd tak czy tak bez paragonu. Wrrr!!!!! emotka emotka emotka
0 0

olus15

#2789779 Napisano: 27.10.2009 11:36:36
mahuska napisał(a):

mahuska napisał(a):

alaalex40 napisał(a):

ha dzwoniłam do red age

100 nagród i tylko dwie z forum Coś mi się tu niepodoba

0 0

Gość: plocia

#2789846 Napisano: 27.10.2009 11:49:16
polec napisał(a):

Nie wiem skąd oni biorą te ekspedientki w rossmannach. Rzadko wpadam w furie, ale dzisiaj to kobieta przeszła moje najśmielsze oczekiwania.
Poszłam kupić cif i domestos do Rossmanna na Lubelskiej. Nie dość, że nie dała mi paragonu, a prosiłam, zeby na dwóch oddzielnych były niż reszta zakupów. To jak sie o niego upomniałam to że wywaliła, jak jej kazałam szukać, to że klient za mną go wziął, no mówię Wam cyrk na kółkach i inne cuda niewidy i wianki na kiju.
Szlag mnie trafił, krew jasna zalała, Jak sie zaczełam z nią kłócić, to wyszłam na jakąś nawiedzoną klientkę, że masakra. Ludzie wściekli ja wściekła

powiedz następnym razem że jestes ze skarbowki ale tym razem masz wolne, a gdyby byłą w pracy to za brak dania ci paragonu - ma obowiązek polożyć ci go na ladzie - to grozi jej niezły mandacik i US na głowie heehhe emotka
0 0

mahuska

#2789850 Napisano: 27.10.2009 11:51:04
olus15 napisał(a):

mahuska napisał(a):

mahuska napisał(a):

alaalex40 napisał(a):

ha dzwoniłam do red age

100 nagród i tylko dwie z forum Coś mi się tu niepodoba

podobno było kilka tyś zgłoszeń
wkurzam sie bo zgubiłam ten paragon , szukam i szukam i nic emotka emotka
0 0

Gość: parasolka

#2792270 Napisano: 27.10.2009 10:31:07
plocia napisał(a):

polec napisał(a):

powiedz następnym razem że jestes ze skarbowki ale tym razem masz wolne, a gdyby byłą w pracy to za brak dania ci paragonu - ma obowiązek polożyć ci go na ladzie - to grozi jej niezły mandacik i US na głowie heehhe emotka

skoro nie chciala dac paragonu trzeba bylo poprosic o zwrot pieniażków i oddac towar, a jakby sie za bardzo stawiala trzeba bylo poprosic kierownika sklepu i ksiazke skarg emotka
0 0

Gość: parasolka

#2792273 Napisano: 27.10.2009 10:32:35
kurcze chyba mnie grypa zoładkowa bierze emotka
masakra emotka
0 0

Gość: bruce

#2792436 Napisano: 28.10.2009 05:04:21
...moje potworne przewrażliwienie (by nie rzec wprost: histeryczność i dramatyzowanie) i traktowanie zbyt poważnie głupstw i zwykłych spraw; ech... czasami myślę sobie, że lepiej by było urodzić się takim twardym, z gruba ciosanym kołkiem – oni zawsze mają w życiu łatwiej i lepiej (mój brat to zawsze ujmuje treściwie i dosadnie: „być, jak dżdżownica: tylko jeść i...”)... emotka
0 0

Gość: aneczkar10

#2792469 Napisano: 28.10.2009 06:23:55
wkurza mnie ze zegarek mexx, który wczoraj dotarł dzisiaj nie działa juz zupełnie emotka
0 0

Reni

#2792823 Napisano: 28.10.2009 08:50:35
polec napisał(a):

Rossmann-jak ja uwielbiam te ekspedientki, oni chyba tam robią casting na najbardziej nieuprzejme sprzedawczynie... emotka emotka
0 0