Wkurza mnie...

Gość: cocunia

#2863337 Napisano: 19.11.2009 11:28:05
A mnie w....wia,ze nie wygrałam nic od miesiąca,a spedzam na tej stronie nawet 3 godz. dziennie emotka emotka emotka emotka emotka emotka
0 0

Gość: iwonciaaa

#2863342 Napisano: 19.11.2009 11:30:11
A mnie w....wia,ze nie wygrałam nic od miesiąca,a spedzam na tej stronie nawet 3 godz. dziennie
znam to emotka
0 0

delfinka101

#2863346 Napisano: 19.11.2009 11:30:58
Wkurza mnie koło wzajemnej adoracji na tym forum które rości sobie prawo do bycia wyrocznią. Wyrocznia przemówiła i tak powinno być.. emotka
0 0

79magda

#2863476 Napisano: 19.11.2009 11:57:29
Wkurza mnie to wszystko, co dzieje się w wątku Moje Dzisiejsze Wygrane:

bezsensowne komentarze, głupie pytania, niepotrzebne odpowiedzi...

Od każdego zagadnienia jest przecież osobny wątek emotka

a w ten sposób na forum robi się śmietnik...
0 0

samantha22

#2863497 Napisano: 19.11.2009 12:01:13
79magda napisał(a):

też mnie to strasznie wkurza emotka
0 0

golcia20

#2863524 Napisano: 19.11.2009 12:04:39
samantha22 napisał(a):

79magda napisał(a):

Popieram dawniej jak ten wątek był pilnowany karniakami to było trochę lepiej, człowiek mógł zaglądnąć dowiedzieć się kto, co wygrał, czy już dzwonią czy nie... a teraz żeby dowiedzieć się czegoś konkretnego to trzeba przerzucić nie raz kilka stron, bo jest mnóstwo komentarzy nie na temat i nie obrażając nikogo, ale nic nie mieści się raczej w pojęciu wygrana emotka
0 0

katmich

#2863557 Napisano: 19.11.2009 12:10:54
golcia20 napisał(a):

samantha22 napisał(a):

79magda napisał(a):

Popieram dawniej jak ten wątek był pilnowany karniakami to było trochę lepiej, człowiek mógł zaglądnąć dowiedzieć się kto, co wygrał, czy już dzwonią czy nie... a teraz żeby dowiedzieć się czegoś konkretnego to trzeba przerzucić nie raz kilka stron, bo jest mnóstwo komentarzy nie na temat i nie obrażając nikogo, ale nic nie mieści się raczej w pojęciu wygrana emotka

mnie też to wkurza emotka sama dostałam karniaka na początku mojej przygody z forum własnie za nieregulaminowe wypowiedzi w wątku MDW a teraz można tam pisac o wszystkim i karniaków brak!
0 0

Gość: niuniu

#2863562 Napisano: 19.11.2009 12:11:43
golcia20 napisał(a):

samantha22 napisał(a):

79magda napisał(a):

że niby do mnie sie tyczy to nic?
wiem i przepraszam po prostu tak jest szybciej i łatwiej ale oczywiście tak być nie powinno. Już się to nie powtórzy - obiecuję
PS> nie złośćcie sie tak zaraz na mnie emotka
0 0

79magda

#2863588 Napisano: 19.11.2009 12:16:18
Nie pisałam do nikogo personalnie!

Po prostu wkurza mnie to, że podstawowy wątek forum staje się kompletnie nieczytelny...
0 0

Gość: niuniu

#2863591 Napisano: 19.11.2009 12:17:37
79magda napisał(a):

Nie pisałam do nikogo personalnie!

Po prostu wkurza mnie to, że podstawowy wątek forum staje się kompletnie nieczytelny...

nio mnie tez to wkurza - ale mimo to napisałam emotka przepraszam wszystkich za to że musieli sie denerwować np. przeze mnie. Wszystkiego dobrego!
0 0

golcia20

#2863601 Napisano: 19.11.2009 12:19:25
niuniu napisał(a):

golcia20 napisał(a):

samantha22 napisał(a):

79magda napisał(a):

że niby do mnie sie tyczy to nic?
wiem i przepraszam po prostu tak jest szybciej i łatwiej ale oczywiście tak być nie powinno. Już się to nie powtórzy - obiecuję
PS> nie złośćcie sie tak zaraz na mnie emotka

Ja też absolutnie nie zwracałam się niuniu bezpośrednio do Ciebie i moim zamiarem też nie jest urażenie kogokolwiek, naprawdę emotka .
Po Prostu zgadzam się w 100% z 79magda, że MDW stało się nieczytelne...
0 0

Gość: taleksander

#2863962 Napisano: 19.11.2009 01:29:10
wkurza mnie dzisiejszy dzień. Wyników z oleju nie ma, wódki ze streetcomu nie widać, l'oreal opóźnienie. Nic nie przychodzi, wyników nie ma, gdzie nie zadzwonię, to proszą o cierpliwość, bo wystąpiły opóźnienia. Noż, jak piszą regulamin i potrafią wywalić z konkursu za jego nieprzestrzeganie, to niech sami się stosują.
0 0

golcia20

#2864081 Napisano: 19.11.2009 01:53:20
Wkurza mnie niesamowicie, że u mnie jest Tesco, ale nie hipermarket, przez co nie mam jak brać udziału w tych konkach, bo fizycznie nie mam kiedy jechac po produkty promocyjne emotka
0 0

Gość: hittmanka

#2864092 Napisano: 19.11.2009 01:54:24
taleksander napisał(a):

wkurza mnie dzisiejszy dzień. Wyników z oleju nie ma, wódki ze streetcomu nie widać, l'oreal opóźnienie. Nic nie przychodzi, wyników nie ma, gdzie nie zadzwonię, to proszą o cierpliwość, bo wystąpiły opóźnienia. Noż, jak piszą regulamin i potrafią wywalić z konkursu za jego nieprzestrzeganie, to niech sami się stosują.

no właśnie... też czekam na olej a zaraz idę do pracy i się chyba nie doczekam... a tak chciałabym go wygrać... ale jak tak czekam i czekam to pewnie lipa z tego będzie emotka emotka
0 0

kalisto1986

#2864211 Napisano: 19.11.2009 02:12:16
hittmanka napisał(a):

taleksander napisał(a):

no właśnie... też czekam na olej a zaraz idę do pracy i się chyba nie doczekam... a tak chciałabym go wygrać... ale jak tak czekam i czekam to pewnie lipa z tego będzie emotka emotka

to samo olej wynikow nie daje, delma niechce slac, carrefour nie dzwoni , wszystko milczy i jak tu siedziec spokojnie emotka
0 0

Gość: iwonciaaa

#2864216 Napisano: 19.11.2009 02:13:23
To że lekarka na gorączkę ciągle rosnącą już ok 38,8 przepisała mi rutinoscorbin i apap, a ja się czuję coraz gorzej;/
0 0

ignam

#2864222 Napisano: 19.11.2009 02:15:34
iwonciaaa napisał(a):

To że lekarka na gorączkę ciągle rosnącą już ok 38,8 przepisała mi rutinoscorbin i apap, a ja się czuję coraz gorzej;/

Do łóżka !
0 0

inka113

#2864226 Napisano: 19.11.2009 02:16:41
kalisto1986 napisał(a):

hittmanka napisał(a):

taleksander napisał(a):

to samo olej wynikow nie daje, delma niechce slac, carrefour nie dzwoni , wszystko milczy i jak tu siedziec spokojnie emotka

ja to najczesciej wygrywam kiedy nie pamiętam, że wyniki miały być i tak z zaskoczenia dzwonią lub smsik przychodzi! takie wyczekiwane to zwykle lipą się kończą...
0 0

Gość: polec

#2864535 Napisano: 19.11.2009 03:20:20
inka113 napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

hittmanka napisał(a):

taleksander napisał(a):

ja to najczesciej wygrywam kiedy nie pamiętam, że wyniki miały być i tak z zaskoczenia dzwonią lub smsik przychodzi! takie wyczekiwane to zwykle lipą się kończą...

Ja też i strasznie mnie to wkurza, a ja czekam i czekam .....
emotka emotka
0 0

Gość: ati88

#2864747 Napisano: 19.11.2009 04:07:49
wkurzyła mnie dziś poczta, rano do 11 byłam w domu na krok się nie ruszałam wychodze na uczelnie zagladam do skrzynki awizo... patrze data dzisiejsza wrrr ... a byłam cały czas jade na poczte i pytam się co to ma znaczyc jak w domu jestem cały czas i takei rzeczy się dzieją. Oczywiscie list polecony dmuchany a w nim kolczyki z allegro. a ta Pani do mnie, ze co... mói mi ze listonosz mie ma obowiązku roznoszenia listów pod drzwi, tymbardzie duzych i ciezkich. Się pytam.. czy ten list jest ciezki ? - Nie..
Czy jest duzy ? - Nie.. no to o co ****** chodzi. usłyszałam, ze listonosz nie ma obowiązku aby mi dostarczyc ten list wystarczy awizo emotka Już taka nieźle wkurzona, pytam się gdzie jest Pani, która wcześniej roznosiła ( wszytko mi przynosiła czy było duze czy małe emotka teraz od tygodnia jej nie ma i dali jakiegos gościa) a Ona do mnie ze nie może mi udzelic takich informacji i że powinnam się cieszyć, ze wogóle dostałam ten list emotka emotka

jak sie wkurzyłam... chyba z 20 minut się z nią kłóciłam, a jeszcze raz cos takiego się zdarzy to nie popuszcze emotka emotka
0 0