Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: cocunia
Gość: iwonciaaa
znam to
delfinka101
Postów 5751
Data rejestracji 08.06.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
79magda
Postów 5007
Data rejestracji 05.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bezsensowne komentarze, głupie pytania, niepotrzebne odpowiedzi...
Od każdego zagadnienia jest przecież osobny wątek
a w ten sposób na forum robi się śmietnik...
Idę prosto, nie biorę jeńców żadnych!
samantha22
Postów 1407
Data rejestracji 31.03.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
też mnie to strasznie wkurza
golcia20
Postów 1010
Data rejestracji 11.02.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Popieram dawniej jak ten wątek był pilnowany karniakami to było trochę lepiej, człowiek mógł zaglądnąć dowiedzieć się kto, co wygrał, czy już dzwonią czy nie... a teraz żeby dowiedzieć się czegoś konkretnego to trzeba przerzucić nie raz kilka stron, bo jest mnóstwo komentarzy nie na temat i nie obrażając nikogo, ale nic nie mieści się raczej w pojęciu wygrana
katmich
Postów 447
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mnie też to wkurza
Gość: niuniu
że niby do mnie sie tyczy to nic?
wiem i przepraszam po prostu tak jest szybciej i łatwiej ale oczywiście tak być nie powinno. Już się to nie powtórzy - obiecuję
PS> nie złośćcie sie tak zaraz na mnie
79magda
Postów 5007
Data rejestracji 05.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Po prostu wkurza mnie to, że podstawowy wątek forum staje się kompletnie nieczytelny...
Gość: niuniu
nio mnie tez to wkurza - ale mimo to napisałam
golcia20
Postów 1010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja też absolutnie nie zwracałam się niuniu bezpośrednio do Ciebie i moim zamiarem też nie jest urażenie kogokolwiek, naprawdę
Po Prostu zgadzam się w 100% z 79magda, że MDW stało się nieczytelne...
Gość: taleksander
golcia20
Postów 1010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: hittmanka
no właśnie... też czekam na olej a zaraz idę do pracy i się chyba nie doczekam... a tak chciałabym go wygrać... ale jak tak czekam i czekam to pewnie lipa z tego będzie
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to samo olej wynikow nie daje, delma niechce slac, carrefour nie dzwoni , wszystko milczy i jak tu siedziec spokojnie
Gość: iwonciaaa
ignam
Postów 530
Data rejestracji 13.12.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Do łóżka !
Książki, filmy, muzyka, gry http://www.finta.pl/ref/Ignam
inka113
Postów 1618
Data rejestracji 01.09.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja to najczesciej wygrywam kiedy nie pamiętam, że wyniki miały być i tak z zaskoczenia dzwonią lub smsik przychodzi! takie wyczekiwane to zwykle lipą się kończą...
Gość: polec
Ja też i strasznie mnie to wkurza, a ja czekam i czekam .....
Gość: ati88
Czy jest duzy ? - Nie.. no to o co ****** chodzi. usłyszałam, ze listonosz nie ma obowiązku aby mi dostarczyc ten list wystarczy awizo
jak sie wkurzyłam... chyba z 20 minut się z nią kłóciłam, a jeszcze raz cos takiego się zdarzy to nie popuszcze