Wkurza mnie...

Gość: meeyka

#2859061 Napisano: 18.11.2009 12:23:05
sss199 napisał(a):

Wkurza mnie , że wygrywam nie w tych konkursach w których chcę. Wczoraj chciałem wygrać StarTreka na DVD z filmwebu, a wygrałem weekend w SPA z martiniasti.
Wkurza mnie , że nie wygrałem jeszcze w ECOFIT mimo , że wysłałem już kilkanaście haseł, które były bardzo podobne do tych , które wygrały, ale jakoś moje nie miały do tej pory szczęścia.

sprzedaj spa i kup sobie Star Treka emotka
0 0

Gość: grancias

#2859071 Napisano: 18.11.2009 12:24:17
sss199 napisał(a):

Wkurza mnie , że wygrywam nie w tych konkursach w których chcę. Wczoraj chciałem wygrać StarTreka na DVD z filmwebu, a wygrałem weekend w SPA z martiniasti.
Wkurza mnie , że nie wygrałem jeszcze w ECOFIT mimo , że wysłałem już kilkanaście haseł, które były bardzo podobne do tych , które wygrały, ale jakoś moje nie miały do tej pory szczęścia.

Mam identycznie. Wogole zwycieskie hasla (oczywiscie nie sa zle, zeby nie bylo) w moim odczuciu sa podobne do siebie ... Trudno trafic w gust komisji emotka
0 0

Gość: iwonciaaa

#2859073 Napisano: 18.11.2009 12:24:24
To graj tylko w te konkursy w których chcesz wygrywać. A nie w te w których wygrana się nie podoba
0 0

sss199

#2859095 Napisano: 18.11.2009 12:29:07
iwonciaaa napisał(a):

To graj tylko w te konkursy w których chcesz wygrywać. A nie w te w których wygrana się nie podoba

Nie chodzi o to , ze się nie podoba, chociaż wolałbym kasę zamiast tego SPA, ale tak się nie da dlatego po relaksuje się przez weekend.
Natomiast wkurzają mnie konkursy na filmwebie z tego powodu, że jeszcze nigdy u nich nie wygrałem,
a na filmwebie jestem zarejestrowany od 5 lat i jestem aktywnym użytkownikiem. Nie wiem jak oni oceniają te opisówki. Na innych portalach w opisówkach się udaje wygrać , a u nich nic
emotka
0 0

#2859126 Napisano: 18.11.2009 12:37:00
Nie chodzi o to , ze się nie podoba, chociaż wolałbym kasę zamiast tego SPA, ale tak się nie da dlatego po relaksuje się przez weekend.
Natomiast wkurzają mnie konkursy na filmwebie z tego powodu, że jeszcze nigdy u nich nie wygrałem,
a na filmwebie jestem zarejestrowany od 5 lat i jestem aktywnym użytkownikiem. Nie wiem jak oni oceniają te opisówki. Na innych portalach w opisówkach się udaje wygrać , a u nich nic

filweb ocenia różnie wypowiedzi mi od kilku lat udało się wygrać tylko raz.
0 0

ciasssteczko

#2859344 Napisano: 18.11.2009 01:20:59
wkurza mnie moj facet, jeszcze jeden falszywy krok i bede szukac nowego, najlepiej konkursowicza emotka emotka emotka
0 0

Gość: katjen27

#2859356 Napisano: 18.11.2009 01:22:56
A mnie wkurza czytelnia na Onecie - ileż można czekać na wyniki ??!!
0 0

Gość: beatris23

#2859367 Napisano: 18.11.2009 01:24:20
mnie drukarka wkur...bo mam tusz a nie drukuje,wciąga papier i wychodzi czysty wie ktoś co jest grane???
0 0

#2859371 Napisano: 18.11.2009 01:25:34
wkurza mnie moj facet, jeszcze jeden falszywy krok i bede szukac nowego, najlepiej konkursowicza
oj gdyby tak mój grał w konkursy. Niestety krytykuje moje hobby, a szkoda
0 0

Gość: ati88

#2859394 Napisano: 18.11.2009 01:31:12
iwonciaaa napisał(a):

wkurza mnie moj facet, jeszcze jeden falszywy krok i bede szukac nowego, najlepiej konkursowicza

mnie mój facet też wkurza, bardzoooo często, ale jest pełen podziwu, ze gram i wygrywam i czasem bardziej się cieszy niż ja emotka a jak juz coś wygram i mu dam hoho to wszyscy o tym wiedza i gada o tym przez tydzien. A znowu jak cos wygram i dam kolezance emotka taka mina i hasło ale musiałas duzo tego wygrac, ze mi dajesz pazerniaku od kąd to usyszałam skończyły się prezenty dla kolezanki emotka i wkurza mnie jej skąpsto, jak było palmolive i nie wygrała w ostanim i przed ostnim dniu to teraz co dziennie mi wypomina ze tyle kasy wyadała miałaby za to ok 30 sms emotka
0 0

#2859400 Napisano: 18.11.2009 01:32:39
Cytat iwonciaaa:
Cytat

mnie mój facet też wkurza, bardzoooo często, ale jest pełen podziwu, ze gram i wygrywam i czasem bardziej się cieszy niż ja a jak juz coś wygram i mu dam hoho to wszyscy o tym wiedza i gada o tym przez tydzien. A znowu jak cos wygram i dam kolezance taka mina i hasło ale musiałas duzo tego wygrac, ze mi dajesz pazerniaku od kąd to usyszałam skończyły się prezenty dla kolezanki i wkurza mnie jej skąpsto, jak było palmolive i nie wygrała w ostanim i przed ostnim dniu to teraz co dziennie mi wypomina ze tyle kasy wyadała miałaby za to ok 30 sms

Mój widać, że w głębi ducha się cieszy, ale on nie pochwali ani nic. Zaraz jest gadka, że nagroda pewnie będzie daremna idt emotka Zazdrośnik mój
0 0

Gość: taaga20

#2859411 Napisano: 18.11.2009 01:36:06
iwonciaaa napisał(a):

znajdźcie sobie takiego jak ja - potrafi wsiąść w samochód i pojechać ze Szczecina do Poznania żebym kupiła sobie buty za wygrane bony (sklep był tylko w Poznaniu lub Gdańsku, Poznań był bliżej) lub potrafi zabrać mnie zmęczony po pracy do hipermarketu bo dziś ostatni dzień promocji emotka emotka
0 0

Gość: incantare

#2859415 Napisano: 18.11.2009 01:36:53
mój na początku się wkurzal, a teraz nawet czasem mi pomaga:, coś kupi itd. Przekonaly go wygrane do wykorzystania których potrzebna mi jest osoba towarzysząca - czyli On
emotka
0 0

#2859419 Napisano: 18.11.2009 01:37:36
Cytat iwonciaaa:
Cytat

znajdźcie sobie takiego jak ja - potrafi wsiąść w samochód i pojechać ze Szczecina do Poznania żebym kupiła sobie buty za wygrane bony (sklep był tylko w Poznaniu lub Gdańsku, Poznań był bliżej) lub potrafi zabrać mnie zmęczony po pracy do hipermarketu bo dziś ostatni dzień promocji

Pozazdrościć emotka u mnie póki jeszcze mieszkam z rodzicami tata pełni taką funkcję emotka
Ale dostaje za to płytki i jest mega szczęśliwy. Ostatnio w nocy jechał mi po batonik do sklepu.
A faceta jeszcze wychowam emotka
0 0

jola29k

#2859434 Napisano: 18.11.2009 01:41:18
a mnie wkurzaja lekarze musze z mała jechac do neurologa i chirurga a jak chce sie zarejestrowac to słysze limit na ten rok juz wyczerpany i co ja mam robic emotka
0 0

Gość: ati88

#2859440 Napisano: 18.11.2009 01:43:27
iwonciaaa napisał(a):

Cytat iwonciaaa:
Cytat

znajdźcie sobie takiego jak ja - potrafi wsiąść w samochód i pojechać ze Szczecina do Poznania żebym kupiła sobie buty za wygrane bony (sklep był tylko w Poznaniu lub Gdańsku, Poznań był bliżej) lub potrafi zabrać mnie zmęczony po pracy do hipermarketu bo dziś ostatni dzień promocji

Pozazdrościć emotka u mnie póki jeszcze mieszkam z rodzicami tata pełni taką funkcję emotka
Ale dostaje za to płytki i jest mega szczęśliwy. Ostatnio w nocy jechał mi po batonik do sklepu.
A faceta jeszcze wychowam emotka

a mi mama kupuje i jeździ emotka albo sama sobie musze ale przypuszczam gdybym mieszkała juz z facetem to pojechałby mi emotka wystarczyło by słowo to moze Ty prowadzisz - auto emotka
0 0

Gość: amif

#2859464 Napisano: 18.11.2009 01:48:47
mnie dzisiaj wszystko wkurza nawet pies .
0 0

ciasssteczko

#2859467 Napisano: 18.11.2009 01:50:29
widze, ze dyskusja zeszla na zaangazowanie konkursowe, jesli chodzi o faceta chodzilo mi akurat o wieksza dojrzalosc, a zamilowanie do konkursow byloby tylko milym dodatkiem emotka
0 0

Gość: aswiercinska

#2859544 Napisano: 18.11.2009 02:06:42
jola29k napisał(a):

a mnie wkurzaja lekarze musze z mała jechac do neurologa i chirurga a jak chce sie zarejestrowac to słysze limit na ten rok juz wyczerpany i co ja mam robic emotka

nie ma co się na nas wkurzac tylko na NFZ, u nas jak przyjmujemy ponad limit to nam pensję obcinają- to dopiero fajnie im więcej popracujesz tym ci więcej z pensji zabiorą emotka
0 0

dzasmina

#2859567 Napisano: 18.11.2009 02:11:53
grancias napisał(a):

sss199 napisał(a):

Mam identycznie. Wogole zwycieskie hasla (oczywiscie nie sa zle, zeby nie bylo) w moim odczuciu sa podobne do siebie ... Trudno trafic w gust komisji emotka

ja wysyłałam moje hasło kiedy jeszcze nie było wyników i nie można było się porównac albo dopasowac.Taki fart - pierwsza wygrana w dokończeniu zdania. Nie zazdrośc tylko pisz dalej emotka
0 0