Wkurza mnie...

Gość: martakonopko

#2930845 Napisano: 10.12.2009 02:51:33
marmoladella napisał(a):

martakonopko napisał(a):

o matko.........niektórzy ludzie podurnieli przed świętami???Zdaje się Boże Narodzenie tuż tuż a tu palemka wielkanocna odbija???wrzuc kobieto na luz,nie obrazaj innych,nie zazdrosc ze maja zmienne IP itp itd....co ci da,ze bedziesz sie dalej osmieszac?Nie lubisz Delfinki-twoja sprawa,uwazasz,ze yaro to oszust-rowniez twoja sprawa,ale to nie upowaznia ciebie do obrazania innych.Delfinke znam i mam o niej dobre zdanie,Yaro nie znam,ale jakos nie zauwazylam,zeby byl wyjatkowo zlym czlowiekiem,tym bardziej oszustem....brak slow....

A Twoja wypowiedź to niby nie jest ani odrobinę agresywna? emotka

do agresji mi daleko emotka
0 0

Gość: marmoladella

#2930847 Napisano: 10.12.2009 02:52:24
martakonopko napisał(a):

marmoladella napisał(a):

martakonopko napisał(a):

o matko.........niektórzy ludzie podurnieli przed świętami???Zdaje się Boże Narodzenie tuż tuż a tu palemka wielkanocna odbija???wrzuc kobieto na luz,nie obrazaj innych,nie zazdrosc ze maja zmienne IP itp itd....co ci da,ze bedziesz sie dalej osmieszac?Nie lubisz Delfinki-twoja sprawa,uwazasz,ze yaro to oszust-rowniez twoja sprawa,ale to nie upowaznia ciebie do obrazania innych.Delfinke znam i mam o niej dobre zdanie,Yaro nie znam,ale jakos nie zauwazylam,zeby byl wyjatkowo zlym czlowiekiem,tym bardziej oszustem....brak slow....

A Twoja wypowiedź to niby nie jest ani odrobinę agresywna? emotka

do agresji mi daleko emotka

Do hipokryzji blisko emotka
0 0

Gość: katjen27

#2930849 Napisano: 10.12.2009 02:53:05
Bijmy się emotka
0 0

#2930853 Napisano: 10.12.2009 02:54:06
przemilczę... emotka
0 0

#2930855 Napisano: 10.12.2009 02:54:37
katjen27 napisał(a):

Bijmy się emotka

Śliczna z Tobą to nawet w błocie
emotka emotka
0 0

Gość: katjen27

#2930863 Napisano: 10.12.2009 02:56:15
A w temacie: wqrza mnie niemiłosiernie oczekiwanie na wyniki z Onetu / Dziecko... emotka
0 0

Gość: gosia1983

#2930864 Napisano: 10.12.2009 02:56:18
wkurza mnie konkurs zkochochajsiewkolorze
gdzie te wyniki? emotka
0 0

Gość: lekkoatletka

#2930923 Napisano: 10.12.2009 03:10:19
do tostera na GFK brakuje mi tylko 7 pkt a ankiety jak nie było tak nie ma emotka
0 0

Gość: czarnygreg

#2930926 Napisano: 10.12.2009 03:10:32
martakonopko napisał(a):

mnie dziś wkurzyło to,że w pracy na e-konkursy wejśc nie mogłam,poieważ mam neostradę o zmiennym IP i tak się trafiło,że jakiś kretynek,który też ma neostradę narozrabiał kiedyś(?) na e-konkursach i akurat dziś miałam to IP,które zostało zablokowane za Naciąganie i oszukiwanie ludzi....-przynajmniej tak to wytłumaczył Pionas...i dopóki moje IP się nie zmieni-zero wchodzenia w pracy na e-konkursy...A mój szef się za mnie śmieje z tego powodu emotka

To możesz w pracy wchodzić na konkursy? emotka
Szczęściara, też chcę taką pracę, ja nawet jak telefon odbieram to udaję zawsze ze służbowy i wychodzę z pokoju zeby nikt nie słyszał, ze prywata a już z konkursów to szefowa by mnie zmasakrowała,
0 0

Gość: cobra176

#2930930 Napisano: 10.12.2009 03:12:24
A mnie wkurzył dzień dzisiejszy. Od rana wszystko było OK. Nawet córcia była wyjątkowo grzeczna ( emotka ). Włączyłam praleczkę i popijałam kawusię. Było błogo... W końcu zajrzałam do praleczki, która powinna skończyć już swoją harówkę jakiś czas temu... patrzę a tu pół pralki wody.
Boże!!! Tylk onie to! Znów nie spuszcza wody... Ostawiłam ją i calutką wodę musiałam spuszczać do miski. Twało i trwało. W między czasie wstawiłam ziemniaczki i urobiłam mięso na klopsiki. Moja grzeczna od rana córcia zapragnęła mi pomóc w tej trudnej chwili i skończyło się to awanturą, porażką i katastrofą. Gdy woda wyleciała już na tyle, że mogłam wyciągnąć z pralki pranie, opłukałam wszystko, wyżdżemnęłam i spuszczałam wodę dalej.
Klopsiki się troszku przypaliły, mała córa została zbruzgana a ja znienawidziłam do reszty tą cholerną pralkę emotka

Ja muszę wygrać pralkę emotka
0 0

Gość: czarnygreg

#2930941 Napisano: 10.12.2009 03:14:24
Chciałabym mieć zmienne IP, niekoniecznie na konkursy ale zeby ominąć np. limit megavideo i oglądać desperatki bez ograniczeń, wkurza mnie że mam stałe IP i żadnych szans na zmianę.
0 0

moroccangirl

#2930955 Napisano: 10.12.2009 03:18:07
emanuela24 napisał(a):

moroccangirl napisał(a):

yaro2004 napisał(a):

A co w tym złego, że ktoś gra na całą rodzinę ? Wtedy są większe szanse, że chociaż 1 osoba wygra. Ja nie widzę w tym nic złego, są tacy co grają na kilkaSET starterow, ale oni mają na razie od Ciebie wolne, bo nie grasz w SMS. Dopiero byś jęczała, że oszuści itp. Zasada jest taka - każda metoda, która się sprawdza jest dobra. Czy to wysłanie 1000 sms, czy granie na 5 członków rodziny - co z tego każdy sobie rzepkę skrobie emotka

delfinka101 Nie przejmuj się, nie ma się co denerwować, święta idą, ona i tak nie zrozumie.

ziolko W 100% popieram, bardzo mądra wypowiedz.

nie wtrącaj sie. wiem że mnie nie lubisz bo mam odwage nazwac Cie oszustem, każdy na forum wie że oszukujesz i masz zmienne IP. A delfince nie pozwole sie obrazac na PW. Żałośna jest że musi prywatne wiadomości na forum umieszczac.

hm... nie wyzywaj od oszustów bo nie masz dowodów - a to są pomówienia
nie wytykaj innym że ich nie stać - bo nigdy nie wiesz co Cie czeka - uwierz wiem ile kosztuje utrzymanie chorego dziecka i uwierz ze gdybyś miała chore dziecko ( czego Ci nie życzę ) to i 10 tyś na miesiąc mogłoby się okazać mało, moja kuzynka ma chore dziecko i wiem ile to kosztuje a to normalne ze matka woli za cenę laptopa ufundować dziecku miesiąc rehabilitacji niż sobie kompa
wiec idź kochaniutka do kościoła ale nie po to aby pokazać nową kurtkę ale po to by przemyśleć swe postępowanie i złe słowa ( czasami potrafią zranić bardziej niż plaskacz ) - czas przygotować się do świąt - wyrzucić negatywne emocje z siebie i wyciągnąć rękę do kogoś kto tego potrzebuje emotka

Nie jestem pustym człowiekiem, ale każdy ma taką a nie inną sytuację, każdy przeszedł jakies ciężkie chwile. Ja gdybym miała chore dziecko to bym nie pisała o tym na takim forum, nie wywoływałabym litości u innych. Poza tym nie pozwole się obrażac. Wiec niech delfinka idzie do kościoła się za dzieco pomodlic zamiast tracic czas na obrażanie ludzi.
0 0

moroccangirl

#2930959 Napisano: 10.12.2009 03:19:08
martakonopko napisał(a):

nie znasz sytuacji wiec nie zabieraj zdania to delfinka zaczeła obrażając mnie na PW
0 0

#2931054 Napisano: 10.12.2009 03:45:01
czarnygreg napisał(a):

martakonopko napisał(a):

mnie dziś wkurzyło to,że w pracy na e-konkursy wejśc nie mogłam,poieważ mam neostradę o zmiennym IP i tak się trafiło,że jakiś kretynek,który też ma neostradę narozrabiał kiedyś(?) na e-konkursach i akurat dziś miałam to IP,które zostało zablokowane za Naciąganie i oszukiwanie ludzi....-przynajmniej tak to wytłumaczył Pionas...i dopóki moje IP się nie zmieni-zero wchodzenia w pracy na e-konkursy...A mój szef się za mnie śmieje z tego powodu emotka

Szczęściara, też chcę taką pracę, ja nawet jak telefon odbieram to udaję zawsze ze służbowy i wychodzę z pokoju zeby nikt nie słyszał, ze prywata a już z konkursów to szefowa by mnie zmasakrowała,

Tak trafiło,że mam taką właśnie pracę emotka Ale żeby nie było-też miewam złe chwile w pracy emotka
0 0

#2931059 Napisano: 10.12.2009 03:47:20
moroccangirl napisał(a):

martakonopko napisał(a):

nie znasz sytuacji wiec nie zabieraj zdania to delfinka zaczeła obrażając mnie na PW

Mamy demokrację i mam prawo zabierac głos...Jeżeli zaczęła Ciebie obrażac na PW,to wyjaśnijcie to między sobą,nie na forum.Jeżeli natomiast rzucasz temat na forum-spodziewaj się reakcji innych.Koniec tematu.
0 0

Gość: barbara1910

#2931064 Napisano: 10.12.2009 03:48:29
martakonopko napisał(a):

czarnygreg napisał(a):

martakonopko napisał(a):

Tak trafiło,że mam taką właśnie pracę emotka Ale żeby nie było-też miewam złe chwile w pracy emotka

tez jestem zaskoczona taka praca emotka rany to jak ty siedzisz w pracy na e konkach to jak wywiazujesz sie ze swoich obowiazków emotka teraz juz prawie w kazdej pracy blokuja roznego rodzaju stronki internetowe,podobnie jest z telefonami...praca to nie zabawa emotka
0 0

katmich

#2931074 Napisano: 10.12.2009 03:50:50
barbara1910 napisał(a):

martakonopko napisał(a):

czarnygreg napisał(a):

martakonopko napisał(a):

tez jestem zaskoczona taka praca emotka rany to jak ty siedzisz w pracy na e konkach to jak wywiazujesz sie ze swoich obowiazków emotka teraz juz prawie w kazdej pracy blokuja roznego rodzaju stronki internetowe,podobnie jest z telefonami...praca to nie zabawa emotka

ja też cały dzień w pracy siedze na e-konkach.. szef nie ma nic przeciwko emotka bylebym tylko wywiązywała się z obowiązków, których niestety mam niewiele i konkursy są dla mnie sposobem na zabicie nudy emotka
0 0

#2931075 Napisano: 10.12.2009 03:51:01
barbara1910 napisał(a):

martakonopko napisał(a):

czarnygreg napisał(a):

martakonopko napisał(a):

Pracuję w firmie rodzinnej-ot co emotka Jeżeli czegoś w godzinach pracy nie zrobię-kończę w domu-cała filozofia emotka
0 0

#2931079 Napisano: 10.12.2009 03:52:23
ps.w pracy na e-konki zagladam na maksymalnie pół godziny i też nie codziennie emotka
0 0

Gość: barbara1910

#2931101 Napisano: 10.12.2009 03:57:57
zdarzyło mi sie ze poszłam załatwiac w Urzedzie jakas tam sprawe było to moze około 2 lata temu i jak zobaczyłam ze pani buszuje sobie po internecie to mnie roznosiło bo ja do niej mowie po 3 razy a ona nie słucha bo wciagneła sie w internet emotka pozatym tyle jest pracy ,ze mozna to wykonac w pracy a nie w domu i dziwia sie Polacy ze takie sa a nie inne zarobki ale jak pracuja lub chcieliby duzo ale za co....
rodzinna nie rodzinna powinny byc strony poblokowane takie jest moje zdanie i nie zmienie a wy nawet nie powinnyscie do tego przyznac ze buszujecie w godzinach pracy po internecie emotka
0 0