Wkurza mnie...

malineczka23

#2930527 Napisano: 10.12.2009 01:09:33
a mnie wkurza to że jakoś od tygodnia nic nie wygrywam emotka
0 0

delfinka101

#2930566 Napisano: 10.12.2009 01:22:42
moroccangirl napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

lovcia88 napisał(a):

yaro2004 napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

Wkurza mnie - to delikatnie powiedziane; moroccangirl
Na wszystkie moje posty pisze; zadzwon i sie dowiedz..tak ją zazdrosć zżera..

Nie wkurzaj się, chamstwo i prostactwo na forum się szerzy. Ale trafisz też na osoby, które Ci pomogą. Olej to.

Wlasnie. Dlaczego masz niszczyc swoj spokoj przez glupote innych? emotka

Oj macie racje.Już spotkałam na forum osoby ktore bardzo mi pomogły same nie proszone o to..Dzięki Takim ludziom mam dobrynastrój..aż czasami spotyka sie właśnie taką zawistna ..ech..szkoda nerwów a dzien zapowiada się super:)

dobry nastój pisze sie osobno
nie rób błędów - chyba chodziłas do szkoły?
I nie zazdroszcze Ci niczego
A żeby było na temat wkurza mnie delfinka101 że pisze mi PW i mnie obraża
A to że mówiłam żebys zadzowniła - bo przeżywasz wszystko gorzej niż małe dziecko i to mnie też wkurza

Ty też mnie wkurzasz i to okropnie.Wszędzie szukasz oszustów.Sama walisz byki.To to co mi wpisałaś na Pw
zobacz sobie ile błedów narobiłas do szkoły nie chodzilas? nie pisałas o chorobie? PISAŁAS chyba że masz krótką pamięc. Ciekawe kto taki Ci pisał? Pewnie Ci co oszukują bo ogolnie zdania na forum nie zabieram chyba ze widze że wygrywają oszusci i osoby zachłanne, które grają na całą rodzinę. A o Tobie ludzie na forum mówią, że jestes żałosna bo wykorzystujesz dziecko, mają Ciebie dosc i Tych Twoich narzekan i mówią że głupia jestes chyba Cie z milion razy poprawiają a Ty i tak dalej błędy robisz. Wracaj do szkoły i naucz się pisac a potem głos zabieraj IDIOTKO. I się ode mnie odwal CHORA kobieto. Ja cie nie obrażalam Ty zaczełas ze swoim PW wiec Ci nie popuszcze. Lepiej pisz Swoje posty bez błędów bo Ci je będę wytykac żeby inni dalej mogli sie z ciebie smiac. Ludzie uważają że jestes żalosna i mają z Ciebie niezły ubaw. Chyba cos z Tobą nie tak że w sprawie jednej nagrody dzwoniłas tyle razy. I nie jestem zawistna w przciwienstwie do Ciebie mnie na laptopa stac i nie żyje tylko konkursami- mam swoje życie.Weź się lepiej dzieckiem zajmij a nie pisz glupot. Masz biedne, szare życie ale wez i nie żal się na forum to nie miejsce do tego.I nie pisz do mnie bo Cie blokuje.
Zegnaj

Mam cię gdzieś i te osoby które tak gadaja też.Chociaż powiem Ci ,ze nie wierzę za bardzo ze takich pustaków jak ty jest wiecej.Masz rację; mnie na laptopa nie stać i bardzo zależało mi aby tę nagrodę otrzymać i nadal zależy.Stać Cię ???To co się tak pieklisz, że nie wygrałaś??
0 0

delfinka101

#2930570 Napisano: 10.12.2009 01:24:26
Błędy wytykaj..mam to głęboko w ..
0 0

ziolko

#2930608 Napisano: 10.12.2009 01:33:39
malineczka23 napisał(a):

a mnie wkurza to że jakoś od tygodnia nic nie wygrywam emotka

koszmar emotka

a mnie wkurza... hmmm.. katar emotka
0 0

Gość: ciekawski89

#2930611 Napisano: 10.12.2009 01:35:05
KNORR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ile razy można z nimi dyskutować przez telefon emotka

A przepisu jak nie było tak nie ma emotka
0 0

Gość: misia89p

#2930612 Napisano: 10.12.2009 01:35:10
a mnie wkurza, że idą święta czas radości i pojednania, a tu na forum ciągle są kłótnie...ludzie spasujcie trochę,,,
0 0

Gość: meeyka

#2930630 Napisano: 10.12.2009 01:40:22
emotka emotka

co tu sie dzieje ...

czy Wy co niektorzy naprawde nie mozecie przezyc dnia bez wyzywania sie nawzajem?

emotka emotka emotka

az sie przykro robi normalnie....
0 0

ziolko

#2930635 Napisano: 10.12.2009 01:41:32
misia89p napisał(a):

a mnie wkurza, że idą święta czas radości i pojednania, a tu na forum ciągle są kłótnie...ludzie spasujcie trochę,,,

kłótnie są niezależnie od świąt..

wkurza mnie, że ludzie którzy mają kasę i stać ich na różne rzeczy nie potrafią zrozumieć osób, które nie są zamożne i każda wygrana je cieszy, a wartościowa tym bardziej, bo normalnie nie stać by ich było na daną rzecz.

żeby nie było - mówiłam ogólnie

echh...
0 0

Gość: yaro2004

#2930660 Napisano: 10.12.2009 01:54:43
A co w tym złego, że ktoś gra na całą rodzinę ? Wtedy są większe szanse, że chociaż 1 osoba wygra. Ja nie widzę w tym nic złego, są tacy co grają na kilkaSET starterow, ale oni mają na razie od Ciebie wolne, bo nie grasz w SMS. Dopiero byś jęczała, że oszuści itp. Zasada jest taka - każda metoda, która się sprawdza jest dobra. Czy to wysłanie 1000 sms, czy granie na 5 członków rodziny - co z tego każdy sobie rzepkę skrobie emotka

delfinka101 Nie przejmuj się, nie ma się co denerwować, święta idą, ona i tak nie zrozumie.

ziolko W 100% popieram, bardzo mądra wypowiedz.
0 0

is77

#2930675 Napisano: 10.12.2009 02:00:56
popieram yaro, popieram ziolko emotka

i nie jedzcie sie tak wzajemnie bo szkoda nerwów

w temacie:
wkurza mnie brak wygranych emotka
0 0

Gość: marmoladella

#2930691 Napisano: 10.12.2009 02:05:43
Niektórzy już dostali kosze z Kasi, a ja nie emotka I irytuje mnie to, że nie mam cierpliwości! I nie mam sił, ani czasu żeby brać udział we wszystkich konkursach, w których chcę...
0 0

Gość: questsa

#2930722 Napisano: 10.12.2009 02:13:28
a mnie wkurza ze nie mam jeszcze misia z zetki emotka emotka emotka
0 0

Gość: yaro2004

#2930734 Napisano: 10.12.2009 02:15:32
questsa napisał(a):

Juz wiem co stało się z misiem - http://atrapa.net/files/misporwany1.jpg

:] Uśmiechnij się, ja też nie mam emotka
0 0

katmich

#2930738 Napisano: 10.12.2009 02:16:20
yaro2004 napisał(a):

questsa napisał(a):

Juz wiem co stało się z misiem - http://atrapa.net/files/misporwany1.jpg

:] Uśmiechnij się, ja też nie mam emotka

ja też nie mam, nie ma się co wkurzac, poczta pewnie przed świętami ma opóźnienia emotka
0 0

Gość: glan4

#2930758 Napisano: 10.12.2009 02:24:26
po wkurzajmy się razem emotka emotka
0 0

Gość: martakonopko

#2930764 Napisano: 10.12.2009 02:26:30
mnie dziś wkurzyło to,że w pracy na e-konkursy wejśc nie mogłam,poieważ mam neostradę o zmiennym IP i tak się trafiło,że jakiś kretynek,który też ma neostradę narozrabiał kiedyś(?) na e-konkursach i akurat dziś miałam to IP,które zostało zablokowane za Naciąganie i oszukiwanie ludzi....-przynajmniej tak to wytłumaczył Pionas...i dopóki moje IP się nie zmieni-zero wchodzenia w pracy na e-konkursy...A mój szef się za mnie śmieje z tego powodu emotka
0 0

kinga1

#2930768 Napisano: 10.12.2009 02:27:11
taaga20 napisał(a):

wkurza mnie że coś mi weszło między zębole ... jestem w pracy i nie mogę znaleźć nic sensownego co by się nadawało do wydłubnięcia ... zastanawiam się nad rozpruciem czegokolwiek żeby zdobyć nitkę jakąkolwiek ... a swoją dentyczną zostawiłam w drugiej torbie emotka
Może macie jakies pomysły emotka

włos pod warunkiem ze masz długie emotka
0 0

moroccangirl

#2930793 Napisano: 10.12.2009 02:36:00
yaro2004 napisał(a):

A co w tym złego, że ktoś gra na całą rodzinę ? Wtedy są większe szanse, że chociaż 1 osoba wygra. Ja nie widzę w tym nic złego, są tacy co grają na kilkaSET starterow, ale oni mają na razie od Ciebie wolne, bo nie grasz w SMS. Dopiero byś jęczała, że oszuści itp. Zasada jest taka - każda metoda, która się sprawdza jest dobra. Czy to wysłanie 1000 sms, czy granie na 5 członków rodziny - co z tego każdy sobie rzepkę skrobie emotka

delfinka101 Nie przejmuj się, nie ma się co denerwować, święta idą, ona i tak nie zrozumie.

ziolko W 100% popieram, bardzo mądra wypowiedz.

nie wtrącaj sie. wiem że mnie nie lubisz bo mam odwage nazwac Cie oszustem, każdy na forum wie że oszukujesz i masz zmienne IP. A delfince nie pozwole sie obrazac na PW. Żałośna jest że musi prywatne wiadomości na forum umieszczac.
0 0

Gość: martakonopko

#2930828 Napisano: 10.12.2009 02:46:28
o matko.........niektórzy ludzie podurnieli przed świętami???Zdaje się Boże Narodzenie tuż tuż a tu palemka wielkanocna odbija???wrzuc kobieto na luz,nie obrazaj innych,nie zazdrosc ze maja zmienne IP itp itd....co ci da,ze bedziesz sie dalej osmieszac?Nie lubisz Delfinki-twoja sprawa,uwazasz,ze yaro to oszust-rowniez twoja sprawa,ale to nie upowaznia ciebie do obrazania innych.Delfinke znam i mam o niej dobre zdanie,Yaro nie znam,ale jakos nie zauwazylam,zeby byl wyjatkowo zlym czlowiekiem,tym bardziej oszustem....brak slow....
0 0

Gość: marmoladella

#2930839 Napisano: 10.12.2009 02:50:28
martakonopko napisał(a):

o matko.........niektórzy ludzie podurnieli przed świętami???Zdaje się Boże Narodzenie tuż tuż a tu palemka wielkanocna odbija???wrzuc kobieto na luz,nie obrazaj innych,nie zazdrosc ze maja zmienne IP itp itd....co ci da,ze bedziesz sie dalej osmieszac?Nie lubisz Delfinki-twoja sprawa,uwazasz,ze yaro to oszust-rowniez twoja sprawa,ale to nie upowaznia ciebie do obrazania innych.Delfinke znam i mam o niej dobre zdanie,Yaro nie znam,ale jakos nie zauwazylam,zeby byl wyjatkowo zlym czlowiekiem,tym bardziej oszustem....brak slow....

A Twoja wypowiedź to niby nie jest ani odrobinę agresywna? emotka
0 0