Wkurza mnie...

Gość: iwek

#3008140 Napisano: 09.01.2010 09:59:54
Czarna2318, emanuela ma rację. emotka
0 0

Gość: cobra176

#3008384 Napisano: 09.01.2010 11:44:59
Wkurza mnie, że moje dziecko ryczy zamiast spać emotka
Oszalała, ta godzina a ona ryczy bo spać nie chce. Ale ja chce! emotka
0 0

mio

#3008405 Napisano: 09.01.2010 11:59:04
co do polaków pracujących za granica nie uogólniajcie... moja mama ciocia siostra ojczym nie bede dalej wymieniac bo to sie zrobi nudne pracuja za granica i to bardzo ciezko emotka tylko ja bidulka zostalam ehhh nieraz zaluje, wrrróć bardzo często żałuje ...ale czasu nie cofniesz
czarna2318 moze zna jakiegos polaka (zaufanego)ktory dobrze zna jezyk i moglby z nim isc na policje

w temacie wkurza mnie ze nie mozna cofnac czasu i naprawic paru rzeczy emotka emotka emotka
0 0

mio

#3008408 Napisano: 10.01.2010 12:01:47
i zamiast spac w aucie niech idzie do jakiegos hoteliku za noc nie zaplaci milionow bez przesady w zimnie spac w samochodzie
0 0

Gość: cb656Old

#3008586 Napisano: 10.01.2010 09:07:09
zeida napisał(a):

nie wiem czemu, ale tez nie wytrzymuję długo - a może długo? bo np. pokłócę się z moim i obiecuję sobie, że w życiu pierwsza się nie odezwę. no i tak jest. Gadam tylko z dzieckiem, idę sobie do drugiego pokoju i puszczam jakiś film. Przed spaniem mój samiec nie wytrzymuje i przychodzi powiedzieć dobranoc. Ja, nadęta odpowiadam albo nie. Całą noc myślę, co to będzie, bo przecież na pewno będzie rozwód - podział malutkiego, ale zawsze - majątku (mieszkanka, dziecka, kota - strasznie trudno to podzielić, więc myślę całą noc). Nad ranem zbiera mnie - muszę pospać trochę - to przeciąga się do 10 (na szczęście dziecko też tak lubi pospać), a jak wstaję - chłopa nie ma - myślę sobie - po co ten rozwód od razu ? A może zobaczymy, co mój mąż chce na obiad? Oczywiście- żadne z nas nigdy nie przeprasza - ale to zawsze mąż dzwoni i pyta, co na obiad, a może wyskoczymy z dziekiem do ..., albo zadzwoni ktoś ze znajomych i jakoś to się rozchodzi....
Dziwne to życie z inną płcią...

marielu napisał(a):

najbardziej zapadło mi w pamięć .... dzielenie kota emotka emotka emotka

marmoladella napisał(a):

Ależ podzielić kota jest bardzo prosto! Ty, kobieto, zabierasz futro i robisz z niego rękawiczki, kołnierz albo mufkę, a facet zabiera mięsko, z którego przygotuje sobie obiad na 3 dni emotka

....mikry ten facet, skoro obiad z jednego kota starczy mu na trzy dni emotka Wcale mnie nie dziwi, że normalnej budowy kobieta myśli o rozstaniu się z takim konusem emotka emotka
0 0

Gość: tato999

#3008656 Napisano: 10.01.2010 09:30:21
emanuela24 napisał(a):

czarna2318 napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

czarna2318 napisał(a):

cobra176 napisał(a):

czarna2318 napisał(a):

Ale się wkurzyłam.Mój mąż został pobity,właśnie do mnie dzwonił.On pracuje za granicą i został pobity przez polaków z którymi mieszkał już kilka miesięcy.Powód?Za bardzo pokazuje,że umie robić tzn.jest za pracowity,a innym polakom co się op emotka lają to się nie spodobało.Ja jestem załamana.Myślałam,że jak tamten rok był zły,to ten będzie dobry.W takich momentach odechciewa się żyć.
To jednak prawda co mówią o naszych rodakach za granicą dla paru ero są zdolni do wszystkiego. emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka

No tak... wilk wilkowi wilkiem emotka . Polacy wiadomo, że leniwi. W pracy zawsze słyszałam tylko nie rób za dużo, za szybko itp.
Ale żeby zaraz za to bić tego, który chce lepiej? Żenada...

Ja tez jestem w szoku i nigdy nie sądziłam,że coś takiego przydarzy się mojemu mężowi.A niby się dogadywali,bo mąż nie jest tam nowy pracuje tam już 10 miesięcy.Dobrze,że pojechał swoim samochodem,będzie miał gdzie spać w nocy.A jutro zdzwoni do biura,przez które są zatrudnieni wszyscy mieszkający w tym domu polacy i zgłosi tą sprawę.Zobaczymy co będzie.

a nie może tego na policje zgłosić?? przecież zostawiając to tak daje im przyzwolenie na takie postępowanie ( firma pewnie nie będzie się chciała mieszać w ich osobiste sprawy)

Ja to mężowi mówiłam,żeby na policję zgłosił.Ale nie wiem czy to zrobi,bo na tyle dobrze nie zna języka żeby się porozumieć,zna tylko podstawy pojedyncze słowa i kilka zwrotów.Ja to chyba w nocy nie zasnę,jestem w takim stresie.Mąż woli spać w samochodzie,bo wiadomo czy znowu się nie przyczepią.

tyle to się dogada - jak nie załatwia tłumacza
a w tym aucie to może zamarznąć - nie pozwól mu na to - przecież nie może być tak że osoba poszkodowana ucieka i marżnie gdzieś w aucie a przestępcy biegają wolno

z tego co mi wiadomo policja w Anglii czy gdziekolwiek na wyspach ma obowiazek zalatwic tlumacza
0 0

Gość: arta

#3008659 Napisano: 10.01.2010 09:30:58
wkurza mnie że marielu zbanowali a mi z niewiadomych powodów dali dwa karniaki emotka emotka

na jednego zasłużyłam, jak wszyscy śmiecący ale dwa?? teraz będę musiała dodać konkursy do bazy i nie dam rady zachować ich dla siebie, chwaląc się tylko w mdw emotka

emotka
0 0

Gość: meeyka

#3008868 Napisano: 10.01.2010 11:23:19
ZBANOWALI MARIELU emotka emotka emotka emotka emotka emotka

wrrrrrrrrrr emotka emotka
0 0

fryteczka

#3008871 Napisano: 10.01.2010 11:24:59
wkurza mnie strona lays bo nie moge na nia wlezc tak zmulila emotka
0 0

Gość: tedance

#3008881 Napisano: 10.01.2010 11:31:10
arta napisał(a):

wkurza mnie że marielu zbanowali a mi z niewiadomych powodów dali dwa karniaki emotka emotka

na jednego zasłużyłam, jak wszyscy śmiecący ale dwa?? teraz będę musiała dodać konkursy do bazy i nie dam rady zachować ich dla siebie, chwaląc się tylko w mdw emotka

emotka

A mi dali jednego - pewnie za prawdę, którą wygłosiłam - że klan hurtowników broni się nawzajem emotka emotka emotka
0 0

#3008882 Napisano: 10.01.2010 11:32:22
tedance napisał(a):

arta napisał(a):

emotka

A mi dali jednego - pewnie za prawdę, którą wygłosiłam - że klan hurtowników broni się nawzajem emotka emotka emotka

co nie zmienia faktu, że teraz mamy remis emotka emotka emotka emotka
0 0

#3008954 Napisano: 10.01.2010 11:58:43
emanuela24 napisał(a):

czy kogoś popieściło dlaczego zbanowali marielu emotka
fer jest forum Vipów zakładane przez administracje no i wielkie korzyści dla niech - konkursy kilka dni wcześniej dodawane na tamto forum itd a ludzi stąd traktuje się jak śmieci - za co ban?? nawsadzała komuś?? czy co??
Szanowna administracjo - chyba troszeczkę ktoś przesadził
emotka

rozumiem że robiąc porządki na 2 forach człowiek jest przemęczony i może go delikatnie mówiąc coś trafić - ale żeby od razu kobietę wywalać - widzę że są tu równi (to forum) równiejsi ( forum Vipów) no i Ci którzy się ani na to ani na tamto forum nie nadają emotka emotka emotka

kochana administracja za takie postępowanie również bana powinna dostać - bo to dla forum bardziej szkodliwe niż kłapanie naszej Mery emotka emotka emotka emotka emotka

Nasza Mary dostała 10 punktów karnych na 5 możliwych za spamowanie w Moje dzisiejsze wygrane.
Fakt, dużo tam pisała (nie na temat) i w jej stylu, czyli transkrypcją i z humorem w stylu wygrałam pasztetówkę.

Przegięła trochę, ale można było ją ukarać np. 4 karniakami a nie zaraz ban. To jest przesadzone.

a przy okazji miło jest się dowiedzieć, jak się traktuje użytkowników forum.
emotka emotka emotka emotka
0 0

beataa81

#3008957 Napisano: 10.01.2010 12:01:12
wkurza mnie,że tu z dnia na dzień coraz gorzej się dzieje... emotka
0 0

Gość: cobra176

#3008984 Napisano: 10.01.2010 12:13:51
Rzeczywiście marielu troszkę wczoraj poniosło, ale nie ją jedną. Wystarczyło by jakieś upomnienie, bo ona naprawdę nie jest szkudna. Są gorsi, którym różne rzeczy się upiekają.
Jestem tu wnikliwym obserwatorem już ponad rok i mogę już troszkę o tym forum powiedzieć.
0 0

Gość: rafi323raf

#3008994 Napisano: 10.01.2010 12:16:27
no nie, zbanowana? ojj źle się dzieje na forum emotka choć to juz wiedziałem, jak zostało to forum stworzone ehh emotka
0 0

Gość: polec

#3009000 Napisano: 10.01.2010 12:18:49
jeden dzien nie bylam na forum i co sie tu dzieje. MASAKRA emotka
0 0

beataa81

#3009002 Napisano: 10.01.2010 12:20:23
Ej no...da się coś zrobić żeby nam tę naszą babkę odwiesili?Dajcie znać...

wkurza mnie to of course emotka
0 0

Gość: polec

#3009008 Napisano: 10.01.2010 12:22:55
a o co chodzi z tym forum VIP ??, ja myślałam, ze gramy do jednej bramki i że mamy tylko to nasze wspólne forum ?. Ale kosmos emotka
0 0

beataa81

#3009015 Napisano: 10.01.2010 12:25:44
polec napisał(a):

a o co chodzi z tym forum VIP ??, ja myślałam, ze gramy do jednej bramki i że mamy tylko to nasze wspólne forum ?. Ale kosmos emotka

hehe o święta naiwności...do jednej bramki? emotka chyba każdy do swojej...no niestety nie gramy z niektórymi nawet na jednym boisku...jedni sobie inni sobie...ale co tam...mnie tam przy mojej bramce dobrze emotka

wkurza mnie,że śnieg przestał padać i brudno się robi...
0 0

Gość: rafi323raf

#3009019 Napisano: 10.01.2010 12:27:03
polec napisał(a):

nie, jest jakieś forum dla wybranych i tam się daje odpowiedzi do konkursów.
Oczywiscie na e-konkursy emotka

i pewnie tam był ten konkurs z ipodami podany, dlatego niektórym osobom sie troszke pomyliło i ta wojna wybuchła xD
0 0