Wkurza mnie...

Gość: kasia9791

#3007740 Napisano: 09.01.2010 08:00:47
marielu napisał(a):

najbardziej zapadło mi w pamięć .... dzielenie kota emotka emotka emotka

dzielenie kota emotka emotka
0 0

Gość: marmoladella

#3007791 Napisano: 09.01.2010 08:16:28
Ależ podzielić kota jest bardzo prosto! Ty, kobieto, zabierasz futro i robisz z niego rękawiczki, kołnierz albo mufkę, a facet zabiera mięsko, z którego przygotuje sobie obiad na 3 dni emotka
0 0

strzelec02

#3007802 Napisano: 09.01.2010 08:17:27
a mnie wkurza że znów na cin cin wygrywa klan rodzinny emotka
0 0

Gość: iwek

#3007807 Napisano: 09.01.2010 08:18:11
marmoladella napisał(a):

Ależ podzielić kota jest bardzo prosto! Ty, kobieto, zabierasz futro i robisz z niego rękawiczki, kołnierz albo mufkę, a facet zabiera mięsko, z którego przygotuje sobie obiad na 3 dni emotka

A jeszcze lepiej rozjechać go na marmoladę i każdy bierze po słoiku. emotka
0 0

Gość: rafi323raf

#3007837 Napisano: 09.01.2010 08:29:56
iwek napisał(a):

marmoladella napisał(a):

A jeszcze lepiej rozjechać go na marmoladę i każdy bierze po słoiku. emotka

czytam to patrząc na mojego kotka i mi się smutno zrobiło xd

a w ogóle dzisiaj się wkurzyłem wrr! Ale nie na kota.
0 0

Gość: bruce

#3007854 Napisano: 09.01.2010 08:39:50
kasia9791 napisał(a):

marielu napisał(a):

najbardziej zapadło mi w pamięć .... dzielenie kota emotka emotka emotka

dzielenie kota emotka emotka

a ja chciałabym zapytać: co z karabinkiem strzelającym, gdy do dzielenia kota przyjdzie?... emotka
0 0

Gość: zeida

#3007859 Napisano: 09.01.2010 08:43:26
dzielenie kota jest baaardzo trudne - bo każdy go kocha - mąż - w życiu tego nie powie - ale jest przywiązany - ja i dziecko -szalejemy za nim !
Gdyby Sąd przyznał kota mężowi - zapłakałabym się z rozpaczy !!!!
0 0

Gość: amaretta1

#3007860 Napisano: 09.01.2010 08:43:41
Wkurza mnie przemijanie.Dzisiaj odszedł piesek moich sąsiadów. Jeszcze przedwczoraj był na spacerze i cieszył się śniegiem... Ech, życie...
0 0

Gość: marielu

#3007872 Napisano: 09.01.2010 08:51:39
o mnie tez wkurza przemijanie, Mary jest stara i dostanie najniższą emeryturę a chciała by najwyższą ................
0 0

Gość: marielu

#3007887 Napisano: 09.01.2010 08:55:42
okrutni som emotka ale to .... przez to że som na ekonkursach
0 0

Gość: marmoladella

#3007890 Napisano: 09.01.2010 08:58:44
emanuela24 napisał(a):

okrutni jesteście emotka ja już bym wolała kotka oddać niż robić z niego marmoladę - bo marmolady nie przytulisz, nie pogłaszczesz emotka

Ale zjesz! Przecie mówią, że przez żołądek do serca emotka
0 0

Gość: rafi323raf

#3007923 Napisano: 09.01.2010 09:07:37
marmoladella napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

okrutni jesteście emotka ja już bym wolała kotka oddać niż robić z niego marmoladę - bo marmolady nie przytulisz, nie pogłaszczesz emotka

Ale zjesz! Przecie mówią, że przez żołądek do serca emotka

e tam ja bym walczył w sądzie o prawa nad kotem, nie oddał bym go! emotka
0 0

dawidekk

#3007971 Napisano: 09.01.2010 09:19:15

Gość: czarna2318

#3007974 Napisano: 09.01.2010 09:20:27
Ale się wkurzyłam.Mój mąż został pobity,właśnie do mnie dzwonił.On pracuje za granicą i został pobity przez polaków z którymi mieszkał już kilka miesięcy.Powód?Za bardzo pokazuje,że umie robić tzn.jest za pracowity,a innym polakom co się op emotka lają to się nie spodobało.Ja jestem załamana.Myślałam,że jak tamten rok był zły,to ten będzie dobry.W takich momentach odechciewa się żyć.
To jednak prawda co mówią o naszych rodakach za granicą dla paru ero są zdolni do wszystkiego. emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka
0 0

Gość: cobra176

#3007981 Napisano: 09.01.2010 09:23:19
0 0

#3008033 Napisano: 09.01.2010 09:36:33
czarna2318 napisał(a):

Ale się wkurzyłam.Mój mąż został pobity,właśnie do mnie dzwonił.On pracuje za granicą i został pobity przez polaków z którymi mieszkał już kilka miesięcy.Powód?Za bardzo pokazuje,że umie robić tzn.jest za pracowity,a innym polakom co się op emotka lają to się nie spodobało.Ja jestem załamana.Myślałam,że jak tamten rok był zły,to ten będzie dobry.W takich momentach odechciewa się żyć.
To jednak prawda co mówią o naszych rodakach za granicą dla paru ero są zdolni do wszystkiego. emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka

No tak... wilk wilkowi wilkiem emotka . Polacy wiadomo, że leniwi. W pracy zawsze słyszałam tylko nie rób za dużo, za szybko itp.
Ale żeby zaraz za to bić tego, który chce lepiej? Żenada...
0 0

#3008052 Napisano: 09.01.2010 09:40:32
cobra176 napisał(a):

czarna2318 napisał(a):

No tak... wilk wilkowi wilkiem emotka . Polacy wiadomo, że leniwi. W pracy zawsze słyszałam tylko nie rób za dużo, za szybko itp.

Ja tez jestem w szoku i nigdy nie sądziłam,że coś takiego przydarzy się mojemu mężowi.A niby się dogadywali,bo mąż nie jest tam nowy pracuje tam już 10 miesięcy.Dobrze,że pojechał swoim samochodem,będzie miał gdzie spać w nocy.A jutro zdzwoni do biura,przez które są zatrudnieni wszyscy mieszkający w tym domu polacy i zgłosi tą sprawę.Zobaczymy co będzie.
0 0

#3008066 Napisano: 09.01.2010 09:44:08
czarna2318 napisał(a):

cobra176 napisał(a):

czarna2318 napisał(a):

Ja tez jestem w szoku i nigdy nie sądziłam,że coś takiego przydarzy się mojemu mężowi.A niby się dogadywali,bo mąż nie jest tam nowy pracuje tam już 10 miesięcy.Dobrze,że pojechał swoim samochodem,będzie miał gdzie spać w nocy.A jutro zdzwoni do biura,przez które są zatrudnieni wszyscy mieszkający w tym domu polacy i zgłosi tą sprawę.Zobaczymy co będzie.

W samochodzie? W taki ziąb? I jeszcze on musi skutki tego ponosić... powinni ich wszystkich wylać bo to przechodzi wszelkie granice naprawdę.
0 0

Gość: iwek

#3008085 Napisano: 09.01.2010 09:48:56
emanuela24 napisał(a):

cobra176 napisał(a):

czarna2318 napisał(a):

ale tego już na praktykach zawodowych uczą - jakieś hoho temu jak uczyłam sie w technikum ekonomicznym - miałam praktyki i mi kazali w bazę komputerową dane ubezpieczeń wprowadzać (troche tego było) - no to to zrobiłam dumna z siebie że w ciągu 5 godzin to zrobiłam - to se myślę jeszcze mi 3 zostały - mogę coś w tym czasie zrobić
no i... dostałam ochrzantusa - bo trzeba prace szanować - miała być na cały tydzień emotka

hihi chociaż to już lata temu było (nie wiem jak sie teraz takie praktyki odbywają) - ale jak ktoś z praktyki zna takie tajniki pracy to się nie dziwcie że w urzędzie coś załatwić to wyższa szkoła jazdy emotka

Kiedyś pracowałam (przyjmowali na sezon) w pewnej agencji rządowej. Norma wprowadzonych wniosków to było 30, my z koleżanką klepałyśmy ponad 120 i kto został zatrudniony na stałe? Li i jedynie ci którzy mieli znajomości na górze. emotka
0 0

#3008115 Napisano: 09.01.2010 09:54:08
emanuela24 napisał(a):

czarna2318 napisał(a):

cobra176 napisał(a):

czarna2318 napisał(a):

a nie może tego na policje zgłosić?? przecież zostawiając to tak daje im przyzwolenie na takie postępowanie ( firma pewnie nie będzie się chciała mieszać w ich osobiste sprawy)

Ja to mężowi mówiłam,żeby na policję zgłosił.Ale nie wiem czy to zrobi,bo na tyle dobrze nie zna języka żeby się porozumieć,zna tylko podstawy pojedyncze słowa i kilka zwrotów.Ja to chyba w nocy nie zasnę,jestem w takim stresie.Mąż woli spać w samochodzie,bo wiadomo czy znowu się nie przyczepią.
0 0