Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: kasia9791
dzielenie kota
Gość: marmoladella
strzelec02
Postów 78
Data rejestracji 23.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: iwek
A jeszcze lepiej rozjechać go na marmoladę i każdy bierze po słoiku.
Gość: rafi323raf
czytam to patrząc na mojego kotka i mi się smutno zrobiło xd
a w ogóle dzisiaj się wkurzyłem wrr! Ale nie na kota.
Gość: bruce
a ja chciałabym zapytać: co z karabinkiem strzelającym, gdy do dzielenia kota przyjdzie?...
Gość: zeida
Gdyby Sąd przyznał kota mężowi - zapłakałabym się z rozpaczy !!!!
Gość: amaretta1
Gość: marielu
Gość: marielu
Gość: marmoladella
Ale zjesz! Przecie mówią, że przez żołądek do serca
Gość: rafi323raf
e tam ja bym walczył w sądzie o prawa nad kotem, nie oddał bym go!
dawidekk
Postów 1488
Data rejestracji 23.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
merp
Gość: czarna2318
To jednak prawda co mówią o naszych rodakach za granicą dla paru ero są zdolni do wszystkiego.
Gość: cobra176
No tak... wilk wilkowi wilkiem
Ale żeby zaraz za to bić tego, który chce lepiej? Żenada...
Ja tez jestem w szoku i nigdy nie sądziłam,że coś takiego przydarzy się mojemu mężowi.A niby się dogadywali,bo mąż nie jest tam nowy pracuje tam już 10 miesięcy.Dobrze,że pojechał swoim samochodem,będzie miał gdzie spać w nocy.A jutro zdzwoni do biura,przez które są zatrudnieni wszyscy mieszkający w tym domu polacy i zgłosi tą sprawę.Zobaczymy co będzie.
W samochodzie? W taki ziąb? I jeszcze on musi skutki tego ponosić... powinni ich wszystkich wylać bo to przechodzi wszelkie granice naprawdę.
Gość: iwek
Kiedyś pracowałam (przyjmowali na sezon) w pewnej agencji rządowej. Norma wprowadzonych wniosków to było 30, my z koleżanką klepałyśmy ponad 120 i kto został zatrudniony na stałe? Li i jedynie ci którzy mieli znajomości na górze.
Ja to mężowi mówiłam,żeby na policję zgłosił.Ale nie wiem czy to zrobi,bo na tyle dobrze nie zna języka żeby się porozumieć,zna tylko podstawy pojedyncze słowa i kilka zwrotów.Ja to chyba w nocy nie zasnę,jestem w takim stresie.Mąż woli spać w samochodzie,bo wiadomo czy znowu się nie przyczepią.