Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
isiulka
Postów 3473
Data rejestracji 28.05.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
to neich ktos jej zalozy nowe konto
wkurza mnie Owsiak
beataa81
Postów 735
Data rejestracji 19.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dobra niech nie maruda tylko da znać czy może konki dodawać,jak tak to niech się określi gdzie jej linki przesłać...
isiulka
Postów 3473
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
trza sprawdzić
Gość: zzgredzikk
nie będzie mogła wejść
Gość: iwek
a mogę Jej podrzucać konki na gg ale ględzi, że nie będzie dodawać.
olunka
Postów 8482
Data rejestracji 03.06.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
uwielbiam czytać posty marielci, wkurzają mnie innych ale nie komentuję, bo w końcu może się innym podobają
podsumowując: lepiej się nie odzywać, o czym sie juz nie raz przekonałam
\"...To piosenka, która mówi
Jak się nie ma, co się lubi
To nie lubi się i tego, co się ma.\"
Gość: awi
To prawda???
A co do Marielu, to przecież pisała, że zmieni nicka w tym roku. I że odchodzi. Na pewno sobie poradzi
Ma zablokowane IP i nie może w ogóle wejść na stronke.
Gość: rafi323raf
no jest jest raz był temat ze screenami, gdzie się wsyztsko wyjaśniło, ale został skasowany
a działa już hmm od roku moze, wiem ze w wakacje na pewno już był xD nawet wczesneij
beataa81
Postów 735
Data rejestracji 19.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja jej poględzę...do roboty niech się bierze i dodaje...
wkurza mnie,ze się weekend kończy...
Może, ale strzeliła focha i nie chce dodawać.
isiulka
Postów 3473
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Gość: arta
no to powiedz nam otwarcie, jak tam wejść. Sami ocenimy
Gość: rafi323raf
właśnie
e tam konkursów onetowych czy tym podobnych nie szkoda
Gość: ola2493
Gość: ola2493
Ale on chyba ma tu najwięcej do powiedzenia?
Gość: anonimx
Nie twierdze, ze nie powinni oni wygrywac, ale moze czasami postepuja nie fair - mozna wyobrazic sobie sytuacji, gdy np. jakas firma wysylka swoja oferta dotyczaca promocji do trzech agencji reklamowych i oczekuje ich propozycji, kosztorysu itd. Wygrywa jedna z nich, ale dwie pozostale znaja glowne zalozenia i detale organizatora, ktore sa nieosiagalne dla innych. Moze sie czepiam, ale to ze jedna agencja wygrywa u innych w tak duzej ilosci, nie jest chyba normalne.
Ktos zaraz napisze, ze to moj jedyny post i nie powinienem sie wypowiadac, ale to konto zalozylem spechalnie, zeby podzielic sie spostrzezeniem i pozanac Wasza opinie na ten temat.
isiulka
Postów 3473
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Ja też pracowałam w firmie która organizowała konkursy, ale to ni jak sie ma do wygrywania w innych konkursach, i nie do końca jest to tak jak piszesz, wiec bez obaw...
wkurza mnie ze jest slisko na drogach
mio
Postów 658
Data rejestracji 24.10.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to troche nisprawiedliwe zeby jednego odblokowali a drugiego nie bo np byl mniej lubiany...wszyscy powinni byc rowni,jakby sie zgodzili zeby jedna osobe odblokowac to zaraz reszta by pisala zeby odblokowac innych
w temacie wkurza mnie ze jest tak zimno ze sypie snieg ze sa zaspy wyszlam z corka na spacer to nie dalo rady wozkiem po chodniku jechac
Gość: monika124
Jest tyle ludzi na forum którzy podnoszą ciśnienie ma maxa ,są chamscy i gburowaci , a mary banować za żarty