Wkurza mnie...

isiulka

#3009124 Napisano: 10.01.2010 12:56:00
arta napisał(a):

zzgredzikk napisał(a):

wiadomość od Mary : Wszystkich was kocham i całuję tam gdzie lubicie najbarrrdziej , nie mogę was czytać bo mam stałe IP ale wjadomo że teskniem, kupje sobje neostrade i jako dziecie neo bede was mencyc na nowo emotka

emotka wzruszyłam się emotka

to neich ktos jej zalozy nowe konto emotka
wkurza mnie Owsiak
0 0

beataa81

#3009127 Napisano: 10.01.2010 12:56:25
zzgredzikk napisał(a):

wiadomość od Mary : Wszystkich was kocham i całuję tam gdzie lubicie najbarrrdziej , nie mogę was czytać bo mam stałe IP ale wjadomo że teskniem, kupje sobje neostrade i jako dziecie neo bede was mencyc na nowo emotka

dobra niech nie maruda tylko da znać czy może konki dodawać,jak tak to niech się określi gdzie jej linki przesłać...
0 0

isiulka

#3009131 Napisano: 10.01.2010 12:57:43
emanuela24 napisał(a):

isiulka napisał(a):

arta napisał(a):

zzgredzikk napisał(a):

to jak np ja założę na swoim IP jej konto to ona z zablokowanego IP będzie mogła wejść??

trza sprawdzić emotka wkurza mnie zima
0 0

Gość: zzgredzikk

#3009139 Napisano: 10.01.2010 01:00:33
emanuela24 napisał(a):

isiulka napisał(a):

arta napisał(a):

zzgredzikk napisał(a):

to jak np ja założę na swoim IP jej konto to ona z zablokowanego IP będzie mogła wejść??

nie będzie mogła wejść
0 0

Gość: iwek

#3009145 Napisano: 10.01.2010 01:01:31
Ban na IP powoduje, że na swoim kompie nie wejdzie na żadne inne konto. emotka
a mogę Jej podrzucać konki na gg ale ględzi, że nie będzie dodawać. emotka
0 0

olunka

#3009152 Napisano: 10.01.2010 01:04:03
a mnie wkurza ta cała sytuacja na forum,
uwielbiam czytać posty marielci, wkurzają mnie innych ale nie komentuję, bo w końcu może się innym podobają emotka
podsumowując: lepiej się nie odzywać, o czym sie juz nie raz przekonałam emotka
0 0

Gość: awi

#3009154 Napisano: 10.01.2010 01:04:42
rafi323raf napisał(a):

polec napisał(a):

a o co chodzi z tym forum VIP ??, ja myślałam, ze gramy do jednej bramki i że mamy tylko to nasze wspólne forum ?. Ale kosmos emotka

nie, jest jakieś forum dla wybranych i tam się daje odpowiedzi do konkursów.
Oczywiscie na e-konkursy emotka

i pewnie tam był ten konkurs z ipodami podany, dlatego niektórym osobom sie troszke pomyliło i ta wojna wybuchła xD

To prawda??? emotka Jest tu jakieś wewnętrzne forum? To wiele wyjaśnia. emotka

emotka emotka emotka

A co do Marielu, to przecież pisała, że zmieni nicka w tym roku. I że odchodzi. Na pewno sobie poradzi
0 0

#3009157 Napisano: 10.01.2010 01:04:51
emanuela24 napisał(a):

iwek napisał(a):

ale sprawdzała czy ma zablokowane IP ??
robiła inne konto żeby sprawdzić ?? bo może ma blokadę na nick ??
podpytaj czy dobrze sprawdziła

Ma zablokowane IP i nie może w ogóle wejść na stronke.
0 0

Gość: rafi323raf

#3009160 Napisano: 10.01.2010 01:05:40
awi napisał(a):

rafi323raf napisał(a):

polec napisał(a):

a o co chodzi z tym forum VIP ??, ja myślałam, ze gramy do jednej bramki i że mamy tylko to nasze wspólne forum ?. Ale kosmos emotka

nie, jest jakieś forum dla wybranych i tam się daje odpowiedzi do konkursów.
Oczywiscie na e-konkursy emotka

i pewnie tam był ten konkurs z ipodami podany, dlatego niektórym osobom sie troszke pomyliło i ta wojna wybuchła xD

To prawda??? emotka Jest tu jakieś wewnętrzne forum? To wiele wyjaśnia. emotka

emotka emotka emotka

A co do Marielu, to przecież pisała, że zmieni nicka w tym roku. I że odchodzi. Na pewno sobie poradzi

no jest jest raz był temat ze screenami, gdzie się wsyztsko wyjaśniło, ale został skasowany

a działa już hmm od roku moze, wiem ze w wakacje na pewno już był xD nawet wczesneij
0 0

beataa81

#3009163 Napisano: 10.01.2010 01:06:23
iwek napisał(a):

ja jej poględzę...do roboty niech się bierze i dodaje...

wkurza mnie,ze się weekend kończy...
0 0

#3009165 Napisano: 10.01.2010 01:07:16
emanuela24 napisał(a):

zzgredzikk napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

iwek napisał(a):

ale sprawdzała czy ma zablokowane IP ??
robiła inne konto żeby sprawdzić ?? bo może ma blokadę na nick ??
podpytaj czy dobrze sprawdziła

Ma zablokowane IP i nie może w ogóle wejść na stronke.

a konkursy dodawać już może??

Może, ale strzeliła focha i nie chce dodawać.
0 0

isiulka

#3009168 Napisano: 10.01.2010 01:08:16
albo niech ktos poprosi admina zeby ja odblokowac i tyle, moze sie zgodza jak tyle osob poprosi. A to forum Vip to lyyypa:) takze nie macie czego zalozwac ze was tam nie ma, a jak ktos bardzo chce to powiem jak sie tam zalogowac emotka emotka ale tam serio nic nie ma. A do bazy dodaje tylko byle jakie konkursy , ktorych mi nie szkoda... bo fajne konkursy zatrzymauje tlyko dla siebie i znajomych z gg emotka i uwazam ze dodanie przez marielu 60 linkow do bazy to szkoda konkursów
0 0

Gość: arta

#3009177 Napisano: 10.01.2010 01:11:35
isiulka napisał(a):

albo niech ktos poprosi admina zeby ja odblokowac i tyle, moze sie zgodza jak tyle osob poprosi. A to forum Vip to lyyypa:) takze nie macie czego zalozwac ze was tam nie ma, a jak ktos bardzo chce to powiem jak sie tam zalogowac emotka emotka ale tam serio nic nie ma. A do bazy dodaje tylko byle jakie konkursy , ktorych mi nie szkoda... bo fajne konkursy zatrzymauje tlyko dla siebie i znajomych z gg emotka i uwazam ze dodanie przez marielu 60 linkow do bazy to szkoda konkursów

no to powiedz nam otwarcie, jak tam wejść. Sami ocenimy emotka
0 0

Gość: rafi323raf

#3009184 Napisano: 10.01.2010 01:15:42
arta napisał(a):

isiulka napisał(a):

no to powiedz nam otwarcie, jak tam wejść. Sami ocenimy emotka

właśnie emotka

e tam konkursów onetowych czy tym podobnych nie szkoda emotka
0 0

Gość: ola2493

#3009191 Napisano: 10.01.2010 01:19:57
A może napiszmy wszyscy do Pionasa na gg że chcemy aby marielu wróciła i się zgodzi emotka
0 0

Gość: ola2493

#3009197 Napisano: 10.01.2010 01:23:25
emanuela24 napisał(a):

ola2493 napisał(a):

A może napiszmy wszyscy do Pionasa na gg że chcemy aby marielu wróciła i się zgodzi emotka

https://www.e-kon...464-cat-7-pg-68.html

jutis dala karniaki więc raczej do niej - bo pisząc do niego postawimy go w niezręcznej sytuacji ( nie będzie chciał jej decyzji podważać)

Ale on chyba ma tu najwięcej do powiedzenia?
0 0

Gość: anonimx

#3009204 Napisano: 10.01.2010 01:26:20
Wkurza mnie dwoch panow z Zielonej Góry - Dariusz K. i Jarosław J. Prowadzą agencje reklamowa Apriori Marketing (mozna sprawdzic w Kontaktach na stonie agencji do kogo nalezy), ktora zajmuje sie organizacja konkursow i loterii, a sami bardzo czesto zgarniaja nagrody u innych agencji (w tym duzo glownych nagrod - niedawno np. Renault Clio). Wystarczy wpisac w google ich dane i wyskakuje masa stron z wynikami.

Nie twierdze, ze nie powinni oni wygrywac, ale moze czasami postepuja nie fair - mozna wyobrazic sobie sytuacji, gdy np. jakas firma wysylka swoja oferta dotyczaca promocji do trzech agencji reklamowych i oczekuje ich propozycji, kosztorysu itd. Wygrywa jedna z nich, ale dwie pozostale znaja glowne zalozenia i detale organizatora, ktore sa nieosiagalne dla innych. Moze sie czepiam, ale to ze jedna agencja wygrywa u innych w tak duzej ilosci, nie jest chyba normalne.

Ktos zaraz napisze, ze to moj jedyny post i nie powinienem sie wypowiadac, ale to konto zalozylem spechalnie, zeby podzielic sie spostrzezeniem i pozanac Wasza opinie na ten temat.
0 0

isiulka

#3009222 Napisano: 10.01.2010 01:38:04
anonimx napisał(a):

Wkurza mnie dwoch panow z Zielonej Góry - Dariusz K. i Jarosław J. Prowadzą agencje reklamowa Apriori Marketing (mozna sprawdzic w Kontaktach na stonie agencji do kogo nalezy), ktora zajmuje sie organizacja konkursow i loterii, a sami bardzo czesto zgarniaja nagrody u innych agencji (w tym duzo glownych nagrod - niedawno np. Renault Clio). Wystarczy wpisac w google ich dane i wyskakuje masa stron z wynikami.

Nie twierdze, ze nie powinni oni wygrywac, ale moze czasami postepuja nie fair - mozna wyobrazic sobie sytuacji, gdy np. jakas firma wysylka swoja oferta dotyczaca promocji do trzech agencji reklamowych i oczekuje ich propozycji, kosztorysu itd. Wygrywa jedna z nich, ale dwie pozostale znaja glowne zalozenia i detale organizatora, ktore sa nieosiagalne dla innych. Moze sie czepiam, ale to ze jedna agencja wygrywa u innych w tak duzej ilosci, nie jest chyba normalne.

Ktos zaraz napisze, ze to moj jedyny post i nie powinienem sie wypowiadac, ale to konto zalozylem spechalnie, zeby podzielic sie spostrzezeniem i pozanac Wasza opinie na ten temat.

Ja też pracowałam w firmie która organizowała konkursy, ale to ni jak sie ma do wygrywania w innych konkursach, i nie do końca jest to tak jak piszesz, wiec bez obaw...

wkurza mnie ze jest slisko na drogach
0 0

mio

#3009274 Napisano: 10.01.2010 01:59:47
ola2493 napisał(a):

to troche nisprawiedliwe zeby jednego odblokowali a drugiego nie bo np byl mniej lubiany...wszyscy powinni byc rowni,jakby sie zgodzili zeby jedna osobe odblokowac to zaraz reszta by pisala zeby odblokowac innych

w temacie wkurza mnie ze jest tak zimno ze sypie snieg ze sa zaspy wyszlam z corka na spacer to nie dalo rady wozkiem po chodniku jechac emotka
0 0

Gość: monika124

#3009313 Napisano: 10.01.2010 02:17:30
ej , kurde , nie mary emotka
Jest tyle ludzi na forum którzy podnoszą ciśnienie ma maxa ,są chamscy i gburowaci , a mary banować za żarty emotka . To zdecydowanie nie jest w porządku emotka
0 0