Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: dianek
każdy jest dobry po którym ma się dobrą pracę
mnie sesja powoli już odpuszcza (dla mnie najgorsze są oddania projektów)
jeszcze 3 egzamy i będzie z głowy... za to zaczynają sie pojawiać klienci i konkursy projektowe... a myślałam że będzie trochę wolnego
a wkurza mnie ze mój 2-letni komputer jest juz przestarzały i nic nie moge na nim zrobic
mrufka
Postów 385
Data rejestracji 03.10.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
też dzisiaj zauważyłam to. Brawo że pofatygowali się z info dla nas chociaż... eh jak wytrzymać kolejny tydzien?
Gość: cobra176
Wciąż u dołu stronki mam Błąd na stronie - ktoś wie dlaczego?
monia24
Postów 4198
Data rejestracji 10.05.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dokładnie, ja mam dwójkę dzieci i sprzedaż wygranych to dla mnie wielka pomoc. Bywa i tak, że wygram rzecz, którą chciałabym sobie zostawić, ale wiem że muszę ją sprzedać bo pieniążki bardzo potrzebne a super nowoczesną suszarką siebie i dzieci nie wyżywię
Poza tym jak ktoś gra na 5 kont - tak jak pisała koleżanka - to poświęca 5 x więcej czasu, więc wygrana jest bardziej realna i bardziej się należy - bo jakby wypracowana była.
Uważam, że nie ma co oceniać - lepiej ten czas poświęcić na konkursy.
\"Gdy kochasz i podążasz właściwą drogą, to wiatr wieje we właściwą stronę i zawsze jest z górki. A nawet jeśli jest pod górkę, to jak kochasz, ktoś cię za sobą w górę pociągnie\" - M.Witkiewicz
mio
Postów 658
Data rejestracji 24.10.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
w temacie wkurza mnie ze grzejnik sie zapowietrzyl i zamek i drzwiach zepsul
terenia57
Postów 24
Data rejestracji 09.08.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wszystkich głosujących i ślicznie proszę o głosiki w ramach rewanżu.
PROSZE PISAÆ PA (nie sledzę forum)
a to mnei wkurza nieziemsko
Gość: iwonciaaa
mnie tam sprzedawanie nagród na allegro, ani granie z kilku kont nie wkurza. Denerwuje mnie raczej oszukiwanie, kopiowanie nie swoich tekstów, zdjęć itd, żeby tylko zgarnąć nagrodę. To już jest chore, są osoby które spamują dziennie po 5 razy aby wygrać książkę za 30zł . Przesada.
slavek
Postów 1726
Data rejestracji 23.05.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a mnie to wkurza 14,758 raza bardziej niż Ciebie
87 postów dziewczę ma i pewnie wszystkie z kliknijcie albo w sprawie kliknijcie
https://www.refun...ros/10zlotychnastart
kundzia87
Postów 296
Data rejestracji 27.10.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ładnie nas porobili z tymi licytacjami
termos, który niedawno wzięłam za 150pkt stoi obecnie na licytacji na ponad 500pkt (co z drugiej strony mnie trochę śmieszy...)
monia24
Postów 4198
Data rejestracji 10.05.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kazda rzecz ma taka cene
lodówka kosztowała 800 pkt - teraz ponad 2000 pkt a pozostało sporo czasu do końca licytacji
kundzia87
Postów 296
Data rejestracji 27.10.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: bruce
olus15
Postów 2141
Data rejestracji 19.04.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zero odpowiedzi , lakoniczna gadka przez telefon i zero rowerku w domu
Paragon odesłany tego samego dnia co info o nagrodzie
a oni sobie robią listę rezerwową nie wysyłając nagród laureatom
ciekawe gdzie mój rowerek ??????????
Gość: cobra176
Jako jedna z nielicznych zapewne nie mam Karmi, ani nawet ankiety na temat tegoż pifka. Nawet nie wiecie, jak mnie wkurza, gdy widzę w MDW ja tem mam, ja też itp. itd. (oczywiście nie wy mnie wkurzacie, tylko ta sytuacja, ku woli jasności).
Dlaczego
zaczytana-pola
Postów 11535
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mnie też to wkurza. Nigdy tam nic nie miałam
spoko spoko
ani ja ani mąż od żołądkowej nie mamy nic... obrazili się czy jak
Gość: weronetka
ech u mnie tez nic nie było, tylko fajki i wódeczka... czy cos ze mną jest nie tak?
Gość: plocia
Zauważyłam że ws takich kampaniach biorą udział duże miasta, a takie jak moje, 21tys. mieszkańców to już nie
luimig
Postów 553
Data rejestracji 03.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
popieram! i cenię wszystkich potrafiących wygrywac za kreatywnośc
wkurzają mnie tylko ci którzy popełniają nawet o tym nie wiedząc przestepstwo z KK oraz ustawy o prawie autorskim - uzywajc bez zezwolenia prac w ktroe wlożyl ktos serce i poświęcil czas na ich zrobienie
Czytanie to najlepsze uzależnienie, zapraszam do nas:

https://www.instagram.com/mamo_czytamy/
The sky is the limit