Wkurza mnie...

martu18

#3034017 Napisano: 19.01.2010 09:03:23
plocia napisał(a):

dianek napisał(a):

cobra176 napisał(a):

Już że tak powiem tradycyjnie wkurza mnie streetcom.
Jako jedna z nielicznych zapewne nie mam Karmi, ani nawet ankiety na temat tegoż pifka. Nawet nie wiecie, jak mnie wkurza, gdy widzę w MDW ja tem mam, ja też itp. itd. (oczywiście nie wy mnie wkurzacie, tylko ta sytuacja, ku woli jasności).
Dlaczego emotka Leo!!! Why!!! emotka

spoko spoko
ani ja ani mąż od żołądkowej nie mamy nic... obrazili się czy jak emotka

Zauważyłam że ws takich kampaniach biorą udział duże miasta, a takie jak moje, 21tys. mieszkańców to już nie emotka emotka

nie płaczcie, ja nie miałam nic oprócz dawno temu kampanii Play emotka emotka
0 0

Gość: cobra176

#3034018 Napisano: 19.01.2010 09:03:27
weronetka napisał(a):

dianek napisał(a):

cobra176 napisał(a):

Jako jedna z nielicznych zapewne nie mam Karmi, ani nawet ankiety na temat tegoż pifka. Nawet nie wiecie, jak mnie wkurza, gdy widzę w MDW ja tem mam, ja też itp. itd. (oczywiście nie wy mnie wkurzacie, tylko ta sytuacja, ku woli jasności).

spoko spoko

ech u mnie tez nic nie było, tylko fajki i wódeczka... czy cos ze mną jest nie tak? emotka emotka emotka

Tylko? Ja marzyłam o fajkach i wódeczce a tu lipa! Tylko ferelnego Playa dostałam, co to miałam ochotę sobie nim że tak powiem co nieco wytrzeć!
0 0

Gość: tedance

#3034025 Napisano: 19.01.2010 09:04:53
cobra176 napisał(a):

weronetka napisał(a):

dianek napisał(a):

cobra176 napisał(a):

spoko spoko

ech u mnie tez nic nie było, tylko fajki i wódeczka... czy cos ze mną jest nie tak? emotka emotka emotka

Tylko? Ja marzyłam o fajkach i wódeczce a tu lipa! Tylko ferelnego Playa dostałam, co to miałam ochotę sobie nim że tak powiem co nieco wytrzeć!

Streetcom Cię chroni przed uzależnieniem, nie każdy ma takie szczęście emotka emotka
0 0

zaczytana-pola

#3034031 Napisano: 19.01.2010 09:06:03
lui napisał(a):

iwonciaaa napisał(a):

monia24 napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

inka113 napisał(a):

justys807 napisał(a):

inka113 napisał(a):

justys807 napisał(a):

inka113 napisał(a):

justys807 napisał(a):

wkurza mnie to, że niektórzy grają tylko po to, żeby wygraną za chwilę sprzedać na allegro...:(

a co w tym wkurzającego, że ktos tak na zycie zarabia...

może to, że inni grają dlatego bo zależy im na nagrodzie, a nie wygrają bo wygra ktoś inny komu nie zależy na nagrodzie tylko na tym, żeby szybko ją sprzedać... emotka

sprzedają bo bardziej zależy im na tym żeby mieć za co żyć! a może dla kogoś ważniejsze niż wysmarować się luksusowym balsamem jest to żeby mleko dziecku kupić? wiesz ile tu jest ludzi dla których konkursy to źródło utrzymania takie samo jak każda inna praca...

hmm... też mam dziecko ale mimo wszystko nie gram na kilka kont, czy na całą rodzinę żeby tylko zgarnąć jak najwięcej nagród i je potem sprzedać... tylko normalnie ciężko pracuję... ok skoro to ich źródło utrzymania jak twierdzisz to z czego żyją jak nie wygrywają???

wygrywają i to czasem sporo! jak pobedziesz tu dłużej to może sama się przekonasz... fajnie że masz normalną 'uczciwą' pracę ale jak moze wiesz nie każdy ma to szczęście! to się bezrobocie nazywa i w dzisiejszych czasach jest dość popularne, niestety. poza tym każdy wybiera sobie sposób utrzymania sam i nie nam kogos krytykować za to! grają-> wygrywają-> nikomu nie robią tym krzywdy! nie widzę problemu... graj, inwestuj, wymyslaj bo kreatywność jest w cenie! i nie krytykuj nikogo patrząc na człowieka przez pryzmat własnych potrzeb czy doświadczeń. emotka

zgadzam się z Tobą w 100% emotka
dodałabym tylko tyle że co niektórzy mogliby prace rozpocząć ale... nie ma z kim dziecka zostawić (nie we wszystkich miastach są żłobki czy ogólnie dostępne przedszkola - u nas przynajmniej połowa chętnych dzieci sie do nich nie dostaje - jest prywatne ale 2 razy droższe ) babcie nie zawsze maja tyle zdrowia
a jak ktoś ma iść do pracy za 1200 - i 700 dać opiekunce to kiepski biznes, kiepski zarobek +dziecko zostawione z obcą kobietą - każdy orze jak może - byleby były efekty i najważniejsze że nikt nikogo nie okrada - nikt nikomu tu krzywdy nie robi emotka

dokładnie, ja mam dwójkę dzieci i sprzedaż wygranych to dla mnie wielka pomoc. Bywa i tak, że wygram rzecz, którą chciałabym sobie zostawić, ale wiem że muszę ją sprzedać bo pieniążki bardzo potrzebne a super nowoczesną suszarką siebie i dzieci nie wyżywię emotka
Poza tym jak ktoś gra na 5 kont - tak jak pisała koleżanka - to poświęca 5 x więcej czasu, więc wygrana jest bardziej realna i bardziej się należy - bo jakby wypracowana była.
Uważam, że nie ma co oceniać - lepiej ten czas poświęcić na konkursy.

mnie tam sprzedawanie nagród na allegro, ani granie z kilku kont nie wkurza. Denerwuje mnie raczej oszukiwanie, kopiowanie nie swoich tekstów, zdjęć itd, żeby tylko zgarnąć nagrodę. To już jest chore, są osoby które spamują dziennie po 5 razy aby wygrać książkę za 30zł . Przesada.

popieram! i cenię wszystkich potrafiących wygrywac za kreatywnośc emotka

wkurzają mnie tylko ci którzy popełniają nawet o tym nie wiedząc przestepstwo z KK oraz ustawy o prawie autorskim - uzywajc bez zezwolenia prac w ktroe wlożyl ktos serce i poświęcil czas na ich zrobienie

A mnie wkurza to, że czasem ludzie piszą o komentarzach konkursowych, że praca jest plagiatem, chociaż nim nie jest. emotka
0 0

#3034045 Napisano: 19.01.2010 09:09:00
tedance napisał(a):

cobra176 napisał(a):

weronetka napisał(a):

dianek napisał(a):

cobra176 napisał(a):

spoko spoko

Streetcom Cię chroni przed uzależnieniem, nie każdy ma takie szczęście emotka emotka

Ja jednak bym zaryzykowała emotka A fajkowy nałóg i tak już mam emotka
0 0

Gość: andziabid

#3034049 Napisano: 19.01.2010 09:09:15
wkurza mnie osoba o nicku gracz pisząca właśnie w wątku KLIKNIJCIE
0 0

#3034072 Napisano: 19.01.2010 09:12:56
andziabid napisał(a):

Aż poszłam i zobaczyłam. No rozszalał się troszku emotka
0 0

Gość: andziabid

#3034113 Napisano: 19.01.2010 09:19:41
cobra176 napisał(a):

andziabid napisał(a):

troszku?? to mało powiedziane emotka
0 0

mahuska

#3034139 Napisano: 19.01.2010 09:24:07
andziabid napisał(a):

cobra176 napisał(a):

andziabid napisał(a):

nooo
A terenia57 dostała 4 karniaki emotka
spojrzałam za co ....myślę że niesłusznie ......
0 0

slavek

#3034152 Napisano: 19.01.2010 09:25:55
andziabid napisał(a):

cobra176 napisał(a):

andziabid napisał(a):

ale pomysłowości chłopczynie odmówić nie można
0 0

Gość: tedance

#3034157 Napisano: 19.01.2010 09:27:03
Wkurza mnie hurtownik, który zgarnął 3 iPody na 3d - nie wysilił się nawet na to, by zmienić nicki. Kuzyn po fachu oleche, której/go nick w różnych wariantach liczbowych zapełnił połowę listy zwycięzców w innym konkursie emotka Analogicznie wkurzają mnie osioły, które pozwalają na takie krętactwo emotka
0 0

ziolko

#3034236 Napisano: 19.01.2010 09:41:02
emotka fftopic: emotka fftopic: emotka fftopic: emotka fftopic: emotka fftopic:
0 0

Gość: anavaX

#3034298 Napisano: 19.01.2010 09:55:12
A mnie wkurza totalna susza od dłuższego czasu emotka
0 0

Gość: mariolakal

#3034931 Napisano: 20.01.2010 01:28:59
wkurza mnie, że przed chwilą przełączyłam na TVN i znów te nocne granie... Panienka niedouczona napisała flondra, ale po chwili dostała cynk z reżyserki i poprawiła bez słów na flądrę... jak można takie osoby angażować do telewizji ???
0 0

79magda

#3034933 Napisano: 20.01.2010 01:36:32
mariolakal napisał(a):

wkurza mnie, że przed chwilą przełączyłam na TVN i znów te nocne granie... Panienka niedouczona napisała flondra, ale po chwili dostała cynk z reżyserki i poprawiła bez słów na flądrę... jak można takie osoby angażować do telewizji ???

To dopiero flondra - pewnie blądynka
emotka

A w temacie - wkurza mnie, że Mariola nie zaprosi mnie na pempkowe emotka
0 0

#3034934 Napisano: 20.01.2010 01:38:42
79magda napisał(a):

mariolakal napisał(a):

emotka

Chentnie, jak tylko cósik wygram... emotka
0 0

79magda

#3034935 Napisano: 20.01.2010 01:39:18
mariolakal napisał(a):

79magda napisał(a):

mariolakal napisał(a):

emotka

Proponujem w TVN
emotka emotka
0 0

#3034937 Napisano: 20.01.2010 01:44:54
79magda napisał(a):

mariolakal napisał(a):

79magda napisał(a):

mariolakal napisał(a):

emotka

Proponujem w TVN
emotka emotka

Nie lubiem blądynek... emotka
0 0

zaczytana-pola

#3034981 Napisano: 20.01.2010 07:07:35
Wkurza mnie PLUS. 17 stycznia doładowałam konto 50 PLN, kasę doliczyli, ważności nie przedłużyli. Teraz jestem odcięta od świata, ponieważ zablokowali mi połączenia wychodzące emotka emotka emotka niech tylko dopadnę drugi telefon, żeby tam zadzwonić...
0 0

Gość: jenny21

#3035052 Napisano: 20.01.2010 08:03:50
smutna ze z bulionetki nic.... emotka
0 0