Wkurza mnie...

karolkas

#3035801 Napisano: 20.01.2010 12:02:02
helatko napisał(a):

Wkurza mnie rodzinka, jak coś wygram to łapki chętnie wyciągają, a jak im mówię żeby sobie kupili produkty na konkurs to cisza.
Najlepiej wygraj, daj i jeszcze im podziękuj,że chcieli wziąć emotka

u mnie to non stop jest, juz ogolnie przestaje w ogole dla rodziny grac, a najbardziej mnie wkurzyla ciotka, jak jej kiedys powiedzialam ze wygralam dla niej kawe lavazza, to pozniej co tydzien mialam smsa gdzie ta kawa i czemu to tak długo trwa. Nerwica mnie brała.
0 0

abodak

#3035802 Napisano: 20.01.2010 12:02:25
mnie bardziej wkurza ze nie potrafią się tak cieszyć jak Pani,która przed chwilka zapukała do moich drzwi z prośbą o cokolwiek
0 0

toudikot

#3035811 Napisano: 20.01.2010 12:05:34
karolkas napisał(a):

emanuela dokładnie za bezcen i po kosztach się sprzedaje, ale jakbym wygrała samochód to nawet za połowe ceny moge sprzedać i tak będe sie cieszyć

a w temacie, masakrycznie wkurzył mnie mój synek dziś, chcialam isc na spacer i zmieniałam pampersa synkowi, juz nie mówie co on mial w tym pampersie. Karolek (doslownie jak koszmarny Karolek) zaczał sie krecić, wiercić, wywijać i cala zawartość pampersa sie lekko porozrzucała emotka . Tak się wkurzyłam ze odechcialo mi sie spaceru i nigdzie nie ide i wrzuciłam dziecko do spania ze zlości.

takie numery z pampersem mamy przy kazdym przewijaniu czegos grubszego, Adam ani chwili w spokoju nie potrafi usiedziec-i to mnie wlasnie wkurza emotka
0 0

Gość: magma6

#3035846 Napisano: 20.01.2010 12:15:54
karolkas napisał(a):

helatko napisał(a):

Wkurza mnie rodzinka, jak coś wygram to łapki chętnie wyciągają, a jak im mówię żeby sobie kupili produkty na konkurs to cisza.

u mnie to non stop jest, juz ogolnie przestaje w ogole dla rodziny grac, a najbardziej mnie wkurzyla ciotka, jak jej kiedys powiedzialam ze wygralam dla niej kawe lavazza, to pozniej co tydzien mialam smsa gdzie ta kawa i czemu to tak długo trwa. Nerwica mnie brała.

ja juz nie gram dla rodzinki tylko zmuszam ich do kupowania i grania emotka
0 0

anus

#3035933 Napisano: 20.01.2010 12:43:24
magma6 napisał(a):

karolkas napisał(a):

helatko napisał(a):

ja juz nie gram dla rodzinki tylko zmuszam ich do kupowania i grania emotka

magma6 napisał(a):

karolkas napisał(a):

mój małżonek też zawsze pierwszy do zagospodarowywania wygranych, a jak się na niego raz wkurzyłam, bo mi powiedział o wygranej na jego telefonie, jak już minął czas na odesłanie danych, to odwrócił kota ogonem i się obraził, dlaczego puszczam od niego smsy emotka

0 0

karolkas

#3035972 Napisano: 20.01.2010 12:57:38
kurka coś dzisiaj mam wkurzający dzień, znajoma męża jest konsultanktą z oriflame i chcialam żeby mi odebrała na tą szminkę na ten kod, a ona że do kazdego zamówienia dodaje koszty przesyłki i koszty jakie ponosi z bycia konsultantką i u niej cena produktu w sumie nie jest taka jak z katalogu, bo dochodza rozne opłaty. Guzik!! a dlaczego ja mam placić za to że ona jest konsultantką??? gdzie znajde w szczecinie konsultantkę ktora mnie nie skasuje za tą szminkę??
0 0

ziolko

#3035977 Napisano: 20.01.2010 01:00:10
wkurza mnie awaria auta, brak kasy i brak perspektyw na coś lepszego... obojętnie, czy auto, czy kasę czy pracę emotka emotka
0 0

zaczytana-pola

#3036200 Napisano: 20.01.2010 02:05:19
Na Allegro znalazłam to, czego szukałam, w opisie aukcji: Jęśli cena licytacji będzie niska nie sprzedaje.
Wkurza mnie takie pisanie bez sensu. Zamiast określić cenę minimalną, to taki tekst emotka emotka
0 0

katmich

#3036218 Napisano: 20.01.2010 02:08:15
wkurza mnie emotka i smuci emotka że mój mąż stracił dzisiaj pracę emotka
0 0

slonko365

#3036225 Napisano: 20.01.2010 02:09:24
ilonar2301 napisał(a):

Na Allegro znalazłam to, czego szukałam, w opisie aukcji: Jęśli cena licytacji będzie niska nie sprzedaje.
Wkurza mnie takie pisanie bez sensu. Zamiast określić cenę minimalną, to taki tekst emotka emotka

to licytuj. zgodnie z regulaminem, jeśli ktoś nie określa ceny minimalnej, to musi sprzedać za wylicytowaną kwotę. W ten sposób ktoś kupił auto za 1 zł i sprawa skończyła się w sądzie, bo nie chciał sprzedać.
0 0

zaczytana-pola

#3036240 Napisano: 20.01.2010 02:15:33
slonko365 napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

to licytuj. zgodnie z regulaminem, jeśli ktoś nie określa ceny minimalnej, to musi sprzedać za wylicytowaną kwotę. W ten sposób ktoś kupił auto za 1 zł i sprawa skończyła się w sądzie, bo nie chciał sprzedać.

I mam później o taką jedną komodę walczyć w sądzie? emotka
0 0

delfinka101

#3036263 Napisano: 20.01.2010 02:23:40
Wkurza mnie dziś; śnieg tak sypiacy mocno,ze nie widze nic za oknem i spacer po Częstochowie odpada.Wkurza mnie PLAY , bo przez ten cholerny śnieg gubię łączność i wkurzają mnie spamerzy..włazi taki mi kilka razy w ciagu dnia i nawet nie pyta czy zaglosuje tylko zostawia link i mam oddac glos.Dziś na wszystkich spamerów warcze..a najbardziej mnie wkurzaja Ci których nie znam, nie rozmwiam z nimi, nie wymieniałam się nigdy klikami,nigdy nie wymieniłam nawet złośliwości na forum i spamują..Niby na forum wiecej niz 3 lata siedzą mają ogromną ilość postów a i tak spamują..dzis zablokowanych 6..razem 14..Ależ ja mam dziś jadu..tez mnie to wkurza
0 0

Gość: samanta3

#3036276 Napisano: 20.01.2010 02:26:42
ilonar2301 napisał(a):

emotka emotka emotka ten sprzedający ma super teksty np:
cyt. Przed zalicytowaniem prosze o kontakt tel inaczej usówam licytującego
albo
cyt. W odpowiedzi na pytania-nie moge podać ceny minimalnej bo zaraz usuną aukcje,jeśli ktoś jest konkretnie zainteresowany prosze pisać lub dzwonić a zmienie licytacje na Kup Teraz.Osoby obserwujące 12-prosze nie liczyć na kupno za 1zł bo jeśli cena nie będzie mnie zadawalała to nie sprzedam,a konkretnych kupujących zapraszam do kontaktu ze mną i pozdrawiam.

emotka emotka emotka

Masakra emotka
0 0

adamaszek

#3036288 Napisano: 20.01.2010 02:29:21
katmich napisał(a):

wkurza mnie emotka i smuci emotka że mój mąż stracił dzisiaj pracę emotka

Tylko spokój cię uratuje, najważniejsze jest zdrowie, a praca się znajdzie!
0 0

Gość: misia89p

#3036308 Napisano: 20.01.2010 02:34:20
wkurza mnie, że siedzę w pracy w sklepie, nikogo nie ma i z tych nudów nawet mi się nie chce pisać odp do kobiety skarbu. zaraz chyba zacznę gadać z koszulami i krawatami, moze mi pomogą emotka
0 0

Gość: jutis

#3036316 Napisano: 20.01.2010 02:36:57
samanta3 napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

emotka emotka emotka ten sprzedający ma super teksty np:
cyt. Przed zalicytowaniem prosze o kontakt tel inaczej usówam licytującego
albo
cyt. W odpowiedzi na pytania-nie moge podać ceny minimalnej bo zaraz usuną aukcje,jeśli ktoś jest konkretnie zainteresowany prosze pisać lub dzwonić a zmienie licytacje na Kup Teraz.Osoby obserwujące 12-prosze nie liczyć na kupno za 1zł bo jeśli cena nie będzie mnie zadawalała to nie sprzedam,a konkretnych kupujących zapraszam do kontaktu ze mną i pozdrawiam.

emotka emotka emotka

Masakra emotka

karniaka mu emotka
mnie też wkurza takie podejście
0 0

Gość: misia89p

#3036318 Napisano: 20.01.2010 02:37:41
misia89p napisał(a):

wkurza mnie, że siedzę w pracy w sklepie, nikogo nie ma i z tych nudów nawet mi się nie chce pisać odp do kobiety skarbu. zaraz chyba zacznę gadać z koszulami i krawatami, moze mi pomogą emotka

chodzi mi o konkurs, który dzisiaj się końćzy emotka
0 0

madzia34

#3036375 Napisano: 20.01.2010 02:55:32
wkurza mnie dalej facet z allegro który po mojej interwecji niby wysłał paczke kurierem i własnie mi napisał ze kurier mu zwrócił paczki bo nie ma takiego adresu,no szlag mnie chyba trafi,dziecko czeka na strój na zabawe a ten mi takie rzeczy pitoli!!!!!!!!!!!!
0 0

Gość: kryska31

#3036492 Napisano: 20.01.2010 03:32:14
wkurza mnie andarieloi emotka skrzynka zawalona codziennie emotka blokujcie go emotka
0 0

Gość: jolcia12

#3036498 Napisano: 20.01.2010 03:33:33
kryska31 napisał(a):

wkurza mnie andarieloi emotka skrzynka zawalona codziennie emotka blokujcie go emotka

andarieloi już ma bana emotka
0 0