Wkurza mnie...

abodak

#3040705 Napisano: 21.01.2010 07:23:20
barbara1910 napisał(a):

abodak napisał(a):

barbara1910 napisał(a):

wkurzona po dzisiejszym dniu tzn po komisji ...ech te ich ustawy emotka na dodatek ten siarczysty mroz ,ktorego nie znosze emotka

miałam nadzieje ze wszystko będzie dobrze z komisja.......

bede dopiero wiedziala za 2 tygodnie ,mimo wszystko jakos tak nie za bardzo mi sie podobalo emotka

z komisjami różnie bywa wiec trzeba być dobrej myśli, ja trzymam kciuki.....
0 0

Gość: cb656Old

#3040706 Napisano: 21.01.2010 07:23:26
barbara1910 napisał(a):

wkurzona po dzisiejszym dniu tzn po komisji ...ech te ich ustawy emotka na dodatek ten siarczysty mroz, ktorego nie znosze emotka bede dopiero wiedziala za 2 tygodnie, mimo wszystko jakos tak nie za bardzo mi sie podobalo emotka

Do woja Cię biorą?! emotka emotka
0 0

Gość: hittmanka

#3040723 Napisano: 21.01.2010 07:31:54
cb656 napisał(a):

barbara1910 napisał(a):

wkurzona po dzisiejszym dniu tzn po komisji ...ech te ich ustawy emotka na dodatek ten siarczysty mroz, ktorego nie znosze emotka bede dopiero wiedziala za 2 tygodnie, mimo wszystko jakos tak nie za bardzo mi sie podobalo emotka

albp renta z zusu... emotka
0 0

Gość: barbara1910

#3040752 Napisano: 21.01.2010 07:44:31
cb656 napisał(a):

barbara1910 napisał(a):

mnie Januszku nie a przydaloby sie
hittmanka napisał(a):

cb656 napisał(a):

barbara1910 napisał(a):

albp renta z zusu... emotka

to byla komisja z dzieckiem na ktora juz jezdze od kilkunastu lat emotka
0 0

avatea

#3040810 Napisano: 21.01.2010 07:59:30
marielu napisał(a):

cb656 napisał(a):

adamaszek napisał(a):

adamaszek napisał(a):

Wkurzyła mnie dziś kasjerka w Realu w Forcie Wola. Nieprzyjemne babsko, nie dość, że powiedziała, że nie powinienem dostać żadnych punktów, choć dałem jej kupon na 400 punktów (i Payback mam od samego początku jego istnienia). W Biurze Obsługi Klienta powiedzieli, że absolutnie nie ma racji, zabrali babie mój kupon, którego w ogóle nie odbiła i dostałem te punkty + jeszcze dodatkowe. Powiedziałem kobicie przy kasie, że nie miała racji, powiedziałaz nadętą miną do widzenia, nie mam ochoty rozmawiać'. Bezczelny typ. Wpisałem ją do księgi skarg. Myślicie, że jeśli napiszę list do jakiegoś Dyr. w tym Realu to dostanie jakąś naganę?

Sorry, gdyby powiedziałą przepraszam, pomyliłam się bym odpuścił, a nie dosć, że była niemiła, nabzdyczona to jeszcze wymachiwała i powiedziała, że żadne punkty mi się nnie należą. Rozumiesz - sam fakt jej zachowania mnie wkurzył... Każdy moze się mylić, ale nei ziać taką energią, że sie wszystkiego odechciewa i nawet nie sprawdzic czy sie przypadkiem nie myli!

Zrób jak uważasz. Na razie jesteś w stanie wzburzenia. Z czasem dojdziesz do takiego stanu, w którym po prostu szkoda będzie Ci energii traconej na nieprzydatne udowadnianie swojej racji. Przełóż to na praktyczne korzyści dla siebie - co będziesz mieć z tego, poza satysfakcją, że masz rację? Baba, jeśli jest wredna z natury, od tej skargi nie stanie się aniołem
(a kto wie, czy nie wyrośnie z niej sfrustrowana terrorystka emotka )

marielu napisał(a):

e nie no , nie słuchaj ich emotka masz racje emotka emotka tera obwieś się C4 i wysadź się w realu emotka

troche mi to zajęło , ale tydzień szukałam cytowania emotka Przyszło mi na myśl ( o ile nie zdążyłeś się wysadzić.. ) że tę panią należy solidnie ukarać....
Ubierz ładne skórzane wdzianko, z dodatkiem lateksiku... pejczyk, kajdanki - wpadnij do sklepu i powiedz byłaś barrrrrdzo niegrzeczną dziewczynką , a masz , a masz.... emotka emotka

wkurza mnie że cytowanie nie działa na firefox a ne IE tak emotka

ale daj znać wcześniej - ja muszę to zobaczyć!!! emotka
0 0

Gość: katjen27

#3040877 Napisano: 21.01.2010 08:16:11
Wqrza mnie temat pt Dzis dotarła nagroda z.... (tylko info!)... Po kiego grzyba drugi temat, skoro istnieje już jeden dotyczący moich dzisiejszych wygranych ?? Ja pytam.
Przecież nagrody, które dotrą pod właściwy adres, to też jak wygrane - wiadomo jak to jest z działalnością Poczty Polskiej i niektorych kurierów...
Nie mam czasu, żeby włazić na kolejny topik (dot. w gruncie rzeczy tego samego co MDW), a z chęcią bym przeczytała, kto i co wygrał, dostał, etc.

Ktoś powie, że się robi bajzel.
Nie, bajzel to się robi, jak się dyskusja wywiąże odnośnie 'kolii do zębów', czy coś w ten deseń... Tyle że to nie ma niczego wspólnego z moimi dzisiejszymi wygranymi, czy 'dostanymi' emotka

No. Kóniec emotka
0 0

joka

#3041006 Napisano: 21.01.2010 08:50:33
wkurza mnie że sobie obiecałam niebiorę udział w konkursie klikanym bo nie dam rady emotka a znowu biorę i przeżywam emotka
0 0

Gość: misia89p

#3041010 Napisano: 21.01.2010 08:51:31
joka napisał(a):

wkurza mnie że sobie obiecałam niebiorę udział w konkursie klikanym bo nie dam rady emotka a znowu biorę i przeżywam emotka

ja tak samo mam emotka
0 0

avatea

#3041043 Napisano: 21.01.2010 08:58:30
polec napisał(a):

Najgorszy jest smak porażki, po przegranej bitwie o własne marzenia....

emotka
grunt to polec i się później podnieść i nadal marzyć...
0 0

Gość: kelly

#3041161 Napisano: 21.01.2010 09:18:19
polec napisał(a):

Szkoda gadać. Troche mam za dużo obowiązków, jestem zła, zmęczona, wykończona.Chcialam zrobić studia podyplomowe. Rok na nie chodziłam, ale nie ze wszystkim sie wyrabiałam na czas. Wiadomo, ja sama, małe dziecko (macierzyństwo to jakiś koszmar!!!!), jutro kolejny egzamin, uczyć sie nie mam jak , bo bachor nie chce spac, a ja najchętrniej to bym go wyrzuciła przez balkon!!!.
I to nie jedyny, mnóstwo zaległości, w domu ciągle jest coś do zrobienia. Do tego zapalenie płuc, juz 4 antybiotyk w ciągu ostatnich 30 dni kaszel. Wyleżeć sie nie mam jak, bo przy dziecku to zapomnij!.
Nie wiem w takich momentach to m sie żyć odechciewa!. I to wszystko do 31 stycznia, bo inaczej studia niestety trafi szlag, więc na marne cała moja praca!!!!.

Tak mi sie chce wyć, że makabra!

mnie też wkurza uczelnia ato tylko dlatego ze uczyłam sie tyle tak duzo zaliczyłam wszytko ładnie a inni ktorzy sobei olewaja tez zaliczaja fartem, lub poprostu biora babke na litość ehh

bachor... coż.. dzieci czasem są nie grzeczne i płacza i wogole.. ale nie nalezy sie tak unosic, wkoncu to małe dzieci.. emotka a nie bachory..

pozatym zamiast siedzec i klikac w konkursy zawsze mogłabys sie pouczyc emotka
0 0

Gość: cocunia

#3041204 Napisano: 21.01.2010 09:24:38
wkurza mnie to,ze poswiecam ok 2 godziny dziennie na konki a od dwóch miesiecy nic nie wygrałam emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka
0 0

isiulka

#3041219 Napisano: 21.01.2010 09:26:50
polec napisał(a):

Szkoda gadać. Troche mam za dużo obowiązków, jestem zła, zmęczona, wykończona.Chcialam zrobić studia podyplomowe. Rok na nie chodziłam, ale nie ze wszystkim sie wyrabiałam na czas. Wiadomo, ja sama, małe dziecko (macierzyństwo to jakiś koszmar!!!!), jutro kolejny egzamin, uczyć sie nie mam jak , bo bachor nie chce spac, a ja najchętrniej to bym go wyrzuciła przez balkon!!!.
I to nie jedyny, mnóstwo zaległości, w domu ciągle jest coś do zrobienia. Do tego zapalenie płuc, juz 4 antybiotyk w ciągu ostatnich 30 dni kaszel. Wyleżeć sie nie mam jak, bo przy dziecku to zapomnij!.
Nie wiem w takich momentach to m sie żyć odechciewa!. I to wszystko do 31 stycznia, bo inaczej studia niestety trafi szlag, więc na marne cała moja praca!!!!.

Ej ja jestem mega nie kompatybilna z dziećmi. Ale tekst typu najchętniej to bym wyrzuciła Bachora przez balkon! to zdrowe przegięcie. Dziewczyno ty nie na studia tylko do psychiatry idź!!

To najlepsza wersja tego co mam Tobie do powiedzenia emotka więc to doceń i przemyśl.
0 0

Gość: asiasia

#3041237 Napisano: 21.01.2010 09:29:27
polec napisał(a):

emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka Widzę tylko dwa rozwiązania:
- potrzebujesz natychmiastowej psychoterapii,
- jesteś potworem.
0 0

Gość: tedance

#3041241 Napisano: 21.01.2010 09:29:58
isiulka napisał(a):

polec napisał(a):

Ej ja jestem mega nie kompatybilna z dziećmi. Ale tekst typu najchętniej to bym wyrzuciła Bachora przez balkon! to zdrowe przegięcie. Dziewczyno ty nie na studia tylko do psychiatry idź!!

To najlepsza wersja tego co mam Tobie do powiedzenia emotka więc to doceń i przemyśl.

A Ty nie bądź taka hej do przodu, bo Cię z tyłu zabraknie emotka
0 0

Gość: tedance

#3041251 Napisano: 21.01.2010 09:31:09
asiasia napisał(a):

polec napisał(a):

- jesteś potworem.

Może trochę empatii, co? emotka
0 0

Gość: misia89p

#3041266 Napisano: 21.01.2010 09:33:21
wiadomo dziecko może wkurzyć, a obowiązki przerosnąć, ale takie słowa to lekka przesada... na konkursy znajdujesz czas to powinnaś i na naukę. proste rozwiązanie: mniej konkursów, więcej nauki i miłości do dziecka...
0 0

Gość: cytrynkowa

#3041273 Napisano: 21.01.2010 09:34:09
misia89p napisał(a):

joka napisał(a):

ja tak samo mam emotka

a ja nie biore tym razem:D emotka emotka ale mam ochote i to mnie wkurza
0 0

isiulka

#3041300 Napisano: 21.01.2010 09:38:15
tedance napisał(a):

isiulka napisał(a):

polec napisał(a):

A Ty nie bądź taka hej do przodu, bo Cię z tyłu zabraknie emotka

Dziewczyno idź, poszukaj mózgu, potem zapukaj to może pogadamy.
0 0

Gość: ola2493

#3041301 Napisano: 21.01.2010 09:38:20
tedance napisał(a):

asiasia napisał(a):

polec napisał(a):

- jesteś potworem.

Może trochę empatii, co? emotka

Wiesz Tedance, że bardzo Cię lubię, ale tutaj akurat dziewczyna przesadziła emotka
Ja się zastanawiam czy ona nie maltretuje tego biednego dziecka emotka
Może oddaj do domu dziecka emotka
0 0

zaczytana-pola

#3041315 Napisano: 21.01.2010 09:40:21
polec nikt nie mówił, że będzie łatwo. Sama mam małego łobuza i czasem dość bycia matką, ale wybrałam taka drogę i nie mam z niej odwrotu. Czasem trzeba nabrać trochę dystansu do wszystkiego. Może faktycznie mając czas do 31 stycznia powinnaś zrobić sobie BANA na komputer i wziąć się ostro do roboty. Dom brudem nie zarośnie, jeśli nie będziesz latała co chwilę ze ścierką i sprzątała. A konkursy nie zając... nie uciekną.

P. S. Kochana nie 'bachor', a 'bardzo żywe dziecko', to tak w oczy nie razi i nie będzie powodów do czepiania się emotka
0 0