Wkurza mnie...

Gość: mrilka

#3043040 Napisano: 22.01.2010 01:18:01
wkurzają mnie osoby, które zaniżają oceny w głosowaniach!!!
0 0

Gość: kasia9791

#3043091 Napisano: 22.01.2010 01:42:38
wkurza mnie choróbsko które mnie dopada i ciągłe kichanie, wykończy mnie to emotka
0 0

ja-sylwia

#3043094 Napisano: 22.01.2010 01:43:36
wkurza mnie że coś mnie martwi a niewiem co!! emotka
0 0

Gość: marmoladella

#3043324 Napisano: 22.01.2010 03:00:18
Chciałam zanieść wino do piwnicy, ale zaczęłam przyglądać się szyjce butelki i zauważyłam, że na szczycie kapturka, w miejscu, w którym zakrywa on korek, są dwie małe dziurki... No to z ciekawości wzięłam i odcięłam górną część kapturka żeby sprawdzić, czy przez te otwory coś się nie zaczęło psuć, pleśnieć, albo zarobaczać. Czysto było. Tylko co ja teraz zrobię z odsłoniętym korkiem? Wcale nie miałam zamiaru otwierać tego wina. Ale myślę - trudno, otworze bo się faktycznie zepsuje, spleśnieje, zarobaczeje. Wepchnęłam korkociąg, ale z racji mej wątłości nie wysunęłam korka nawet o pół milimetra. Mocą podświadomości nie udało mi się przywołać na pomoc Supermana. Na drugi ogień poszła metoda ściana - książka - butelka (książka - cegła wręcz). W filmikach na youtube to wydaje się takie proste! Ale widocznie nie dla takich mizernych ramion jak moje, bo korek dosłownie zaparł się przede mną emotka
Mam teraz odkapturzoną butelkę z dziurawym korkiem i z nikąd męskich rąk do pomocy emotka

Wniosek - nie starać się myśleć logicznie po niemal bezsennej nocy emotka
0 0

#3043330 Napisano: 22.01.2010 03:01:26
*znikąd
0 0

kalisto1986

#3043348 Napisano: 22.01.2010 03:06:58
wkurza mnie cholerny zlomiasty komputer emotka powalilo go do konca i nawet juz gg mi zawiesza brrr emotka
0 0

Gość: ewisz

#3043769 Napisano: 22.01.2010 05:16:23
Wkurzają mnie osoby, które wysyłają na każdy konkurs po kilka zgłoszeń na całą rodzinkę. Moim zdaniem to ostatnie sępy i nic więcej. Przykładem tego jest konkurs AA Naturalne Rozświetlanie, w którym było 200 zestawów kosmetyków, a ja nie trafiłam żadnego. Na pewno znajdzie się tam jakaś rodzinka. Tacy ludzie to normalne pasożty konkursowe.emotka emotka
0 0

#3043779 Napisano: 22.01.2010 05:18:39
ewisz napisał(a):

Wkurzają mnie osoby, które wysyłają na każdy konkurs po kilka zgłoszeń na całą rodzinkę. Moim zdaniem to ostatnie sępy i nic więcej. Przykładem tego jest konkurs AA Naturalne Rozświetlanie, w którym było 200 zestawów kosmetyków, a ja nie trafiłam żadnego. Na pewno znajdzie się tam jakaś rodzinka. Tacy ludzie to normalne pasożty konkursowe.emotka emotka

Pasożyty*
0 0

kalisto1986

#3043780 Napisano: 22.01.2010 05:18:52
ewisz napisał(a):

i co w zwiazku z tym ze tak wysylaja ?
tez nie trafilam aa i wcale nie uwazam ze przez to ze ktos inny wyslal kilka zgloszen , jedynie moge winic to ze komisji nie spodobaly sie moje teksty .
A niech każdy gra na tyle ile uważa za stosowne emotka
w temacie nic mnie nie wkurza , pełna laba synek porwany przez ciocie na noc emotka
0 0

#3043788 Napisano: 22.01.2010 05:21:39
To w związku z tym, że są pazerni emotka
Czytałam kiedyś 50 prezentów z rossneta emotka To szczyt wszystkiego emotka
0 0

zaczytana-pola

#3043800 Napisano: 22.01.2010 05:24:23
ewisz napisał(a):

To, że nie wygrałaś wcale nie oznacza, że wygrywały całe rodziny. Sporo osób nie wygrało i jakoś żyje.

Wkurza mnie zimno za oknem.
0 0

kalisto1986

#3043801 Napisano: 22.01.2010 05:24:36
ewisz napisał(a):

hehe pazerni , ostre słowo, a za darmo tego nie biorą tylko swoją pracą !
A to brak wygranej tak jak napisałam wcześniej można zawdzięczać samej sobie bo gdyby tekst był dobry to nawet milion innych by nie przeszkodziło w naszej wygranej emotka
choć ja sie skłaniam w tym konku akurat do mojego gapiostwa emotka
0 0

#3043813 Napisano: 22.01.2010 05:28:42
ilonar2301 napisał(a):

ewisz napisał(a):

To, że nie wygrałaś wcale nie oznacza, że wygrywały całe rodziny. Sporo osób nie wygrało i jakoś żyje.

Wkurza mnie zimno za oknem.

Czy ja mówię, że napisałam arcydzieło?
Wcale nie, ale po prostu sądze, że to przesada wysyłać kilkanaście zgłoszeń. Wkurza mnie to, że inni nie potrafią uszanować mojego zdania.
0 0

Gość: ati88

#3043823 Napisano: 22.01.2010 05:34:08
marmoladella napisał(a):

Chciałam zanieść wino do piwnicy, ale zaczęłam przyglądać się szyjce butelki i zauważyłam, że na szczycie kapturka, w miejscu, w którym zakrywa on korek, są dwie małe dziurki... No to z ciekawości wzięłam i odcięłam górną część kapturka żeby sprawdzić, czy przez te otwory coś się nie zaczęło psuć, pleśnieć, albo zarobaczać. Czysto było. Tylko co ja teraz zrobię z odsłoniętym korkiem? Wcale nie miałam zamiaru otwierać tego wina. Ale myślę - trudno, otworze bo się faktycznie zepsuje, spleśnieje, zarobaczeje. Wepchnęłam korkociąg, ale z racji mej wątłości nie wysunęłam korka nawet o pół milimetra. Mocą podświadomości nie udało mi się przywołać na pomoc Supermana. Na drugi ogień poszła metoda ściana - książka - butelka (książka - cegła wręcz). W filmikach na youtube to wydaje się takie proste! Ale widocznie nie dla takich mizernych ramion jak moje, bo korek dosłownie zaparł się przede mną emotka
Mam teraz odkapturzoną butelkę z dziurawym korkiem i z nikąd męskich rąk do pomocy emotka

Wniosek - nie starać się myśleć logicznie po niemal bezsennej nocy emotka

hehe przypomniało mi się jak kiedys miałam straszna ochote na ogorki kiszone w domu nikogo otworzyć nie mogłam za nic.. wkurzyłam sie i wyciełam nozem w zakrętce dzure i wyciągłam kilka ogóreczków emotka coż radzić sobie trzeba jakoś emotka
to moze wbijesz korek do środka butelki? pamiętam, że z koleżanką kiedyś tak zrobiłyśmy jak też nie mogłysmy go wyciągnąć emotka

wkurzyło a mnie wkurza to ze jeszcze nigdy 5 z egzaminu nei dostałam zawsze tylko 4,5 jak sie naucze to 4,5 jak się nie naucze to 4,5
0 0

#3043909 Napisano: 22.01.2010 06:10:30
Udało mi się z tym korkiem! emotka Spróbowałam raz jeszcze z korkociągiem, ale nie dawałam rady, więc zrezygnowana wyjęłam go. Usiadłam z tą butelką i zamyśliłam się zniechęcona... Aż tu przez zrobioną dziurkę zaczęło się sączyć wino! Raz jeszcze włożyłam grajcar i tym razem coś drgnęło emotka Na początku było ciężkawo, ale korek ostatecznie uległ moim wdziękom emotka To moja pierwsza samodzielnie odkorkowana butelka, do tej pory umiałam otworzyć tylko flaszkę coca-coli emotka

ati88 , ogórki kiszone to dopiero wzbudzają rządzę w kobiecie emotka
0 0

Gość: cb656Old

#3043993 Napisano: 22.01.2010 06:41:41
mio napisał(a):

ogolnie wkurza mnie ze mam slabe zęby i że corcia wczoraj oparzyla sie prostownica do włosow emotka na szczescie leciutko, bo nie byla bardzo rozgrzana, ale ile placzu bylo
buuu nie upilnowalam dziecka emotka

to Ty potwór jakiś jesteś emotka emotka
0 0

Gość: cocunia

#3044010 Napisano: 22.01.2010 06:49:48
A mnie w.....ia mój kot który bez przerwy leży na kaloryferze i nawet nie przyjdzie mi kolan ogrzać emotka
0 0

Gość: cb656Old

#3044018 Napisano: 22.01.2010 06:51:50
marmoladella napisał(a):

Udało mi się z tym korkiem! emotka Spróbowałam raz jeszcze z korkociągiem, ale nie dawałam rady, więc zrezygnowana wyjęłam go. Usiadłam z tą butelką i zamyśliłam się zniechęcona... Aż tu przez zrobioną dziurkę zaczęło się sączyć wino! Raz jeszcze włożyłam grajcar i tym razem coś drgnęło emotka Na początku było ciężkawo, ale korek ostatecznie uległ moim wdziękom emotka To moja pierwsza samodzielnie odkorkowana butelka, do tej pory umiałam otworzyć tylko flaszkę coca-coli

....następnym razem uzbrój się w cierpliwość i zastosuj tak zwaną dźwignię.
1. Postaw butelkę na podłodze.
2. Obejmij nogami (stopami obutymi w buty na gumowych podeszwach, nie ślizgają się)
(ta metoda daje pewność, że butelce trudno będzie spaść na podłogę, czy przewrócić się emotka )
3. Wkręć korkociąg.
4. Oprzyj dłonie (to miejsce, gdzie jest nasada kciuka) o szyjkę butelki.
5. Kciukami przyj do góry.
6. Przyj - mimo, iż pozornie nic się nie dzieje.
7. Poczujesz, że korek wychodzi delikatnie, o milimetr.
8. Przyj dalej, podparta dłońmi o szyjkę, po prostu prostuj kciuki, wypychając korkociąg do góry.
9. Korek powinien wyjść z szyjki o kolejne milimetry.
10. W razie potrzeby wkręć korkociąg głębiej (zyskasz przełożenie, czyli ramię dźwigni działającej na korkociąg)
11. Gdy już wyjdzie do połowy, ruchami okrężnymi, delikatnie (by nie skruszyć korka) wyciągasz go dalej.

W temacie: wkurza mnie, że nie mogę tego pokazać, tylko muszę bez sensu pisać emotka
0 0

Gość: cytrynkowa

#3044020 Napisano: 22.01.2010 06:52:00
ewisz napisał(a):

emotka emotka emotka
no mnie tez niestety:(
0 0

Gość: azych2

#3044039 Napisano: 22.01.2010 07:01:30
cytrynkowa napisał(a):

ewisz napisał(a):

emotka emotka emotka
no mnie tez niestety:(

podzielam wasze zdanie
0 0