Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
isiulka
Postów 3478
Data rejestracji 28.05.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Hahaha dziewczyno ja przeginam?? To nie ja swoje dziecko chce wyrzucić przez balkon i pisze o tym na publicznym forum. A to żebyś szła do psychiatry to mówiłam całkiem serio i tu nie ma się co obrażać, bo to lekarz jak każdy inny.
Gość: tedance
Ale jak zapukam, to się echo tylko rozniesie...
Oluś(
ja-sylwia
Postów 606
Data rejestracji 17.11.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
racja w nerwach można wszystko powiedzieć ale powiedzieć a napisać to dwie różne rzeczy bo jak sie cos pisze to sie nad tym myśli. A za własnym dzieckiem to sie powinno nawet w ogien skoczyć
avatea
Postów 1348
Data rejestracji 23.02.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
https://www.vinte...4347-fartuszekdeluxe
https://zapaska.eu
https://www.youtube.com/@AvateaEdyta
Gość: katjen27
Hm, ujmę to tak; cenzura wiedzą te, co mają naście lat i próbują tu dywagować na temat wychowania dzieci (czy tych mniejszych, czy trochę większych).
Czasem lepiej za dużo powiedzieć (nawet dosadnie), niż zrobić cokolwiek (nawet minimalnie)...
Taa, jestem nieco nerwowa i w ogóle - ale moja córa ma już 5 lat, jest bystra i nie da sobie w kaszę dmuchać. Mimo kilku klapsów (uzasadnionych zresztą) moja córa samodzielnie deklaruje, ze kocha mamę - bardzo, bardzo na świecie (bynajmniej nie wymuszam na niej takowych wyznań)
I wszystko gra.
polec, życzę cierpliwości (której uczę się do tej pory), życzliwości (od podłego społeczeństwa) i wytrwałości (bo, w końcu, dasz radę)
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Z jednej strony rozumiem cie wiem jak to jest jak ma sie mase problemow na glowie , tysiac rzeczy by trzeba zalatwic a czasu wciaz malo,
wiem tez jak to jest miec baaaaardzo zywe dziecko , uwiesz mi na slowo, tak samo wiem jak to jest uczyc sie po nocach i jeszcze jak dziecko nie chce spac.
Ale nie rozumiem jak można nazwać swoej dziecko BACHOR . Wiem że kochasz swoje dziecko, ale rozluznij sie przejdz sie na spacer lub cokolwiek zrob zeby sie odstresowac bo naprawde to ze dziecko jest nieznosne tez wplywa twoje zachowanie a sledze i nie ja jedna codziennie forum i codziennie lub prawie codziennie czytam jak strasznie wkurza cie twoje dziecko.
Wiem ze to nie my jestesmy od pouczania ale niestety to jest forum publiczne co tutaj piszemy wiemy ze moze byc skomentowane a co innego mruczec pod nosem a co innego wypisywac takei rzeczy na forum.
I takie teksty nas matek polek tak rażą ze az sie slabo robi
avatea
Postów 1348
Data rejestracji 23.02.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Czasem lepiej za dużo powiedzieć (nawet dosadnie), niż zrobić cokolwiek (nawet minimalnie)...
to są bardzo trafne słowa... nieraz też się wydrę ale wole wygadać czy wykrzyczeć (czytaj nawrzucać np Panu i Władcy) ale fizycznie nic nie zrobię...
i o to chodzi... że nawet w skrajnym wyczerpaniu czy nerwach tych, których kochamy za balkon nie wyrzucimy...
isiulka
Postów 3478
Data rejestracji 28.05.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Oooo właśnie oto mi chodziło
w temacie wkurza mnie, że jest zimno
sss199
Postów 84
Data rejestracji 02.11.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Żeby prywatne brudy wywlekać na publicznym forum,
żalić się obcym ludziom jak to jest komuś źle w życiu. Ja rozumiem pogadać o takich sprawach ze znajomymi, ale nie rzucać takie informacje obcym ludziom. Bo kogo to obchodzi, że komuś tam coś się nie udaję , jak człowieka nie zna, a na dodatek ma własne problemy, którymi na pewno nie będzie dzielił się z obcymi ludźmi.
Wkurza mnie, że ciągle nie ma wyników konkursów, które pokończyły się w grudniu.
zaczytana-pola
Postów 11535
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale i tak wkurza mnie mróz za oknem i to, że w weekend ma być - 19 stopni
Gość: tedance
Halo halo, niejeden OBCY wysłucha z większą uwagą i bardziej pomoże niż znajomy. A jeśli ktoś nie ma znajomych albo ma samych pseudoznajomych to co? Ma się powiesić, bo nie ma komu się zwierzyć, a nie wytrzymuje dusić w sobie wszystkiego?
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no ale bez przesady
zaczytana-pola
Postów 11535
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zgadzam się w 100 % z tym, że znajdzie się ktoś, kto wypala takie teksty. To wkurzające. Jeśli kogoś razi w oczy to, że ktoś chce się wygadać to lepiej, żeby nie komentował tego, że wyciąga swoje brudy. To sprawa indywidualna tej osoby i tyle.
Gość: stokrotka60
smsowicz
Postów 1407
Data rejestracji 10.08.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pociesz sie ze nie jestes sam
izoldaaa6
Postów 770
Data rejestracji 08.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
marudzisz
zaczytana-pola
Postów 11535
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zgadzam się! To potrafi wkurzyć.
smsowicz
Postów 1407
Data rejestracji 10.08.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
1. Gorączka i złe samopoczucie też jest przeszkodą.
2. Nikogo nie wyśle bardzo daleko i nikt mi nie nabije 100 paragonów. Już przy proszeniu o 1 paragon mam już dość.