Wkurza mnie...

zaczytana-pola

#3073395 Napisano: 31.01.2010 07:29:52
marielu napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

A mnie wkurza to, że ludzie specjalnie sypią 1 w konkursach na średnią emotka

o kurna nie graj w klikane, bo w tego typu konkursach to norma , czas przywyknąć albo odpuścić.

wkurza mnie biadolenie na tematy oczywiste emotka

kurna to moje ostatnie tego typu konkursy, bo sama wkurzam się na siebie za swoją naiwność emotka emotka
0 0

Gość: marielu

#3073396 Napisano: 31.01.2010 07:29:56
tunezja napisał(a):

Wkurza mnie to bardzo bo...
Okazało się, że mam dwa ok. 3,5 cm torbiele na jajnikach.Obecnie zasuszam, je plastrami, jak to nie pomoże to czeka mnie kolejna
operacja...
Tak bardzo chciałabym jej uniknąć..
Pozdrawiam serdecznie.

no to zasuszaj skutecznie , bo szpitalne żarcie jest wyjątkowo niedobre emotka a sądząc po rozmiarach uda ci sie w 100 % uniknąć zabiegu emotka
konsekwencji w działaniu i powodzenia Mary życzy emotka
0 0

Gość: ewa1982

#3073410 Napisano: 31.01.2010 07:36:13
a mnie już żelki denerwują emotka z tego co widze to same się napedzamy do tylko niki z e-konkursów są na przodzie emotka
0 0

#3073420 Napisano: 31.01.2010 07:39:21
ewa1982 napisał(a):

a mnie już żelki denerwują emotka z tego co widze to same się napedzamy do tylko niki z e-konkursów są na przodzie emotka

a jak by ludzie zmienili nicki to byś sie czuła lepiej?
Kowalsky stal by sie Malynowskym ale ważne ze sie z ekonkursami nie kojarzy... ot naiwność i tak wygra ten kto jest najcwańszy emotka
0 0

Gość: ewa1982

#3073426 Napisano: 31.01.2010 07:42:11
emotka emotka
0 0

#3073438 Napisano: 31.01.2010 07:47:19
ewa1982 napisał(a):

emotka emotka

ty tu sie nie wstydaj, tylko weź sie w garść , zmien nic z bartoliny na hackerine, zhackuj strone , wygraj - bo w sumie bez znaczenia czy wygrasz legalnie czy nie legalnie , i tak będą na Tobie psy wieszać żeś oszukistka emotka
0 0

#3073440 Napisano: 31.01.2010 07:48:16
i to mnie wkurza..... emotka
0 0

merynosek

#3073503 Napisano: 31.01.2010 08:16:01
Dzisiaj mnie wszystko wkurza... emotka
0 0

delfinka101

#3073522 Napisano: 31.01.2010 08:23:39
tunezja napisał(a):

Okazało się, że mam dwa ok. 3,5 cm torbiele na jajnikach.Obecnie zasuszam, je plastrami, jak to nie pomoże to czeka mnie kolejna
operacja...
Pozdrawiam serdecznie.

Nie wiesz czy torbiele w zatokach można tez jakos zasuszyc??Czeka mnie zabieg i o ile jedzenie szpitalne mnie nieprzeraża(chociaz bym schudła)to sam zabieg tak i to bardzo.Wkurza mnie ból głowy przez te torbiele.
0 0

dawidekk

#3073558 Napisano: 31.01.2010 08:35:22
delfinka101 napisał(a):

tunezja napisał(a):

operacja...
Pozdrawiam serdecznie.

Nie wiesz czy torbiele w zatokach można tez jakos zasuszyc??Czeka mnie zabieg i o ile jedzenie szpitalne mnie nieprzeraża(chociaz bym schudła)to sam zabieg tak i to bardzo.Wkurza mnie ból głowy przez te torbiele.

Trzymam kciuki żebyście nie musiały mieć zabiegów, ale nawet jeśli, to najgorsze jest oczekiwanie emotka potem z górki emotka maska na twarz i zasypiasz emotka ale mój organizm nie za dobrze przyjął to coś czym mnie nawdychali i.. w trakcie operacji obudziłem się, zwymiotowałem na to niby łóżko i zasnąłem znowu... emotka Looz, dacie radę emotka
0 0

#3073561 Napisano: 31.01.2010 08:36:56
dawidekk napisał(a):

Trzymam kciuki żebyście nie musiały mieć zabiegów, ale nawet jeśli, to najgorsze jest oczekiwanie emotka potem z górki emotka maska na twarz i zasypiasz emotka ale mój organizm nie za dobrze przyjął to coś czym mnie nawdychali i.. w trakcie operacji obudziłem się, zwymiotowałem na to niby łóżko i zasnąłem znowu... emotka Looz, dacie radę emotka

a so ? stulejke miałes ? bo macicy to raczej nie posiadasz emotka ....
0 0

Gość: szunia

#3073566 Napisano: 31.01.2010 08:38:47
dawidekk napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

tunezja napisał(a):

operacja...
Pozdrawiam serdecznie.

tak to jest, dawidek, jak się podaje zaniżoną wagę emotka
a w temacie - wkurza mnie breja, przez którą wciąż mam przemoczone buty emotka
0 0

dawidekk

#3073576 Napisano: 31.01.2010 08:41:51
marielu napisał(a):

dawidekk napisał(a):

a so ? stulejke miałes ? bo macicy to raczej nie posiadasz emotka ....

emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka

złamaną rękę emotka ale lewą więc... emotka
0 0

Gość: mmalkowska

#3073590 Napisano: 31.01.2010 08:49:57
Że wyprowadza się ode mnie dziewczyna z mieszkania. Mam tydzień na znalezienie nowej współlokatorki emotka
0 0

malineczka23

#3073599 Napisano: 31.01.2010 08:52:30
aniajukej napisał(a):

malineczka23 napisał(a):

mnie wkurza to że dałam sie wykorzystać, pracowałam przez miesiąc w takiej budce gastronomicznej przed Tesco,nie było ogrzewania ani ściany czyli jaka temperatura na dworze, to taka sama w budce, pracowałam cały grudzień na lewo bez umowy i do tej pory nie dostałam wypłaty , kilka razy umawiałam się na wypłate i nic właścicielka nie przyjeżdzała,ah szkoda gadać jestem wkurzona na maxa! emotka a najlepsze jest to że nic z tym nie moge zrobić bo nie miałam umowy a właścicielka jest mi wina 870zł, jestem wkurzona na maxa że dałam się tak wykorzystać! emotka emotka

Nie takie płotki zjadałam na śniadanie emotka
Daj mi jej numer telefonu a kasę przyniesie Ci z zębach emotka

W temacie : Was wkurza to,że zima a mnie - brak zimy emotka emotka emotka

Deszcz pada od rana do południa a od południa do wieczora wieje emotka
Ja chcę zaspy po pas emotka

wkurza mnie to że,,aniajukejmnie zablokowała i nie wiem dlaczego?
emotka
0 0

Gość: dianek

#3073603 Napisano: 31.01.2010 08:53:32
dziewczyny głowa do góry ! jak człowiek zaczyna podchodzić do tego mimo obaw pozytywnie to wszystko kończy się ok ! emotka i dbajcie o siebie - zdrowo i delikatnie jeść, wysypiać się i głowa do góry żeby organizm miał siłę walczyć emotka

a sama wiem coś o tym - niedawno uniknęłam kolejnej operacji kolana - lekarze mówią że to cud, a ja dobrze wiem że nie cud tylko zdrowe podejście - bez histerii, na spokojnie, powolutku, pokonsultować się z różnymi specjalistami (bo polska służba zdrowia jest jaka jest..), wszelkie ziółka, witaminki i dieta (odpowiednia !) mile widziane i duuuużo pozytywnej energi emotka moje popękane chrząski same się zrosły (chociaż normalnie sie je zszywa lub łączy laserem) więc i wy dacie rady !!

PS. wkurzaja mnie beznadziejne wykłady które musze wkuć na piątek a mi się nei chce
0 0

martu18

#3073635 Napisano: 31.01.2010 09:05:43
wkurza mnie, że mój brat znalazł się w takiej sytuacji w jakiej się znalazł...
i że tak mało mogę mu pomóc.
0 0

agusia200189

#3073669 Napisano: 31.01.2010 09:21:40
wkurza mnie, że się pralka popsuła akurta wtedy jak nie mam za co kupić nowej, bo się wcześnie oczywiście auto musiało zje**** i ogólnie jestem zła.
0 0

leona

#3073709 Napisano: 31.01.2010 09:44:40
Wkurza mnie, że jestem taka skąpa, że mam wyrzuty sumienia, że dziś kupiłam sobie śliczny puchowy płaszczyk na przecenie i nie mogę się w pełni cieszyć z wejścia w jego posiadanie. emotka
0 0

monia24

#3073711 Napisano: 31.01.2010 09:46:08
leona napisał(a):

Wkurza mnie, że jestem taka skąpa, że mam wyrzuty sumienia, że dziś kupiłam sobie śliczny puchowy płaszczyk na przecenie i nie mogę się w pełni cieszyć z wejścia w jego posiadanie. emotka

pewnie nie jesteś skąpa, tylko rozsądek nie daje radości dojść do głosu
ja też tak mam. zamiast się cieszyć myślę że można za to było kupić np. coś do jedzenia na obiad emotka
0 0