Wkurza mnie...

merynosek

#3090635 Napisano: 07.02.2010 09:12:02
marcinek1985 napisał(a):

wkurza Mnie, że ludzie nie umieją czytać, że zrozumieniem emotka człowiek chce aby to forum jak najlepiej funkcjonowało a tu wszyscy jadą po mnie emotka ale dobrzy ludzie mnie rozumieją emotka

misia89p, rafi323raf

forum jest po to aby też się wypowiadać a skoro jest wątek specjalnie do tego przeznaczony (Wkurza mnie) to czemu nie mam okazji z tego skorzystać emotka

ja chce wiedzieć co się innym nie podoba więc czemu mam nie sobie przeczytać ale wchodząc do wątku Coś wam się nie podoba? Piszcie! ludzie piszą co ich wkurza emotka jakbym chciał sobie poczytać co kogo wkurza to wchodze do wątku wkurza mnie i dlatego sądze, że na forum powinien być jakiś porządek emotka

Wkurza mnie takie podkreślanie nicków...
0 0

zaczytana-pola

#3090638 Napisano: 07.02.2010 09:13:31
marcinek1985 napisał(a):

ja chce wiedzieć co się innym nie podoba więc czemu mam nie sobie przeczytać ale wchodząc do wątku Coś wam się nie podoba? Piszcie! ludzie piszą co ich wkurza emotka jakbym chciał sobie poczytać co kogo wkurza to wchodze do wątku wkurza mnie i dlatego sądze, że na forum powinien być jakiś porządek emotka

Wyobraź sobie, że mi teraz raz się wątki pochrzaniły i napisałam o tym, co mnie wkurza w wątku Co Wam się... emotka
0 0

Gość: misia89p

#3090640 Napisano: 07.02.2010 09:14:05
rafi323raf napisał(a):

misia89p napisał(a):

marcinek1985 napisał(a):

wkurza Mnie, że ludzie nie umieją czytać, że zrozumieniem emotka człowiek chce aby to forum jak najlepiej funkcjonowało a tu wszyscy jadą po mnie emotka ale dobrzy ludzie mnie rozumieją emotka

misia89p, rafi323raf

forum jest po to aby też się wypowiadać a skoro jest wątek specjalnie do tego przeznaczony (Wkurza mnie) to czemu nie mam okazji z tego skorzystać emotka

ale Ty się wypowiedziałeś w innym temacie i o to głównie chodzi...i zazwyczaj nie mówimy KTO nas wkurza (tzn niekoniecznie wymieniami nicki) ale CO...

tu się nie zgodze, nic tak mnie nie wkurza, jak ktoś pisze:
'Wkurza mnie PEWIEN użytkownik(...)
najczęściej pisze to w taki sposób, że każdy wie o kogo chodzi. I ona wie, i ta osoba wie że to ona, ale nie napisze, będzie się upierac, że wkurza ja PEWNIEN użytkownik
emotka

ale po co od razu na kogoś najeżdżać tak dla ogółu..wkurza Cię jakaś osoba to wyjaśnij z nią to na pw i będzie po sprawie, a niepotrzebnie się robi bałagan takim gdybaniem. zresztą ostatnio wszystkich wszystko wkurza na tym forum emotka
0 0

Gość: rafi323raf

#3090642 Napisano: 07.02.2010 09:14:27
merynosek napisał(a):

marcinek1985 napisał(a):

misia89p, rafi323raf

o, o tym pisałem w poprzednim moim poście - pisze to w taki sposób, ze wiadomo ze wkurza ją marcinek1985, ale nie napisze tego (wcześniejszy Twój post też o tym świadczy) Wkurza mnie jak KTOŚ na siłę chce mi wcisnąć karniaka...
O, to mnie wkurza!
0 0

merynosek

#3090649 Napisano: 07.02.2010 09:17:21
rafi323raf napisał(a):

merynosek napisał(a):

marcinek1985 napisał(a):

misia89p, rafi323raf

o, o tym pisałem w poprzednim moim poście - pisze to w taki sposób, ze wiadomo ze wkurza ją marcinek1985, ale nie napisze tego (wcześniejszy Twój post też o tym świadczy) Wkurza mnie jak KTOŚ na siłę chce mi wcisnąć karniaka...
O, to mnie wkurza!

A mnie już zaczyna WKURZAÆ, że tak faktycznie nic Was nie wkurza i na siłę szukać żeby coś Was wkurzyło...
Każdy ma swoje zdanie i nie ustąpi.
Ja wolę pisać KTOŚ niż nick.

I wkurza mnie jak ktoś mi próbuje narzucić swoje zwyczaje! O!
0 0

Gość: shorty87

#3090653 Napisano: 07.02.2010 09:20:30
wkurza mnie,ze przez ostatnie pare dni uczylam sie jak glupia zeby zaliczyc sesje i nie siedzialam na forum jak juz weszlam to szybko odpisywalam tym co mi cos zaklikali a tu nagle dzisiaj wchodze na dluzej po 2-3dniach i wielkie pretensje bo nie raczylam komus zaglosowac i pozniej wyslac swoich linkow heloł jak ktos cos chce to chyba najpierw sie klika i prosi o rewanz a nie jakbym mu pol wsi spalila bo nie spelnilam jego zyczenia jak zlota rybka emotka emotka emotka
0 0

Gość: mariolakal

#3090885 Napisano: 08.02.2010 03:05:04
i znów mnie wkurza, że nie moge oderwać się od tysiaka... emotka
0 0

Gość: prodiament

#3090916 Napisano: 08.02.2010 06:43:37
wkur..mnie Warszawa!!!! - właśnie ukradli nam nasze autko!!! emotka emotka emotka
0 0

beataa81

#3090954 Napisano: 08.02.2010 07:17:18
prodiament napisał(a):

wkur..mnie Warszawa!!!! - właśnie ukradli nam nasze autko!!! emotka emotka emotka

uuu bardzo mi przykro emotka

mnie wkurza,że muszę iść zaraz do tej mojej beznadziejnej pracy
0 0

slavek

#3090959 Napisano: 08.02.2010 07:23:06
beataa81 napisał(a):

prodiament napisał(a):

na pocieszenie Ci powiem, że to nie tylko przypadłość Warszawy - wszędzie kradną emotka emotka emotka

ale współczuje, pracujesz odkładasz a w sekundzie nie masz nic
0 0

abodak

#3090965 Napisano: 08.02.2010 07:30:46
slavek napisał(a):

beataa81 napisał(a):

prodiament napisał(a):

na pocieszenie Ci powiem, że to nie tylko przypadłość Warszawy - wszędzie kradną emotka emotka emotka

wlasnie wczoraj w nocy moj maz biegal z policja za czworka chlopaczków.Patrze z okna a ci malucha otworzyli,natepne otworzyli i kolej na nasze auto.Masakra emotka
Udalo sie ich zlapac ale strasznie mnie to wkurza
0 0

Gość: prodiament

#3090972 Napisano: 08.02.2010 07:41:18
prodiament napisał(a):

wkur..mnie Warszawa!!!! - właśnie ukradli nam nasze autko!!! emotka emotka emotka [/qu

abodak napisał(a):

slavek napisał(a):

beataa81 napisał(a):

prodiament napisał(a):

wlasnie wczoraj w nocy moj maz biegal z policja za czworka chlopaczków.Patrze z okna a ci malucha otworzyli,natepne otworzyli i kolej na nasze auto.Masakra emotka
Udalo sie ich zlapac ale strasznie mnie to wkurza

takim to od razu trzeba łapy ucinać, nogą by chyba nie otworzyli nastepnym razem!!!

emotka

buuu... emotka zaraz będę beczeć... cała kasa z wesela poszła nam na to autko i pocieszyliśmy się nim tylko 5 miesięcy emotka

0 0

Gość: kasia9791

#3092034 Napisano: 08.02.2010 01:46:35
wkurzyły mnie tik taki kod był już wykorzystany!!! emotka emotka emotka miał ktoś tak?
0 0

Gość: polec

#3092045 Napisano: 08.02.2010 01:49:19
wkurza mnie opryszczka!! emotka emotka

a autka strasznie współczuje. KOSMOS
0 0

Gość: ferinka24

#3092072 Napisano: 08.02.2010 01:57:42
wkurza Mnie że niektórzy ludzie pierwsze robią coś źle a potem myślą.
wkurza Mnie ktoś taki jak osądza kogoś a sam nie jest lepszy....
wkurza Mnie tu ktoś i napewno wie że o tej osobie mówie. emotka
0 0

Gość: hittmanka

#3092076 Napisano: 08.02.2010 01:59:11
polec napisał(a):

Carmex sobie kup... jak to nie pomoże to już nic nie pomoże... emotka
0 0

Gość: iwonciaaa

#3092085 Napisano: 08.02.2010 02:00:55
Wkurza mnie zima
Dlaczego mróz tak długo trzyma?
Autobus który na miejsce nie dociera
nawet nie wygrałam różowego rowera:(
A kierowca leci w kulki
Może macie jakieś sznurki?
Jak go złapie to nie ręczę
czy na niebie widać tęczę?
4 autobus na 6 wypada
czyja to właściwie sprawa? emotka
0 0

Gość: dianek

#3092235 Napisano: 08.02.2010 02:49:23
wkurza mnie iWoman... usunęli mi całego bloga i nie chcą powiedzieć dlaczego emotka

a ja nie wiem dlaczego i teraz nie wiem co moge pisac w nowym blogu a co nie...
0 0

Gość: zeida

#3092246 Napisano: 08.02.2010 02:54:45
Wkurza mnie, bo właśnie wróciłam ze śmietnika, gdzie wyłożyłam się jak długa ze śmieciami. Przechodnie stanęli w miejscu i patrzyli. Nikt nie podszedł, nie pomógł, nawet nikt nie zapytał, czy wszystko w porządku. Ale jestem wściekła emotka emotka
Ja zawsze jak ktoś się przewróci podchodzę !
Poczułam się dziś jak śmieciara, lump jakiś i wściekła jestem na znieczulicę ludzi !
0 0

Gość: polec

#3092248 Napisano: 08.02.2010 02:54:46
hittmanka napisał(a):

polec napisał(a):

Carmex sobie kup... jak to nie pomoże to już nic nie pomoże... emotka

mam Antivir i dzielnie walczę z tym dziadostwem, może sie nie wykluje emotka
0 0