Wkurza mnie...

Gość: amaretta1

#3092258 Napisano: 08.02.2010 02:58:35
zeida napisał(a):

Wkurza mnie, bo właśnie wróciłam ze śmietnika, gdzie wyłożyłam się jak długa ze śmieciami. Przechodnie stanęli w miejscu i patrzyli. Nikt nie podszedł, nie pomógł, nawet nikt nie zapytał, czy wszystko w porządku. Ale jestem wściekła emotka emotka
Ja zawsze jak ktoś się przewróci podchodzę !
Poczułam się dziś jak śmieciara, lump jakiś i wściekła jestem na znieczulicę ludzi !

To fakt, ludzie (na szczęście nie wszyscy!) wolą udawać, że nie widzą, że to ich nie dotyczy, że nie słyszą.... Ech, szkoda słów, tylko tacy znieczulowcy niech się nie dziwią, kiedy im będzie potrzebna pomoc, a inni też będą megaobojętni!!!
0 0

Gość: awi

#3092300 Napisano: 08.02.2010 03:21:31
amaretta1 napisał(a):

zeida napisał(a):

Wkurza mnie, bo właśnie wróciłam ze śmietnika, gdzie wyłożyłam się jak długa ze śmieciami. Przechodnie stanęli w miejscu i patrzyli. Nikt nie podszedł, nie pomógł, nawet nikt nie zapytał, czy wszystko w porządku. Ale jestem wściekła emotka emotka
Poczułam się dziś jak śmieciara, lump jakiś i wściekła jestem na znieczulicę ludzi !

To fakt, ludzie (na szczęście nie wszyscy!) wolą udawać, że nie widzą, że to ich nie dotyczy, że nie słyszą.... Ech, szkoda słów, tylko tacy znieczulowcy niech się nie dziwią, kiedy im będzie potrzebna pomoc, a inni też będą megaobojętni!!!

emotka bo to źli ludzie byli
Ja często skręcam nogę na prostej drodze. Raz przypadkowa kobieta zawiozła mnie do szpitala. Ale ostatnio jesienią dwóch manów stało obok i żaden się nie ruszył, sama doczłapałam się do ogrodzenia. Mało tego skomentowali to tak, że czasami Bóg karze za złe myśli emotka Żeby was nie pokarał za złe słowa powiedziałam choć płakać mi się chciało jak diabli
0 0

Gość: zeida

#3092353 Napisano: 08.02.2010 03:46:21
dzięki za otuchę, od razu mi lepiej emotka
0 0

smsowicz

#3093637 Napisano: 09.02.2010 12:16:08
Podawanie kosmicznych parametrów. Np. akumulator do telefonu 4400mAh. Skoro na 1100mAh bateria trzyma co najmniej tydzień, to na 4400mAh powinna działać co najmniej 4 tygodnie, a działa też tydzień. emotka
0 0

nin22

#3093999 Napisano: 09.02.2010 09:27:43
awi napisał(a):

amaretta1 napisał(a):

zeida napisał(a):

emotka bo to źli ludzie byli
Ja często skręcam nogę na prostej drodze. Raz przypadkowa kobieta zawiozła mnie do szpitala. Ale ostatnio jesienią dwóch manów stało obok i żaden się nie ruszył, sama doczłapałam się do ogrodzenia. Mało tego skomentowali to tak, że czasami Bóg karze za złe myśli emotka Żeby was nie pokarał za złe słowa powiedziałam choć płakać mi się chciało jak diabli

U mnie wczoraj taki numer: przykucnęłam w księgarni przy półce, przy próbie wstania, zeskoczyło mi kolano. Ból okropny, podnieść się nie mogę, próbuję przytrzymać się półki, ale nijak nie mogę i co? Zero reakcji, nie liczę klientów, ale facet z obsługi, który ma za zadanie pilnować klientów, nawet nie spojrzał w moją stronę, rozwalił swoje cztery litery w fotelu i zaczął czytać gazetę. Dla mnie to są czyste żywe jaja, bo sama jestem sprzedawcą i jeśli ktoś siedzi w kącie i grzebie na półce, więc automatycznie jest podejrzany i obserwowany... Więc na pewno zauważyłabym, że coś jest nie tak. Finał był taki, że siedząc nadal w kucki, udało mi się na błocie wyśliznąć do przodu bolącą nogę i zastosować drastyczny manewr naprawczy, czyli gwałtowne przyciśnięcie nogi w dół, po czym słychać jak kość wraca na swoje miejsce. Oczywiście ból jest taki, że w oczach robi się ciemno i pot oblewa, ale działa. Wstałam po prostu, machnęłam nogą w tył i przód, w celu sprawdzenia poprawności działania i poszłam do kasy jak gdyby nigdy nic. Więc sami widzicie na co można liczyć w sklepie, a mowa na ulicy...
Tylko zastanawiam się, kiedy wróci do mnie dobroć, którą okazuję.
0 0

inka113

#3094018 Napisano: 09.02.2010 09:32:51
Wkurza mnie, że dziś prawie nie pojawia się wątek MDW!!! Co z tymi konkami? Gdzie nagrody? emotka
0 0

Gość: tedance

#3094035 Napisano: 09.02.2010 09:38:46
Wkurza mnie wszystko i nie przewiduję w najbliższym czasie zmian emotka
0 0

sambolera

#3094037 Napisano: 09.02.2010 09:39:34
tedance napisał(a):

Wkurza mnie wszystko i nie przewiduję w najbliższym czasie zmian emotka

u mnie to samo-zmiany tylko jak gdzies wyjade...wakacje
0 0

Gość: arta

#3094064 Napisano: 09.02.2010 09:46:11
a mnie wkurza, że za 4 godziny i 27 minut mam egzamin, chciałam się jeszcze pouczyć, a jacyś ^$^^*%$# mi od rana wiercą !!! ani się nie wyspałam, ani się nie pouczę emotka
0 0

sambolera

#3094074 Napisano: 09.02.2010 09:49:20
arta napisał(a):

a mnie wkurza, że za 4 godziny i 27 minut mam egzamin, chciałam się jeszcze pouczyć, a jacyś ^$^^*%$# mi od rana wiercą !!! ani się nie wyspałam, ani się nie pouczę emotka

mimo wszystko-powodzenia emotka
0 0

olus15

#3094108 Napisano: 09.02.2010 09:58:05
inka113 napisał(a):

Wkurza mnie, że dziś prawie nie pojawia się wątek MDW!!! Co z tymi konkami? Gdzie nagrody? emotka

też odczuwam przestój:(
i jeszcze wczorajsza porażka w Lidlu i Winiarach
ech!
0 0

inka113

#3094113 Napisano: 09.02.2010 09:59:23
olus15 napisał(a):

inka113 napisał(a):

też odczuwam przestój:(
i jeszcze wczorajsza porażka w Lidlu i Winiarach
ech!

czyżby kryzys nawet konkursy dopadł? emotka
0 0

olus15

#3094123 Napisano: 09.02.2010 10:02:24
Jak już coś zoorganizują to typowo dla dużych graczy a tych małych konkursików mniej albo jakby mniej nagród w danym konkursie (rossnet - 20 bonów z clear - bardzo mało)
0 0

Gość: dianek

#3094131 Napisano: 09.02.2010 10:05:32
wkurza mnie poczta polska emotka emotka

głupiee babury siedzą tam i nic nie robią ! a jeszcze marudzą że mało zarabiają emotka

wczoraj rano listonosz zostawił mi awizo bo przyszły 3 duże polecone i nie miał jak wziąć, więc mąż mój poszedł wczoraj o 17 na poczte...a moje polecone jeszcze nie wpisane do czegoś tam, leżą im na biurku ale odebrać nie można emotka
dzisiaj rano dalej to samo ! co za lenistwo !

popołudniu pójdę tam sama i jak nie będą nadal wpisane.... oj będzie afera... emotka
0 0

Gość: arta

#3094133 Napisano: 09.02.2010 10:05:48
sambolera napisał(a):

arta napisał(a):

dzięki emotka

chciałam zakomunikować, że ODWOŁUJÊ! już mnie nie wkurzają wiercący! poskarżyłam się wam i... CISZA !!! emotka
0 0

Gość: alika

#3094178 Napisano: 09.02.2010 10:18:06
wkurzają mnie panowie stolarze, robią sobie przerwę co godzina /albo i częściej/; nie wiem kiedy wreszcie skończą
0 0

toka

#3094258 Napisano: 09.02.2010 10:39:49
arta napisał(a):

sambolera napisał(a):

arta napisał(a):

dzięki emotka

chciałam zakomunikować, że ODWOŁUJÊ! już mnie nie wkurzają wiercący! poskarżyłam się wam i... CISZA !!! emotka

pewnie wiercący są z naszego forum i przeczytali ze Cię wkurzają emotka emotka
0 0

Gość: czarna2318

#3094720 Napisano: 09.02.2010 12:57:59
A ja to dopiero dzisiaj numer wywinęłam.Wysiadam z autobusu i zamiast patrzeć przed siebie to zagapiłam się na jakieś ogłoszenie na przystanku i wpadłam w wielką zaspę śnieżną leżącą na chodniku.Ludzie pewnie mieli ubaw,że taka gapa ze mnie,a ja cała w śniegu jak bałwan.Śmiać mi się chciało z samej siebie.No ale ja jestem trochę roztrzepana i roztargniona emotka
A w temacie to wkurzają mnie te śnieżne zaspy na chodnikach i to,że nie mogę wygrać w konkursie nazdrowie.pl codziennie coś piszę i już nie wiem co wymyślić.Może się w końcu nade mną ulitują emotka
0 0

Gość: lovcia88

#3094745 Napisano: 09.02.2010 01:04:17
dianek napisał(a):

wkurza mnie poczta polska emotka emotka

głupiee babury siedzą tam i nic nie robią ! a jeszcze marudzą że mało zarabiają emotka

wczoraj rano listonosz zostawił mi awizo bo przyszły 3 duże polecone i nie miał jak wziąć, więc mąż mój poszedł wczoraj o 17 na poczte...a moje polecone jeszcze nie wpisane do czegoś tam, leżą im na biurku ale odebrać nie można emotka
dzisiaj rano dalej to samo ! co za lenistwo !

popołudniu pójdę tam sama i jak nie będą nadal wpisane.... oj będzie afera... emotka

Ja na moja poczte narzekac nie moge. Jeszcze zadna paczka/list sie nie zagubila. Przy odbieraniu nie mam zadnych problemow. Listonoszka nosi wszystko - zadnego awizo nigdy mi nie zostawila. Zycie jak w Madrycie emotka
0 0

Gość: polec

#3094809 Napisano: 09.02.2010 01:20:52
Ehhh, wkurza mnie to, ze nie umiem się pozbyć zapalenia płuc. Kurcze już 5 antybiotyk, masakra!!!! emotka
0 0