Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
mamamichasia
Postów 155
Data rejestracji 10.12.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
spróbuj dobrego masażu, ale nie typu spa, tylko profesjonalna fizjoterapia - bóle głowy często pochodzą od nadmiernie napiętych mięśni szyi i pleców, wiele lat myślałam, że mam koszmarne migreny, a okazało się, że to po rpostu stres i napięcie - po kilku dobrych masażach bóle głowy minęły jak ręką odjął...
mamamichasia
Postów 155
Data rejestracji 10.12.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: marcinek1985
a tak to sami szkodzimy sobie bo nikomu nie chce się czytać wstecz skoro ciągle 5 czy 6 osób w kółko pisze to samo
Gość: marielu
Ide kurza tfarz ide, no ale przez zaspy to nie taka łatfa rzecz ! Cierpliwości babon..
Gość: ewikewik
Gość: czarnygreg
Nie czepiam się akurat tego forum, nie twierdzę też, że sama błędów nie popełniam ale się staram.
Lubię pisać na forach florystycznych(kocham storczyki) chętnie odpisałabym na wiele pytań i wątpliwości początkujących ale zdarza się że nie mogę przebrnąć przez napisany paskudnie tekst.
I to mnie wkurza! NIeodmiennie i codziennie.
luk1990
Postów 2353
Data rejestracji 13.10.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
alaalex40 i luk1990
w Coś wam się nie podoba? Piszcie! piszą co ich wkurza a do tego jest osobny post
Gość: marielu
merynosek
Postów 1784
Data rejestracji 13.09.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: misia89p
a mnie wkurza takie głupie pisanie, nie podoba Ci się to nie czytaj... a skoro forum Ci się nie podoba to tu nie musisz być
proste jak słoneczko
Gość: rafi323raf
Nie narzekajcie, po prostu jak was to wkurza to nie czytajcie i tyle! Proste jak księżyc!
Jak to wszytskie sprawy łatwo można rozwiązać!
ale to jest różnica, że jeśli ktoś spamuje na pw to może wkurzyć ze względu na to, że np mamy w stopce napisane nie klikam a ta osoba i tak pisze, a wiadomo, że konkurs na forum opanowały takie konkursy i jeśli komuś się nie chce tego czytać to tam nie wchodzi i prosta sprawa, nie ma po co się od razu tak denerwować. został założony drugi temat do dawnych konkursów i jest ok. nie podoba mi się coś to tam nie wchodzę, no prosta zasada
a mnie wkurzali dzisiejsi klienci...
zaczytana-pola
Postów 11536
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wkurza mnie to, że oczy mi się same zamykają i to, że jutro muszę rano wstać.
e tam, nie chcesz nie czytaj
misia89p, rafi323raf
forum jest po to aby też się wypowiadać a skoro jest wątek specjalnie do tego przeznaczony (Wkurza mnie) to czemu nie mam okazji z tego skorzystać
ja chce wiedzieć co się innym nie podoba więc czemu mam nie sobie przeczytać ale wchodząc do wątku Coś wam się nie podoba? Piszcie! ludzie piszą co ich wkurza
ale Ty się wypowiedziałeś w innym temacie i o to głównie chodzi...i zazwyczaj nie mówimy KTO nas wkurza (tzn niekoniecznie wymieniami nicki) ale CO...
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I to są święte słowa bo faktem jest że w ostatnim czasie zrobił się taki syf na forum, że aż szkoda patrzeć a najgorsze jest to, że sami sobie to robimy
w temacie nic mnie nie wkurza narazie
Gość: cytrynkowa
tu się nie zgodze, nic tak mnie nie wkurza, jak ktoś pisze:
'Wkurza mnie PEWIEN użytkownik(...)
najczęściej pisze to w taki sposób, że każdy wie o kogo chodzi. I ona wie, i ta osoba wie że to ona, ale nie napisze, będzie się upierac, że wkurza ja PEWNIEN użytkownik