Wkurza mnie...

sss199

#3089733 Napisano: 07.02.2010 11:37:16
delfinka101 napisał(a):

sss199 napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

tedance napisał(a):

Wkurzają mnie codzienne telefony ankieterów...że niby moje dane mają z konkursu Kropka z 2003 emotka emotka

Zapytaj; ile mi Pan/i za to zapłaci?Jezeli nie bedzie chciał/a płacić powiedz; skoro Pan/i dostaje za to wynagrodzenie to jakim prawem chce Pan/i abym ja robiła to za darmo i marnowała swój czas, który mogę poświęcić rodzinie.
W temacie wkurza mnie anulka..znowu spamuje...

a takim prawem, że biorąc udział w różnych konkursach , akceptujesz ich regulaminy, a tym samym godzisz się na spam itp.

wkurza mnie ślizgawka na chodnikach

Tylko na potrzeby konkursu...Nie wyrazam zgody na odsprzedawanie moich danych

off top się robi,
ale bardzo często w regulaminie jest taki punkt, że również partnerzy danego serwisu będą mogli korzystać z twoich danych.
jeżeli nie czytasz regulaminu do końca to nie miej do nikogo pretensji, a jezeli nie odpowiada ci takie działanie firm organizujących konkursy, to nie bierz w nich udziału- bardzo proste

wkurza mnie ból głowy
0 0

Gość: iskierka

#3089814 Napisano: 07.02.2010 12:19:05
meeyka napisał(a):

polec napisał(a):

bruce napisał(a):

polec napisał(a):

wkurza mnie, że posmarowałam sobie nos kwsem bornym i szczypie mnie jak cholera emotka emotka i do tego padam na ryj

też mnie to wkurza: ja zawsze solidarnie z Tobą Złota Moja...
weź inną maść...
emotka emotka

Daj spokój, już sobie chyba mózg wydmuchałam z tymi gilami emotka

ja mialam taki paskudny cieknacy katar, ze paczka chusteczek szła praktycznie w pol godziny emotka emotka lykalam tabletki acatar i w ciagu 2 dni prawie przeszlo.... efekt uboczny jest jednak bardzo paskudny - pol godziny po lyknieciu tabletki podpieralam sie nosem i bylam tak nieprzytomna, ze musialam polozyc sie spac, wiec nie nadaje sie do brania w dzien, szczegolnie jesli ktos ma w planach prowadzenie samochodu emotka

U mnie ostatnio sprawdza się acatar zatoki,
kupiłam sobie właśnie na te moje wrednie bolące zatoki
Wg.producenta działa również na ból głowy i katar.
na opakowaniu jest dopisek ..doraźne leczenie objawów grypy i przeziębienia.
U mnie sprawdza się świetnie: ból głowy i zatok po 1tabl max po 2 mija, a najczęsciej zatoki mnie tak do 1,5 tygodzia bolą non stop
Sezon jesien -zima bez kataru i przeziębienia jak na razie
emotka a zawsze chodzę zimą usmarkana po szyję.

Na zaawansowany już katar zdarzało mi się łykac sudofed na jakieś 4 godz. starczało tylko, że miałam wrażenie że mi chce nozdrza rozsadzić i zwykle na noc brałam by się człowiek jakoś wyspał na leżąco a nie na siedząco emotka

Wkurza że nie mam na nic ochoty ostatnio.Apatia?depresja?cały ostatni tydzień chodzę jak cień.Pogoda taka czy co?Normalnie czuje się jak materac z którego powietrze uszło

emotka
0 0

Gość: misia89p

#3089823 Napisano: 07.02.2010 12:23:56
wkurzają mnie klienci, którzy [przychodzą i mi wymyślają...już takie problemy mają, że szkoda gadać...nawet w niedzielę człowiekowi nie dadzą spokoju
0 0

Gość: questsa

#3089840 Napisano: 07.02.2010 12:30:07
nie wkurzajcie sie,to was rozweseli http://www.youtub.../watch?v=eeJjsceoKbY
0 0

Gość: arta

#3089855 Napisano: 07.02.2010 12:38:31
a mnie wkurza, że nie wygrałam w Siłowni Umysłowej, że boli mnie bark i że mam dużo nauki emotka
0 0

ace

#3089863 Napisano: 07.02.2010 12:47:10
a mnie wkurza mój prowadzący, mam zaliczenie z przedmiotu ale nie ma czasu mi wpisac oceny do indeksu!! A we wt egz ciekawe czy mnie wpuszcza bez wpisanego zaliczenia w indeksie emotka
0 0

delfinka101

#3089866 Napisano: 07.02.2010 12:50:39
sss199 napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

sss199 napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

tedance napisał(a):

Wkurzają mnie codzienne telefony ankieterów...że niby moje dane mają z konkursu Kropka z 2003 emotka emotka

Zapytaj; ile mi Pan/i za to zapłaci?Jezeli nie bedzie chciał/a płacić powiedz; skoro Pan/i dostaje za to wynagrodzenie to jakim prawem chce Pan/i abym ja robiła to za darmo i marnowała swój czas, który mogę poświęcić rodzinie.
W temacie wkurza mnie anulka..znowu spamuje...

a takim prawem, że biorąc udział w różnych konkursach , akceptujesz ich regulaminy, a tym samym godzisz się na spam itp.

wkurza mnie ślizgawka na chodnikach

Tylko na potrzeby konkursu...Nie wyrazam zgody na odsprzedawanie moich danych

off top się robi,
ale bardzo często w regulaminie jest taki punkt, że również partnerzy danego serwisu będą mogli korzystać z twoich danych.
jeżeli nie czytasz regulaminu do końca to nie miej do nikogo pretensji, a jezeli nie odpowiada ci takie działanie firm organizujących konkursy, to nie bierz w nich udziału- bardzo proste

wkurza mnie ból głowy

Ale właściwie z czym ty masz problem.Ma prawo mnie czy kogos innego to wkurzac.Ja sobie nie zycze aby w moim wolnym czasie w niedziele,dzwoniła jaka namolna albo namolny i jak nie ubezpiecznie, to kredyt albo jakas ankieta..skoro biorą za to pieniądze niech mi też płacą za to.Jak raz, drugi tak powiedziałam ,tak się skonczyły głupie telefony..Najczęściej numeru niemają z konkursów ,bo do konkursów mam specjalny numer telefonu a oni dzwoniąna mój którego używam na codzień.Więc wkurza mnie to,bo nikomu numeru do ankiety nie podawałam
0 0

sss199

#3089929 Napisano: 07.02.2010 01:30:52
Najwyraźniej z Tobą. Mimo już dwóch postów na ten temat, nadal nie rozumiesz , że się na to godzisz biorąc udział w konkursach. Nie chcesz być tym zasypywana to nie graj.
Koniec OT z mojej strony.
0 0

Gość: saphira19

#3089936 Napisano: 07.02.2010 01:35:40
wkurza mnie wp, bo nie mogę się zalogować na pocztę....
0 0

marzanna

#3089959 Napisano: 07.02.2010 01:59:42
darekgryko napisał(a):

A mnie wkurza zamieszczanie takich oto info szukam: najnowszych filmów (wymienia), najlepszych książek (podaje tytuły), najfajniejszych zabawek..etc
a w zamian oferuje na pół strony wyliczone gratisy, beznadziejne filmy, koszulki z filmów, i inne tzw. barachło i co kilka dni widze ta sama wiadomość..czy ta osoba się nie kapnie, że durnych nie sieją? Szkoda że w tych wyliczeniach co oferuje w zamian nie ma jeszcze długopisów z firm farmaceutycznych, dostepnych w czasie bezpłatnych badań w galeriach handlowych..
Ja takie gadżety oddaje nastepnego dnia dzieciakom z bloku i sa przeszczęśliwe...a tu pewna osoba chce podmianki j.w... brrr.

Są też osoby, które oferują na wymianę np. stos kosmetyków, które nakupiły na konkursy (Garnier, AA), a które są im niepotrzebne i/lub niedopowiednie dla ich cery bądź wieku i zamieszczają długą i szczegółową ich listę, a w zamian oczekują cennych i konkretnych rzeczy emotka emotka
0 0

Gość: bruce

#3089979 Napisano: 07.02.2010 02:26:05
saphira19 napisał(a):

wkurza mnie wp, bo nie mogę się zalogować na pocztę....

mam to samo!
emotka emotka
0 0

Gość: martakonopko

#3090174 Napisano: 07.02.2010 04:52:29
sss199 napisał(a):

Najwyraźniej z Tobą. Mimo już dwóch postów na ten temat, nadal nie rozumiesz , że się na to godzisz biorąc udział w konkursach. Nie chcesz być tym zasypywana to nie graj.

Przecież napisała,że dzwonią na numer,którego używa prywatnie,do konkursów ma inny numer emotka
0 0

#3090176 Napisano: 07.02.2010 04:53:18
mnie wkurza dodawanie do Wyników konkursów pytań w stylu jak to : Kiedy będą wyniki konkursy nażeczona mimo woli? miały być chyba dziś?? emotka
0 0

Gość: lovcia88

#3090180 Napisano: 07.02.2010 04:55:02
martakonopko napisał(a):

mnie wkurza dodawanie do Wyników konkursów pytań w stylu jak to : Kiedy będą wyniki konkursy nażeczona mimo woli? miały być chyba dziś?? emotka

emotka nażeczona emotka
mnie tez denerwuja te pytania...
0 0

Gość: meeyka

#3090181 Napisano: 07.02.2010 04:55:39
martakonopko napisał(a):

i to dodatkowo z takim błędem emotka emotka
0 0

#3090186 Napisano: 07.02.2010 04:58:31
lovcia88 napisał(a):

martakonopko napisał(a):

emotka nażeczona emotka
mnie tez denerwuja te pytania...

co do błędów ortograficznych nie można się czepiac ludzi,bo zawsze może się zdarzyc,że mają jakieś tam dys... jednak wkurza mnie,że cały czas znajduje się ktoś,kto podbija na top Wyniki konkursów i człowiek wchodzi z nadzieją,że może akurat z konkursu,w którym brał udział a tu takie durne pytania emotka
0 0

Gość: tedance

#3090198 Napisano: 07.02.2010 05:08:32
martakonopko napisał(a):

sss199 napisał(a):

Przecież napisała,że dzwonią na numer,którego używa prywatnie,do konkursów ma inny numer emotka

No dokładnie...do mnie cały czas dzwonią na domowy-zastrzeżony, którego to nigdy do konkursów nie podaję emotka
0 0

mio

#3090230 Napisano: 07.02.2010 05:33:48
wkurza mnie przewlekly bol glowy (z tylu glowy) juz mam to od kilku lat, mialam badanie dna oka wyszlo ok powinnam miec jeszcze inne ale nie poszla...
wkurza mnie ze boje sie lekarzy
0 0

Gość: kamisiek

#3090284 Napisano: 07.02.2010 06:10:59
amaretta1 napisał(a):

keiti78zg napisał(a):

mnie wkurza remont (kurz , bałagan, brak łazienki) kt potrwa z 2 tygodnie i nie mam gdzie sie umyc:/

To samao miałam rok temu, calutki miesiąc, uffff - zwycięstwo - przeżyłam, choć czasami emotka emotka

ja 2 lata temu i nadal traktuję to jako koszmar senny
0 0

zdolnabestia

#3090316 Napisano: 07.02.2010 06:28:53
Wkurza mnie... chomika mi wcięło emotka
Miałam go na imageshack.us, a teraz są zmiany na tej stronie i trzeba się rejestrować. Muszę ustawić avatar od nowa, mam nadzieję, że mam go gdzieś na dysku, bo się przywiązałam do niego przez te kilka lat.
0 0