Wkurza mnie...

Gość: majeczkamp

#3115781 Napisano: 16.02.2010 05:11:56
i jeszcze Timotei. Myslalam ze jak wysle 5 smsow z 5 komorek to choc jeden wpadnie, ale nie, po co emotka a specjalnie do rosmana szlam w ten ziąb ;(
0 0

Gość: chochliczka

#3116206 Napisano: 16.02.2010 07:05:01
wkurzyl mnie bounty emotka tyle eskow poszlo i 0 recznika emotka emotka
0 0

Gość: mandaryna4

#3116225 Napisano: 16.02.2010 07:08:14
czy mógłby ktoś wkleić działający link na bounty bo mam problemy..z góry dziękuje
0 0

Gość: awi

#3116246 Napisano: 16.02.2010 07:12:57
wkurza mnie że nie grałam o niebieską torbę bounty - zaczęła mi się podobać jak już było za późno
0 0

malenka89

#3116266 Napisano: 16.02.2010 07:19:49
wkurzyłam się bo kupiłam Timotei, a paragonu nie wzięłam emotka
0 0

aniutka

#3116270 Napisano: 16.02.2010 07:21:12
cytrynkowa napisał(a):

twix4 napisał(a):

slavek napisał(a):

Znowu ktoś do mnie napisał PW z samym linkiem. emotka emotka emotka

I co niby mam zagłosować? Jakbym mógł to dałbym punkty ujemne za karę. Co za ludzie emotka

To samo dostałam, ani me ani be...
To już jest lekka przesada, serio...

emotka masakra!

Też ktoś do mnie wysłał samego linka emotka Zignorowałam i usunełam z wiadomości emotka
0 0

Gość: moniaainom

#3116324 Napisano: 16.02.2010 07:33:55
pola731 napisał(a):

wkurza mnie przeciekający dach - mieszkam na 4 piętrze w bloku i muszę czekać na fachowców ze spółdzielni ... czekam od wczoraj

Łączę się w bólu emotka Od trzech dni zasypiam przy odgłosie kap kap kap. Dopiero dziś przyszli, żeby obejrzeć. Cos tam podziobali na dachu i ma być ok. No i jak ja teraz zasnę bez mojego kap kap kap? emotka
0 0

Gość: ferinka24

#3116358 Napisano: 16.02.2010 07:41:08
aniutka napisał(a):

cytrynkowa napisał(a):

twix4 napisał(a):

slavek napisał(a):

I co niby mam zagłosować? Jakbym mógł to dałbym punkty ujemne za karę. Co za ludzie emotka

emotka masakra!

Też ktoś do mnie wysłał samego linka emotka Zignorowałam i usunełam z wiadomości emotka

emotka też Mnie to wkurza i mało tego jedna osoba dziś nagminnie 4 razy pisala ;/
0 0

Gość: awi

#3116393 Napisano: 16.02.2010 07:49:03
moniaainom napisał(a):

pola731 napisał(a):

wkurza mnie przeciekający dach - mieszkam na 4 piętrze w bloku i muszę czekać na fachowców ze spółdzielni ... czekam od wczoraj

Łączę się w bólu emotka Od trzech dni zasypiam przy odgłosie kap kap kap. Dopiero dziś przyszli, żeby obejrzeć. Cos tam podziobali na dachu i ma być ok. No i jak ja teraz zasnę bez mojego kap kap kap? emotka

Ubezpieczcie mieszkania, będą przychodzić szybciej i naprawiać skuteczniej.
Nie, nie pracuję w firmie ubezpieczeniowej emotka rok temu dostałam spore odszkodowanie za zalanie z dachu
0 0

slavek

#3116406 Napisano: 16.02.2010 07:51:00
ferinka24 napisał(a):

aniutka napisał(a):

cytrynkowa napisał(a):

twix4 napisał(a):

slavek napisał(a):

emotka masakra!

emotka też Mnie to wkurza i mało tego jedna osoba dziś nagminnie 4 razy pisala ;/

ja jej odpisałem tak, ze już nic potem nie odpisała emotka
0 0

Gość: moniaainom

#3116522 Napisano: 16.02.2010 08:16:26
awi napisał(a):

moniaainom napisał(a):

pola731 napisał(a):

Nie, nie pracuję w firmie ubezpieczeniowej emotka rok temu dostałam spore odszkodowanie za zalanie z dachu

Jesteśmy ubezpieczeni emotka Nie wiedziałam, że to taka kasa. Jak mi dziś facet powiedział, to mało nie padłam z wrażenia. Przecież ja za te pieniadze odmaluje całe mieszkanie i jeszcze na meble starczy!
0 0

Gość: ewa1982

#3116645 Napisano: 16.02.2010 08:43:43
a ja tak się ociągałam z konkiem nivei na rossnecie że już go nie ma emotka
0 0

Gość: cytrynkowa

#3116687 Napisano: 16.02.2010 08:51:07
awi napisał(a):

moniaainom napisał(a):

pola731 napisał(a):

w zeszłym roku kupowalismy mieszkanie, mąż był za mieszkanie na 4 pietrze, było tansze i wyremontowane, po moich namowach kupismy mniejsze, droższe, i do remontu, ale na 1 pietrze, teraz mi dziekuje patrzac na sufit u znajomych
współczuje wam u moich znajomych normanie grzyb wlazł za meble, okna parują śmierdzi po prostu masakra emotka
0 0

Gość: pola731

#3116690 Napisano: 16.02.2010 08:51:36
moniaainom napisał(a):

awi napisał(a):

moniaainom napisał(a):

pola731 napisał(a):

Jesteśmy ubezpieczeni emotka Nie wiedziałam, że to taka kasa. Jak mi dziś facet powiedział, to mało nie padłam z wrażenia. Przecież ja za te pieniadze odmaluje całe mieszkanie i jeszcze na meble starczy!

jestem ubezpieczona od lat - zobaczymy - na szczęście straty są niewielkie
0 0

Gość: dianek

#3116707 Napisano: 16.02.2010 08:55:23
pola731 napisał(a):

moniaainom napisał(a):

awi napisał(a):

moniaainom napisał(a):

pola731 napisał(a):

jestem ubezpieczona od lat - zobaczymy - na szczęście straty są niewielkie

jak mieszkałam u rodziców to co roku były problemy z cieknącym dachem i później grzybem na ścianie przez to

panowie co roku przychodzili i naprawiali

my co roku braliśmy kasę z ubezpieczenia

raz zepsuła nam się kamera i wieża, tata był tak wkurzony że znowu dach cieknie że przy panu który przyszedł z ubezpieczalni z głupa rzucił tekst że jeszcze kamera i wieża przez to cieknięcie zepsuta... pan powiedział że nie ma problemu, ubezpieczenie pokryje koszty... i pokryli, chociaż awarie były z zupełnie innego powodu - ale tata nie protestował - chcieli to dali kase emotka

i jak przyjdzie pan z ubezpieczalni robic zdjecia to dziewczyny marudźcie przy nich emotka wymiękają i pisza większe straty emotka troche wystarczy polamentować emotka
0 0

Gość: natie

#3117111 Napisano: 16.02.2010 10:10:18
sophie napisał(a):

No Bounty mnie wkurzyło ,miałam nadzieję na ręcznik a tu wielkie zeroooooooooooo emotka

ale bounty ma 48 h na wysylanie smsow wiec jeszcze jest czas.... 16tego czyli dzis bylo losowanie.. i maja 48 h na slanie smsow!!

wkurza mnie, ze musze tlumaczyc jakis glupi tekst z angielskiego o krakingu katalitycznym!!!!!!!
0 0

Gość: katrin22

#3117143 Napisano: 16.02.2010 10:18:35
wkurza mnie,ze dopiero dzis sie dowiedzialam o punktatorach,a to trwa do konca lutego,nie zdaze nazbierac na mikser emotka
0 0

Gość: natie

#3117145 Napisano: 16.02.2010 10:18:59
natie napisał(a):

sophie napisał(a):

No Bounty mnie wkurzyło ,miałam nadzieję na ręcznik a tu wielkie zeroooooooooooo emotka

ale bounty ma 48 h na wysylanie smsow wiec jeszcze jest czas.... 16tego czyli dzis bylo losowanie.. i maja 48 h na slanie smsow!!

wkurza mnie, ze musze tlumaczyc jakis glupi tekst z angielskiego o krakingu katalitycznym!!!!!!!

ojej widze ze jednak sa wyniki emotka przepraszam za wprowadzenie kogos w blad emotka

nadal jestem wsciekla bo tlumacze i tlumacze emotka
0 0

mio

#3117182 Napisano: 16.02.2010 10:35:42
wkurzyl mnie dzis oj wkurzyl emotka sprzedawca na allegro!zamowilam dezodorant apteczny za 45zl moze nie wiele ale jak na dezodorant to sporo i wypelnilam formularz opcji odstawy piszac zeby mi wyslal na inny adres niz mam w allegro i napisal ze wysle. dzis sie dowiaduje ze pacan wyslal na adres ktory mam w allegro i malo tego! jakies plastry wyszczuplajace!!! emotka ja przy swoich 49kg plasty wyszczuplajace... i to sporo tansze niz moj dezodorant !tyle na niego czekalam! jestem zla i smutna bo musze jechac tyle kilometrow zeby odebrac te plastry ktorych wcale nie chcialam i jescze im odsylac o ile laskawie sie zgodza wymienic emotka
ehhh az mi lepiej ze sie wypisalam emotka
0 0

zaczytana-pola

#3117184 Napisano: 16.02.2010 10:36:02
katrin22 napisał(a):

wkurza mnie,ze dopiero dzis sie dowiedzialam o punktatorach,a to trwa do konca lutego,nie zdaze nazbierac na mikser emotka

Jeśli chodzi o mikser bosha, to nie masz czego żałować emotka nic specjalnego.
0 0