Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: majeczkamp
Gość: chochliczka
Gość: mandaryna4
Gość: awi
malenka89
Postów 7292
Data rejestracji 10.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aniutka
Postów 1044
Data rejestracji 02.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Też ktoś do mnie wysłał samego linka
NIE GŁOSUJĘ
Gość: moniaainom
Łączę się w bólu
Gość: ferinka24
Gość: awi
Ubezpieczcie mieszkania, będą przychodzić szybciej i naprawiać skuteczniej.
Nie, nie pracuję w firmie ubezpieczeniowej
slavek
Postów 1726
Data rejestracji 23.05.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja jej odpisałem tak, ze już nic potem nie odpisała
https://www.refun...ros/10zlotychnastart
Gość: moniaainom
Jesteśmy ubezpieczeni
Gość: ewa1982
Gość: cytrynkowa
w zeszłym roku kupowalismy mieszkanie, mąż był za mieszkanie na 4 pietrze, było tansze i wyremontowane, po moich namowach kupismy mniejsze, droższe, i do remontu, ale na 1 pietrze, teraz mi dziekuje patrzac na sufit u znajomych
współczuje wam u moich znajomych normanie grzyb wlazł za meble, okna parują śmierdzi po prostu masakra
Gość: pola731
jestem ubezpieczona od lat - zobaczymy - na szczęście straty są niewielkie
Gość: dianek
jak mieszkałam u rodziców to co roku były problemy z cieknącym dachem i później grzybem na ścianie przez to
panowie co roku przychodzili i naprawiali
my co roku braliśmy kasę z ubezpieczenia
raz zepsuła nam się kamera i wieża, tata był tak wkurzony że znowu dach cieknie że przy panu który przyszedł z ubezpieczalni z głupa rzucił tekst że jeszcze kamera i wieża przez to cieknięcie zepsuta... pan powiedział że nie ma problemu, ubezpieczenie pokryje koszty... i pokryli, chociaż awarie były z zupełnie innego powodu - ale tata nie protestował - chcieli to dali kase
i jak przyjdzie pan z ubezpieczalni robic zdjecia to dziewczyny marudźcie przy nich
Gość: natie
ale bounty ma 48 h na wysylanie smsow wiec jeszcze jest czas.... 16tego czyli dzis bylo losowanie.. i maja 48 h na slanie smsow!!
wkurza mnie, ze musze tlumaczyc jakis glupi tekst z angielskiego o krakingu katalitycznym!!!!!!!
Gość: katrin22
Gość: natie
ojej widze ze jednak sa wyniki
nadal jestem wsciekla bo tlumacze i tlumacze
mio
Postów 658
Data rejestracji 24.10.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ehhh az mi lepiej ze sie wypisalam
zaczytana-pola
Postów 11536