Wkurza mnie...

Gość: czarna2318

#3117781 Napisano: 17.02.2010 08:44:54
A mnie wkurza,że nie ma przelewu na koncie,a powinien być już w poniedziałek,a mój portfel świeci ogromną pustką emotka
0 0

malutka456

#3117847 Napisano: 17.02.2010 08:58:03
avatea napisał(a):

Wkurzyła mnie sytuacja w szpitalu.... czuję się jak z kosmosu emotka
http://avatea.blo...-zaskoczyl_idab.html

wspólczuję emotka tak się składa, że pracuję w szpitalu i nawet jak wchodzę do laboratorium w szpitalnym mundurku to czuję na sobie morderczy wzrok staruszek......o wejściu do lekarza poza kolejnością nie ma mowy, nawet nie mam śmialości tłumaczyć, że jestem ze słuzby zdrowia emotka emotka
0 0

Gość: cytrynkowa

#3117851 Napisano: 17.02.2010 08:58:32
avatea napisał(a):

No to nie tylko słuzba zdrowia Cie wkurza, ale tez mili ludzie, wiem wiem masakra, kiedys był jakis program na tvn własnie o takie pomocy dla kobiet w ciązy

a ja sie denerwuje włsciwie a nie wkurzam, bo moja mamam jest własnie na zabiegu usuniecia zylaków, troche sie martwie emotka
0 0

mio

#3117862 Napisano: 17.02.2010 08:59:55
ja przez to ze chodniki sa nieodsniezone nie moge wyjsc z corka bo jak z dwulatkiem brnac przez zaspy a o wozku juz nie mam mowy bo po prostu nie da sie...ostatnio wzielam wozek to po prostu tak sie umordowalam ze bylam po 5minutach cala mokra i musialam zawrocic...
twix4 oj napisze napisze oczywiscie nie odbiera telefonow nie odpisuje emotka normalnie wkurzylam sie na siebie ze nie zniechecily mnie te jego negatywy i neutrale emotka moze nie bylo ich duzo ale jednak kilka bylo emotka
0 0

Gość: natie

#3117933 Napisano: 17.02.2010 09:11:42
mio napisał(a):

ja przez to ze chodniki sa nieodsniezone nie moge wyjsc z corka bo jak z dwulatkiem brnac przez zaspy a o wozku juz nie mam mowy bo po prostu nie da sie...ostatnio wzielam wozek to po prostu tak sie umordowalam ze bylam po 5minutach cala mokra i musialam zawrocic...
twix4 oj napisze napisze oczywiscie nie odbiera telefonow nie odpisuje emotka normalnie wkurzylam sie na siebie ze nie zniechecily mnie te jego negatywy i neutrale emotka moze nie bylo ich duzo ale jednak kilka bylo emotka

a mi sol zniszczyla troszke nowiutkie buty!!!!!!!! emotka lepiej kupic jakies z tesco zxa 50 zl zeby je zniszczyc niz drogie kozaki emotka wrrrrrrr
0 0

delfinka101

#3117953 Napisano: 17.02.2010 09:14:01
Mnie wkurza to,że od rana zamiast ważnej wiadomosci na którą czekam dostaje same linki i tekst; prosze o klik
0 0

avatea

#3118294 Napisano: 17.02.2010 10:10:48
malutka456 napisał(a):

avatea napisał(a):

wspólczuję emotka tak się składa, że pracuję w szpitalu i nawet jak wchodzę do laboratorium w szpitalnym mundurku to czuję na sobie morderczy wzrok staruszek......o wejściu do lekarza poza kolejnością nie ma mowy, nawet nie mam śmialości tłumaczyć, że jestem ze słuzby zdrowia emotka emotka

TO jest najgorsze... człowiek czuje się jak intruz.. emotka
0 0

Gość: jutis

#3118476 Napisano: 17.02.2010 10:41:03
avatea napisał(a):

malutka456 napisał(a):

avatea napisał(a):

dwa dni przed świętami (końcówka szóstego misiąca ale brzuch wielki jak przed porodem) w sklepie źle się poczułam i chciałam skorzystać z kolejki dla uprzywilejowanych (nad kasą wisiała wielka plansza z kobietą w ciąży). w tej kolejce stało pięć osób, ostatnie małżeństwo miało wyładowany cały wózek i koszyk do tego. a ja stałam z mlekiem, bułkami i jakimiś mrożonkami, wszystko mieścilo mi się w rękach. nie chciałam się wpychać na początek ale tym ostatnim grzecznie powiedziałam, że chciałabym skorzystac z tego, że to kolejka dla uprzywilejowanych. za chwilę pożałowałam tego, bo kobieta, w wieku 30-40 lat, zaczęła na mnie krzyczeć emotka że co ja sobie wyobrażam, oni też długo czekają w kolejce i dlaczego mieliby mnie przepuszczac, a jak przyjdzie jeszcze 10 takich' to oni do wieczora nie wyjdą emotka najpierw próbowałam coś wtrącić, że to kasa dla uprzywilejowanych i powinna się z taką sytuacją liczyć ale szybko się poddałam, bo hormony buzowały i było mi po prostu strasznie przykro. nikt nie reagował, wszyscy tylko słuchali, w końcu mąż tej kobiety odciągnął ją do innej kasy. a ja powiedziałam tylko, wesołych świąt...
0 0

Gość: moniaainom

#3118536 Napisano: 17.02.2010 10:49:27
jutis napisał(a):

avatea napisał(a):

malutka456 napisał(a):

avatea napisał(a):

dwa dni przed świętami (końcówka szóstego misiąca ale brzuch wielki jak przed porodem) w sklepie źle się poczułam i chciałam skorzystać z kolejki dla uprzywilejowanych (nad kasą wisiała wielka plansza z kobietą w ciąży). w tej kolejce stało pięć osób, ostatnie małżeństwo miało wyładowany cały wózek i koszyk do tego. a ja stałam z mlekiem, bułkami i jakimiś mrożonkami, wszystko mieścilo mi się w rękach. nie chciałam się wpychać na początek ale tym ostatnim grzecznie powiedziałam, że chciałabym skorzystac z tego, że to kolejka dla uprzywilejowanych. za chwilę pożałowałam tego, bo kobieta, w wieku 30-40 lat, zaczęła na mnie krzyczeć emotka że co ja sobie wyobrażam, oni też długo czekają w kolejce i dlaczego mieliby mnie przepuszczac, a jak przyjdzie jeszcze 10 takich' to oni do wieczora nie wyjdą emotka najpierw próbowałam coś wtrącić, że to kasa dla uprzywilejowanych i powinna się z taką sytuacją liczyć ale szybko się poddałam, bo hormony buzowały i było mi po prostu strasznie przykro. nikt nie reagował, wszyscy tylko słuchali, w końcu mąż tej kobiety odciągnął ją do innej kasy. a ja powiedziałam tylko, wesołych świąt...

Ja tez wiele razy mialam taka sytuację. Np. w ósmym miechu jechałam busem, opierając się o drzwi, schylona, bo niski dach. Obok trzy przemiłe panie (ok. 50-tki) uśmiechały się serdecznie na widok mojego brzuszka, ale żadna nawet nie zaproponowała, zebym usiadła, a nie jechały zbyt daleko. Uroczo...
Co do sklepów- podobało mi się to, że w wielu sklepach kasjerki same zapraszały mnie na początek kolejki. Nigdy nie korzystałam sama z przywileju pierwszeństwa, bo po prostu nie miałam siły się kłócić z nadętymi paniusiami w średnim wieku. Tylko raz w tramwaju warknęłam na babsko, które mi zarzuciło, że zajmuję jej miejsce (miałam już spory brzuch). Powiedziałam, że jak ma siłę bezczelnie krzyczeć na ciężarną to ma tez siłę postać. Zamknęła japę, a połowa tramwaju śmiała się, przytakując.
0 0

Gość: iwonciaaa

#3118575 Napisano: 17.02.2010 10:53:43
czeknie na wyniki sagi emotka
0 0

lucynka20

#3118612 Napisano: 17.02.2010 10:58:54
moniaainom napisał(a):

jutis napisał(a):

avatea napisał(a):

malutka456 napisał(a):

avatea napisał(a):

Ja tez wiele razy mialam taka sytuację. Np. w ósmym miechu jechałam busem, opierając się o drzwi, schylona, bo niski dach. Obok trzy przemiłe panie (ok. 50-tki) uśmiechały się serdecznie na widok mojego brzuszka, ale żadna nawet nie zaproponowała, zebym usiadła, a nie jechały zbyt daleko. Uroczo...
Co do sklepów- podobało mi się to, że w wielu sklepach kasjerki same zapraszały mnie na początek kolejki. Nigdy nie korzystałam sama z przywileju pierwszeństwa, bo po prostu nie miałam siły się kłócić z nadętymi paniusiami w średnim wieku. Tylko raz w tramwaju warknęłam na babsko, które mi zarzuciło, że zajmuję jej miejsce (miałam już spory brzuch). Powiedziałam, że jak ma siłę bezczelnie krzyczeć na ciężarną to ma tez siłę postać. Zamknęła japę, a połowa tramwaju śmiała się, przytakując.

oj to jakas idotka ja zawsze kozystalam z takiej kasy mimo ze byłam z mezem ale wystać z brzuszkiem jest cięzko wiec szłam z pełnym koszykiem do kasy i nikt nigdy mi nic nie zazucił emotka skoro tak mozna to czemu nie kożystać !
0 0

jola29k

#3118627 Napisano: 17.02.2010 11:02:07
kala405 napisał(a):

agava napisał(a):

awi napisał(a):

Popiół! Przypomniałaś mi zimową zmorę mojego dzieciństwa emotka
Na mnie już czas no chyba że Mariola zrobi jakiś konkurs

Popiół emotka Już Popielec, zdaje się emotka Zaraz załaduję kilka wiader popiołu i rano będę sypać wszystkich tych, którzy mnie wkurzają - z wiadra, jak na śmigus dyngus emotka

dobry pomysł ze 2 wiadra po nocy powinny w piecu być emotka zaraz jade z synem do logopedy i sie kuźwa znów nasłucham ze dziecko nie przygotowane wrrr tylko co poradzic jak dla niego wszystko wazniejsze tylko nie cwiczenia, wogóle sie nie skupia na tym co robi i mówi emotka

ja ma neorologopede w poniedziałek mała ma 5 miesiecy i co ja ja mam nauczyc dobrze gaworzyc ja juz do tych lekarzy nie mam siły jade jest pani doktor jade za 2 tyg. juz jest pan doktor i tak w kółko i kazdy mowi cos innego ja zwarjuje i do Branic mnie wywioza (szpital psychiatryczny)
emotka emotka
0 0

jola29k

#3118648 Napisano: 17.02.2010 11:04:37
ja chce wiosne wkurza mnie zima ,
0 0

mio

#3118666 Napisano: 17.02.2010 11:08:12
niestety ale kobiety w ciazy nie maja wielu przywilejow...
ja w ciazy bardzo zle sie czulam, mialam duzy brzuch ktory odstawal na kllometr bo jestem bardzo szczupla
wygladam bardzo mlodo jak na swoj wiek ludzie daja mi 18 a mam 22 jak bylam w ciazy mialam 20 lat
jechalam autobusem i bardzo zle sie czulam krecilo mi sie w glowie czarno przed oczami poprosilam jakas kobiete kolo 40tki zeby mi ustapila miejsca a wiecie o co ona na to? - ze jak sie zachcialo gowniarze nogi rozkladac to niech teraz cierpi!

0 0

Gość: aleks21

#3118695 Napisano: 17.02.2010 11:12:33
lucynka20 napisał(a):

moniaainom napisał(a):

jutis napisał(a):

avatea napisał(a):

malutka456 napisał(a):

avatea napisał(a):

oj to jakas idotka ja zawsze kozystalam z takiej kasy mimo ze byłam z mezem ale wystać z brzuszkiem jest cięzko wiec szłam z pełnym koszykiem do kasy i nikt nigdy mi nic nie zazucił emotka skoro tak mozna to czemu nie kożystać !

Przykro mi i łączę się z Wami w bólu... Ja jestem na wychowawczym, mąż non stop w pracy. Więc jeżdżę, załatwiam, a to jakiś urząd, a to przychodnia itd. No i zawsze idę w zestawie... Ja, brzuch w końcówce szóstego miesiąca i półtoraroczny synek. Jedno i drugie dziecko chciane i wyczekiwane, planowane. A czuję się jak gówniara (27 lat), której nogi zejść się nie potrafią...
I wkurzają mnie bardzo babcie które smarkają, kaszlą itd a później podchodzą np na spacerze do synka, gdy ten sam idzie i biorę go za rączkę pójdziesz z panią?. No masakra.
0 0

monia24

#3118699 Napisano: 17.02.2010 11:13:00
mio napisał(a):

ja w ciazy bardzo zle sie czulam, mialam duzy brzuch ktory odstawal na kllometr bo jestem bardzo szczupla
wygladam bardzo mlodo jak na swoj wiek ludzie daja mi 18 a mam 22 jak bylam w ciazy mialam 20 lat
jechalam autobusem i bardzo zle sie czulam krecilo mi sie w glowie czarno przed oczami poprosilam jakas kobiete kolo 40tki zeby mi ustapila miejsca a wiecie o co ona na to? - ze jak sie zachcialo gowniarze nogi rozkladac to niech teraz cierpi!

emotka aż trudno w to uwierzyć emotka wariatka jakaś
0 0

avatea

#3118732 Napisano: 17.02.2010 11:17:32
monia24 napisał(a):

mio napisał(a):

emotka aż trudno w to uwierzyć emotka wariatka jakaś

ja bym chyba takiej wpier....
i weź tu się staraj i czekaj na dziecko!
0 0

Gość: barbara1910

#3119722 Napisano: 17.02.2010 02:04:59
anulka08 prosze mi nie wysylac linkow w temacie wklejajac link do klikania emotka emotka emotka
moze najpierw wypadaloby zapytac sie i przywitac a nie powysylac i znikac emotka
0 0

annb

#3119725 Napisano: 17.02.2010 02:06:04
również mnie to wkurza oraz nadal wszelkiego rodzaju choroby emotka
0 0

ziolko

#3119794 Napisano: 17.02.2010 02:20:39
wkurza mnie upraszanie się o swoją wygraną w empiku emotka raz przesyłka została wysłana na inny adres, dokonano zwrotu i teraz czekam 2 tygodnie i nic... babka z empiku miała się odezwać i też nic. Dzwoniłam przedwczoraj i wczoraj i za każdym razem zbywa mnie, że się dowie co i jak i oddzwoni emotka
0 0