Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: frezja
pięknie ujęlaś ,jednakże zastanawiam się skąd takie kurwi...ny się biorą
smsowicz
Postów 1407
Data rejestracji 10.08.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Też Ci sensacja. Nie mów tylko, że z pierwszej strony.
Gość: frezja
z pierwszej
smsowicz
Postów 1407
Data rejestracji 10.08.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W odpisie masz podsumowanie: Jak suczka nie da piesek nie wezmie
Mój kuzyn się spowiadał, że cudzołożył z mężatką (nie jedną zresztą od tamtego czasu), to ksiądz uniewinnił go, twierdząc, że to jej problem
Gość: ewa1982
Gość: lovcia88
to nie szkodzi, bo w weryfikacji paragonow licza sie takze wpisane kwoty rachunkow
Gość: ewa1982
:)oby oby
Gość: lovcia88
Nie ma za co. Na paragonie jest tyle cyferek, ze nie wiadomo, ktory jest wlasciwym numerem...
Gość: potworkaa
wkurza mnie, że to nie ja wygrałam ten milion
jola29k
Postów 2312
Data rejestracji 27.09.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
ja widziałam szwagra w filmie nie dla dzieci z babka która jest o 17 lat starsza jest jego sekretarka , a facet ma zone i 2 dzieci a zdradza ja na prawo i lewo , a ona albo jest slepa albo głupia bo dalej z nim jest , za raczke i do koscioła do pierwszej ławki
eliza
Postów 596
Data rejestracji 14.02.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Gość: potworkaa
wygralam zesta wod toaletowych, okazalo sie ze dla mnie nie starczylo dostane co innego. Dostalam zestaw kosmetykow dla blondynek ( a ja czarne wlosy od urodzenia i w rodzinie wszyscy tez). Dodam, ze ten zestaw dla blondynek tez byl tego dnia do wygrania tylko trzeba bylo wyslac smsa z innym kodem ( chodzi o konkursy dodatku do wyborczej Co jest grane), Napisalam do nich, ze czuje sie rozczarowana (bo naprawde srednio mam co z tym zrobic chcialam miec w koncu cos dla siebie a znow musze komus oddac)..i dodalam, ze gdybym to dla blondynek chciala to bym o to zagrala i ze nie wierze ze nagle wszyscy w godzine swoje rzeczy odebrali a dla mnie jednej zabraklo. Po czym kobitka mi odpisala wyskakujac z tekstem, ze jak to dla mnie taka wazna sprawa to mam zwrocic ta nagrode i sie postaraja o inna. Nie wiem, czy jest to dla Pani aż tak ważna sprawa, żeby robić z tego aferę na szczeblach umów firmowych i czy te perfumy są dla Pani takie ważne. nosz kur....jesli ktos nie umie ze zrozumieniem czytac i policzyc ile jest kosmetykow to jest niekompetentnym pracownikiem. I wkurza mnie to, ze tyle ludzi siedzi na bezrobociu bo takie juz nie powiem kto grzeja stolki...
i jeszcze z wielka laska napisali, ze jesli tak bardzo chce to oni sie sami skontaktuja z firma sponsorska i wyjasnia ta sprawe(bo napisalam ze sie skontaktuje z tamta firme i wyjasnie kto zawinil).
A na koncu przeczytalam, ze takie sytuacje czesto sie zdarzaja itd. Jak sie zdarzaja to moze warto zaprzestac organizowania jakichkolwiek konkursow...
Gość: natie
Gość: muzulmanka
ja już 6 wtopiłam i nic
może ktoś poratuje drobną wskazówką?
Gość: natie
ja wyslalam przed chwilka z komorki mamy, ale pewnie znowu mnie ktos ubiegl
Gość: awi
Zawinili i jeszcze z Ciebie próbują zrobić aferzystkę.
Gość: banditos
jak takiej robota nie pasuj to chętnie ją wezmę, z uśmiechem na ustach...
karolkas
Postów 1248
Data rejestracji 24.07.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
-------------------
-------------------
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jeżeli chcesz walczyć możesz uprzykrzyć im życie o ile masz screen zadzwoń albo do Szczecińskiego rzecznika praw konsumenta a najlepiej do Polickiej świetna babka tam jest oni muszą ci pomóc
Gość: sophie
Czasami nie warto za wszelką cenę dochodzić swoich praw ,bo w sumie nagroda tych nerwów ci nie zwróci ,a będziesz miała u nich przesra..