Wkurza mnie...

Gość: frezja

#3158162 Napisano: 28.02.2010 11:55:03
emanuela24 napisał(a):

agusia32 napisał(a):

Dużo roboty byś miała, bo takich pań pewnie niemało by się znalazło emotka

zapewne - jak czasami słucham takich opowiastek to sie zastanawiam co tym babolom odwala emotka zawsze się mówi że faceci tacy źli - a jak się tak posłucha to baby w tych sprawach gorsze - tylko bardziej to ukrywają
takiego kur... jest pełno na ulicach emotka

pięknie ujęlaś ,jednakże zastanawiam się skąd takie kurwi...ny się biorą emotka
0 0

smsowicz

#3158165 Napisano: 01.03.2010 12:20:29
frezja napisał(a):

a ja sobie dzis przeczytalam artykul o takiej jednej babeczce jak to sie zakochala w facecie ,spotykala sie potajemnie przed mezem ,oszukiwala jego ,dzieci ...jak tak mozna...ja bym taka su.e udusila albo najlepiej rozstrzelala emotka emotka

Też Ci sensacja. Nie mów tylko, że z pierwszej strony. emotka
0 0

Gość: frezja

#3158166 Napisano: 01.03.2010 12:23:36
smsowicz napisał(a):

frezja napisał(a):

a ja sobie dzis przeczytalam artykul o takiej jednej babeczce jak to sie zakochala w facecie ,spotykala sie potajemnie przed mezem ,oszukiwala jego ,dzieci ...jak tak mozna...ja bym taka su.e udusila albo najlepiej rozstrzelala emotka emotka

z pierwszej emotka emotka
0 0

smsowicz

#3158168 Napisano: 01.03.2010 12:27:51
frezja napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

agusia32 napisał(a):

Dużo roboty byś miała, bo takich pań pewnie niemało by się znalazło emotka

zapewne - jak czasami słucham takich opowiastek to sie zastanawiam co tym babolom odwala emotka zawsze się mówi że faceci tacy źli - a jak się tak posłucha to baby w tych sprawach gorsze - tylko bardziej to ukrywają
takiego kur... jest pełno na ulicach emotka

pięknie ujęlaś ,jednakże zastanawiam się skąd takie kurwi...ny się biorą emotka

W odpisie masz podsumowanie: Jak suczka nie da piesek nie wezmie emotka
Mój kuzyn się spowiadał, że cudzołożył z mężatką (nie jedną zresztą od tamtego czasu), to ksiądz uniewinnił go, twierdząc, że to jej problem emotka
0 0

Gość: ewa1982

#3158598 Napisano: 01.03.2010 08:34:06
Wkurza mnie moje roztrzepanie emotka Na knorze wpisałam full zgłoszeń i dzisiaj się pokapowałam że wszędzie powpisywałam złe numery rachunków emotka
0 0

Gość: lovcia88

#3158615 Napisano: 01.03.2010 08:41:20
ewa1982 napisał(a):

Wkurza mnie moje roztrzepanie emotka Na knorze wpisałam full zgłoszeń i dzisiaj się pokapowałam że wszędzie powpisywałam złe numery rachunków emotka

to nie szkodzi, bo w weryfikacji paragonow licza sie takze wpisane kwoty rachunkow emotka
0 0

Gość: ewa1982

#3158685 Napisano: 01.03.2010 09:00:03
lovcia88 napisał(a):

ewa1982 napisał(a):

to nie szkodzi, bo w weryfikacji paragonow licza sie takze wpisane kwoty rachunkow emotka

:)oby oby emotka dzięki
emotka
0 0

Gość: lovcia88

#3158711 Napisano: 01.03.2010 09:06:16
ewa1982 napisał(a):

lovcia88 napisał(a):

ewa1982 napisał(a):

:)oby oby emotka dzięki
emotka

Nie ma za co. Na paragonie jest tyle cyferek, ze nie wiadomo, ktory jest wlasciwym numerem... emotka
0 0

Gość: potworkaa

#3158739 Napisano: 01.03.2010 09:13:45
http://wiadomosci...rach,7099,4,1,1.html
wkurza mnie, że to nie ja wygrałam ten milion emotka emotka
0 0

jola29k

#3158776 Napisano: 01.03.2010 09:28:54
smsowicz napisał(a):

frezja napisał(a):

ja widziałam szwagra w filmie nie dla dzieci z babka która jest o 17 lat starsza jest jego sekretarka , a facet ma zone i 2 dzieci a zdradza ja na prawo i lewo , a ona albo jest slepa albo głupia bo dalej z nim jest , za raczke i do koscioła do pierwszej ławki
0 0

eliza

#3158812 Napisano: 01.03.2010 09:45:01
A mnie wkurza,jak ludzie nie patrzą na siebie tylko na innych i innym wytykają błędy a swoich nie widzą. I wkurza mnie jeszcze wiatr,co psuje mi moją wymarzona wiosnę!
0 0

Gość: potworkaa

#3159906 Napisano: 01.03.2010 03:02:40
wklurza mnie ludzka niekompetentnosc i bezczelnosc...
wygralam zesta wod toaletowych, okazalo sie ze dla mnie nie starczylo dostane co innego. Dostalam zestaw kosmetykow dla blondynek ( a ja czarne wlosy od urodzenia i w rodzinie wszyscy tez). Dodam, ze ten zestaw dla blondynek tez byl tego dnia do wygrania tylko trzeba bylo wyslac smsa z innym kodem ( chodzi o konkursy dodatku do wyborczej Co jest grane), Napisalam do nich, ze czuje sie rozczarowana (bo naprawde srednio mam co z tym zrobic chcialam miec w koncu cos dla siebie a znow musze komus oddac)..i dodalam, ze gdybym to dla blondynek chciala to bym o to zagrala i ze nie wierze ze nagle wszyscy w godzine swoje rzeczy odebrali a dla mnie jednej zabraklo. Po czym kobitka mi odpisala wyskakujac z tekstem, ze jak to dla mnie taka wazna sprawa to mam zwrocic ta nagrode i sie postaraja o inna. Nie wiem, czy jest to dla Pani aż tak ważna sprawa, żeby robić z tego aferę na szczeblach umów firmowych i czy te perfumy są dla Pani takie ważne. nosz kur....jesli ktos nie umie ze zrozumieniem czytac i policzyc ile jest kosmetykow to jest niekompetentnym pracownikiem. I wkurza mnie to, ze tyle ludzi siedzi na bezrobociu bo takie juz nie powiem kto grzeja stolki...
i jeszcze z wielka laska napisali, ze jesli tak bardzo chce to oni sie sami skontaktuja z firma sponsorska i wyjasnia ta sprawe(bo napisalam ze sie skontaktuje z tamta firme i wyjasnie kto zawinil).
A na koncu przeczytalam, ze takie sytuacje czesto sie zdarzaja itd. Jak sie zdarzaja to moze warto zaprzestac organizowania jakichkolwiek konkursow... emotka
0 0

Gość: natie

#3160184 Napisano: 01.03.2010 04:17:33
a mnie wkurza ze nie umiem trafic tego szlafroka emotka poszly juz 3 smsy, wiecej paragonow nie mam i nic emotka
0 0

Gość: muzulmanka

#3160190 Napisano: 01.03.2010 04:19:52
natie napisał(a):

a mnie wkurza ze nie umiem trafic tego szlafroka emotka poszly juz 3 smsy, wiecej paragonow nie mam i nic emotka

ja już 6 wtopiłam i nic emotka

może ktoś poratuje drobną wskazówką? emotka
0 0

Gość: natie

#3160224 Napisano: 01.03.2010 04:27:13
muzulmanka napisał(a):

natie napisał(a):

ja już 6 wtopiłam i nic emotka

może ktoś poratuje drobną wskazówką? emotka

ja wyslalam przed chwilka z komorki mamy, ale pewnie znowu mnie ktos ubiegl emotka
0 0

Gość: awi

#3160229 Napisano: 01.03.2010 04:29:12
potworkaa napisał(a):

wklurza mnie ludzka niekompetentnosc i bezczelnosc...
wygralam zesta wod toaletowych, okazalo sie ze dla mnie nie starczylo dostane co innego. Dostalam zestaw kosmetykow dla blondynek ( a ja czarne wlosy od urodzenia i w rodzinie wszyscy tez). Dodam, ze ten zestaw dla blondynek tez byl tego dnia do wygrania tylko trzeba bylo wyslac smsa z innym kodem ( chodzi o konkursy dodatku do wyborczej Co jest grane), Napisalam do nich, ze czuje sie rozczarowana (bo naprawde srednio mam co z tym zrobic chcialam miec w koncu cos dla siebie a znow musze komus oddac)..i dodalam, ze gdybym to dla blondynek chciala to bym o to zagrala i ze nie wierze ze nagle wszyscy w godzine swoje rzeczy odebrali a dla mnie jednej zabraklo. Po czym kobitka mi odpisala wyskakujac z tekstem, ze jak to dla mnie taka wazna sprawa to mam zwrocic ta nagrode i sie postaraja o inna. Nie wiem, czy jest to dla Pani aż tak ważna sprawa, żeby robić z tego aferę na szczeblach umów firmowych i czy te perfumy są dla Pani takie ważne. nosz kur....jesli ktos nie umie ze zrozumieniem czytac i policzyc ile jest kosmetykow to jest niekompetentnym pracownikiem. I wkurza mnie to, ze tyle ludzi siedzi na bezrobociu bo takie juz nie powiem kto grzeja stolki...
i jeszcze z wielka laska napisali, ze jesli tak bardzo chce to oni sie sami skontaktuja z firma sponsorska i wyjasnia ta sprawe(bo napisalam ze sie skontaktuje z tamta firme i wyjasnie kto zawinil).
A na koncu przeczytalam, ze takie sytuacje czesto sie zdarzaja itd. Jak sie zdarzaja to moze warto zaprzestac organizowania jakichkolwiek konkursow... emotka

Zawinili i jeszcze z Ciebie próbują zrobić aferzystkę. emotka Też kiedyś wygrałam tam bilety do kina na pewien film i okazało się, że pomylili seans, dzień i godzinę! Właściciel kina też się na nich wkurzył ale stanął na wysokości zadania i wpuścił nas.
0 0

Gość: banditos

#3160256 Napisano: 01.03.2010 04:39:51
Ostatnio w tym właśnie konkursie pańcia nie chciała wydać nagrody, bo nie pamiętałam kodu, powiedziała ojej muszę sprawdzić na liście a na liście 10 osób było emotka emotka emotka
jak takiej robota nie pasuj to chętnie ją wezmę, z uśmiechem na ustach...
0 0

karolkas

#3160346 Napisano: 01.03.2010 05:11:17
Wkurzyłam sie bo odpisali mi z e-lazienek w sprawie reklamacji. Gościowa podtrzymala swoje stanowisko, że pierwsze wyniki były błędne a o godzinie 16 miały byc prawidłowe emotka a w ogole to tylko chyba ona rozpatrwała moja reklamacje a nie żadna komisja. Aż sie odechciewa brać udziału w konkach. Chyba doła mam.
0 0

kalisto1986

#3160381 Napisano: 01.03.2010 05:29:57
karolkas napisał(a):

Wkurzyłam sie bo odpisali mi z e-lazienek w sprawie reklamacji. Gościowa podtrzymala swoje stanowisko, że pierwsze wyniki były błędne a o godzinie 16 miały byc prawidłowe emotka a w ogole to tylko chyba ona rozpatrwała moja reklamacje a nie żadna komisja. Aż sie odechciewa brać udziału w konkach. Chyba doła mam.

jeżeli chcesz walczyć możesz uprzykrzyć im życie o ile masz screen zadzwoń albo do Szczecińskiego rzecznika praw konsumenta a najlepiej do Polickiej świetna babka tam jest oni muszą ci pomóc
0 0

Gość: sophie

#3160387 Napisano: 01.03.2010 05:32:28
kalisto1986 napisał(a):

karolkas napisał(a):

jeżeli chcesz walczyć możesz uprzykrzyć im życie o ile masz screen zadzwoń albo do Szczecińskiego rzecznika praw konsumenta a najlepiej do Polickiej świetna babka tam jest oni muszą ci pomóc

Czasami nie warto za wszelką cenę dochodzić swoich praw ,bo w sumie nagroda tych nerwów ci nie zwróci ,a będziesz miała u nich przesra.. emotka
0 0