Wkurza mnie...

Gość: potworkaa

#3160457 Napisano: 01.03.2010 06:04:05
awi napisał(a):

potworkaa napisał(a):

wklurza mnie ludzka niekompetentnosc i bezczelnosc...
wygralam zesta wod toaletowych, okazalo sie ze dla mnie nie starczylo dostane co innego. Dostalam zestaw kosmetykow dla blondynek ( a ja czarne wlosy od urodzenia i w rodzinie wszyscy tez). Dodam, ze ten zestaw dla blondynek tez byl tego dnia do wygrania tylko trzeba bylo wyslac smsa z innym kodem ( chodzi o konkursy dodatku do wyborczej Co jest grane), Napisalam do nich, ze czuje sie rozczarowana (bo naprawde srednio mam co z tym zrobic chcialam miec w koncu cos dla siebie a znow musze komus oddac)..i dodalam, ze gdybym to dla blondynek chciala to bym o to zagrala i ze nie wierze ze nagle wszyscy w godzine swoje rzeczy odebrali a dla mnie jednej zabraklo. Po czym kobitka mi odpisala wyskakujac z tekstem, ze jak to dla mnie taka wazna sprawa to mam zwrocic ta nagrode i sie postaraja o inna. Nie wiem, czy jest to dla Pani aż tak ważna sprawa, żeby robić z tego aferę na szczeblach umów firmowych i czy te perfumy są dla Pani takie ważne. nosz kur....jesli ktos nie umie ze zrozumieniem czytac i policzyc ile jest kosmetykow to jest niekompetentnym pracownikiem. I wkurza mnie to, ze tyle ludzi siedzi na bezrobociu bo takie juz nie powiem kto grzeja stolki...
i jeszcze z wielka laska napisali, ze jesli tak bardzo chce to oni sie sami skontaktuja z firma sponsorska i wyjasnia ta sprawe(bo napisalam ze sie skontaktuje z tamta firme i wyjasnie kto zawinil).
A na koncu przeczytalam, ze takie sytuacje czesto sie zdarzaja itd. Jak sie zdarzaja to moze warto zaprzestac organizowania jakichkolwiek konkursow... emotka

Zawinili i jeszcze z Ciebie próbują zrobić aferzystkę. emotka Też kiedyś wygrałam tam bilety do kina na pewien film i okazało się, że pomylili seans, dzień i godzinę! Właściciel kina też się na nich wkurzył ale stanął na wysokości zadania i wpuścił nas.

dlatego ja żeby nie mieć styczności z tymi paniami miłymi piszę, że nie mogę przyjechać danego dnia i żeby zostawiły mi na recepcji zgodnie z regulaminem można o to prosić. I odbieram u miłych panów ochroniarzy emotka
0 0

Gość: olusiia975

#3160584 Napisano: 01.03.2010 06:39:45
Wkurzam się bo nie umiem wygrać w konkursie na frejm emotka
0 0

Gość: karla0689

#3160596 Napisano: 01.03.2010 06:44:47
a mnie wkurza że gram i gram na drogowskaźniku i za chiny nie mogę ugrać 50000pkt emotka
0 0

toudikot

#3160601 Napisano: 01.03.2010 06:47:39
karla0689 napisał(a):

a mnie wkurza że gram i gram na drogowskaźniku i za chiny nie mogę ugrać 50000pkt emotka

witam w klubie emotka chocbym nie wiem co robila 50000pkt nie mialam nigdy emotka
0 0

Gość: kuku

#3160651 Napisano: 01.03.2010 07:08:27
Dziwię się - bo nie wkurzam - że wykłócacie się o szlafroki. Boże taka pierdoła a bicie piany, że szok
0 0

zaczytana-pola

#3160660 Napisano: 01.03.2010 07:10:10
toudikot napisał(a):

karla0689 napisał(a):

witam w klubie emotka chocbym nie wiem co robila 50000pkt nie mialam nigdy emotka

A ja się wkurzam, bo non stop mam ponad 50 000, wymyślam haiku i też nie wygrywam emotka emotka
0 0

zaczytana-pola

#3160673 Napisano: 01.03.2010 07:12:48
sophie napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

karolkas napisał(a):

Wkurzyłam sie bo odpisali mi z e-lazienek w sprawie reklamacji. Gościowa podtrzymala swoje stanowisko, że pierwsze wyniki były błędne a o godzinie 16 miały byc prawidłowe emotka a w ogole to tylko chyba ona rozpatrwała moja reklamacje a nie żadna komisja. Aż sie odechciewa brać udziału w konkach. Chyba doła mam.

jeżeli chcesz walczyć możesz uprzykrzyć im życie o ile masz screen zadzwoń albo do Szczecińskiego rzecznika praw konsumenta a najlepiej do Polickiej świetna babka tam jest oni muszą ci pomóc

Czasami nie warto za wszelką cenę dochodzić swoich praw ,bo w sumie nagroda tych nerwów ci nie zwróci ,a będziesz miała u nich przesra.. emotka

Nie wiem, czy karolkas nie jest już do nich zrażona na tyle, żeby mieć ich głęboko w... poważaniu.
0 0

ziolko

#3160721 Napisano: 01.03.2010 07:27:42
czy wam tez nie działa poczta na o2?? emotka
0 0

zaczytana-pola

#3160725 Napisano: 01.03.2010 07:28:46
ziolko napisał(a):

czy wam tez nie działa poczta na o2?? emotka

Niestety, od dobrej godziny.
0 0

Gość: katrin22

#3160735 Napisano: 01.03.2010 07:33:49
Wkurza mnie moja ciążarna bratowa, jak mi na złość robi emotka emotka emotka

ale wytrzymuję, bo potem powie, że ją denerwuję emotka
Panie daj mi cierpliwość <prosi> emotka emotka emotka
0 0

#3160761 Napisano: 01.03.2010 07:43:14
sophie napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

karolkas napisał(a):

Wkurzyłam sie bo odpisali mi z e-lazienek w sprawie reklamacji. Gościowa podtrzymala swoje stanowisko, że pierwsze wyniki były błędne a o godzinie 16 miały byc prawidłowe emotka a w ogole to tylko chyba ona rozpatrwała moja reklamacje a nie żadna komisja. Aż sie odechciewa brać udziału w konkach. Chyba doła mam.

jeżeli chcesz walczyć możesz uprzykrzyć im życie o ile masz screen zadzwoń albo do Szczecińskiego rzecznika praw konsumenta a najlepiej do Polickiej świetna babka tam jest oni muszą ci pomóc

Czasami nie warto za wszelką cenę dochodzić swoich praw ,bo w sumie nagroda tych nerwów ci nie zwróci ,a będziesz miała u nich przesra.. emotka

a ktoś by się akurat przejął przesraną u nich, ja bym walczyła!!!!!!!!!
0 0

Gość: jenny21

#3160764 Napisano: 01.03.2010 07:44:10
wkurza mnie ze dzis na parkngu rozbilam reflektor w aucie
0 0

Gość: bruce

#3160767 Napisano: 01.03.2010 07:45:22
katrin22 napisał(a):

sophie napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

karolkas napisał(a):

popieram! walczyć trzeba o swoje!!!
emotka
0 0

#3160777 Napisano: 01.03.2010 07:48:45
bruce napisał(a):

katrin22 napisał(a):

sophie napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

karolkas napisał(a):

emotka

Pewnie,a ta życzliwa osoba co odradzała walkę, to pewnie znalazła się na drugiej liście i boi się o swoją du.....
emotka emotka emotka emotka
0 0

karolkas

#3160822 Napisano: 01.03.2010 08:05:12
katrin22 napisał(a):

bruce napisał(a):

katrin22 napisał(a):

sophie napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

karolkas napisał(a):

emotka

Pewnie,a ta życzliwa osoba co odradzała walkę, to pewnie znalazła się na drugiej liście i boi się o swoją du.....

he he, wy to umiecie pocieszyć
ja myslę ze i tak jestem na czarnej liście u nich i juz nie mam co startowac u nich w konkursach.

z tego co gościówa mi napisala, to pierwsza nagroda mi się nie należała i tylko przez pomyłkę znalazłam sie na pierwszym miejscu, przez błąd systemu,co zostalo później naprawione. I ona nie dopuści żeby nagroda została odebrana tej co wygrała, bo ona była lepsza bo miała zrobione w power poincie prace, a ja dałam tylko zdjęcia. Że jednogłośnie wszyscy wybrali tą Kolasińską i że ona niestety nie potrafi mi wyjasnic jak to sie stalo, że ktos wcisnął przycisk publikuj o godzinie 15.30 i opublikowal niekompletne i nieprawdziwe wyniki. Ja nie wiem z czym mam walczyć, bo powtarzać mi to ciągle będą.
0 0

Gość: sophie

#3160834 Napisano: 01.03.2010 08:08:53
katrin22 napisał(a):

bruce napisał(a):

katrin22 napisał(a):

sophie napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

karolkas napisał(a):

emotka

Myslę logicznie i może Cię zaskoczę ale nie brałam wcale udziału i chyba Ci głupio nie?
Nie obrażaj innych i nie posądzaj o jakies przękręty ,bo mi daleko do takich.Biorę udział zawsze uczciwie .
0 0

Gość: cudaczek

#3160853 Napisano: 01.03.2010 08:14:00
karolkas napisał(a):

katrin22 napisał(a):

bruce napisał(a):

katrin22 napisał(a):

sophie napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

karolkas napisał(a):

emotka

he he, wy to umiecie pocieszyć
ja myslę ze i tak jestem na czarnej liście u nich i juz nie mam co startowac u nich w konkursach.

z tego co gościówa mi napisala, to pierwsza nagroda mi się nie należała i tylko przez pomyłkę znalazłam sie na pierwszym miejscu, przez błąd systemu,co zostalo później naprawione. I ona nie dopuści żeby nagroda została odebrana tej co wygrała, bo ona była lepsza bo miała zrobione w power poincie prace, a ja dałam tylko zdjęcia. Że jednogłośnie wszyscy wybrali tą Kolasińską i że ona niestety nie potrafi mi wyjasnic jak to sie stalo, że ktos wcisnął przycisk publikuj o godzinie 15.30 i opublikowal niekompletne i nieprawdziwe wyniki. Ja nie wiem z czym mam walczyć, bo powtarzać mi to ciągle będą.

Niech oni tłumaczą swoją niekompetencję jak chcą - za taką wtopę należy się jakaś rekompensata, a nie bredzenie o tym, że tamta pani była lepsza, a Pani się i tak nie należało. I choćby mieli powtarzać te bzdury 100 razy, to warto powalczyć o wyrównanie strat moralnych. No i pytanie czy warto się przejmować jakąś czarną listą? To raczej e-łazienki wpisały się na czarną listę nierzetelnych organizatorów: chyba szkoda czasu na to, żeby do nich słać zgłoszenia na następny konkurs, bo tylko wrzody wygrać można...

Karolkas, daj im popalić kobieto...
0 0

Gość: sophie

#3160869 Napisano: 01.03.2010 08:18:46
No właśnie jakiś prezent powinnaś dostac za pomyłkę ,ale więcej nie ma pewnie u nich co liczyć.
A nie zaproponowali Ci jakiejś nagrody w ramach przeprosin/? emotka
0 0

karolkas

#3160883 Napisano: 01.03.2010 08:23:11
sophie napisał(a):

No właśnie jakiś prezent powinnaś dostac za pomyłkę ,ale więcej nie ma pewnie u nich co liczyć.

w maliu gościówa pisała ze coś dorzucą, ale na dobrą sprawę nie wiem czy cos dali, bo nikt nie miał identycznych nagród i zestawów. i w regulaminie tez nie jest napisane co konkretnie sie wygrywa
0 0

Gość: olusiia975

#3160890 Napisano: 01.03.2010 08:25:14
karolkas napisał(a):

sophie napisał(a):

w maliu gościówa pisała ze coś dorzucą, ale na dobrą sprawę nie wiem czy cos dali, bo nikt nie miał identycznych nagród i zestawów. i w regulaminie tez nie jest napisane co konkretnie sie wygrywa

no to miejmy nadzieję że coś będzie
:)
0 0