Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
zaczytana-pola
Postów 11536
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
karolkas nie daj się, co racja, to racja, musisz walczyć i koniec. Należy Ci się rekompensata.
A jak właściwie z tymi nagrodami? Dziewczyny pisały, że dostały po 2, czy 3 kosmetyki tylko...
karolkas
Postów 1248
Data rejestracji 24.07.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no ja juz pudlo z kosmetykami dostałam i raczej nie przyślą nic wiecej bo chyba by w odpowiedzi na reklamacje napisali. Mogę sie tylko domyslac czy cos dorzucili do tego pudla co dostałam juz, bo konkretnie nie napisali tego
-------------------
-------------------
Gość: olusiia975
no to na pocieszenie
Gość: renya
Gość: katjen27
GrrrrrrrrrWrrrrrrrrrrrrrrrHadziaKadziaKungFu...
Gość: katrin22
taaa, bardzo mi głupio hahahahaha
Gość: martakonopko
Ty na piątym,ja na pięknym końcu świata...a o pechu to mi tu nie gadaj
w temacie-chwilowo mnie dziś wkurzyła taka jedna
Gość: bruce
jestem niemile zaskoczona! polecałam ten portal i konki wielu znajomym osobom, bo udało mi się ponad rok temu wygrać tam rodzinne wczasy i zadbali super o wszystko...
to wkurzające, jak firmy schodzą na psy!
doskonale Cię rozumiem!
Gość: sophie
No wiesz co !
hehehe
Gość: tato999
:(
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
karolkas napisz do nich teraz odpowiedź na ich odpowiedź , dodaj że biorąc udział w konkursie i wysyłając smsa zawarłaś z nimi umowe cywilnoprawną , wyniki miały zostać opublikowane wtedy i wtedy co tak nastąpiło...
jak chcesz puść mi na gg ich odp to ci naskrobie
Gość: cobra176
Mam nadzieję, że tym wpisem skuszę los i niedługo pojawią się gratulacje
zuzkaa
Postów 290
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zaczytana-pola
Postów 11536
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Podpisuję się pod tym. Wkurza mnie, bo luty był beznadziejny konkursowo, dzisiaj już marzec, sporo wyników i nadal lipa.
Pamiętaj, że niektórzy mają gorzej
Gość: kuku
Też jestem w tym klubie
Gość: tato999
no tak oczywiście bo są choroby i inne takie
ale czuć, że się traci miłość swojego życie do miłych uczuć nie należy
Gość: cobra176
... może to mylne uczucie... może wszystko się jeszcze poukłada...
No napewno nie należy do miłych, ale spróbuj ratować tą miłość, żebyś kiedyś mógł/a sobie powiedzieć:
- udało mi się, bo spróbowałem/am.
albo
- próbowałaem/am, ale nic nie dało się zrobić.
smsowicz
Postów 1407
Data rejestracji 10.08.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kupujący potwierdził chęć zakupu, lecz nie uiścił zapłaty
Kupujący przesłał wyjaśnienie o następującej treści:
Witam, Należność została przelana na konto musi być jakaś niejasnośc z zaksięgowaniem tej wpłaty, Pozdrawiam, xxxxx
Gość nie zapłacił. Każdy może sobie tak napisać. To Srallegro, banada złodziei!!!