Wkurza mnie...

zaczytana-pola

#3160892 Napisano: 01.03.2010 08:26:01
karolkas napisał(a):

sophie napisał(a):

No właśnie jakiś prezent powinnaś dostac za pomyłkę ,ale więcej nie ma pewnie u nich co liczyć.
A nie zaproponowali Ci jakiejś nagrody w ramach przeprosin/? emotka

w maliu gościówa pisała ze coś dorzucą, ale na dobrą sprawę nie wiem czy cos dali, bo nikt nie miał identycznych nagród i zestawów. i w regulaminie tez nie jest napisane co konkretnie sie wygrywa

karolkas nie daj się, co racja, to racja, musisz walczyć i koniec. Należy Ci się rekompensata.

A jak właściwie z tymi nagrodami? Dziewczyny pisały, że dostały po 2, czy 3 kosmetyki tylko...
0 0

karolkas

#3160896 Napisano: 01.03.2010 08:28:00
olusiia975 napisał(a):

karolkas napisał(a):

sophie napisał(a):

No właśnie jakiś prezent powinnaś dostac za pomyłkę ,ale więcej nie ma pewnie u nich co liczyć.

w maliu gościówa pisała ze coś dorzucą, ale na dobrą sprawę nie wiem czy cos dali, bo nikt nie miał identycznych nagród i zestawów. i w regulaminie tez nie jest napisane co konkretnie sie wygrywa

no to miejmy nadzieję że coś będzie
:)

no ja juz pudlo z kosmetykami dostałam i raczej nie przyślą nic wiecej bo chyba by w odpowiedzi na reklamacje napisali. Mogę sie tylko domyslac czy cos dorzucili do tego pudla co dostałam juz, bo konkretnie nie napisali tego
0 0

Gość: olusiia975

#3160902 Napisano: 01.03.2010 08:28:54
karolkas napisał(a):

olusiia975 napisał(a):

karolkas napisał(a):

sophie napisał(a):

no ja juz pudlo z kosmetykami dostałam i raczej nie przyślą nic wiecej bo chyba by w odpowiedzi na reklamacje napisali. Mogę sie tylko domyslac czy cos dorzucili do tego pudla co dostałam juz, bo konkretnie nie napisali tego

no to na pocieszenie
0 0

Gość: renya

#3160910 Napisano: 01.03.2010 08:32:14
Rozumiem Cię doskonale.Bardzo podobała mi się Twoja praca i człowieka krew zalewa,że w taki sposób postępują.Ja się bujam z serwisem austria.info.Wygrałam tam podobno wspaniałe nagrody i nie mam ich od listopada.Babka twierdzi,że one są tylko nie może ich wysłać i oczywiście jest bardzo zawstydzona i tak dalej...Będę przejazdem w Wawie to nie omieszkam do nich wstąpić i powiedzieć co o nich myślę.Żenada na najwyższym poziomie.Oby jak najmniej takich organizatorów.
0 0

Gość: katjen27

#3160943 Napisano: 01.03.2010 08:48:37
A mnie wqrza wszystko, dzisiaj wyjątkowo, poczynając od mikrobów generujacych choroby, przez konkursowego pecha, kończąc na piątym końcu świata, na którym przyszło mi mieszkać !!!

GrrrrrrrrrWrrrrrrrrrrrrrrrHadziaKadziaKungFu... emotka emotka emotka emotka
0 0

Gość: katrin22

#3160955 Napisano: 01.03.2010 08:53:48
sophie napisał(a):

katrin22 napisał(a):

bruce napisał(a):

katrin22 napisał(a):

sophie napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

karolkas napisał(a):

Wkurzyłam sie bo odpisali mi z e-lazienek w sprawie reklamacji. Gościowa podtrzymala swoje stanowisko, że pierwsze wyniki były błędne a o godzinie 16 miały byc prawidłowe emotka a w ogole to tylko chyba ona rozpatrwała moja reklamacje a nie żadna komisja. Aż sie odechciewa brać udziału w konkach. Chyba doła mam.

jeżeli chcesz walczyć możesz uprzykrzyć im życie o ile masz screen zadzwoń albo do Szczecińskiego rzecznika praw konsumenta a najlepiej do Polickiej świetna babka tam jest oni muszą ci pomóc

Czasami nie warto za wszelką cenę dochodzić swoich praw ,bo w sumie nagroda tych nerwów ci nie zwróci ,a będziesz miała u nich przesra.. emotka

a ktoś by się akurat przejął przesraną u nich, ja bym walczyła!!!!!!!!!

popieram! walczyć trzeba o swoje!!!
emotka

Pewnie,a ta życzliwa osoba co odradzała walkę, to pewnie znalazła się na drugiej liście i boi się o swoją du.....
emotka emotka emotka emotka

Myslę logicznie i może Cię zaskoczę ale nie brałam wcale udziału i chyba Ci głupio nie?
Nie obrażaj innych i nie posądzaj o jakies przękręty ,bo mi daleko do takich.Biorę udział zawsze uczciwie .

taaa, bardzo mi głupio hahahahaha emotka
0 0

Gość: martakonopko

#3161001 Napisano: 01.03.2010 09:07:05
katjen27 napisał(a):

A mnie wqrza wszystko, dzisiaj wyjątkowo, poczynając od mikrobów generujacych choroby, przez konkursowego pecha, kończąc na piątym końcu świata, na którym przyszło mi mieszkać !!!

GrrrrrrrrrWrrrrrrrrrrrrrrrHadziaKadziaKungFu... emotka emotka emotka emotka

Ty na piątym,ja na pięknym końcu świata...a o pechu to mi tu nie gadaj emotka
w temacie-chwilowo mnie dziś wkurzyła taka jedna emotka
0 0

Gość: bruce

#3161014 Napisano: 01.03.2010 09:10:10
renya napisał(a):

Rozumiem Cię doskonale.Bardzo podobała mi się Twoja praca i człowieka krew zalewa,że w taki sposób postępują.Ja się bujam z serwisem austria.info.Wygrałam tam podobno wspaniałe nagrody i nie mam ich od listopada.Babka twierdzi,że one są tylko nie może ich wysłać i oczywiście jest bardzo zawstydzona i tak dalej...Będę przejazdem w Wawie to nie omieszkam do nich wstąpić i powiedzieć co o nich myślę.Żenada na najwyższym poziomie.Oby jak najmniej takich organizatorów.

jestem niemile zaskoczona! polecałam ten portal i konki wielu znajomym osobom, bo udało mi się ponad rok temu wygrać tam rodzinne wczasy i zadbali super o wszystko...
to wkurzające, jak firmy schodzą na psy!
doskonale Cię rozumiem!
0 0

Gość: sophie

#3161087 Napisano: 01.03.2010 09:25:19
katrin22 napisał(a):

sophie napisał(a):

katrin22 napisał(a):

bruce napisał(a):

katrin22 napisał(a):

sophie napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

karolkas napisał(a):

Wkurzyłam sie bo odpisali mi z e-lazienek w sprawie reklamacji. Gościowa podtrzymala swoje stanowisko, że pierwsze wyniki były błędne a o godzinie 16 miały byc prawidłowe emotka a w ogole to tylko chyba ona rozpatrwała moja reklamacje a nie żadna komisja. Aż sie odechciewa brać udziału w konkach. Chyba doła mam.

jeżeli chcesz walczyć możesz uprzykrzyć im życie o ile masz screen zadzwoń albo do Szczecińskiego rzecznika praw konsumenta a najlepiej do Polickiej świetna babka tam jest oni muszą ci pomóc

Czasami nie warto za wszelką cenę dochodzić swoich praw ,bo w sumie nagroda tych nerwów ci nie zwróci ,a będziesz miała u nich przesra.. emotka

a ktoś by się akurat przejął przesraną u nich, ja bym walczyła!!!!!!!!!

popieram! walczyć trzeba o swoje!!!
emotka

Pewnie,a ta życzliwa osoba co odradzała walkę, to pewnie znalazła się na drugiej liście i boi się o swoją du.....
emotka emotka emotka emotka

Myslę logicznie i może Cię zaskoczę ale nie brałam wcale udziału i chyba Ci głupio nie?
Nie obrażaj innych i nie posądzaj o jakies przękręty ,bo mi daleko do takich.Biorę udział zawsze uczciwie .

taaa, bardzo mi głupio hahahahaha emotka

No wiesz co ! emotka A powinno Ci być głupio emotka
hehehe emotka
0 0

Gość: tato999

#3161176 Napisano: 01.03.2010 09:44:38
wkurza mnie moje życie emotka

:( emotka emotka emotka
0 0

kalisto1986

#3161179 Napisano: 01.03.2010 09:45:10
karolkas napisał(a):

olusiia975 napisał(a):

karolkas napisał(a):

sophie napisał(a):

karolkas napisz do nich teraz odpowiedź na ich odpowiedź , dodaj że biorąc udział w konkursie i wysyłając smsa zawarłaś z nimi umowe cywilnoprawną , wyniki miały zostać opublikowane wtedy i wtedy co tak nastąpiło...
jak chcesz puść mi na gg ich odp to ci naskrobie emotka
0 0

Gość: cobra176

#3161196 Napisano: 01.03.2010 09:49:27
Wkurza mnie, że już dawno nic nie wygrałam emotka

Mam nadzieję, że tym wpisem skuszę los i niedługo pojawią się gratulacje emotka
0 0

zuzkaa

#3161207 Napisano: 01.03.2010 09:52:19
wkurza mnie susza i zero wygranych oraz konkurs powrotmontezumy emotka
0 0

zaczytana-pola

#3161213 Napisano: 01.03.2010 09:53:18
cobra176 napisał(a):

Podpisuję się pod tym. Wkurza mnie, bo luty był beznadziejny konkursowo, dzisiaj już marzec, sporo wyników i nadal lipa. emotka
0 0

#3161217 Napisano: 01.03.2010 09:55:36
tato999 napisał(a):

Pamiętaj, że niektórzy mają gorzej
0 0

Gość: kuku

#3161220 Napisano: 01.03.2010 09:55:55
cobra176 napisał(a):

Też jestem w tym klubie emotka
0 0

Gość: tato999

#3161230 Napisano: 01.03.2010 09:58:33
katrin22 napisał(a):

tato999 napisał(a):

no tak oczywiście bo są choroby i inne takie

ale czuć, że się traci miłość swojego życie do miłych uczuć nie należy emotka
0 0

Gość: cobra176

#3161232 Napisano: 01.03.2010 09:59:41
tato999 napisał(a):

katrin22 napisał(a):

tato999 napisał(a):

... może to mylne uczucie... może wszystko się jeszcze poukłada... emotka
0 0

#3161236 Napisano: 01.03.2010 10:00:54
tato999 napisał(a):

katrin22 napisał(a):

tato999 napisał(a):

No napewno nie należy do miłych, ale spróbuj ratować tą miłość, żebyś kiedyś mógł/a sobie powiedzieć:
- udało mi się, bo spróbowałem/am.
albo
- próbowałaem/am, ale nic nie dało się zrobić.
0 0

smsowicz

#3162510 Napisano: 02.03.2010 12:11:39
Wystąpiłaś/wystąpiłeś o zwrot pobranej prowizji, podając następujący powód niesfinalizowania transakcji:
Kupujący potwierdził chęć zakupu, lecz nie uiścił zapłaty

Kupujący przesłał wyjaśnienie o następującej treści:
Witam, Należność została przelana na konto musi być jakaś niejasnośc z zaksięgowaniem tej wpłaty, Pozdrawiam, xxxxx

Gość nie zapłacił. Każdy może sobie tak napisać. To Srallegro, banada złodziei!!! emotka
0 0