Wkurza mnie...

Gość: gosia16

#3169272 Napisano: 04.03.2010 05:58:11
Wkurzają mnie faceci i nikt mi nie powie że można z nimi spokojnie żyć.Facet naprawia piecyk gazowy i mój leci mu po piwko bo pan chyba na kacu emotka A wczoraj do mycia garów nie był taki chętny .Zabić to naprawdę mało emotka
0 0

anialistopad

#3169277 Napisano: 04.03.2010 05:59:26
adamaszek napisał(a):

Wkurza to za dużo powiedziane... ale nie mogę się już doczekać, kiedy wreszcie wyskoczę z puchówki i innych cieplutkich ciuchów i wskoczę w wiosenne. Uwielbiam to przejście z zimy do wiosny i już nie mogę się doczekać... No i fajne jest to, że przez zimę przytyłam 2 kg!!!

a mnie wkurza timotei bo nie wygrałam ale ciesze się bo udało mi się zgubić dużą wagę.13 kilogramów od listopada to mój sukces
0 0

Gość: taaga20

#3169304 Napisano: 04.03.2010 06:16:19
wkurza mnie telewizja polska - mają nasze dzieci w du pie! wieczorynka miała być o 19,00 - jest już ponad 10 po a wieczorynki nie ma emotka a moje dziecko siedzi i się doczekac nie może emotka
0 0

kalisto1986

#3169306 Napisano: 04.03.2010 06:17:30
taaga20 napisał(a):

wkurza mnie telewizja polska - mają nasze dzieci w du pie! wieczorynka miała być o 19,00 - jest już ponad 10 po a wieczorynki nie ma emotka a moje dziecko siedzi i się doczekac nie może emotka

mnie to samo , Domiśko biedny pytał się czy pani zapomniała włączyć , teraz własnie sie zaczela i pewnie za 10 minut skonczy emotka
0 0

anialistopad

#3169331 Napisano: 04.03.2010 06:25:53
gosia16 napisał(a):

Wkurzają mnie faceci i nikt mi nie powie że można z nimi spokojnie żyć.Facet naprawia piecyk gazowy i mój leci mu po piwko bo pan chyba na kacu emotka A wczoraj do mycia garów nie był taki chętny .Zabić to naprawdę mało emotka

Ale bez nich życie byłoby nudne , nawet nie wiesz jak ja muszę wojować gdy chcę pojechać samochodem.Nie chce mi dawać bo to jego kochane autko
0 0

ismena

#3169667 Napisano: 04.03.2010 08:48:52
wkurza mnie, ze zginęły mi gdzieś paragony z konkursu anielsko piękna na rajskiej plaży emotka emotka emotka emotka
0 0

Gość: bruce

#3169678 Napisano: 04.03.2010 08:51:42
kasiul napisał(a):

Wkurza mnie to, że nabijacze przeważnie zawsze są górą w klikanych. Protestuję jeszcze, bo organizatorzy na to równiutko zlewają! emotka

popieram! widać to w wielu konkach!
to straszliwie zniechęca!
emotka
0 0

Gość: cytrynkowa

#3169683 Napisano: 04.03.2010 08:52:52
bruce napisał(a):

kasiul napisał(a):

Wkurza mnie to, że nabijacze przeważnie zawsze są górą w klikanych. Protestuję jeszcze, bo organizatorzy na to równiutko zlewają! emotka

emotka

eh coś o tym wiem emotka emotka
0 0

Gość: bruce

#3169687 Napisano: 04.03.2010 08:54:22
ismena napisał(a):

wkurza mnie, ze zginęły mi gdzieś paragony z konkursu anielsko piękna na rajskiej plaży emotka emotka emotka emotka

poszukaj spokojnie... na pewno są tam, gdzie powinny być...
czasami w obłędzie bezwiednie przekładamy ciągle te same szpargały, w których zawieruszyły się poszukiwane rzeczy i nawet tego nie widzimy... a paragony potrafią, oj: potrafią być wyjątkowo złośliwe!
emotka
0 0

beataa81

#3169771 Napisano: 04.03.2010 09:21:15

melissa napisał(a):

Oj, zamiast tracić cenną energię na wkurzanie się, lepiej skierujcie ją na inne tory i pomóżcie mi w moim pierwszym i chyba ostatnim konkursie klikanym, który mnie nieodmiennie WKURZA emotka emotka emotka bo część uczestników ewidentnie nabija sobie setki głosów hurtem wieczorami, a organizatorzy nie interweniują emotka emotka emotka
Mam już dość, ale jak się powiedziało A, to trzeba brnąćdo końca, czyli jeszcze 4 dni emotka emotka emotka

Dziękujemy za oddanie głosu.

zimno mi i to mnie wkurza...
0 0

jokan

#3169838 Napisano: 04.03.2010 09:39:46
kasiul napisał(a):

cytrynkowa napisał(a):

bruce napisał(a):

kasiul napisał(a):

emotka

zniechęca i utwierdza niestety w przekonaniu, że jednak mało kto jest teraz uczciwy... (organizatorzy, z pozoru tacy regulaminowi, konkurs przebiega prawidłowo tra-la-la, a jednak nabijacze są... byli, będą)

a klikane, ech, czasem wygrywałam, ale stety chyba wtedy tylu tych nabijaczowych friends nie było... emotka

wkurza mnie jeszcze... chamstwo...

mnie też
emotka
0 0

Gość: monisi

#3169859 Napisano: 04.03.2010 09:45:19
jokan napisał(a):

kasiul napisał(a):

cytrynkowa napisał(a):

bruce napisał(a):

kasiul napisał(a):

emotka

ja nawet nie biore udzialu w tych konkach z klikami bo bylem swiadkiem nabijania OCHYDA

zniechęca i utwierdza niestety w przekonaniu, że jednak mało kto jest teraz uczciwy... (organizatorzy, z pozoru tacy regulaminowi, konkurs przebiega prawidłowo tra-la-la, a jednak nabijacze są... byli, będą)

a klikane, ech, czasem wygrywałam, ale stety chyba wtedy tylu tych nabijaczowych friends nie było... emotka

mnie też
emotka

emotka
0 0

Gość: cytrynkowa

#3169864 Napisano: 04.03.2010 09:46:10
kasiul napisał(a):

cytrynkowa napisał(a):

bruce napisał(a):

kasiul napisał(a):

emotka

nie no da sie jeszcze to i owo wygrac, gram i nie nabijam, aleduuuuuuuuuużo czasu mnie to kosztuje emotka
0 0

malineczka23

#3169881 Napisano: 04.03.2010 09:53:45
wkurza mnie że nie wygrałam zakupów ze stylistą w Regionalnym konkursie, a taki piękny tekst miałam..... emotka
0 0

aska70

#3169963 Napisano: 04.03.2010 10:29:53
cytrynkowa napisał(a):

bruce napisał(a):

kasiul napisał(a):

emotka

Jest nas więcej. Mnie dodatkowo wkurza, że nagradza się ewidentnych oszustów kopiujących fotki czy teksty z netu - nie pomaga przesłanie linków do organizatora...
0 0

Gość: gocha26

#3170011 Napisano: 04.03.2010 11:06:49
Wkurzył mnie dzień, który właśnie minął. Na szczęście.
studia, studia... emotka
0 0

Gość: asiasia

#3170026 Napisano: 04.03.2010 11:26:01
Wkurza mnie że nawet konkurs Flory na Onecie jest klikany emotka Wymyśliłam sobie fajny tekst, szkoda tylko że dopiero po tym przeczytałam regulamin. emotka Mądry Polak po szkodzie emotka
0 0

Gość: agusia77

#3170171 Napisano: 05.03.2010 07:33:22
Zima wróciła!! emotka emotka emotka
mam dość zimy!!
0 0

Gość: kamel

#3170513 Napisano: 05.03.2010 09:57:48
wkurza mnie, ze wczoraj wysłałem smsa na Radio zet i ktoś dzwonił a ja akurat byłem w drodze i nie odebrałem emotka teraz do konca życia będę się zastanawiał czy czasem przeszło mi 30 tyś koło nosa emotka
0 0

isiulka

#3170544 Napisano: 05.03.2010 10:05:48
aska70 napisał(a):

bruce napisał(a):

kasiul napisał(a):

emotka

Jest nas więcej. Mnie dodatkowo wkurza, że nagradza się ewidentnych oszustów kopiujących fotki czy teksty z netu - nie pomaga przesłanie linków do organizatora...

A skąd wiesz, że fotki nie pochodzą od jednej i tej samej osoby, albo że ktoś nie wyraził zgody na zamieszczenie jego twórczości przez kogos innego w konkursie emotka Potraficie tylko oskarżeniami rzucać, ale argumentów żadnych nie macie. Co do klikanych to nie trzeba tutaj żadnych cudów czy neostrady, tlyko są różne uczciwe sposoby ale to niestety trzeba ruszyć mózgiem i pomyśleć, a nie wszystko na tacy a jak nie umiem to już wszyscy są oszustami... Już odnośnie donoszenia organizatorom takich pierdół to się nie wypowiadam...bo tacy ludzie mnie po prostu rozbrajają.
0 0