Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
nariam
Postów 1955
Data rejestracji 02.11.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
bo samochodu i żony sie nie pożycza
Gość: crism
i szczoteczki do zębów
kalka
Postów 2636
Data rejestracji 08.10.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
visserarthur
Postów 4185
Data rejestracji 09.10.2006
Punkty karne 2
Konkursy dodane
w elektrycznej koncowke mozna wymieniac
Gość: polec
Ja nie mogę co za facet
Mój mąż mi kupił 3 auto odkąd się znamy i sam mi powiedział, że jak nie będę jeździć to się nie nauczę. Krótko i na temat.
Ale druga strona medalu to ta, że baba za kierownicą to dramat. Ot choćby dzisiaj (a mam tak naprawdę codziennie), baba wyjechała mi z ulicy podporządkowanej leciwym polonezem. Niech dziękuję Bogu, że żyje i że mam ABS w aucie, a ona na to : No co ??????, bez jakiegokolwiek wyrazu skruchy i przepraszam. Nawet taksówkarz kręcił głową, na CB radiu nie zostawiłam na niej suchej nitki!!!.
kalka
Postów 2636
Data rejestracji 08.10.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja tam się końcówkami z facetami nie zamieniam
aska70
Postów 247
Data rejestracji 09.11.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To już sprawa organizatora, aby sprawdzić wiarygodność pracy, ja takiej możliwości nie mam, nie mam kontaktu do uczestnika konkursu. Co ciekawe - zwykle właściciel tekstu lub zdjęcia używa w wielu miejscach sieci identycznych lub bardzo zblizonych nicków. Jeśli z powietrza pojawia się obca osoba to co można pomyśleć?
Nawiasem mówiąc chciałabym widzieć jak składasz sprawę o naruszenie praw autorskich
Nie życzę.
isiulka
Postów 3492
Data rejestracji 28.05.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Dwa, organizator nie ma obowiązku werfkacji zgłoszeń pod względem autorstwa bo każdy akceptuje regulamin, w którym jest poświadczenie , że praca jest jego autorstwa i jest wolna od praw osób ttrezcich...i tyle im wystarczy. Poza tym każde zdjecie ma przypisane dane chociażby aparatu z którego wykonano zdjęcie, co można łatwo sprawdzić.
aska70
Postów 247
Data rejestracji 09.11.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
anialistopad
Postów 14196
Data rejestracji 06.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
www.zabawkikrasnala.pl
no właśnie, to jest ciekawe...skąd ci cholerni kierowcy wiedza, kiedy rysować a kiedy nie, kiedy kobieta prowadzi albo parkuje, a kiedy nie...
Gość: bassia5
isiulka
Postów 3492
Data rejestracji 28.05.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Kobieto, ja nie popieram oszustów i złodziei, tylko zanim kogoś obrzucisz takimi słowami to najpierw musisz być w stanie to komuś udowodnić, ja kiedyś straciłam wycieczkę bo ktoś napisał , że zdjęcie które zgłosiłam do konkursu ( i które wtedy wygrało) nie jest mojego autorstwa, bo znajdowało się na stronie pewnego biura podróży, tak się składało, że zdjęcie było mojego autorstwa i ja również zamieściłam je na stronce tego konkretnego biura podróży, po reklamacji przyznano mi już tylko nagrodę pocieszenia. Stad mam żal do takich ludzi jak Ty. Konkretnie takich jak Ty, bo z tego co piszesz wnioskuję, że nie potrafisz nawet zaglądnąć do głupiego Exifa, zanim oskarżysz kogoś o kradzież praw autorskich (nawet nie swoich).
visserarthur
Postów 4185
Data rejestracji 09.10.2006
Punkty karne 2
Konkursy dodane
a czy ja mowilem, ze chcialbym sie swoją zamienic
katmich
Postów 447
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: becia1973