Wkurza mnie...

toudikot

#3171253 Napisano: 05.03.2010 01:28:00
olus15 napisał(a):

to tak jak ja wczoraj na drogowskaźniku
Tyle osób o tym pisało i chciałam zobaczyć o co w tym chodzi
Wcale nie chciałam grać o telefon bo nie miałam pomysłu na to haiku
sama gra mnie tak wciągnęła
Niestety na Krakowie zawsze miałam klopsa

odkad nauczylam sie mapek jestem uzalezniona od drogowskaznika emotka
0 0

anialistopad

#3171602 Napisano: 05.03.2010 03:38:46
Wkur....a mnie ten timotei nie mogę wygrać szlafroka , tyle razy gram i wielka du..a.Nie ma ktoś chce paragony?Jestem zła na timotei i na dodatek listonosza nie było dziś.
0 0

Gość: frezja

#3171609 Napisano: 05.03.2010 03:40:46
alez mnie wkurza snieg a tak juz pieknie bylo emotka
0 0

Gość: frezja

#3171658 Napisano: 05.03.2010 03:55:01
beataa81 napisał(a):

isiulka napisał(a):

aska70 napisał(a):

bruce napisał(a):

kasiul napisał(a):

Wkurza mnie to, że nabijacze przeważnie zawsze są górą w klikanych. Protestuję jeszcze, bo organizatorzy na to równiutko zlewają! emotka

popieram! widać to w wielu konkach!
to straszliwie zniechęca!
emotka

Jest nas więcej. Mnie dodatkowo wkurza, że nagradza się ewidentnych oszustów kopiujących fotki czy teksty z netu - nie pomaga przesłanie linków do organizatora...

A skąd wiesz, że fotki nie pochodzą od jednej i tej samej osoby, albo że ktoś nie wyraził zgody na zamieszczenie jego twórczości przez kogos innego w konkursie emotka Potraficie tylko oskarżeniami rzucać, ale argumentów żadnych nie macie. Co do klikanych to nie trzeba tutaj żadnych cudów czy neostrady, tlyko są różne uczciwe sposoby ale to niestety trzeba ruszyć mózgiem i pomyśleć, a nie wszystko na tacy a jak nie umiem to już wszyscy są oszustami... Już odnośnie donoszenia organizatorom takich pierdół to się nie wypowiadam...bo tacy ludzie mnie po prostu rozbrajają.

Potwierdzam,uczciwe sposoby istnieją...Warto sprawdzić lub zwyczajnie zapytać zanim się kogoś brzydko oskarży lub wrzuci do jednego worka z bandytami ... Dodaję,że nie biorę udziału w klikanych żeby nie było,że znowu nożyce
emotka ale obserwuję konkursy uważnie i widzę,że niektórzy świetnie sobie radzą bez kombinowania (wystarczy pomyśleć)i takim osobom należą się nagrody emotka

ps. nie bijcie emotka i nie krzyczcie emotka

wszedzie widza nieuczciwe klikanie ,granie ,oskarazanie o kradziez zdjec ...wyluzowac dziewczyny bo nie tylko zyje sie konkursami i byle jakim kremem za 5 zl emotka wiosna idzie na spacerek trzeba wyjsc do kolezanek bo oszalec mozna od kompa i konkursow albo mozna wolnotariatem sie zajec o wiele ciekawsze zajecie emotka
0 0

jokan

#3171882 Napisano: 05.03.2010 05:04:49
a mnie wkurza, ze czekam na 6 nagrod i ani widu ani sluchu.. moze do wiosny zdaza emotka , czyli do 21 marca
0 0

Gość: saphira19

#3172221 Napisano: 05.03.2010 07:23:19
wkurza mnie to że nie radzę sobie ze swoim dzieckiem i czuję sie taka bezradna... a mój facet uświadomił mnie że to moja wina,(to niestety wiem, bo jestem za miękka, ale to się już zmienia) a moje wychowywanie jest tragiczne i jak na to patrzy to mu sie wszystkiego odechciewa, zamiast powiedzieć coś w stylu wiem, że ci ciężko ale wierzę w ciebie że dasz rade... chce mi sie wyć, walić głową w ścianę... wszyscy wkoło wytykają mi błędy, zamiast wesprzeć czy pomóc... mam dość...
0 0

kinga1

#3172236 Napisano: 05.03.2010 07:31:15
saphira19 napisał(a):

wkurza mnie to że nie radzę sobie ze swoim dzieckiem i czuję sie taka bezradna... a mój facet uświadomił mnie że to moja wina,(to niestety wiem, bo jestem za miękka, ale to się już zmienia) a moje wychowywanie jest tragiczne i jak na to patrzy to mu sie wszystkiego odechciewa, zamiast powiedzieć coś w stylu wiem, że ci ciężko ale wierzę w ciebie że dasz rade... chce mi sie wyć, walić głową w ścianę... wszyscy wkoło wytykają mi błędy, zamiast wesprzeć czy pomóc... mam dość...

Jaki facet rozumie kobiete? ahh...
0 0

Gość: kasia1600

#3172249 Napisano: 05.03.2010 07:35:39
saphira19 napisał(a):

z pewnością radzisz sobie doskonale i jesteś najlepszą,najwspanialszą mamą dla swojej pociechy i pamiętaj nikt nie jest doskonały;)
0 0

Gość: beciala

#3172265 Napisano: 05.03.2010 07:41:24
Wkurzył mnie Knorr emotka
Tyle czasu zbierałam tam punkty, kiedy już miałam nadzieję, że do końca miesiąca uda mi się nazbierać na wymarzone talerze oni zamykają sklep. emotka emotka
0 0

Gość: marielu

#3172301 Napisano: 05.03.2010 07:55:00
saphira19 napisał(a):

wkurza mnie to (...) wszyscy wkoło wytykają mi błędy, zamiast wesprzeć czy pomóc... mam dość...

Pewnie nie przyszłaś tu po radę , tylko masz gorszy dzień, w tajemnicy głębokiej powiem ci że jutro będzie lepiej emotka
0 0

Gość: olusiia975

#3172354 Napisano: 05.03.2010 08:14:28
Wkurza mnie pogoda za oknem emotka
0 0

Gość: ati88

#3172364 Napisano: 05.03.2010 08:16:34
beciala napisał(a):

Tyle czasu zbierałam tam punkty, kiedy już miałam nadzieję, że do końca miesiąca uda mi się nazbierać na wymarzone talerze oni zamykają sklep. emotka emotka

mnie tez to wkurzyło emotka ale moze później znowu otworzą za jakis czas.. emotka
0 0

avatea

#3172368 Napisano: 05.03.2010 08:18:32
coś bym zjadła, coś wypiła... sama nie wiem co... mam smaki na nie wiem na co...
0 0

Gość: olusiia975

#3172371 Napisano: 05.03.2010 08:19:26
avatea napisał(a):

coś bym zjadła, coś wypiła... sama nie wiem co... mam smaki na nie wiem na co...

może ciąża ? emotka emotka
0 0

Gość: banditos

#3172374 Napisano: 05.03.2010 08:19:55
ati88 napisał(a):

beciala napisał(a):

mnie tez to wkurzyło emotka ale moze później znowu otworzą za jakis czas.. emotka

emotka
a niech to...a ja ja głupia pkt zbieram emotka
0 0

avatea

#3172404 Napisano: 05.03.2010 08:28:24
olusiia975 napisał(a):

avatea napisał(a):

nie może...

Pan i Władca poszedł po mineralną i przyniósł ( oprócz wody) sok jabłkowy i pomarańczowy... i na który mam ochotę??? emotka
0 0

79magda

#3172421 Napisano: 05.03.2010 08:32:01
avatea napisał(a):

olusiia975 napisał(a):

avatea napisał(a):

nie może...

Pan i Władca poszedł po mineralną i przyniósł ( oprócz wody) sok jabłkowy i pomarańczowy... i na który mam ochotę??? emotka

Pomarańczowy może powodować zgagę emotka

W temacie - wkurza mnie czasem, że to, czego pragnę, jest nieosiągalne...
0 0

Gość: marcinek1985

#3172447 Napisano: 05.03.2010 08:36:59
Wkurza mnie KZK GOP emotka mają stare tramwaje i ciągle się psują emotka

dziś się zepsuł jak jechałem do pracy i wysadził nas w jakimś polu (czyt. Będzinie ) emotka a że mi się śpieszyło to co sił pobiegłem do kolejnego przystanku a tam nic nie jechało przez kolejne 15 minut emotka więc nie zdążyłem na przesiadke i musiałem później zacząć prace i później skończyć emotka

a i jeszcze bilety drożeją emotka
0 0

fryteczka

#3172453 Napisano: 05.03.2010 08:38:52
avatea napisał(a):

olusiia975 napisał(a):

avatea napisał(a):

nie może...

pomaranczowy- uwielbiam osobiscie emotka
0 0

Gość: gocha26

#3172458 Napisano: 05.03.2010 08:39:40
banditos napisał(a):

ati88 napisał(a):

beciala napisał(a):

emotka
a niech to...a ja ja głupia pkt zbieram emotka

zamknęli ?????

emotka emotka emotka
a ja cały stos opakowań w chałupie trzymam emotka
0 0