Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
karolkas
Postów 1248
Data rejestracji 24.07.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
-------------------
-------------------
Gość: fikumiku
karolkas twój mazurek jest najładniejszy
Gość: marielu
nie zamierzam cie linczować
ale
w tej kwestii pitolisz od rzeczy
krótko
na temat
każda mama wie co mam na myśli
mimo sympatii przeholowałaś
pierdyknij se sete podobno pomaga
Gość: polec
kochana, gdyby nie elektroniczna niania, to nie wiem jak myłabym setki garów w kuchni, kiedy mały spał, a to, że czasem zjawił się Ktoś na kawie, to przyjemne z pożytecznym
Wódy nie pije, bo nie lubię!
karolkas
Postów 1248
Data rejestracji 24.07.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzięki za mile slowa, ale to tak przykro sie czyta.Ze mój mazurek nie ma pomarańczy i kiwi jak na wirtualnym tzn ze jest do cenzura.Ludzie jakos z godnoscia nie potrafia przyjac wyników i zawsze sie znajdzie ktos kto ci szpilkę wciśnie i bedzie wynajdował setki powodów, ze wygrac nie powinnam
wkurza mnie wasze podejście do konkursów
kto wam k***a mać dał prawo uzurpacji do nagród ?
Skąd u Was taka świadomość ze jesteście zajebiści? i że wygrywanie to najsrańszy obowiązek
ja pitole z choinki sie chyba urwali co niektórzy ?
wiem że kazdy uważa że jest megazajefajny i że jego teksty som najlipsze ale prawda jest taka że wygrywa ten ci wpadnie w gust jury lub bedzie miał farta w losowaniu. I na nic wasze łzy ot co ! paszli spać
Gość: katjen27
To nie zaglądaj do tzw. komentarzy i ciesz się wygraną
Mazurek z kiwi ? Aułłłłćććć !
W temacie: wqrza mnie, że moja rodzina nie prowadzi browaru...
ja myje gary bez niani, z przyjaciółmi ( o tak tak Mary też ma przyjaciół) spotykam się na kawie i też niania mi nie jest potrzebna, w razie co wystarczy mi intuicja i słuch..
Gość: regusia
a mnie wkurzają cudze
czyli moje też;)
monia24
Postów 4198
Data rejestracji 10.05.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja tez wychowałam dwójkę bez niani, naczynia umyte (czytaj - nigdy nie miałam pleśni w garach
\"Gdy kochasz i podążasz właściwą drogą, to wiatr wieje we właściwą stronę i zawsze jest z górki. A nawet jeśli jest pod górkę, to jak kochasz, ktoś cię za sobą w górę pociągnie\" - M.Witkiewicz
zaczytana-pola
Postów 11548
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A najlepsza w podsumowaniu wszystkiego jest nasza marielu
Karolkas Twój mazurek jest ładny
Gość: polec
Poległam
u mnie teraz myje zmywarka
Gość: barbara1910
Gość: barbara1910
emanuela to z toba cos nie w porzadku jest bo ja jeszcze nie sprawdzam
zdolnabestia
Postów 5292
Data rejestracji 12.12.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
A drugie miejsce dla Radosnej, za podsumowywanki-rymowanki
to ja bym wolała nie wiedzieć ze je mam;) mi jest dobrze z nimi do czasu,ale jak zahaczają oproblemy egzystencjalne,potrafią wzbudzic lęk to wtedy ich nie znosze:/
luk1990
Postów 2353
Data rejestracji 13.10.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
no coz...dalej bedzie trzeba zmywac recznie
alaalex40 i luk1990