Wkurza mnie...

karolkas

#3285257 Napisano: 09.04.2010 09:24:29
Wkurza mnie, że na forum kasi ktoś pisze że mazurek którego stworzyłam z mężem jest bzdetny i mi się nagroda nie należy. emotka ludzie to potrafią radość popsuć.
0 0

Gość: fikumiku

#3285265 Napisano: 09.04.2010 09:28:10
karolkas napisał(a):

Wkurza mnie, że na forum kasi ktoś pisze że mazurek którego stworzyłam z mężem jest bzdetny i mi się nagroda nie należy. emotka ludzie to potrafią radość popsuć.

karolkas twój mazurek jest najładniejszy emotka
0 0

Gość: marielu

#3285272 Napisano: 09.04.2010 09:31:39
polec napisał(a):

są elektroniczne nianie, żeby spotkać się na kawie, litości!!!.

nie zamierzam cie linczować
ale
w tej kwestii pitolisz od rzeczy

krótko
na temat

każda mama wie co mam na myśli

mimo sympatii przeholowałaś

pierdyknij se sete podobno pomaga emotka

0 0

#3285274 Napisano: 09.04.2010 09:32:51
Karolkas nie musze cie kochać, ale twój mazurek jest okej , olej komenty ważne że wiesz kim jesteś
0 0

Gość: polec

#3285278 Napisano: 09.04.2010 09:34:19
marielu napisał(a):

polec napisał(a):

są elektroniczne nianie, żeby spotkać się na kawie, litości!!!.

nie zamierzam cie linczować
ale
w tej kwestii pitolisz od rzeczy

krótko
na temat

każda mama wie co mam na myśli

mimo sympatii przeholowałaś

pierdyknij se sete podobno pomaga emotka

kochana, gdyby nie elektroniczna niania, to nie wiem jak myłabym setki garów w kuchni, kiedy mały spał, a to, że czasem zjawił się Ktoś na kawie, to przyjemne z pożytecznym

Wódy nie pije, bo nie lubię!
0 0

karolkas

#3285288 Napisano: 09.04.2010 09:38:42
fikumiku napisał(a):

karolkas napisał(a):

dzięki za mile slowa, ale to tak przykro sie czyta.Ze mój mazurek nie ma pomarańczy i kiwi jak na wirtualnym tzn ze jest do cenzura.Ludzie jakos z godnoscia nie potrafia przyjac wyników i zawsze sie znajdzie ktos kto ci szpilkę wciśnie i bedzie wynajdował setki powodów, ze wygrac nie powinnam
0 0

#3285291 Napisano: 09.04.2010 09:39:58
a wogóle

wkurza mnie wasze podejście do konkursów

kto wam k***a mać dał prawo uzurpacji do nagród ?

Skąd u Was taka świadomość ze jesteście zajebiści? i że wygrywanie to najsrańszy obowiązek

ja pitole z choinki sie chyba urwali co niektórzy ?
wiem że kazdy uważa że jest megazajefajny i że jego teksty som najlipsze ale prawda jest taka że wygrywa ten ci wpadnie w gust jury lub bedzie miał farta w losowaniu. I na nic wasze łzy ot co ! paszli spać emotka i to już..
0 0

Gość: katjen27

#3285292 Napisano: 09.04.2010 09:40:36
karolkas napisał(a):

fikumiku napisał(a):

karolkas napisał(a):

dzięki za mile slowa, ale to tak przykro sie czyta.Ze mój mazurek nie ma pomarańczy i kiwi jak na wirtualnym tzn ze jest do cenzura.Ludzie jakos z godnoscia nie potrafia przyjac wyników i zawsze sie znajdzie ktos kto ci szpilkę wciśnie i bedzie wynajdował setki powodów, ze wygrac nie powinnam

To nie zaglądaj do tzw. komentarzy i ciesz się wygraną emotka

Mazurek z kiwi ? Aułłłłćććć !

W temacie: wqrza mnie, że moja rodzina nie prowadzi browaru... emotka
0 0

#3285294 Napisano: 09.04.2010 09:42:34
polec napisał(a):

kochana, gdyby nie elektroniczna niania, to nie wiem jak myłabym setki garów w kuchni, kiedy mały spał, a to, że czasem zjawił się Ktoś na kawie, to przyjemne z pożytecznym

ja myje gary bez niani, z przyjaciółmi ( o tak tak Mary też ma przyjaciół) spotykam się na kawie i też niania mi nie jest potrzebna, w razie co wystarczy mi intuicja i słuch..
0 0

Gość: regusia

#3285295 Napisano: 09.04.2010 09:42:38
wkurzają mnie moje natręctwa emotka emotka emotka
0 0

#3285298 Napisano: 09.04.2010 09:44:17
regusia napisał(a):

a mnie wkurzają cudze
0 0

#3285299 Napisano: 09.04.2010 09:44:47
marielu napisał(a):

regusia napisał(a):

a mnie wkurzają cudze

czyli moje też;)
0 0

monia24

#3285301 Napisano: 09.04.2010 09:46:40
marielu napisał(a):

polec napisał(a):

ja myje gary bez niani, z przyjaciółmi ( o tak tak Mary też ma przyjaciół) spotykam się na kawie i też niania mi nie jest potrzebna, w razie co wystarczy mi intuicja i słuch..

ja tez wychowałam dwójkę bez niani, naczynia umyte (czytaj - nigdy nie miałam pleśni w garach emotka ), spotykam się też ze znajomymi, rodziną. Dzieci czyste, wyprasowane. I też jestem szcześliwa emotka
0 0

zaczytana-pola

#3285302 Napisano: 09.04.2010 09:46:45
marielu napisał(a):

a wogóle

Skąd u Was taka świadomość ze jesteście zajebiści? i że wygrywanie to najsrańszy obowiązek

wiem że kazdy uważa że jest megazajefajny i że jego teksty som najlipsze ale prawda jest taka że wygrywa ten ci wpadnie w gust jury lub bedzie miał farta w losowaniu. I na nic wasze łzy ot co ! paszli spać emotka i to już..

A najlepsza w podsumowaniu wszystkiego jest nasza marielu emotka emotka Gdyby był konkurs na najlepszego podsumowywacza wygrałabyś na pewno. emotka

Karolkas Twój mazurek jest ładny emotka Nie ma się co przejmować. W końcu to Twoja robota, a nie jakiś plagiat emotka
0 0

Gość: polec

#3285307 Napisano: 09.04.2010 09:48:48
marielu napisał(a):

polec napisał(a):

Poległam emotka emotka emotka

u mnie teraz myje zmywarka emotka , a elektroniczną nianię wymieniłam na siebie i na więcej czasu dla małego emotka
0 0

Gość: barbara1910

#3285308 Napisano: 09.04.2010 09:48:58
marielu napisał(a):

a wogóle

emotka swiete slowa emotka
0 0

Gość: barbara1910

#3285311 Napisano: 09.04.2010 09:50:20
emanuela24 napisał(a):

regusia napisał(a):

marielu napisał(a):

regusia napisał(a):

a mnie wkurzają cudze

czyli moje też;)

regusia nie wkurzaj się - cała masa ludzi nawet nie wie że ma natręctwa emotka grunt to znać swoje wady a reszta się da emotka
zresztą też je mam - ale jakoś dobrze mi z tym że 2 krotnie sprawdzam czy drzwi zakluczyłam lub przed spaniem sprawdzam czy kurki od gazu są zakręcone emotka

emanuela to z toba cos nie w porzadku jest bo ja jeszcze nie sprawdzam emotka no moze czasami emotka
0 0

zdolnabestia

#3285313 Napisano: 09.04.2010 09:52:34
ilonar2301 napisał(a):

A najlepsza w podsumowaniu wszystkiego jest nasza marielu emotka emotka Gdyby był konkurs na najlepszego podsumowywacza wygrałabyś na pewno. emotka

A drugie miejsce dla Radosnej, za podsumowywanki-rymowanki emotka
0 0

#3285315 Napisano: 09.04.2010 09:52:52
emanuela24 napisał(a):

regusia napisał(a):

marielu napisał(a):

regusia napisał(a):

a mnie wkurzają cudze

czyli moje też;)

regusia nie wkurzaj się - cała masa ludzi nawet nie wie że ma natręctwa emotka grunt to znać swoje wady a reszta się da emotka
zresztą też je mam - ale jakoś dobrze mi z tym że 2 krotnie sprawdzam czy drzwi zakluczyłam lub przed spaniem sprawdzam czy kurki od gazu są zakręcone emotka

to ja bym wolała nie wiedzieć ze je mam;) mi jest dobrze z nimi do czasu,ale jak zahaczają oproblemy egzystencjalne,potrafią wzbudzic lęk to wtedy ich nie znosze:/
0 0

luk1990

#3285320 Napisano: 09.04.2010 09:54:31
moze nie wkurza ale smuci mnie brak wygranej zmywarki emotka
no coz...dalej bedzie trzeba zmywac recznie emotka
0 0