Wkurza mnie...

Gość: fikumiku

#3285330 Napisano: 09.04.2010 09:59:00
emanuela24 napisał(a):

barbara1910 napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

regusia napisał(a):

marielu napisał(a):

regusia napisał(a):

wkurzają mnie moje natręctwa emotka emotka emotka

a mnie wkurzają cudze

czyli moje też;)

regusia nie wkurzaj się - cała masa ludzi nawet nie wie że ma natręctwa emotka grunt to znać swoje wady a reszta się da emotka
zresztą też je mam - ale jakoś dobrze mi z tym że 2 krotnie sprawdzam czy drzwi zakluczyłam lub przed spaniem sprawdzam czy kurki od gazu są zakręcone emotka

emanuela to z toba cos nie w porzadku jest bo ja jeszcze nie sprawdzam emotka no moze czasami emotka

a ja od czasu gdy prawie męża z dzieckiem w mieszkaniu zagazowałam sprawdzam zawsze przed spaniem ( a było to tak że wyszłam na 20 minut - wchodzę do mieszkania smród jakich mało - a mój mąż nic nie czuł emotka okazało się że pilnował garnka tak jak mu kazałam - mówiłam spoglądaj jak zacznie się gotować zmniejsz gaz - w efekcie nie zauważył nawet że wykipiało i ugasiło płomień ;/ aż strach pomyśleć co by było gdybym wyszła na dłużej ;/ )
ech faceta to z garem na gazie w domu zostawić nie można

emotka emotka emotka emotka
0 0

Gość: js28

#3285332 Napisano: 09.04.2010 09:59:35
polec napisał(a):

Jak to czytam to mi się słabo robi. Mam o tyle niemiłe doświadczenia stąd, że ludzie nie znając sytuacji, oceniają Cię po jednym czy dwóch postach. Nie ukrywam, że poczwórnie wkurzają mnie matki polki siedzące w domach i wiecznie marudzące. Weź dziecko na plecy, tu śmigaj, tam załatwiaj, a nie marudź. Po to są foteliki żeby ich używać, są elektroniczne nianie, żeby spotkać się na kawie, litości!!!. No, ale Każdy ma momenty lepsze i gorsze.
Do tego czasami jak czytam niektóre posty to mam wrażenie, że ludziom brakuje piątej klepki, albo zakończyli edukacje na szkole podstawowej. Filozofować to potrafią niczym Sokrates, a gadanie mają jak rzymski Cyceron, tylko ten poziom, ręce opadają!!.

A teraz możecie mnie linczować! emotka i to mnie zupełnie nie wkurza emotka

emotka
0 0

mio

#3285337 Napisano: 09.04.2010 10:05:48
wkurza mnie słowo wkurzać kojarzy mi sie z kurzem na który jestem uczulona
0 0

Gość: barbara1910

#3285339 Napisano: 09.04.2010 10:06:28
emanuela24 napisał(a):

barbara1910 napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

regusia napisał(a):

marielu napisał(a):

regusia napisał(a):

wkurzają mnie moje natręctwa emotka emotka emotka

a mnie wkurzają cudze

czyli moje też;)

regusia nie wkurzaj się - cała masa ludzi nawet nie wie że ma natręctwa emotka grunt to znać swoje wady a reszta się da emotka
zresztą też je mam - ale jakoś dobrze mi z tym że 2 krotnie sprawdzam czy drzwi zakluczyłam lub przed spaniem sprawdzam czy kurki od gazu są zakręcone emotka

emanuela to z toba cos nie w porzadku jest bo ja jeszcze nie sprawdzam emotka no moze czasami emotka

a ja od czasu gdy prawie męża z dzieckiem w mieszkaniu zagazowałam sprawdzam zawsze przed spaniem ( a było to tak że wyszłam na 20 minut - wchodzę do mieszkania smród jakich mało - a mój mąż nic nie czuł emotka okazało się że pilnował garnka tak jak mu kazałam - mówiłam spoglądaj jak zacznie się gotować zmniejsz gaz - w efekcie nie zauważył nawet że wykipiało i ugasiło płomień ;/ aż strach pomyśleć co by było gdybym wyszła na dłużej ;/ )
ech faceta to z garem na gazie w domu zostawić nie można

kiedy poszlam rodzic do szpitala ,moj maz tak byl zaobsorbowany zabawą latawcem z dzieckiem,ze zalal mieszkanie sasiadce emotka
0 0

Gość: czarnygreg

#3285345 Napisano: 09.04.2010 10:08:53
gdybym miała siłę to pewnie bym się wkurzyła, ale nie mam, nie usnę bo idzie wiosna a na wiosnę ...wrzody mi się uaktywniły,
i tak jest ok, nie zwijam się, ale o spaniu mowy nie ma emotka
0 0

#3285349 Napisano: 09.04.2010 10:09:55
czarnygreg napisał(a):

gdybym miała siłę to pewnie bym się wkurzyła, ale nie mam, nie usnę bo idzie wiosna a na wiosnę ...wrzody mi się uaktywniły,
i tak jest ok, nie zwijam się, ale o spaniu mowy nie ma emotka

mam ten sama problem
emotka
0 0

Gość: errorr

#3285351 Napisano: 09.04.2010 10:10:53
Wkurza mnie czas serwera e-konkursy .Patrze że jeszcze 4 min czy coś do 24 i chcę popatrzeć na konkursy dzisiaj dodane a tu komunikat ,,dziś nie dodano nic !!! Co jak co ale TUTAJ przydał by się zegar atomowy a nie spóźniający się o prawie cztery minuty emotka Admini do dzieła emotka Plis emotka
0 0

#3285356 Napisano: 09.04.2010 10:15:32
errorr napisał(a):

Wkurza mnie czas serwera e-konkursy .Patrze że jeszcze 4 min czy coś do 24 i chcę popatrzeć na konkursy dzisiaj dodane a tu komunikat ,,dziś nie dodano nic !!! Co jak co ale TUTAJ przydał by się zegar atomowy a nie spóźniający się o prawie cztery minuty emotka Admini do dzieła emotka Plis emotka

pionas nie czyta dlatego napisz mu na pw o tym emotka
0 0

mahuska

#3285366 Napisano: 09.04.2010 10:25:35
m3107 napisał(a):

a nie bede cytowac na pół strony ale chce powiedziec ze jakos od poczatku magi nie lubilam.a juz najbardziej mnie wkurza ze nie patrzy jakie fotki daje na konkursy, daje byle co a pozniej nabija emotka
a odkad pojawila sie na forum to tylko jakies nieporozumienia, kłótnie odchodzą.

ło matko ale jaja emotka emotka emotka
ale sie uśmiałam emotka emotka emotka
wiec wkurza mnie że to już nie te czasy kiedy na klikaniu była : Renata . dwie E(t, d) ki , Lale3ka, Emmilia , i parę innych fajnych lasek , kiedy nie było takich kłótni i pierdół jakie są teraz:/
Zresztą widać że 80% osob z tego topu odeszło, szkoda bo kiedyś była naprawdę fajna ekipa. I to były czasy kiedy nikt się nie bał przyznać do tego że ma zmienne ip. Na dzień dzisiejszy to grzech i nikt sie do tego nie pyrzyznaje:/
Ale nie ma złego co by na dobre nie wyszło, dzięki tym kłótniom zaczełam wygrywać gdzie indziej i chwała Wam za to.
Tu pozdrowienia dla Ferinki, emotka emotka emotka emotka

i jeszcze mnie wkurza że od wtorku nie palę i jakas taka nerwowa jestem emotka
0 0

Gość: iskierka

#3285983 Napisano: 10.04.2010 10:20:37
Po inf w mediach o katastrofie na wikipedii w biografiach zaczeli dopisywać datę i miejsce śmierci np prezydentowi Kaczyńskiemu.Teraz widac to pousuwali i zablokowali.Ludzie trochę wyobraźni !
0 0

Gość: grancias

#3286122 Napisano: 10.04.2010 11:44:16
iskierka napisał(a):

Po inf w mediach o katastrofie na wikipedii w biografiach zaczeli dopisywać datę i miejsce śmierci np prezydentowi Kaczyńskiemu.Teraz widac to pousuwali i zablokowali.Ludzie trochę wyobraźni !

Ale o co Ci chodzi ?
0 0

mio

#3286130 Napisano: 10.04.2010 11:48:11
grancias napisał(a):

iskierka napisał(a):

Ale o co Ci chodzi ?

no wlasnie o co?

w temacie kurza mnie ze rodzina leci wlasnie sa0636te0 1a2 n5gdy s5e denerw41e
0 0

mio

#3286131 Napisano: 10.04.2010 11:49:36
mio napisał(a):

grancias napisał(a):

iskierka napisał(a):

Ale o co Ci chodzi ?

no wlasnie o co?

przepraszam cos mi sie poprzestawialo w klawiaturze... i wkurza mnie ze jest taki krotki czas edytowania postow
0 0

Gość: iskierka

#3286229 Napisano: 10.04.2010 01:02:46
mio napisał(a):

grancias napisał(a):

iskierka napisał(a):

Ale o co Ci chodzi ?

no wlasnie o co?

poruszyło mnie to, ze kilka może kilkanascie min. po pierwszych inf.w mediach o katastrofie zaczeli ofiarom dopisywać w życiorysach daty śmierci mimo braku potwierdzenia ,mimo to że ludzie(wiekszość ludzi-bo okazuje sie że nie wszyscy) żyło jeszcze nadzieją że ktoś ocalał).
0 0

Gość: krzyszu

#3287017 Napisano: 10.04.2010 07:37:56
Wkurza mnie, ze jutro sklepy są pozamykane z powodu żałoby.
0 0

Gość: czarnygreg

#3287067 Napisano: 10.04.2010 08:00:03
wkurza mnie ze nic sensownego nie przychodzi mi na myśl w konkursie Pantene fusion, a tu koniec blisko!
Jak się nie postaram to przegapię, moze dlatego mi tak kiepsko idzie, że te szampony mi w ogóle nie pasują, kłamać nie umiem czy co?
0 0

Gość: aneti

#3287072 Napisano: 10.04.2010 08:04:29
krzyszu napisał(a):

emotka
0 0

#3287075 Napisano: 10.04.2010 08:05:13
edka13 napisał(a):

psika napisał(a):

keiti78zg napisał(a):

A mnie wkurza osobniczka o nicku Maga 120 , która zaczyna atakowac mnie na gg-ignor, ma wielki żal, iz w konkursie poprosiłam organizatorów o regulamiowe podejscie w zwiazku z nabijaniem dużej ilosci głosów ze zmiennego IP, co jest nieregulaminowe . Nie moze sie z tym jednak pogodzić. Zycze jej dystansu, bo konkursy to nie wszytsko, czego ów dziewcze nie rozumie;) i niech nauczy sie przegrywać:)

Pamietam był konkurs na mini-mini dla dzieci i tez zwrócilam jej uwage, a ona zeby pokazac mi to przekrecila tak wyniki ze miala czas 00:00 a trzeba bylo ulozyc 3 plansze puzzli. Tez mnie wkurza!

ja mialam to saMO ZABLOKOWALM JA NA GG I NA FORUM TO ZAŁOZYLA NOWE GG I OD suk mnie zwyzywala

Zawsze Wam źle. Ktos nabija punkty żle, ktoś zagra sobie na kilka kont też Wam źle. Czepiacie się innych, piszecie donosy. Nie wyrośliście już z tego? Tyle czasu jesteście na forum i bierzecie udział w konkach. Moze już pora przyzwyczaić się do porażki? A Wasze konkursy organizowane na forum i zbieranie głosów w topie kliknijcie jest ok? emotka
Maha120 jesteśmy z tego samego miasta to może się zaprzyjaźnimy? Będziemy sobie razem nabijać <mysli> emotka
0 0

Gość: natie

#3287090 Napisano: 10.04.2010 08:11:57
krzyszu napisał(a):

chyba nie wwszystkie sklepy sa pozamykane.. a tak poza tym to trzeba bylo jechac zrobic zakupy dzisiaj! albo jechac do tesco w SCC emotka
0 0

#3287093 Napisano: 10.04.2010 08:13:47
natie napisał(a):

krzyszu napisał(a):

chyba nie wwszystkie sklepy sa pozamykane.. a tak poza tym to trzeba bylo jechac zrobic zakupy dzisiaj! albo jechac do tesco w SCC emotka

żabka zamknieta, SCC też zamknięte. Miałęm farta, ze ktoś mnie wyciągnął to SCC przynajmniej głodny jutro nie będe chodził emotka
0 0