Wkurza mnie...

Gość: natie

#3287112 Napisano: 10.04.2010 08:21:24
krzyszu napisał(a):

natie napisał(a):

krzyszu napisał(a):

Wkurza mnie, ze jutro sklepy są pozamykane z powodu żałoby.

chyba nie wwszystkie sklepy sa pozamykane.. a tak poza tym to trzeba bylo jechac zrobic zakupy dzisiaj! albo jechac do tesco w SCC emotka

żabka zamknieta, SCC też zamknięte. Miałęm farta, ze ktoś mnie wyciągnął to SCC przynajmniej głodny jutro nie będe chodził emotka

u mnie jedzenia pod dostatkiem, zapraszam do Rudy emotka

0 0

#3287113 Napisano: 10.04.2010 08:23:49
a tak w ogole to wkurza mnie ze bola mnie plecy bardzo emotka i w ogole.. dziwny to dzien emotka
0 0

Gość: krzyszu

#3287117 Napisano: 10.04.2010 08:26:05
natie napisał(a):

a tak w ogole to wkurza mnie ze bola mnie plecy bardzo emotka i w ogole.. dziwny to dzien emotka

To moze wpadne jutro do Rudy i wzamian za obiadek zrobie Ci masażyk emotka
0 0

merynosek

#3287119 Napisano: 10.04.2010 08:26:51
A mnie wkurzyła Winogrona3 która chciała się wymienić żelkiem to jej zagłosowałam ale mi już nie raczyła zagłosować emotka
0 0

#3287124 Napisano: 10.04.2010 08:29:12
krzyszu napisał(a):

natie napisał(a):

To moze wpadne jutro do Rudy i wzamian za obiadek zrobie Ci masażyk emotka

na obiadek do mojej mamusi?:P zapraszam emotka
0 0

yuliya25

#3287149 Napisano: 10.04.2010 08:45:19
A ja się dziś wkurzyłam, bo byłam w realu i kupiłam 2x2l coca-coli a na rachunku zostało nabite pepsi-cola, i co już nie wyślę zgłoszenia tak? a do reala mam 30 km emotka
0 0

Gość: slicznotaem

#3287152 Napisano: 10.04.2010 08:46:12
a mnie wkurza to,że jak pytam kogoś grzecznie z którego dnia się wygrało w danym konkursie,to ta osoba nie raczy odpowiedzieć emotka emotka emotka emotka w takim razie nie pytajcie mnie o nic !!! emotka skoro sami nie potraficie odpowiedzieć emotka emotka
0 0

Gość: fikumiku

#3287206 Napisano: 10.04.2010 09:19:45
A mnie wkurza to,ze dzisiaj niczego nie mogłam sie nauczyć, a w poniedzialek mam koło emotka
0 0

luk1990

#3287221 Napisano: 10.04.2010 09:31:29
fikumiku napisał(a):

A mnie wkurza to,ze dzisiaj niczego nie mogłam sie nauczyć, a w poniedzialek mam koło emotka

ja mam we wtorek ale tez jakos tak mi nie idzie zupelnie ;]

ale 3mam kciuki...jakos to bedzie no nie ? emotka
0 0

Gość: asiunia2

#3287222 Napisano: 10.04.2010 09:33:43
a ja no cóż...nie przyjęli mnie na żaden z wybranych przeze mnie specjalności, cały ranek pisałam pracę na jutro a tu zajęcia odwołane...zamiast spać to snuje się po forum...córka pali papierosy już prawie oficjalnie...starczy jak na jednego człowieczka w jeden dzień emotka
0 0

Gość: fikumiku

#3287230 Napisano: 10.04.2010 09:48:24
alaalex40 napisał(a):

fikumiku napisał(a):

ja mam we wtorek ale tez jakos tak mi nie idzie zupelnie ;]

ale 3mam kciuki...jakos to bedzie no nie ? emotka

Musi jakoś być z tendencją do przodu
emotka emotka
0 0

pioge7

#3287337 Napisano: 11.04.2010 07:14:14
a mnie wkurza że na 2 miasdta u mnie nie rozdają bezpłatnych gazet codiznnych, szkoda ze nie mieszkam w większym mieście, a tak chcialem zdobyć choć jedne nuemr specjalnego wydania gazety emotka
0 0

Gość: polec

#3287347 Napisano: 11.04.2010 07:26:20
fikumiku napisał(a):

witam w klubie wrr!!
0 0

agusia200189

#3287361 Napisano: 11.04.2010 07:40:36
polec napisał(a):

fikumiku napisał(a):

witam w klubie wrr!!

rówież witam w klubie, mogli by to odwołać.
0 0

Gość: mariolakal

#3287363 Napisano: 11.04.2010 07:41:48
A mnie wkurza, że nie mogłam zasnąć całą noc bo nie miałam fajek i zero kasy... Dopiero o 9-ej koleżanka szła na spacer z psem i uratowała mi życie bo kupiła mi fajki i przyniosła... A ja ją gnębiłam SMS-ami od 6-ej rano... emotka
0 0

Gość: ferinka24

#3287522 Napisano: 11.04.2010 09:06:42
mahuska napisał(a):

m3107 napisał(a):

a nie bede cytowac na pół strony ale chce powiedziec ze jakos od poczatku magi nie lubilam.a juz najbardziej mnie wkurza ze nie patrzy jakie fotki daje na konkursy, daje byle co a pozniej nabija emotka
a odkad pojawila sie na forum to tylko jakies nieporozumienia, kłótnie odchodzą.

ło matko ale jaja emotka emotka emotka
ale sie uśmiałam emotka emotka emotka
wiec wkurza mnie że to już nie te czasy kiedy na klikaniu była : Renata . dwie E(t, d) ki , Lale3ka, Emmilia , i parę innych fajnych lasek , kiedy nie było takich kłótni i pierdół jakie są teraz:/
Zresztą widać że 80% osob z tego topu odeszło, szkoda bo kiedyś była naprawdę fajna ekipa. I to były czasy kiedy nikt się nie bał przyznać do tego że ma zmienne ip. Na dzień dzisiejszy to grzech i nikt sie do tego nie pyrzyznaje:/
Ale nie ma złego co by na dobre nie wyszło, dzięki tym kłótniom zaczełam wygrywać gdzie indziej i chwała Wam za to.
Tu pozdrowienia dla Ferinki, emotka emotka emotka emotka

i jeszcze mnie wkurza że od wtorku nie palę i jakas taka nerwowa jestem emotka

a dziękować że Mnie pozdrawiać emotka :):) emotka emotka

Mi też brakuje wielu fajnych ludzi z Kliknijcie, a nie brakuje tych nie fajnych co byli, są albo przybyli. Każdy nie jest święty, i jakoś potrafił zachować to dla siebie.
Teraz tylko tam kłótnie, awantury i ciągłe pretensje ( a większość -nie mówię o wszystkich- z tych osób co się kłóci to właśnie oszukuje.) No ale... mam nadzieje że zmieni się na tym forum kiedyś to... oby.

p.s. Mnie dodatkowo wkurza to że w TV leci tylko o tej katastrofie. JA rozumiem, żałoba, żal, smutek, rozpacz. Ale co da powtarzanie miliona razy to samo przez 24 na dobę???? emotka
0 0

mahuska

#3287537 Napisano: 11.04.2010 09:13:43
mariolakal napisał(a):

A mnie wkurza, że nie mogłam zasnąć całą noc bo nie miałam fajek i zero kasy... Dopiero o 9-ej koleżanka szła na spacer z psem i uratowała mi życie bo kupiła mi fajki i przyniosła... A ja ją gnębiłam SMS-ami od 6-ej rano... emotka

emotka emotka emotka nie pal, ja nie palę od 6 dni i żyję emotka emotka emotka i powiem Ci że powoli zaczynam czuć się z tego powodu bogata emotka emotka emotka
a wkurza mnie pogoda, no gdzie tu dzisiaj iść no:/
0 0

Gość: azych2

#3287598 Napisano: 11.04.2010 09:58:09
mahuska napisał(a):

mariolakal napisał(a):

emotka emotka emotka nie pal, ja nie palę od 6 dni i żyję emotka emotka emotka i powiem Ci że powoli zaczynam czuć się z tego powodu bogata emotka emotka emotka

dołączam się....nie pal
0 0

psemulek

#3287619 Napisano: 11.04.2010 10:16:29
azych2 napisał(a):

mahuska napisał(a):

mariolakal napisał(a):

dołączam się....nie pal

i ja mówię Tobie nie pal, zobaczysz ile na tym zyska Twój budżet na wakacje, nie mówiąc już o urodzie i zdrówku
emotka
0 0

maga120

#3287627 Napisano: 11.04.2010 10:19:44
keiti78zg napisał(a):

edka13 napisał(a):

psika napisał(a):

keiti78zg napisał(a):

A mnie wkurza osobniczka o nicku Maga 120 , która zaczyna atakowac mnie na gg-ignor, ma wielki żal, iz w konkursie poprosiłam organizatorów o regulamiowe podejscie w zwiazku z nabijaniem dużej ilosci głosów ze zmiennego IP, co jest nieregulaminowe . Nie moze sie z tym jednak pogodzić. Zycze jej dystansu, bo konkursy to nie wszytsko, czego ów dziewcze nie rozumie;) i niech nauczy sie przegrywać:)

Pamietam był konkurs na mini-mini dla dzieci i tez zwrócilam jej uwage, a ona zeby pokazac mi to przekrecila tak wyniki ze miala czas 00:00 a trzeba bylo ulozyc 3 plansze puzzli. Tez mnie wkurza!

ja mialam to saMO ZABLOKOWALM JA NA GG I NA FORUM TO ZAŁOZYLA NOWE GG I OD suk mnie zwyzywala

najgorsze że ów laska nie ma dystansu, żyje tymi konkursami i chyba nic więcej nie potrafi robić. Poza tym zadnej samokrytyki nie ma, nie dosc , ze oszukuje poprzez dostęp do komputeraz ze zmiennym ip i to na duzą skale, to jeszcze potrafi innym to wmawiać, co jest oczywiscie nieprawda. Poza tym ma tak wulgarny język i nie omieszka go używac, nie stac jej na odrobinę dyplomacji. Nie potrafi zrozumiec, ze w konkursach potrafią ludzie równiez uczciwie wygrywać;)

ODCZEPCIE SIE ODE MNIES SPOJRZCIENA SIEBIE EDKA13 JAK SAMA SOBIE NABIJASZ NA NIVEA GLOSY I SAMA WYZYWASZ OSZUKUJESZ W KAZDYM JEDNYM KONKURSIE NA CIAZOWYM NA 3D I NA NIVEA ROWNIEZ TEGO NIE WIDZISZ KETIE?????
0 0