Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: natie
u mnie jedzenia pod dostatkiem, zapraszam do Rudy
Gość: krzyszu
To moze wpadne jutro do Rudy i wzamian za obiadek zrobie Ci masażyk
merynosek
Postów 1784
Data rejestracji 13.09.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
na obiadek do mojej mamusi?:P zapraszam
yuliya25
Postów 1000
Data rejestracji 14.10.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: slicznotaem
Gość: fikumiku
luk1990
Postów 2353
Data rejestracji 13.10.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
ja mam we wtorek ale tez jakos tak mi nie idzie zupelnie ;]
ale 3mam kciuki...jakos to bedzie no nie ?
alaalex40 i luk1990
Gość: asiunia2
Gość: fikumiku
Musi jakoś być z tendencją do przodu
pioge7
Postów 8430
Data rejestracji 25.05.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Gość: polec
witam w klubie wrr!!
agusia200189
Postów 125
Data rejestracji 02.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
rówież witam w klubie, mogli by to odwołać.
Gość: mariolakal
Gość: ferinka24
a dziękować że Mnie pozdrawiać
Mi też brakuje wielu fajnych ludzi z Kliknijcie, a nie brakuje tych nie fajnych co byli, są albo przybyli. Każdy nie jest święty, i jakoś potrafił zachować to dla siebie.
Teraz tylko tam kłótnie, awantury i ciągłe pretensje ( a większość -nie mówię o wszystkich- z tych osób co się kłóci to właśnie oszukuje.) No ale... mam nadzieje że zmieni się na tym forum kiedyś to... oby.
p.s. Mnie dodatkowo wkurza to że w TV leci tylko o tej katastrofie. JA rozumiem, żałoba, żal, smutek, rozpacz. Ale co da powtarzanie miliona razy to samo przez 24 na dobę????
mahuska
Postów 6331
Data rejestracji 25.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a wkurza mnie pogoda, no gdzie tu dzisiaj iść no:/
Gość: azych2
dołączam się....nie pal
psemulek
Postów 357
Data rejestracji 29.06.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i ja mówię Tobie nie pal, zobaczysz ile na tym zyska Twój budżet na wakacje, nie mówiąc już o urodzie i zdrówku
maga120
Postów 20
Data rejestracji 15.05.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ODCZEPCIE SIE ODE MNIES SPOJRZCIENA SIEBIE EDKA13 JAK SAMA SOBIE NABIJASZ NA NIVEA GLOSY I SAMA WYZYWASZ OSZUKUJESZ W KAZDYM JEDNYM KONKURSIE NA CIAZOWYM NA 3D I NA NIVEA ROWNIEZ TEGO NIE WIDZISZ KETIE?????