Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
aska70
Postów 247
Data rejestracji 09.11.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: brightwitch
Gość: cobra176
same małe rzeczy mi się trafiaj ą i to od czasu do czasu. Nie mówię, że one mnie nie cieszą, ale chciałabym wreszcie znów trafic cos większego.
Gość: cobra176
I musze koniecznie wygrać jakąś nową bajkę dla córci bo ona ciągle ogląda Barbie - podwodną tajemnicę. Jak się skończy to od nowa, no mam już dośc tej bajki i to mnie tez wkurza
Gość: kochaniutka
Hmmm nie sprawdzalam wszystkich ale wyrywkowo są te konkursy już w bazie.
anialistopad
Postów 14197
Data rejestracji 06.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
www.zabawkikrasnala.pl
cudaczek121
Postów 6802
Data rejestracji 28.02.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
https://poznaj.to/rejestracja?r=qYGwG
http://greenpanth...pl/?rf=fe7923290ef74
http://rejestracj...apros.htm?u=76199977
https://panel.dem...2421eee602a151c9a17/
Gość: polec
pewnie mole zbożowe. Ja kiedyś tak krupnik ugotowałam, a przy samym końcu zobaczyliśmy dodatkowe mięsko na talerzach...
Gość: olusiia975
Zbierasz pkt a tu ci taką torbę przysyłaja! SZOK
Gość: krzyszu
Zawsze mogli też sam pasek wysłać zamiast torby
A w temacie to wkurza mnie, że polskie znaki mi nie wchodzą na gg
bridget
Postów 5955
Data rejestracji 11.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja kiedys sam wywar gotowałam na razie bez warzyw i z porcji rosołowej miesne robaczki mi wypłyneły. Z kaszy w krupniku równiez mi sie kiedys zdarzyło ...:/ obrzydzenia miałam jakis czas.
Jeżeli nie potrafisz kogoś zrozumieć, załóż jego buty, przejdź jego drogę i spójrz jego oczami, a dopiero później oceniaj !!
cudaczek121
Postów 6802
Punkty karne 1
Konkursy dodane
no właśnie-nie dość,że 400 pkt uciekło,to jeszcze dają wybrakowaną
Gość: sophie
O rany Julek ,nie gadajcie że takie numery są ,ja jeszcze w życiu nie widziałam takiego czegoś,a może się nigdy dobrze nie przyglądałam
A wczoraj rosół jadłam ,był smaczny z mięskiem .
cudaczek121
Postów 6802
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ja dziś jadłam rosół z makaronem i był ok.Dziewczyny,mam nadzieję,że gości nie miałyście na obiedzie jak takie zupy Wam wyszły z robaczkami
Ja normalnie jestem załamana, aż mi cał głód przeszedł, fuuuuj normalnie. Mowię mężowi , że to mogło być z mięsa, to się obraził bo mięso dostaliśmy od jego mamy.
Gość: marielu
bridget
Postów 5955
Data rejestracji 11.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: azych2
Chyba sobie odpuszczę jedzenie zupek w proszku
Gość: marielu
a mnie to wkurza o