Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: katrin22
Dobrze napisane
Gość: jolcia12
Niech go pochowają gdzie chcą... Co to za różnica.
Gość: bip
jest miejsce? jest!
to było najlepsze! gdybyśmy każdego po kim płaczemy mieli na Wawelu chować to tego miejsca raczej niewiele by zostało...
Polacy płaczą bo szkoda człowieka, ludzi! Tragizm sytuacji jest oczywisty ale nie mylmy tego z innymi rzeczami. Potrafisz rozgraniczyć?
Gość: moniaainom
Gość: jolcia12
o właśnie, sophie ma racje
pomódlcie się lepiej zamiast ciagle się kłócić, czy jest miejsce na Wawelu czy go nie ma...
czy ktoś oszukiwał czy nie, czy plagiatował, czy kłamał... zajmijcie się lepiej sobą a wszyscy bedą szczęśliwi
renia577
Postów 201
Data rejestracji 05.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: stokrotka60
chciałabym żeby dzisiaj w nocy ś.p prezydent przyszedł i Cię wyczochrał porządnie Ty pusty babolcu
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jolcia ja również uważam że trzeba się modlić za nich, niestety wielka tragedia ale ...
Polska popadła z jednej skrajności w drugą skrajność, w wielu przypadkach wielcy naszego kraju zanim tam spoczeli mineło wiele lat.
Każdy z nich zapisał się jakoś w księgach historii i to nie tylko tragiczną śmiercią.
A ich pochówek nie był wolą rodziny ale całego bądz większości kraju, dlatego mnie osobiście strasznie zniesmaczył ten fakt .
Mimo, że mam odmienne poglądy polityczne przy tej katastrofie każdy odrzucił je na bok, a ta decyzja na nowo dzieli kraj.
Rozumiem chcą godnie pochować prezydenta, ale wybaczcie nie na Wawelu
niech podadzą powody tego racjonalne, nie tylko tragiczna śmierć.
Jak przy Kaczorowskim jeszcze bym to przełkneła to tutaj nie potrafię , a jednak Wawel to nie krypty rodzinne lecz że tak powiem nasz skarb którym się szczycimy, że takie osoby są tam pochowane
a jeszcze krypta Piłsudskiego
i uwierzcie może i przesadziłam ale samo to zasmuciło mnie
mama2006
Postów 3470
Data rejestracji 10.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: prozac
W Belwederze Msza, ceremonie - ludzie nie powyłanczali komórek, słychać było sms-y. Straszne !
Wkurza mnie małpowanie do kamery - ludzie podczas relacji na żywo włazili w obiektyw kamery, śmiali się, machali.
Też mi żałoba narodowa !
Znakomita pożywka dla dziennikarzy, którzy pchają się wszędzie i kiedyś nie zostawiali suchej nitki na prezydencie a teraz nazywają go wielkim.
bridget
Postów 5955
Data rejestracji 11.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
popieram
Jeżeli nie potrafisz kogoś zrozumieć, załóż jego buty, przejdź jego drogę i spójrz jego oczami, a dopiero później oceniaj !!
Gość: natie
cudaczek121
Postów 6802
Data rejestracji 28.02.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
https://poznaj.to/rejestracja?r=qYGwG
http://greenpanth...pl/?rf=fe7923290ef74
http://rejestracj...apros.htm?u=76199977
https://panel.dem...2421eee602a151c9a17/
beataa81
Postów 735
Data rejestracji 19.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tak to jest z Polakami ,nie może być więcej niż dzień zadumy bo im już nudno i problemów szukają...Mam nadzieję,że rodziny ofiar nie będą przez jakiś czas zaglądać w żadne portale,czytać gazet i oglądać tv...bo im będzie jeszcze ciężej czytając takie dyskusje...
Gość: swibek
hmm.. może liczą na to, że inni będą odwiedzać.. a rodzina tylko od święta..
Gość: swibek
beataa81
Postów 735
Data rejestracji 19.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dobrze powiedziane-żałoba powinna być w sercu...a nie na języku...
Gość: polec
Nie wyobrażam sobie iść z dzieckiem Krakowianinem na Wawel i powiedzieć mu zobacz synku tu leży Kościuszko, tu Sobieski, tu Piłsudski, a tu yyyyy Kaczyński. Ten od spieprzaj dziadu i małpy w czerwonym, bo co mam więcej powiedzieć ????.
Katyń ok ?, ale 200 m od Wawelu jest krzyż katyński przy grodzkiej z piękną wystawą, tam mojemu dziecku mogę pokazać historię Katynia.
Brak mi słów i brak mi wyobraźni...
zaczytana-pola
Postów 11548
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Koleżanka z pracy mojej mamy wczoraj wzięła wolne i pojechała pod pałac położyć kwiaty i zapalić znicz, a tam...
sambolera
Postów 3758
Data rejestracji 07.05.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
sprzeciwy odnośnie pochówku Piłsudskiego na Wawelu były jeszcze większe niż teraz odnośnie Kaczyńskiego