Wkurza mnie...

Gość: banditos

#3293831 Napisano: 13.04.2010 08:21:24
agusia32 napisał(a):

ismena napisał(a):

wkurza mnie, że przeczytałam posty w tym temacie... przykro mi, że niektórych nic nie zmieni emotka

Dokładnie to samo czuję emotka

emotka

marielu masz jeszcze te kartofle ? frytek mi się zachcialo emotka

wkurza mnie moja mag
0 0

psemulek

#3293832 Napisano: 13.04.2010 08:21:58
nie wezmę udziału w powyższej dyskusji, troszkę tak odskoczę od poruszanego tu tematu.

mnie wkurza, że szczęście w konkursach chyba mnie opuściło i już nie chce mi się grać emotka
0 0

Gość: korni84

#3293836 Napisano: 13.04.2010 08:22:50
no i wracamy do normalności
0 0

#3293843 Napisano: 13.04.2010 08:25:31
psemulek napisał(a):

nie wezmę udziału w powyższej dyskusji, troszkę tak odskoczę od poruszanego tu tematu.

mnie wkurza, że szczęście w konkursach chyba mnie opuściło i już nie chce mi się grać emotka

yhy mnie też opuściło przez cały kwiecień- puchy emotka
a to demotywuje
0 0

Gość: jolcia12

#3293850 Napisano: 13.04.2010 08:28:21
banditos napisał(a):

psemulek napisał(a):

a to demotywuje

a ja wiem gdzie wasze szczęście się podziało
emotka do mnie przyszło, a ja już go nie oddam emotka
0 0

Gość: polec

#3293851 Napisano: 13.04.2010 08:28:35
Kocham twórczość Miłosza, to jest dziedzictwo, a jakoś nie ma go na Wawelu, tylko lezy na Skałce ????

A w temacie wkurzam się, że się nakręciłam negatywnie i zamiast wkuwać na egzamin, próbuje kijem zawracać Wisłe...

ehhh emotka emotka
0 0

Gość: ati88

#3293854 Napisano: 13.04.2010 08:29:19
...
Jeszcze kilka dni temu.. cała Polska go opłakiwała, wszyscy byli smutni przygnębieni.. a dziś ? co się z Nami dzieje.. ?
Najbardziej wkurzyły mnie słowa
„Nie mój prezydent, ale POLSKI Wawel”
Aż brak słów..., piszcie co chcecie, ale proszę z odrobiną szacunku bo znowu się zaczyna..
‘wybraliśmy’ Go na głowę państwa, jednym się to spodobało, a innym nie, już wtedy można było zauważyć brak szacunku do Niego, ale to co się dzieje teraz to przerasta wszelkie granice, oczywiście według mnie. Nie zasłużył, aby spoczywać na Wawelu? Jedni uważają, ze nie inni ze tak, pisząc ze na to nie zasługuje mogliście zatrzymać dla siebie ze względu na okoliczności. Może nie był idealny, ani taki jaki chcieliśmy aby był, bo nie można dogodzić każdemu, ale niech wspoczywa w spokoju .
0 0

#3293865 Napisano: 13.04.2010 08:34:06
jolcia12 napisał(a):

banditos napisał(a):

psemulek napisał(a):

a to demotywuje

a ja wiem gdzie wasze szczęście się podziało
emotka do mnie przyszło, a ja już go nie oddam emotka

to takie buty, jak do mnie wróci to na wstępie emotka

gdzie za innymi lata emotka niewierne
0 0

Gość: marcinek1985

#3293871 Napisano: 13.04.2010 08:35:23
ati88 napisał(a):

...
Jeszcze kilka dni temu.. cała Polska go opłakiwała, wszyscy byli smutni przygnębieni.. a dziś ? co się z Nami dzieje.. ?
Aż brak słów..., piszcie co chcecie, ale proszę z odrobiną szacunku bo znowu się zaczyna..
‘wybraliśmy’ Go na głowę państwa, jednym się to spodobało, a innym nie, już wtedy można było zauważyć brak szacunku do Niego, ale to co się dzieje teraz to przerasta wszelkie granice, oczywiście według mnie. Nie zasłużył, aby spoczywać na Wawelu? Jedni uważają, ze nie inni ze tak, pisząc ze na to nie zasługuje mogliście zatrzymać dla siebie ze względu na okoliczności. Może nie był idealny, ani taki jaki chcieliśmy aby był, bo nie można dogodzić każdemu, ale niech wspoczywa w spokoju .

mam podobne zdanie emotka i może najwyższy czas aby nie pisać głupot bo aż żal to czytać emotka i wkurza mnie jak ktoś porównuje kogoś zmarłego do innych... a kto to był Miłosz ? czy on zginął jako patriota i był wybrany przez Polaków emotka

Wkurza mnie, że jutro znów musze rano wstać emotka
0 0

mio

#3293875 Napisano: 13.04.2010 08:35:47
ati88 napisał(a):

...

popieram w 100%

w temacie wkurza mnie brak szacunku do zmarlych
0 0

Gość: szunia

#3293878 Napisano: 13.04.2010 08:37:05
prozac napisał(a):

Wkurzają mnie ludzie. Podobno strasznie się pchali, bo każdy chciał dokładnie widzieć wjazd trumny do Belwederu. Kwiatami rzucano tak, by utrafić na samochód.
W Belwederze Msza, ceremonie - ludzie nie powyłanczali komórek, słychać było sms-y. Straszne !
Wkurza mnie małpowanie do kamery - ludzie podczas relacji na żywo włazili w obiektyw kamery, śmiali się, machali.
Też mi żałoba narodowa !
Znakomita pożywka dla dziennikarzy, którzy pchają się wszędzie i kiedyś nie zostawiali suchej nitki na prezydencie a teraz nazywają go wielkim.

Pałac Prezydencki, nie BELWEDER

Emanuela.. a co się stało z tym pilotem? Wedle mojej wiedzy został odznaczony za przestrzeganie procedur i poczucie odpowiedzialności za bezpieczeństwo czterech prezydentów na pokładzie (http://wyborcza.p...go_sie_nie_bal.html)

Do bezsensownej dyskusji na temat miejsca pochówku Prezydenta się nie włączam, bo mnie ona wkurza.
0 0

#3293888 Napisano: 13.04.2010 08:41:12
Kwestie etyczne i moralne zostawmy już wiecie Komu
emotka
„De mortuis aut bene, aut nihil” -O zmarłych należy mówić dobrze albo wcale emotka

0 0

mio

#3293890 Napisano: 13.04.2010 08:42:22
banditos napisał(a):

„De mortuis aut bene, aut nihil” -O zmarłych należy mówić dobrze albo wcale emotka

o wlasnie emotka
0 0

sss199

#3293893 Napisano: 13.04.2010 08:44:03
ati88 napisał(a):

...

Nie pisz My go wybraliśmy, bo nie wszyscy na niego głosowali. Spójrz jakie miał ostatnio poparcie 19% emotka , natomiast 60% społeczeństwa było do niego negatywnie nastawione. A teraz co robią z Kaczyńskiego męczennika i świętego, ci co go jeszcze tydzień temu opluwali są jego największymi przyjaciółmi. Polacy to hipokryci. Ja nigdy nie byłem zwolennikiem prezydenta i teraz nie mam zamiaru pisac poematów na jego część, ale ta ogólnonarodowa paranoja jest smieszna. Nazwać stadion jego imieniem
emotka za co pytam, pochować na wawelu to mia akurat zwisa , ale jak już ktoś wspomniał, czym się Kaczyński tak zasłużył żeby tam spocząć i do tego z żoną emotka Ludzie powinni się opanować bo co niektórym za bardzo zagrzały się głowy.
0 0

Gość: polec

#3293908 Napisano: 13.04.2010 08:50:13
ciekawe gdzie pochowamy Wałęsę ?, też patriota, to pewnie koło papieża....

Smutno mi, że głosów sprzeciwu nikt nie słucha...
0 0

sss199

#3293910 Napisano: 13.04.2010 08:50:18
szunia napisał(a):

Emanuela.. a co się stało z tym pilotem? Wedle mojej wiedzy został odznaczony za przestrzeganie procedur i poczucie odpowiedzialności za bezpieczeństwo czterech prezydentów na pokładzie (http://wyborcza.p...go_sie_nie_bal.html)

Pytanie nie do mnie , ale ja odpowiem. Został odnaczony po tym jak media nagłośniły całą sytuację czyli złożenie doniesienia do prokuratury przez jednego z PiSowców ( pilotowi groziło od 0,5- do 5 lat pozbawienia wolnościo). Skończyło się na tym że został odznaczony ale robote stracił i został zwyzywany przez prezydenta od tchórzy.
0 0

Gość: kelly

#3293913 Napisano: 13.04.2010 08:52:10
Bardzo mnei wkurza ze większość nie potrafi uszanować czyjegoś zdania, wypowiadać się szerzej nie będę na ten temat

Podsumowując
SZACUNKU..

wstyd mi...
- resztę dopowiedzcie/dopiszce sobie sami..
0 0

mio

#3293915 Napisano: 13.04.2010 08:53:15
a w ogóle dajcie spokoj z tym Wawelem emotka co to święte miejsce jakieś?
moze jestem przewrazliwiona bo nigdy nie lubiłam Krakowa i Wawel mi tez lata i powiewa (bez obrazY)
emotka i pozdrawiam ludzi z całej PL emotka
0 0

Gość: marcinek1985

#3293917 Napisano: 13.04.2010 08:53:45
wkurzają mnie te głupoty, które część z Was tu wypisuje i dlatego proponuje zamknąć temat dopóki ludzie nie zmądrzeją emotka albo przynajmniej do końca żałoby narodowej...
0 0

Gość: jolcia12

#3293921 Napisano: 13.04.2010 08:55:26
marcinek1985 napisał(a):

wkurzają mnie te głupoty, które część z Was tu wypisuje i dlatego proponuje zamknąć temat dopóki ludzie nie zmądrzeją emotka albo przynajmniej do końca żałoby narodowej...

emotka emotka emotka
0 0