Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
delfinka101
Postów 5757
Data rejestracji 08.06.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Rodzina chciała Na Powązkach..Niewiem dlaczego wszyscy mówią o Wawelu..Przecież każdy che mieć blisko groby swoich najbliższych..Córka wyraźnie mówiła o Powązkach
Gość: nice
mam dokładnie takie same odczucia jak emanuela
Gość: polec
Niestety zamiast nas łączyć, tylko nas dzieli
zaczytana-pola
Postów 11548
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bogdan43210 , czy też sebastian43210 bo już nie wiem jak się do Ciebie zwracać, wiem, że usilnie reklamujesz odlotka, ale to nie znaczy, że masz pisać głupoty o innych serwisach. Tobie radzę doczytać FAQ.
zaczytana-pola
Postów 11548
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Prezydent Krakowa dzisiaj wypowiadał się, że to tak naprawdę decyzja Kardynała Dziwisza. Skądinąd zwolennika PiS- u.
Gość: sophie
Chyba tak ,gdzieś wyczytałam ,że to nie była dezyzja rodziny,a jedynie zgoda na to miejsce
aniutka
Postów 1044
Data rejestracji 02.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
NIE GŁOSUJĘ
joka
Postów 684
Data rejestracji 05.12.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
przyszła moja ciotka z drugim dzieckiem bo odebrała go ze szkoły a jej partner poszedł szukac kieliszka, wiec ja siedze z 3 dziecmi, powiedziałam jej ze złapałysmy od dzieci wirusówke ale udała ze niesłyszy, na początku myślałam dobrze ze moja mała ma kontakt z dziecmi ale czasem tak dają popalic sa w wieku 8 i 10 lat, ze mam czasem dosyc rodzinnej przysługi
Gość: nineczka17
decyzja Kardynała Dziwisza w sensie takim że jak wyszło taki pomysł to do niego się zwrócono bo On podejmuje decyzje o zezwoleniu na pochówek na Wawelu to nie był jego pomysł
sam mówił że był zdziwiony
olus15
Postów 2141
Data rejestracji 19.04.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie chciało mi się wierzyć, że córka wpadłaby na tak dziwny pomysł i spowodować ogólne zamieszanie w kraju
Już nawet nie włączam tv ani radia bo już się nie chce tego wszystkiego słuchać
zamiast skupić się na wspominaniu bliskich to cała katastrofa i jej skutki odeszły na bok tylko szum ,protesty itd.
Pochowaliby ich w Warszawie i byłby spokój
a tak nawet przy pochówku wzbudzają niepotrzebne kontrowersje i wśród wielu zniesmaczenie
Nie podoba mi się to wszystko
slavek
Postów 1726
Data rejestracji 23.05.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a ja nie, pasjonuję się polityką i widzę, że klimat jest autentycznie taki właśnie, że wszystkim odechciewa się kłótni
wiele z tych osób było w Moskwie na rozpoznawaniu ciał, to nie jest takie proste zobaczyć kogoś, kogo się znało, czy było członkiem rodziny, kto np. nie ma kończyn, czy połowy twarz, dlaczego wy, którzy wyczuwacie w tym fałsz ferujecie takie wyroki
od kilkunastu lat codziennie oglądam serwisy informacyjne, nie ma możliwości, by to wszystko było wyreżyserowane
https://www.refun...ros/10zlotychnastart
Gość: plocia
no chyba że już ktoś dostał a do mnie listonosz nie raczy przyjść
Gość: js28
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja również interesuję się polityką i jak nić widze tutaj już niestety pierwsze zagrywki polityczne, przykro się robi że w obliczu tak wielkiej tragedii dochodzi do czegoś takiego.
Co do Wawelu zdania nie zmienie, żeby być tam pochowanym trzeba mieć zasługi dla Polski nie tylko poprzez tragiczną śmierć, a jeśli chcą aby był to symbol katynia to powinien tam zostać pochowany prezydent Kaczorowski jako, że uniknął 70 lat temu kary śmierci po to aby zginąć 70 lat później
Cała ta sytuacja z pochówkiem bardzo mnie zniesmaczyła z podniosłej atmosfery gdzie każdy zakopał swoje poglądy polityczne, wszystko wraca na swoje miejsce syf kłótnie
szkoda że nie słyszą tylu protestów i nie tylko nas zwykłych obywateli ale także mądrych ludzi naszego kraju
slavek
Postów 1726
Data rejestracji 23.05.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ilość wiadomości: 1909
Z nami od: 23.5.2006
Punkty karne: 0/5
Powrót do góry wiem jaka jest procedura, ale oglądanie ciał też miało miejsce - pierwszego dnia 2 rodziny odmówiły, a dwie podjęły się tego zadania - oj źle słuchałaś, źle
a co do prania mózgów to wiem, że tak jest, że na co dzień jest Sławek, a na wizji Pan Nitras itd., istotą demokracji są spory, różnice programowe i światopoglądowe, bronienie swoich racji, by przemawiać tym do mas, potencjalnych wyborców - ktoś to nazywa teatrem, ja to nazywam demokracją - inną sprawą jest poziom tych dyskusji
po tym co się stało wiele osób ma moralniaka, w tym media, że może były stronnicze, może wybiórczo pokazywali pewne fakty, może przejaskrawiały pewne fakty, na pewno coś się zmieni
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jedynie co może się zmienić to polityka międzynarodowa Polska - Rosja choć i co do tego mam wątpliwości małe
Gość: frezja
Gość: nice
Ja też , bo decyzja z Wawelem to już na wskroś decyzja polityczna szanownego Pana Jarka. Jego żałoba po bracie trwała raptem 3 dni i już górę wzięła polityka.
Gość: polec
Ostatnia krypta na Wawelu.... smutne
No ale, o ironio!, Jarek zawsze chciał mieć brata króla!!!
i zacytuje jeszcze raz :
To nie był mój prezydent, ale Polski jest Wawel!
ja-sylwia
Postów 606
Data rejestracji 17.11.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane