Wkurza mnie...

delfinka101

#3294872 Napisano: 14.04.2010 10:08:03
mala4 napisał(a):

jolcia12 napisał(a):

marcinek1985 napisał(a):

wkurzają mnie te głupoty, które część z Was tu wypisuje i dlatego proponuje zamknąć temat dopóki ludzie nie zmądrzeją emotka albo przynajmniej do końca żałoby narodowej...

emotka emotka emotka

Dokładnie emotka

On nie został potraktowany jako On LECH
lecz jako ON- Historia- Katyń- Polska (symbol tragedii narodowej)
Rodzina napewno wolałaby POW¡ZKI

Rodzina chciała Na Powązkach..Niewiem dlaczego wszyscy mówią o Wawelu..Przecież każdy che mieć blisko groby swoich najbliższych..Córka wyraźnie mówiła o Powązkach
0 0

Gość: nice

#3294904 Napisano: 14.04.2010 10:21:29
emanuela24 napisał(a):

mio napisał(a):

a w ogóle dajcie spokoj z tym Wawelem emotka co to święte miejsce jakieś?
moze jestem przewrazliwiona bo nigdy nie lubiłam Krakowa i Wawel mi tez lata i powiewa
emotka

http://www.krakow...i/katedra_na_wawelu/

tu możesz sobie poczytać - wg mnie PiS bardziej sobie tym zaszkodził niż pomógł
wg mnie to rozgrywka polityczna jak i całe pranie mózgu obywatelom - nagle wszyscy go kochali i uwielbiali uhu wszystko pod publikę
ja zwyczajnie fałszu nie trawie
i wkurza mnie to ot co
i kończę ten temat - zrobili cyrk z tego i tyle

mam dokładnie takie same odczucia jak emanuela
0 0

Gość: polec

#3294915 Napisano: 14.04.2010 10:28:16
że nikt nie słucha apeli Andrzeja Wajdy z małżonką, biskupa Pieronka, historyków i zwykłych ludzi, że to wszystko przypomina po prostu cyrk pod publiczność i nadużycie...

Niestety zamiast nas łączyć, tylko nas dzieli
0 0

zaczytana-pola

#3294926 Napisano: 14.04.2010 10:31:39
bogdan43210 napisał(a):

take a gift ruszyło 12 dni temu emotka a na wysłanie nagród mają 21 dni, więc o co Ci chodzi?

radze zapoznać sie z tematem zanim napisze sie głupoty.otóż take a gift funkcjonuje od lutego.teraz mamy prawie połowę kwietnia.a wiec 21 dni mineło.(ktoś chyba nie był pilnym uczniem z matmy):)

bogdan43210 , czy też sebastian43210 bo już nie wiem jak się do Ciebie zwracać, wiem, że usilnie reklamujesz odlotka, ale to nie znaczy, że masz pisać głupoty o innych serwisach. Tobie radzę doczytać FAQ.
0 0

zaczytana-pola

#3294928 Napisano: 14.04.2010 10:33:31
delfinka101 napisał(a):

mala4 napisał(a):

jolcia12 napisał(a):

marcinek1985 napisał(a):

wkurzają mnie te głupoty, które część z Was tu wypisuje i dlatego proponuje zamknąć temat dopóki ludzie nie zmądrzeją emotka albo przynajmniej do końca żałoby narodowej...

emotka emotka emotka

Dokładnie emotka

Rodzina chciała Na Powązkach..Niewiem dlaczego wszyscy mówią o Wawelu..Przecież każdy che mieć blisko groby swoich najbliższych..Córka wyraźnie mówiła o Powązkach

Prezydent Krakowa dzisiaj wypowiadał się, że to tak naprawdę decyzja Kardynała Dziwisza. Skądinąd zwolennika PiS- u.
0 0

Gość: sophie

#3294930 Napisano: 14.04.2010 10:34:55
ilonar2301 napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

mala4 napisał(a):

jolcia12 napisał(a):

marcinek1985 napisał(a):

emotka emotka emotka

Dokładnie emotka

Prezydent Krakowa dzisiaj wypowiadał się, że to tak naprawdę decyzja Kardynała Dziwisza. Skądinąd zwolennika PiS- u.

Chyba tak ,gdzieś wyczytałam ,że to nie była dezyzja rodziny,a jedynie zgoda na to miejsce
0 0

aniutka

#3294934 Napisano: 14.04.2010 10:37:14
Wkurzają mnie durne telefony z zastrzeżonego, przed chwila taki miałam dzwoniła jakaś dziwczyna że coś wygrałam nawet nie wiem co bo tak szybko gadała że nie zrozumiałam , ale zeby odebrać nagrode to musze w swoim domu zorganizować spotkanie , zaprosić rodzine i znajomych na pokaz, jak zapytałam sie pani czy bez spotkania nie moge otrzymać nagrody to odpowiedziała że nie,i jak zaczełam z nią dyskutować to poprostu się rozłączyła emotka Już nie wiedzą jak ludzi namawiać do zakupów to próbują naciągnąć na wygraną emotka
0 0

joka

#3294935 Napisano: 14.04.2010 10:37:44
merus napisał(a):

joka napisał(a):

wkurza mnie moja ciotka która przyprowadza dzieci które mają wirusówke,dorabia troszke u moich rodziców i zostawia u mnie dzieci ostatnio syn jej był dwa dni kaszlał smarkał i moja dwulatka dwa dni walczyła z gorączka ale sie nie poddała i było dobrze, a teraz jest u mnie córka dwa dni która niechodzi do szkoły i jest chora, wiec ja i moja mała ledwo łazimy emotka bo tak nas złapało, i siedzi z nami biedna zamiast w domu odpoczywać

co za nieopowiedzialność ze strony ciotki, ja bym w koncu się odezwała na ten temat

przyszła moja ciotka z drugim dzieckiem bo odebrała go ze szkoły a jej partner poszedł szukac kieliszka, wiec ja siedze z 3 dziecmi, powiedziałam jej ze złapałysmy od dzieci wirusówke ale udała ze niesłyszy, na początku myślałam dobrze ze moja mała ma kontakt z dziecmi ale czasem tak dają popalic sa w wieku 8 i 10 lat, ze mam czasem dosyc rodzinnej przysługi
0 0

Gość: nineczka17

#3294991 Napisano: 14.04.2010 11:02:49
ilonar2301 napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

mala4 napisał(a):

jolcia12 napisał(a):

marcinek1985 napisał(a):

emotka emotka emotka

Dokładnie emotka

decyzja Kardynała Dziwisza w sensie takim że jak wyszło taki pomysł to do niego się zwrócono bo On podejmuje decyzje o zezwoleniu na pochówek na Wawelu to nie był jego pomysł

sam mówił że był zdziwiony
0 0

olus15

#3295004 Napisano: 14.04.2010 11:05:50
delfinka101 napisał(a):

mala4 napisał(a):

jolcia12 napisał(a):

marcinek1985 napisał(a):

emotka emotka emotka

Dokładnie emotka

Nie chciało mi się wierzyć, że córka wpadłaby na tak dziwny pomysł i spowodować ogólne zamieszanie w kraju

Już nawet nie włączam tv ani radia bo już się nie chce tego wszystkiego słuchać
zamiast skupić się na wspominaniu bliskich to cała katastrofa i jej skutki odeszły na bok tylko szum ,protesty itd.
Pochowaliby ich w Warszawie i byłby spokój
a tak nawet przy pochówku wzbudzają niepotrzebne kontrowersje i wśród wielu zniesmaczenie
Nie podoba mi się to wszystko
0 0

slavek

#3295054 Napisano: 14.04.2010 11:15:55
nice napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

mio napisał(a):

moze jestem przewrazliwiona bo nigdy nie lubiłam Krakowa i Wawel mi tez lata i powiewa
emotka

wg mnie to rozgrywka polityczna jak i całe pranie mózgu obywatelom - nagle wszyscy go kochali i uwielbiali uhu wszystko pod publikę
i wkurza mnie to ot co

a ja nie, pasjonuję się polityką i widzę, że klimat jest autentycznie taki właśnie, że wszystkim odechciewa się kłótni

wiele z tych osób było w Moskwie na rozpoznawaniu ciał, to nie jest takie proste zobaczyć kogoś, kogo się znało, czy było członkiem rodziny, kto np. nie ma kończyn, czy połowy twarz, dlaczego wy, którzy wyczuwacie w tym fałsz ferujecie takie wyroki

od kilkunastu lat codziennie oglądam serwisy informacyjne, nie ma możliwości, by to wszystko było wyreżyserowane
0 0

Gość: plocia

#3295059 Napisano: 14.04.2010 11:16:27
wkurza mnie że nie przyszły jeszcze nagrody z poprzednich żelków emotka
no chyba że już ktoś dostał a do mnie listonosz nie raczy przyjść emotka
0 0

Gość: js28

#3295107 Napisano: 14.04.2010 11:29:29
a mnie wkurzyli dzisiaj na generacji gg - i to już nawet nie tym, że zawiesili konkurs (chociaz dla mnie pół godziny przed końcem etapu to jest chore) - tylko tym, że nie podali żadnej wiadomości, ani o zasadach wznowienia konkursu ani nawet od której będzie wznowienie. emotka
0 0

kalisto1986

#3295155 Napisano: 14.04.2010 11:41:07
slavek napisał(a):

nice napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

mio napisał(a):

emotka

i wkurza mnie to ot co

a ja nie, pasjonuję się polityką i widzę, że klimat jest autentycznie taki właśnie, że wszystkim odechciewa się kłótni

wiele z tych osób było w Moskwie na rozpoznawaniu ciał, to nie jest takie proste zobaczyć kogoś, kogo się znało, czy było członkiem rodziny, kto np. nie ma kończyn, czy połowy twarz, dlaczego wy, którzy wyczuwacie w tym fałsz ferujecie takie wyroki

od kilkunastu lat codziennie oglądam serwisy informacyjne, nie ma możliwości, by to wszystko było wyreżyserowane

ja również interesuję się polityką i jak nić widze tutaj już niestety pierwsze zagrywki polityczne, przykro się robi że w obliczu tak wielkiej tragedii dochodzi do czegoś takiego.
Co do Wawelu zdania nie zmienie, żeby być tam pochowanym trzeba mieć zasługi dla Polski nie tylko poprzez tragiczną śmierć, a jeśli chcą aby był to symbol katynia to powinien tam zostać pochowany prezydent Kaczorowski jako, że uniknął 70 lat temu kary śmierci po to aby zginąć 70 lat później emotka to jest człowiek godny naszej uwagi, który zrobił coś dla Polski i którego my Polacy powinniśmy uważać za bohatera.
Cała ta sytuacja z pochówkiem bardzo mnie zniesmaczyła z podniosłej atmosfery gdzie każdy zakopał swoje poglądy polityczne, wszystko wraca na swoje miejsce syf kłótnie
szkoda że nie słyszą tylu protestów i nie tylko nas zwykłych obywateli ale także mądrych ludzi naszego kraju
emotka
0 0

slavek

#3295181 Napisano: 14.04.2010 11:49:58
emanuela24 napisał(a):

slavek napisał(a):

nice napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

mio napisał(a):

emotka

i wkurza mnie to ot co

oj slavek źle słuchałeś oj nie do końca
rodziny nie widzą połowy twarzy - sa robione zdjęcia i pokazywane w obecności psychologów i lekarzy ( zdjęcia ukazują znaki szczególne jeśli można to tak nazwać (?)- np. ubranie, obrączkę, pierścionek, sygnet itd i po tym ich rozpoznają )

i uwierz że w TV jest jak to pewna osoba się w tych dniach wypowiadała teatr często politycy kłócą sie na antenie a po programie wspólnie idą na kawę ( takie pranie mózgu oglądającym)
i teraz też te mózgi piorą i nawet dobrze im idzie emotka

Ilość wiadomości: 1909
Z nami od: 23.5.2006
Punkty karne: 0/5

Powrót do góry     wiem jaka jest procedura, ale oglądanie ciał też miało miejsce - pierwszego dnia 2 rodziny odmówiły, a dwie podjęły się tego zadania - oj źle słuchałaś, źle emotka

a co do prania mózgów to wiem, że tak jest, że na co dzień jest Sławek, a na wizji Pan Nitras itd., istotą demokracji są spory, różnice programowe i światopoglądowe, bronienie swoich racji, by przemawiać tym do mas, potencjalnych wyborców - ktoś to nazywa teatrem, ja to nazywam demokracją - inną sprawą jest poziom tych dyskusji

po tym co się stało wiele osób ma moralniaka, w tym media, że może były stronnicze, może wybiórczo pokazywali pewne fakty, może przejaskrawiały pewne fakty, na pewno coś się zmieni
0 0

kalisto1986

#3295185 Napisano: 14.04.2010 11:51:23
ja tam nie wierze że coś się zmieni u nas w polityce, daję w porywach miesiąc maks 2 i wracamy do tej samej bajki,
jedynie co może się zmienić to polityka międzynarodowa Polska - Rosja choć i co do tego mam wątpliwości małe
0 0

Gość: frezja

#3295216 Napisano: 14.04.2010 12:01:19
zaloba zaloba ale z pochowkiem na na Wawelu to juz jaja emotka to juz przesada emotka
0 0

Gość: nice

#3295222 Napisano: 14.04.2010 12:04:47
emanuela24 napisał(a):

slavek napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

slavek napisał(a):

nice napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

mio napisał(a):

emotka

i wkurza mnie to ot co

oj slavek źle słuchałeś oj nie do końca
rodziny nie widzą połowy twarzy - sa robione zdjęcia i pokazywane w obecności psychologów i lekarzy ( zdjęcia ukazują znaki szczególne jeśli można to tak nazwać (?)- np. ubranie, obrączkę, pierścionek, sygnet itd i po tym ich rozpoznają )

i uwierz że w TV jest jak to pewna osoba się w tych dniach wypowiadała teatr często politycy kłócą sie na antenie a po programie wspólnie idą na kawę ( takie pranie mózgu oglądającym)
i teraz też te mózgi piorą i nawet dobrze im idzie emotka

Ilość wiadomości: 1909
Z nami od: 23.5.2006
Punkty karne: 0/5

Powrót do góry     wiem jaka jest procedura, ale oglądanie ciał też miało miejsce - pierwszego dnia 2 rodziny odmówiły, a dwie podjęły się tego zadania - oj źle słuchałaś, źle emotka

a co do prania mózgów to wiem, że tak jest, że na co dzień jest Sławek, a na wizji Pan Nitras itd., istotą demokracji są spory, różnice programowe i światopoglądowe, bronienie swoich racji, by przemawiać tym do mas, potencjalnych wyborców - ktoś to nazywa teatrem, ja to nazywam demokracją - inną sprawą jest poziom tych dyskusji

po tym co się stało wiele osób ma moralniaka, w tym media, że może były stronnicze, może wybiórczo pokazywali pewne fakty, może przejaskrawiały pewne fakty, na pewno coś się zmieni

czternaście ciał nadawało się do pokazania rodzinie ile z nich było identyfikowane normalnie nie wiem ( brzydko to zabrzmiało wiem ) cała reszta była identyfikowana na podstawie zdjęć

co do polityki - Ci co najbardziej płakali, Ci co najwięcej wspominają, Ci co najdłużej klęczeli - Ci w pierwszej kolejności już za tydzień, dwa zaczną sie pchać na stołki ;/ zapamiętaj i sam sprawdzisz - to polityka

nic się nie zmieni - ja w to nie wierzę

Ja też , bo decyzja z Wawelem to już na wskroś decyzja polityczna szanownego Pana Jarka. Jego żałoba po bracie trwała raptem 3 dni i już górę wzięła polityka. emotka
0 0

Gość: polec

#3295243 Napisano: 14.04.2010 12:09:49
Jest mi przykro i bulwersuje mnie to, że Wawel tak bardzo spowszednieje!. Rozumiem jakby pochowali tam papieża czy Wałęsę, to dla mnie byłoby zrozumiałe.

Ostatnia krypta na Wawelu.... smutne

No ale, o ironio!, Jarek zawsze chciał mieć brata króla!!!
i zacytuje jeszcze raz :

To nie był mój prezydent, ale Polski jest Wawel!
0 0

ja-sylwia

#3295265 Napisano: 14.04.2010 12:14:17
Niewiem jak wogóle możecie osądzać gdzie mają pochować pare prezydencką!! Postawcie sie na miejscu rodzin i milionów ludzi którzy cierpią z powodu tej tragedi! poza tym był to jedyny prezydent który naprawde chciał dobrze dla Polski i który był jej wierny i oddany i któremu nie zależało na interesie tylko na ludziach!! Widze że niektórzy wogóle nie rozumieją co sie stało.. to nie jest zwykła śmierc tylko tragedia która dotyczy nas wszystkich!
0 0