Wkurza mnie...

Gość: ferinka24

#3293142 Napisano: 13.04.2010 03:50:14
kubatbg napisał(a):

a mine wkurza to ze o tym dyskutujecie bo to bliscy powinni decydowac i my tlyko zgodzic sie i uszanowac ich decyzje ...

2 sprawa ktora dziala mi dziisaj na nwery to ze kolega z pracy poszedl na urlop i zakoscil mi kluczyk od meskiego ... i musze latac po cichu do kolezanek emotka

.....hmm ale moze to nie jest takie zle emotka

emotka

p.s.w temacie wkurza mnie to że padał deszcz...
0 0

zaczytana-pola

#3293165 Napisano: 13.04.2010 03:57:43
ferinka24 każdy ma prawo do tego, żeby wyrazić swoje zdanie, a Ty nie musisz od razu pokazywać jaka to Ty jesteś oczytana i najmądrzejsza i jak to wszystko wiesz emotka
Wierz we wszystko to, co piszą w prasie i w to, co mówią w telewizji emotka
0 0

Gość: marielu

#3293171 Napisano: 13.04.2010 04:00:12
ha ! zawsze znajdziecie powód by sie troche ponapitalać słownie co ?

Jak sie nudzita to ja zapraszam , kartofle mam do obrania i długom liste zakupów emotka
0 0

zaczytana-pola

#3293175 Napisano: 13.04.2010 04:02:24
marielu napisał(a):

ha ! zawsze znajdziecie powód by sie troche ponapitalać słownie co ?

Jak sie nudzita to ja zapraszam , kartofle mam do obrania i długom liste zakupów emotka

Prześlij mi mailem trochę tych kartofli, to Ci pomogę emotka Znalazłam dzisiaj w szafce obierak, nówka sztuka nie śmigana, więc będzie jak znalazł. emotka
0 0

Gość: gosia16

#3293269 Napisano: 13.04.2010 04:48:01
wkurzają mnie te małe ptaszki co wiją gniazdeczka teraz.Przez takiego jednego nie miałam prądu 4 godziny emotka
0 0

zdolnabestia

#3293283 Napisano: 13.04.2010 04:55:05
Tylko sprawdźcie dziewczyny, czy te kartofle nie mają moli spożywczych emotka
0 0

Gość: polec

#3293284 Napisano: 13.04.2010 04:55:46
jednak Wawel... żal.pl
Ciekawe, czy jakby zmarł na grypę, to też by go na Wawelu chowali... brak mi słów
emotka emotka emotka
0 0

annb

#3293303 Napisano: 13.04.2010 05:04:19
Jeśli tak chce jego rodzina,to należy to uszanować,bez względu jak umarł i bez niepotrzebnych dyskusji emotka

Wkurza mnie wszystko

emotka
0 0

#3293312 Napisano: 13.04.2010 05:07:12
ilonar2301 napisał(a):

ferinka24 każdy ma prawo do tego, żeby wyrazić swoje zdanie, a Ty nie musisz od razu pokazywać jaka to Ty jesteś oczytana i najmądrzejsza i jak to wszystko wiesz emotka

na razie to ty pokazujesz swoje oczytanie i niby mądrość....

Daj spokój zmarłym ludziom.... I rodzinie która podjęła taką decyzję.

p.s. w temacie wkurza Mnie że mam już psa i nie mogę mieć jeszcze jednego emotka
0 0

#3293317 Napisano: 13.04.2010 05:09:29
polec napisał(a):

jednak Wawel... żal.pl
Ciekawe, czy jakby zmarł na grypę, to też by go na Wawelu chowali... brak mi słów
emotka emotka emotka

Piłsudski, Kościuszko, Sobieski i.... strasznie mnie to bulwersuje i dziwi

zadzwonił mój mąż i powiedział, że na głowę upadli, a kolega z rady Krakowa powiedział, że już tam więcej nie pójdzie!!!
0 0

ismena

#3293321 Napisano: 13.04.2010 05:11:59
wkurza mnie, że przeczytałam posty w tym temacie... przykro mi, że niektórych nic nie zmieni emotka
0 0

zaczytana-pola

#3293328 Napisano: 13.04.2010 05:14:36
ferinka24 napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

na razie to ty pokazujesz swoje oczytanie i niby mądrość....

Daj spokój zmarłym ludziom.... I rodzinie która podjęła taką decyzję.

p.s. w temacie wkurza Mnie że mam już psa i nie mogę mieć jeszcze jednego emotka

ferinka24 ja wyraziłam swoje zdanie na ten temat, podobnie jak inni, a Ty najechałaś na nas słowami:
proponuje posłuchać wiadomości to raz, a dwa to dowiedzieć się swoją drogą kogo chowa się na Wawelu....
Nie wiem po co czepiasz się tylko mnie, skoro nie tylko ja tak uważam. Tu każdy może wyrazić swoje zdanie, a Ty nie musisz oceniać wszystkich twierdząc jak wyżej.
Zapamiętaj jedno! Ja nie czepiam się zmarłych! Czytaj ze zrozumieniem.
0 0

agusia32

#3293332 Napisano: 13.04.2010 05:15:19
ismena napisał(a):

wkurza mnie, że przeczytałam posty w tym temacie... przykro mi, że niektórych nic nie zmieni emotka

Dokładnie to samo czuję emotka
0 0

#3293349 Napisano: 13.04.2010 05:19:09
ilonar2301 napisał(a):

Nie wiem po co czepiasz się tylko mnie, skoro nie tylko ja tak uważam. Tu każdy może wyrazić swoje zdanie, a Ty nie musisz oceniać wszystkich twierdząc jak wyżej.

Na razie ty się czepiasz do tego co pisałam emotka

---------------------
wkurza Mnie że nie mam ważnego e-maila

emotka
0 0

zaczytana-pola

#3293353 Napisano: 13.04.2010 05:20:58
emotka
wkurza mnie mój katar emotka
0 0

Gość: kasiawr

#3293362 Napisano: 13.04.2010 05:24:58
agusia32 napisał(a):

ismena napisał(a):

Takie tragedie nie powinny zmieniać ludzi, nie oszukujmy się, ale ludzie zmienią się tylko na tydzień, może dwa, później będą tacy jak dawniej. Tym bardziej nie ma co oczekiwać od kogoś, że taka tragedia go zmieni. To sprawa indywidualna każdego człowieka.

ferinka24 napisał(a):

normalnie szok emotka

proponuje posłuchać wiadomości to raz, a dwa to dowiedzieć się swoją drogą kogo chowa się na Wawelu....

Gdybyś czytała gazety wcześniej, przed tragedią, to wiedziałabyś, że Kraków nie chciał prezydenta Kaczyńskiego za życia, to dlaczego chce po śmierci?
0 0

Gość: magma6

#3293366 Napisano: 13.04.2010 05:29:03
monia24 napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

bogdan43210 napisał(a):

wkurza mnie ilość serwisów które oszukują
np take a gift wygrałem a nagrody nie dostałem od lockerz do tej pory nie dostałem należących mi sie punktów.pisałem do nich w tej sprawie nawet nie raczyli odpisać

take a gift ruszyło 12 dni temu emotka a na wysłanie nagród mają 21 dni, więc o co Ci chodzi?

a ja do tej pory nie dostałam zupki vifon z zalewasz.pl i kielonków z soplicy - a to konki sprzed 2 lat - i tutaj dopiero się wkurzam emotka

ja zupke dostałam poleconym, jak sie upomniałam mailem emotka
0 0

ignam

#3293370 Napisano: 13.04.2010 05:30:28
kasiawr napisał(a):

agusia32 napisał(a):

ismena napisał(a):

Takie tragedie nie powinny zmieniać ludzi, nie oszukujmy się, ale ludzie zmienią się tylko na tydzień, może dwa, później będą tacy jak dawniej. Tym bardziej nie ma co oczekiwać od kogoś, że taka tragedia go zmieni. To sprawa indywidualna każdego człowieka.

ferinka24 napisał(a):

normalnie szok emotka

Gdybyś czytała gazety wcześniej, przed tragedią, to wiedziałabyś, że Kraków nie chciał prezydenta Kaczyńskiego za życia, to dlaczego chce po śmierci?

Nie chce.
http://forum.gaze...0573,Na_Wawelu_.html
0 0

melissa

#3293377 Napisano: 13.04.2010 05:33:35
kasiawr napisał(a):

agusia32 napisał(a):

ismena napisał(a):

ferinka24 napisał(a):

normalnie szok emotka

Dokładnie tak.

Zginął, a o zmarłych nie mówi się źle ..., ale naprawdę bez przesady... Wawel???? Żadnych związków z Krakowem nie miał, zasług dla Krakowa też nie.

Żadnych szczególnych zasług za życia nie miał, a co poniektórzy już by go beatyfikowali... Odrobina zdrowego rozsądku jeszcze nikomu nie zaszkodziła, w każdych okolicznościach warto go zachować.
0 0

#3293383 Napisano: 13.04.2010 05:37:21
polec napisał(a):

polec napisał(a):

jednak Wawel... żal.pl
emotka emotka emotka

Piłsudski, Kościuszko, Sobieski i.... strasznie mnie to bulwersuje i dziwi

zadzwonił mój mąż i powiedział, że na głowę upadli, a kolega z rady Krakowa powiedział, że już tam więcej nie pójdzie!!!

z całym szacunkiem, ale megalomania to już przegięcie!

0 0