Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: asiunia2
Gość: frezja
ja-sylwia
Postów 606
Data rejestracji 17.11.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
podałam ten argument poniewaz jedna tablekta tego leku to koszt 7tys i odrazu po ich prosbie przysłał im te lekarstwa. Może pooglądajcie sobie chwile wiadomości i zobaczcie ilu tysięcy polaków dziekuje mu za pomoc! ile zrobił dla naszego kraju choć się wcale nie wywyższał,uważał sie za zwykłego człowieka! pozatym decyzja o pochowaniu go na wawelu była od najważniejszych osob w panstwie weic jakim prawem mozecie protestować przeciwko nim???
Gość: potworkaa
dokladnie
Gość: grancias
Gość: korni84
Gość: bezet
Jakieś 15 minut temu była podawana informacja że decyzję tą podjęła rodzina i władze kościelne a rząd nie miał z tym nic wspólnego
ja-sylwia
Postów 606
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dobro człowieka każdego jakiby nie był jest nie podwarzalne, ale to nie powód na Wawel, jestem dobrym człowiek pomagam działa też chce na wawel
A chciałabym zaznaczyć że te tysiące polaków nie dziękuje a przedewszystkim oddaje hołd wszystkim tragicznie zmarłym !!
Oglądam tv ale gwarantuje że to nie jest cała prawda trzeba w tym siedzieć żeby wiedzieć wszystko
nie chcem przedstawiać argumentów żeby obalić twoje bo nie będe źle mówiła o zmarłym a gwarantuje ci że obaliłabym w mig
ale ja chcem usłyszeć nawet od tych wielkich polityków rozsądnych argumentów
bo tutaj ich nie widze.
A dlaczego my śmiemy negować tą decyzję ?
Bo jesteśmy Polakami, bo mamy demokracje, bo nie moge patrzeć na profanacje Wawelu ? bo my również mamy tutaj coś do powiedzenia
dużo by wymienić
ale powiedz dlaczego nie warszawa ?
Gość: potworkaa
moim zdaniem pochowani na Wawelu powinni zginac smiercia bohaterska...np. przywodca ktory w czasie wojny staje ze swoimi zolnierzami na linii frontu w pierwszym rzedzie i godnie broni swojego kraju i ginie za ten kraj..swiadomie oddaje swoje serce i zycie...
fakt dzis juz takie sytuacje i takie wojny miejsca nie maja wiec moim skromnym zdaniem na Wawelu powinni zostac krolowie, itd. a prezydenci RP z chwila rozpoczecia piastowania urzedu powinni zgadzac sie na to ze kiedys beda pochwani w konkretnym miejscu jakiejs kaplicy na starowce przy palacu prezydenckim, czy na Powazkach w konkretnej alei...i juz...bez wzgledu na to czy byl prezydentem w chwili smierci czy 5 czy 10 lat temu...przynamniej nie byloby takich nieporozumien i nieprzyjemnosci.
A jesli chodzi o decyzje rodziny...wydaje mi sie, ze tutaj corka powinna miec decydujace zdanie..ale wiadomo w jakim stanie mozna byc po stracie dwoji rodzicow - czlowiek nie wie co sie w okol niego dzieje..a w okol Pani Marty jest tylu doradcow, ze to naprawde moze glowe skolowac...
ja-sylwia
Postów 606
Punkty karne 0
Konkursy dodane
.Zycze wam tego żebyscie nigdy na własnej skórze nie przekonali się jaki to ból kiedy umrze wam ktoś z rodziny i nie będzie mógł być pochowany tam gdzie wy byście chcieli.
przeczytaj jeszcze raz dokładnie a może zrozumiesz co chciałam przez to powiedzieć.Kończe ten temat
Gość: nineczka17
mi szkoda Warszawy tego jak Ich przyjeła jak im hołd składa i teraz to cios dla Warszawy że tu nie spoczną
Gość: kingaa
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
choć cięzko by było dorównać tym co już tam leżą - patrząc na obecne czasy
prosze bardzo obrona kraju, śmierć za kraj - podczas wojny i to nie tylko całe życie a bynajmniej polityczne powinno świadczyć nie tylko o zamiarach ale czynach, napewno nie może to być pochówek o którym zdecydowano w kilka chwil, pozwólmy historii ocenić czyny danej osoby czy jest godna aby tam leżeć, przecież większość tych osób zostało pochowane tam po latach kiedy każdy polak z zamkniętymi oczami powie kim był.
Tragiczna śmierć nie jest powodem dla którego chowa się na wawelu
Tak samo zgineli pozostali
Gość: polec
200 m od Wawelu sto wielki krzyż katyński z piękną wystawą, która się zmienia co jakiś czas, tam można dziecku wykładać historie Katynia, a nie na Wawelu!!!
Ani to przypiąć ani to przyłatać !!
Skoro takie miejsce jak Wawel rezerwuje się dla Kaczyńskiego, to naprawdę Wałęsę trzeba będzie pochować koło papieża.
To mnie bulwersuje!!!, a smuci mnie to, że nie mam na to wpływu jako obywatelka Polski i jako mieszkanka Krakowa!!!
zaczytana-pola
Postów 11548
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane