Wkurza mnie...

Gość: merus

#3296082 Napisano: 14.04.2010 06:06:53
mąż po pracy miał jechać mi o reala po cole, namęczyłam się , wymyśliłam hasło, WYSŁAŁAM a on wraca z siatami coli(której oboje nie znosimy z TESCO- myślałam , że go ukatrupie
0 0

Gość: ewa1982

#3296092 Napisano: 14.04.2010 06:11:54
a mnie wkurza Twoje dziecko mam prenumeratę przyszła gazetka a w niej konkurs bobovity Baw się kolorami patrze w necie a tam że konkurs z 2009 roku. A ja specjalnie poszłam ze śmietnika nakrętki powyciągać emotka Chyba skrobnę do gazety mailika no chyba że ma być taki konkurs w przyszłości?
0 0

zielonaszpilka

#3296096 Napisano: 14.04.2010 06:13:22
wściekam się, bo właśnie wpisałam swoje nazwisko w google i okazało się, że wygrałam laleczke w konkursie promosfery w 2008 emotka oczywiście nie widziałam jej na oczy emotka okazuje się, że w tym konkursie wygrałam też bieliznę damską i podobno miałam spodziewać się maila lub telefonu z pytaniem o rozmiar emotka i teraz przypominam sobie, że w 2008 roku przyszła jakaś taka dziwna żółto zgniła koszulka w jakieś szarobure mazy - męska - z ulotką sklepu z bielizną i to chyba było to emotka dodatkowo śmierdziała jakimiś kulkami na mole, które był dołączone gratis...
0 0

Gość: agulecece

#3296110 Napisano: 14.04.2010 06:19:37
barbara1910 napisał(a):

sophie napisał(a):

aneczka155 napisał(a):

kingaa napisał(a):

A ja powrócę do tematu o robakach, naczytałam się, że ktoś miał robactwo w batonach, kaszy, płatkach.... i teraz w spokoju zjeść nesquika nie mogłam, bo co chwile sprawdzałam czy nie pływają robaczki emotka emotka

a ja rano płatków cheerios nie mogłam zjeść , bo co chwila spoglądałam czy aby coś niepożądanego nie pływa...Już więcej o robakach
robaczki moga sie zalegnac we wszystkim

emotka
Ja też się przestraszyłam ,że jedząc Nesquik przez lupę patrzyłam na nie. emotka emotka

Ale to chyba nie dotyczy Nestle ,wydaje mi się ,że to porządna firma emotka

emotka sama mialam przykre doswiadczenia z maka,kasza,truskawkami,grzybkami suszonymi,jogurtami,kostkami rosolowymi emotka

ja mialam robaki w lodzie nestle

0 0

Gość: aneciaa

#3296113 Napisano: 14.04.2010 06:20:05
ewa1982 napisał(a):

a mnie wkurza Twoje dziecko mam prenumeratę przyszła gazetka a w niej konkurs bobovity Baw się kolorami patrze w necie a tam że konkurs z 2009 roku. A ja specjalnie poszłam ze śmietnika nakrętki powyciągać emotka Chyba skrobnę do gazety mailika no chyba że ma być taki konkurs w przyszłości?

ma być taki konkurs bo ja widziałam w sklepie produkty bobovita z dopiętymi karteczkami o tym konkursie, weszłam na ich stronke ale widzę ,że tam jeszcze nic o tym nie jest napisane
0 0

toka

#3296116 Napisano: 14.04.2010 06:20:25
frezja napisał(a):

toka na mile emotka

Dziękuję ale nie skorzystam-mila od Ciebie to zbyt blisko emotka
0 0

zielonaszpilka

#3296118 Napisano: 14.04.2010 06:21:13
agulecece napisał(a):

barbara1910 napisał(a):

sophie napisał(a):

aneczka155 napisał(a):

kingaa napisał(a):

A ja powrócę do tematu o robakach, naczytałam się, że ktoś miał robactwo w batonach, kaszy, płatkach.... i teraz w spokoju zjeść nesquika nie mogłam, bo co chwile sprawdzałam czy nie pływają robaczki emotka emotka

a ja rano płatków cheerios nie mogłam zjeść , bo co chwila spoglądałam czy aby coś niepożądanego nie pływa...Już więcej o robakach

emotka
Ja też się przestraszyłam ,że jedząc Nesquik przez lupę patrzyłam na nie. emotka emotka

emotka sama mialam przykre doswiadczenia z maka,kasza,truskawkami,grzybkami suszonymi,jogurtami,kostkami rosolowymi emotka

moja siostra miała robaczki właśnie w tych pysznych, czekoladowych kuleczkach nesquik emotka

0 0

Gość: beciala

#3296162 Napisano: 14.04.2010 06:42:21
ja raz miałam ohydne duże, brązowe robale w mielonych kiełkach pszennych, paskudztwo...
chyba też lubią się zdrowo odżywiać emotka
0 0

sambolera

#3296239 Napisano: 14.04.2010 07:17:31
niekonkursowy produkt Monini kupiłam emotka
nie wiem czemu myślałam, że może byc dowolny
0 0

Gość: sophie

#3296253 Napisano: 14.04.2010 07:21:50
zielonaszpilka napisał(a):

agulecece napisał(a):

barbara1910 napisał(a):

sophie napisał(a):

aneczka155 napisał(a):

kingaa napisał(a):

emotka

moja siostra miała robaczki właśnie w tych pysznych, czekoladowych kuleczkach nesquik emotka

serio?

Chyba już ich nie będę jadła,ale kurczę teoretycznie we wszystkim może być jakieś paskudztwo ,nie ma co wpadać w obłęd ,bo w końcu nic nie mozna będzie jeść. emotka

0 0

Gość: barbara1910

#3296278 Napisano: 14.04.2010 07:30:38
najlepiej nie patrzec na to co sie je ,co w srodku emotka
0 0

olus15

#3296288 Napisano: 14.04.2010 07:33:28
sambolera napisał(a):

niekonkursowy produkt Monini kupiłam emotka
nie wiem czemu myślałam, że może byc dowolny

ja też ostatnio kupiłam olej z pestek winogron i cofnęli mi prawo do wygranej
Rozumiem Twoje rozczarowanie bo ja też zapłaciłam słono za ten produkt
0 0

Gość: mala4

#3296298 Napisano: 14.04.2010 07:37:55
barbara1910 napisał(a):

właśnie zrezygnowałam z jedzenia jogurtu z orzechami, czytanie mi zaszkodziło emotka
0 0

zielonaszpilka

#3296303 Napisano: 14.04.2010 07:38:41
sophie napisał(a):

agulecece napisał(a):

barbara1910 napisał(a):

sophie napisał(a):

aneczka155 napisał(a):

kingaa napisał(a):

emotka

serio?

Chyba już ich nie będę jadła,ale kurczę teoretycznie we wszystkim może być jakieś paskudztwo ,nie ma co wpadać w obłęd ,bo w końcu nic nie mozna będzie jeść. emotka

serio emotka zanim się zorientowała zjadła kilka łyżek - żyje, ma się dobrze, nawet jej smakowało emotka

0 0

Gość: patroll

#3296306 Napisano: 14.04.2010 07:39:08
Wkurzają mnie osoby z ostatnich miejsc podaj dalej gdyż to ja jak na razie jestem pierwszy i mam ponad 236 k punktów (kto chce screena)?

http://img714.imageshack.us/img714/9058/dasdasdasms.jpg
0 0

kasia19

#3296341 Napisano: 14.04.2010 07:48:23
wkurza mnie że jakieś cenzuraki kasiak i      eneti bezczelnie ukradły moje zdjęcia które były już publikowane w innych konkursach i wstawiły jako swoje w konkursie homeopatii emotka emotka emotka emotka emotka
0 0

Gość: banditos

#3296345 Napisano: 14.04.2010 07:49:29

sophie napisał(a):

agulecece napisał(a):

barbara1910 napisał(a):

sophie napisał(a):

aneczka155 napisał(a):

kingaa napisał(a):

emotka

serio?

serio emotka zanim się zorientowała zjadła kilka łyżek - żyje, ma się dobrze, nawet jej smakowało emotka

Ja tylko w piątki mięska nie jadam emotka
Żartuję, ale szczerze to jeszcze mi się nie przytrafiło, a rózne chińskie ciasteczka wkrzaniałam emotka co na nich po chińsku napisane było
A czereśnie to są dopiero pycha, mam kiedyś zjadła z pół kilo, zaczęła sprawdzać, a tam robak na robaku.I zdrowa jest.
a w temacie wkurza mnie mój kubek termiczny, herbata w nim gorąca i gorąca emotka

0 0

Gość: barbara1910

#3296366 Napisano: 14.04.2010 07:55:18
patroll napisał(a):

Wkurzają mnie osoby z ostatnich miejsc podaj dalej gdyż to ja jak na razie jestem pierwszy i mam ponad 236 k punktów (kto chce screena)?

http://img714.imageshack.us/img714/9058/dasdasdasms.jpg

emotka ile glosow emotka
mala4 napisał(a):

barbara1910 napisał(a):

właśnie zrezygnowałam z jedzenia jogurtu z orzechami, czytanie mi zaszkodziło emotka

bialko jest nieszkodliwe
emotka
0 0

Gość: aleks25

#3296370 Napisano: 14.04.2010 07:56:10
wkurza mnie wszystko, świat i rodzina,
chce tydzień na bezludnej wyspie ......z dostępem do internetu emotka
0 0

Gość: kingaa

#3296372 Napisano: 14.04.2010 07:56:19
banditos napisał(a):

sophie napisał(a):

agulecece napisał(a):

barbara1910 napisał(a):

sophie napisał(a):

aneczka155 napisał(a):

kingaa napisał(a):

emotka

serio?

Ja tylko w piątki mięska nie jadam emotka
Żartuję, ale szczerze to jeszcze mi się nie przytrafiło, a rózne chińskie ciasteczka wkrzaniałam emotka co na nich po chińsku napisane było
A czereśnie to są dopiero pycha, mam kiedyś zjadła z pół kilo, zaczęła sprawdzać, a tam robak na robaku.I zdrowa jest.
a w temacie wkurza mnie mój kubek termiczny, herbata w nim gorąca i gorąca emotka

jak ktoś chce schudnąć, to niech poczyta ten top, najlepszy sposób na obrzydzenie jedzenia emotka emotka

0 0