Wkurza mnie...

Gość: potworkaa

#3295438 Napisano: 14.04.2010 01:05:20
nineczka17 napisał(a):

mi szkoda Warszawy tego jak Ich przyjeła jak im hołd składa i teraz to cios dla Warszawy że tu nie spoczną

to byl Prezydent Warszawy przez kilka lat i jako Pezydent Polski tez mieszkal w Warszawie i pani Maria praktycznie codziennie chodzila do sklepow, galerii handlowych, na spacery z psem, z mezem do teatrow, na koncerty..wiec ludzie mieszkajacy w Warszawie Pare Prezydencka znali...
0 0

aniajukej

#3295439 Napisano: 14.04.2010 01:05:29
polec napisał(a):

Wszyscy wałkują ten Katyń i że będzie przez to na Wawelu pamięc o Katyniu ???

200 m od Wawelu sto wielki krzyż katyński z piękną wystawą, która się zmienia co jakiś czas, tam można dziecku wykładać historie Katynia, a nie na Wawelu!!!

Ani to przypiąć ani to przyłatać !!

Skoro takie miejsce jak Wawel rezerwuje się dla Kaczyńskiego, to naprawdę Wałęsę trzeba będzie pochować koło papieża.

To mnie bulwersuje!!!, a smuci mnie to, że nie mam na to wpływu jako obywatelka Polski i jako mieszkanka Krakowa!!!

To samo mnie wkurza.I masz rację.
Wszystko wszystkim,ale ta decyzja o pochówku na Wawelu chyba podjęta niezbyt trafnie.
0 0

kalisto1986

#3295440 Napisano: 14.04.2010 01:05:33
magic18girl napisał(a):

frezja napisał(a):

co ty zyczysz komus smierci tragicznej ,chyba nie wiesz ile jest tu osob ,ktorym ktos tragicznie zmarl ...wiesz nawet gdybym zadecydowala zeby pochowali u mnie w kosciele ksiadz nie zgodzil by sie na to...koniec tematu emotka i nie zycz co tobie nie mile bo my nie zyczylismy mu smierci tylko rozmawiamy o pochowku tak jak wiele osob w kraju emotka

.Zycze wam tego żebyscie nigdy na własnej skórze nie przekonali się jaki to ból kiedy umrze wam ktoś z rodziny i nie będzie mógł być pochowany tam gdzie wy byście chcieli.

przeczytaj jeszcze raz dokładnie a może zrozumiesz co chciałam przez to powiedzieć.Kończe ten temat

mój dziadek zmarł, miał wiele zasług dla tego kraju, najpier był osadzony w obozie, później walczył za nasz kraj, na warszawe, za pomorze za wiele miast i regionów, o mało nie zginął w bitwie do końca życia był przez to kaleką był bohaterem co świadczy mase odznaczeń, sama musiałąm starać się o godny pochówek poruszając nawet ministerswto obrony ale nigdy w życiu nie żądałabym pochówku w miejscu dla ludzi którzy wyjątkowo na to zasłużyli,
nie miejsce świadczy o oddaniu mu honorów lecz nasze czyny i pamięć !
zostawmy miejsca historyczne właśnie historii
0 0

olus15

#3295443 Napisano: 14.04.2010 01:06:29
Błagam skończcie tę debatę
są setki powodów dlaczego para nie powinna się znaleźć na Wawelu ale chyba nie będziemy przez kolejny tydzień tego wałkować

w temacie
wkurza mnie ciągle zmieniająca się pogoda

0 0

bridget

#3295457 Napisano: 14.04.2010 01:11:56
ja podpisuje sie obiema rekokoma pod tym co napisal Wajda z żoną
0 0

Gość: natie

#3295458 Napisano: 14.04.2010 01:12:06
olus15 napisał(a):

Błagam skończcie tę debatę
są setki powodów dlaczego para nie powinna się znaleźć na Wawelu ale chyba nie będziemy przez kolejny tydzień tego wałkować

w temacie
wkurza mnie ciągle zmieniająca się pogoda

leje i leje.. a ja juz sobie chcialam zalozyc nowe butki emotka ale w taka pogode nie ma szans.. emotka
0 0

Gość: swibek

#3295477 Napisano: 14.04.2010 01:24:41
nasza dyskusja co do pochówku pary prezydenckiej jest skromna w porównaniu z innymi.. np tutaj..

http://www.facebo...nie.na.wawelu?v=wall

emotka

http://www.facebo...elu?v=app_2373072738

emotka
0 0

Gość: banditos

#3295506 Napisano: 14.04.2010 01:40:05
emotka
ktoś napisał, za kimś kto kiedyś powiedział:
ciszej nad tą trumną emotka
0 0

ziolko

#3295628 Napisano: 14.04.2010 02:43:18
wkurza mnie jeden konkurs, w którym brałam udział.
Wysłałam maila 29 LIPCA na konkurs Helion, coś z Kasperskym, albo podobnie, w każdym razie mail <konkurs@helion.pl>.
Nie wygrałam, zdarza się... ale.. dziś dostałam maila o następującej treści:

Wiadomość usunięto bez czytania (14 kwietnia 2010 14:44:59 (GMT+01:00) Sarajewo, Skopie, Warszawa, Zagrzeb).

No wiecie co... to po chcą, żeby wysyłać maile, skoro ich nie czytają i nie biorą pod uwagę???

emotka emotka emotka
0 0

Gość: kasia54

#3295669 Napisano: 14.04.2010 03:18:34
ziolko napisał(a):

Wysłałam maila 29 LIPCA na konkurs Helion, coś z Kasperskym, albo podobnie, w każdym razie mail <konkurs@helion.pl>.

Wiadomość usunięto bez czytania (14 kwietnia 2010 14:44:59 (GMT+01:00) Sarajewo, Skopie, Warszawa, Zagrzeb).

No wiecie co... to po chcą, żeby wysyłać maile, skoro ich nie czytają i nie biorą pod uwagę???

emotka emotka emotka

inni o pochowaniu Prezydenta a ty o konkursie.... brak słów
0 0

Gość: lovcia88

#3295672 Napisano: 14.04.2010 03:20:48
kasia54 napisał(a):

ziolko napisał(a):

emotka emotka emotka

A co to ma do rzeczy? Przeciez nie mozna caly czas myslec o tej tragedii, bo sie zalamac mozna...
0 0

Gość: marcinek1985

#3295673 Napisano: 14.04.2010 03:21:27
kasia54 napisał(a):

ziolko napisał(a):

emotka emotka emotka

wkurza mnie właśnie takie podejście emotka

To nie jest wątek polityka, wc, dyskusje emotka

Więc wątek ziolka jest jak najbardziej na miejscu w porównaniu z Twoim emotka
0 0

Gość: czarnygreg

#3295682 Napisano: 14.04.2010 03:24:35
ziolko napisał(a):

emotka emotka emotka

Wcale Ci się nie dziwię, faktycznie wkurzające.
Tak samo jak fakt ze jutro pracuję do 19 i to że dziś tak zimno-centrum
0 0

Gość: kasiaj110

#3295700 Napisano: 14.04.2010 03:30:45
nawiązując do tematu pochówku pary Prezydenckiej- nie uważam żeby Państwo Kaczyńscy zasługiwali na przywilej wiecznego odpoczynku na Wawelu obok Piłsudskiego a czemu? Po rozważeniu prezydentury nie dostrzegam niczego szczególnego , nic nie chwyta mnie za serce.
Powązki w zupełności by wystarczyły a może to i zbyt wiele? Zaraz posypią się gromy ale niech mi ktoś powie co tak naprawdę Pan Prezydent zrobił dla naszego kraju?
0 0

Gość: aneczka155

#3295707 Napisano: 14.04.2010 03:32:47
kingaa napisał(a):

A ja powrócę do tematu o robakach, naczytałam się, że ktoś miał robactwo w batonach, kaszy, płatkach.... i teraz w spokoju zjeść nesquika nie mogłam, bo co chwile sprawdzałam czy nie pływają robaczki emotka emotka

a ja rano płatków cheerios nie mogłam zjeść , bo co chwila spoglądałam czy aby coś niepożądanego nie pływa...Już więcej o robakach w jedzeniu nic nie przeczytam... emotka
0 0

smsowicz

#3295717 Napisano: 14.04.2010 03:35:48
kasiaj110 napisał(a):

nawiązując do tematu pochówku pary Prezydenckiej- nie uważam żeby Państwo Kaczyńscy zasługiwali na przywilej wiecznego odpoczynku na Wawelu obok Piłsudskiego a czemu? Po rozważeniu prezydentury nie dostrzegam niczego szczególnego , nic nie chwyta mnie za serce.
Powązki w zupełności by wystarczyły a może to i zbyt wiele? Zaraz posypią się gromy ale niech mi ktoś powie co tak naprawdę Pan Prezydent zrobił dla naszego kraju?

Przecież prezydenci to dyplomaci, którzy jak mówią, że wezmą, to wezmą. Jak mówią, że dadzą, to mówią. Prezydent to nie robotnik, by coś robić emotka
0 0

Gość: marzencia2007

#3295719 Napisano: 14.04.2010 03:36:34
http://www.homeop...1&backUrlParam=2

uważajcie na JUSTYNA1

ukradła mi zdjęcie i dodała se do konkursu!!!!
ma wiele innych zdjęć w nim zobaczcie może inne są kogoś z Was

emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka
0 0

toka

#3295726 Napisano: 14.04.2010 03:41:35
kasia54 napisał(a):

ziolko napisał(a):

emotka emotka emotka

skoro Ty siedzisz na forum konkursowym to też Ci konki w głowie
emotka A w temacie-wkurzają mnie takie wypowiedzi nie wiadomo kogo o czym można pisac a o czym nie.Co Ty za cenzora robisz czy za sumienie Polaków?
0 0

Gość: frezja

#3295728 Napisano: 14.04.2010 03:42:33
marzencia2007 napisał(a):

uważajcie na JUSTYNA1

emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka

miala ci sie pytac ona sobie tylko pozyczyla emotka emotka emotka emotka emotka emotka
0 0

Gość: marzencia2007

#3295734 Napisano: 14.04.2010 03:44:24
frezja napisał(a):

marzencia2007 napisał(a):

uważajcie na JUSTYNA1

miala ci sie pytac ona sobie tylko pozyczyla emotka emotka emotka emotka emotka emotka

http://www.homeop...4&backUrlParam=2

to zdjęcie pozyczyła od maszy!

http://www.homeop...11/Lista.aspx?view=2

zobaczcie może gdzies tu znajdziecie swoje zdjęcie
0 0