Wkurza mnie...

Gość: polec

#3298153 Napisano: 15.04.2010 04:03:58
renatak0 napisał(a):

a mnie wkurza ,ze moje dziecko ma w maju komunię a mi nie udało się wygrać jego wymarzonej komórki(zresztą żadnej komórki) ani roweru nawet kasku z Kinder Delice

Wiem, wiem komunia to przeżycie duchowe a nie prezenty ale jak widzę jak się z zapałem i wiarą przygotowuje do tej komunii przez cały rok (nie nadążam z nim biegać do Kościoła wciąż się uczy nowych modlitw i czyta Biblię!!!)to chciałabym mu zrobić taką niespodziankę a najzwyczajniej mnie nie stać

o jeju emotka , kurcze, ale mi się zrobiło przykro , mały tak dzielnie się przygotowuje. Żal mi go, że jakbym miała, to chyba bym Ci wysłała, naprawdę, ot tak z dobrego serca, bo uśmiech dziecka jest bezcenny

0 0

moroccangirl

#3298167 Napisano: 15.04.2010 04:10:07
eduszo79 napisał(a):

moroccangirl napisał(a):

marzencia2007 napisał(a):

http://www.homeop...1&backUrlParam=2

uważajcie na JUSTYNA1

ukradła mi zdjęcie i dodała se do konkursu!!!!
ma wiele innych zdjęć w nim zobaczcie może inne są kogoś z Was

emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka

to błąd ze strony homeopatii tam co drugie zdjęcie jest niby od justyna1 a siostra dodała tylko 2 swoje zdjęcia z córką. Nawet nie wiedziała, że są dodane bo w czasie ich wstawiania wyskakiwał błąd. jutro rano będzie wyjaśniac tą sprawę. Zapewniam że ich nie ukradła i nie wstawiała. Ma swoje zdjęcia nie musi dodawac cudzych.

tak samo zdjecie mojego syna tam jest wstawione
pod nickiem justyny, juz sie za to biore ....

emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka

siostra już tam dzwoniła rano, pisała też maila mają to sprawdzic i wyjasnic
0 0

renatak0

#3298168 Napisano: 15.04.2010 04:10:18
polec napisał(a):

renatak0 napisał(a):

a mnie wkurza ,ze moje dziecko ma w maju komunię a mi nie udało się wygrać jego wymarzonej komórki(zresztą żadnej komórki) ani roweru nawet kasku z Kinder Delice

Wiem, wiem komunia to przeżycie duchowe a nie prezenty ale jak widzę jak się z zapałem i wiarą przygotowuje do tej komunii przez cały rok (nie nadążam z nim biegać do Kościoła wciąż się uczy nowych modlitw i czyta Biblię!!!)to chciałabym mu zrobić taką niespodziankę a najzwyczajniej mnie nie stać

o jeju emotka , kurcze, ale mi się zrobiło przykro , mały tak dzielnie się przygotowuje. Żal mi go, że jakbym miała, to chyba bym Ci wysłała, naprawdę, ot tak z dobrego serca, bo uśmiech dziecka jest bezcenny

o Twoim dobrym sercu już się przekonałam nie raz,
emotka dzięki, za miłe słowa a synek mnie rzeczywiście zaskakuje, swoim podejściem

0 0

Gość: stokrotka60

#3298179 Napisano: 15.04.2010 04:14:12
renatak0 napisał(a):

polec napisał(a):

renatak0 napisał(a):

emotka dzięki, za miłe słowa a synek mnie rzeczywiście zaskakuje, swoim podejściem

emotka ty chcesz wynagrodzic dziecku za to ze chodzi na proby komunijne komorka ,wez dziecko do kina na bajke... od kiedy takie male dzieci z komorkami chodza emotka

0 0

Gość: polec

#3298180 Napisano: 15.04.2010 04:14:45
renatak0 napisał(a):

polec napisał(a):

renatak0 napisał(a):

Daj spokój, chciałabym pomóc, a wkurza mnie to, że jestem bezsilna, bo nie umiem.
Przynajmniej dostałabym maila z komunii z wielkim uśmiechem, a to najwspanialsza nagroda! emotka

0 0

mio

#3298225 Napisano: 15.04.2010 04:36:57
stokrotka60 napisał(a):

renatak0 napisał(a):

polec napisał(a):

renatak0 napisał(a):

emotka ty chcesz wynagrodzic dziecku za to ze chodzi na proby komunijne komorka ,wez dziecko do kina na bajke... od kiedy takie male dzieci z komorkami chodza emotka

oj mniejsze dzieci z komorkami widuje...

w temacie wkurza mnie ze nic mi sie dzis nie chce emotka

0 0

dawidekk

#3298232 Napisano: 15.04.2010 04:42:15
stokrotka60 napisał(a):

renatak0 napisał(a):

polec napisał(a):

renatak0 napisał(a):

Teraz to wyścig szczurów jest emotka Trzeba mieć czym się pochwalić przed kolegami, teraz to respect u przyjaciół można zdobyć tylko za pomocą komórek, itp. Klocki lego, kolejki to nie te czasy już emotka No dobra, przesadziłem..

p.s
ja na komunię dostałem z takich najważniejszych rzeczy to rower i zegarek, potem to już kasa i mniejsze rzeczy emotka zapomniałem! Najważniejsze! Jeszcze taką grę planszową LECHA, okrągłą, otwieracz był dołączony emotka

Dobra starczy bo lekcje czekają a ja tu o starych czasach, które mało kogo obchodzą emotka

W temacie wkurza mnie, że spr. z Wosu był zapowiedziany na za tydzień w piątek, bo jutro miało nie być nauczycielki, tylko że odwołali wycieczkę i nie wiem czy się uczyć czy nie emotka

0 0

Gość: sophie

#3298245 Napisano: 15.04.2010 04:49:23
js28 napisał(a):

a mnie wkurza narzekanie, że kubki MH śmierdzą. Ja dzisiaj dostałam, zostawiłam na cały dzień otwarty - już wywietrzał, teraz tylko go umyję i będzie po sprawie. Ze wszystkiego potraficie zrobić problem, który urasta do rangi katastrofy. trzeba było nie zamawiać - wtedy nic by wam nie śmierdziało. emotka

No sorry ,nikt tu nie robi problemu z kubka,po prostu piszemy co jest grane i to wszystko.A że śmierdzi jak tchórz to widać ,słychać i czuć.
Widocznie mam wyostrzone zmysły i nie będę pić z kubka z którego jedzie ,bo mi po prostu szkoda smaku mojej Lavazzy.A kubek poszedł już w dobre ręce. emotka emotka emotka
0 0

Gość: marcinek1985

#3298252 Napisano: 15.04.2010 04:53:23
wkurza mnie, że nie moge wziąść udziału w konkursie Kubusia emotka a tak bardzo chciałbym wygrac telefon a godziny konkursu są takie, że jestem wtedy w urzędzie i nie mam jak wysłać smsa emotka
0 0

Gość: taleksander

#3298260 Napisano: 15.04.2010 05:00:25
js28 napisał(a):

a mnie wkurza narzekanie, że kubki MH śmierdzą. Ja dzisiaj dostałam, zostawiłam na cały dzień otwarty - już wywietrzał, teraz tylko go umyję i będzie po sprawie. Ze wszystkiego potraficie zrobić problem, który urasta do rangi katastrofy. trzeba było nie zamawiać - wtedy nic by wam nie śmierdziało. emotka

a mnie wkurza takie własnie myślenie. To, że dostałam kubek za darmo nie znaczy, że mam się zachwycać chińskim szmelcem, którego pokrywka jest po prostu wykonana z toksycznego plastiku.
0 0

Gość: jolcia12

#3298269 Napisano: 15.04.2010 05:05:03
taleksander napisał(a):

js28 napisał(a):

a mnie wkurza takie własnie myślenie. To, że dostałam kubek za darmo nie znaczy, że mam się zachwycać chińskim szmelcem, którego pokrywka jest po prostu wykonana z toksycznego plastiku.

to nie pokrywka tak capi,
to w środku tego kubka, ten metal
0 0

aniutka

#3298296 Napisano: 15.04.2010 05:28:13
Wkurza mnie bo ktoś próbuje się mnie pozbyć z konkursu Nivea, jakimś dziwnym trafem w bardzo szyki sposów przybyło mi 40 punktów emotka
0 0

Gość: kaoa

#3298312 Napisano: 15.04.2010 05:37:39
marcinek1985 napisał(a):

wkurza mnie, że nie moge wziąść udziału w konkursie Kubusia emotka a tak bardzo chciałbym wygrac telefon a godziny konkursu są takie, że jestem wtedy w urzędzie i nie mam jak wysłać smsa emotka

mam tak samo, tylko, że jestem w tym czasie na lekcjach
0 0

Gość: ferinka24

#3298322 Napisano: 15.04.2010 05:41:27
jolcia12 napisał(a):

taleksander napisał(a):

js28 napisał(a):

to nie pokrywka tak capi,
to w środku tego kubka, ten metal

laseczki, dodajcie kieliszek ocztu, zamknijcie, wymieszajcie, potem zalejcie ciepłą wodą i zostawcie za 1h. potem wylejcie, umyjcie i zero smrodu emotka
------------------

mnie wkurza mój skrzęczek emotka
0 0

Gość: ewa1982

#3298327 Napisano: 15.04.2010 05:44:59
ewa1982 napisał(a):

a mnie wkurza Twoje dziecko mam prenumeratę przyszła gazetka a w niej konkurs bobovity Baw się kolorami patrze w necie a tam że konkurs z 2009 roku. A ja specjalnie poszłam ze śmietnika nakrętki powyciągać emotka Chyba skrobnę do gazety mailika no chyba że ma być taki konkurs w przyszłości?

Zwracam honor konkurs o tej samej nazwie jest takze w tym roku. Dzis w markecie wszystkie słoiczki z etykietkami promocyjnymi. zaraz dodam do bazy o ile jeszcze nie ma.
A wkurza mnie że nakupiłam bananów a konkurs od jutra emotka
0 0

malenka89

#3298339 Napisano: 15.04.2010 05:51:07
ewa1982 napisał(a):

ewa1982 napisał(a):

a mnie wkurza Twoje dziecko mam prenumeratę przyszła gazetka a w niej konkurs bobovity Baw się kolorami patrze w necie a tam że konkurs z 2009 roku. A ja specjalnie poszłam ze śmietnika nakrętki powyciągać emotka Chyba skrobnę do gazety mailika no chyba że ma być taki konkurs w przyszłości?

Zwracam honor konkurs o tej samej nazwie jest takze w tym roku. Dzis w markecie wszystkie słoiczki z etykietkami promocyjnymi. zaraz dodam do bazy o ile jeszcze nie ma.

gdzie jest jakiś konkurs z bananami? emotka
0 0

Gość: bibianna

#3298378 Napisano: 15.04.2010 06:06:02
wkurza mnie,że pod moim nickiem na homeopatii dodali cudze zdjęcia.dzwoniłam rano o 9 , organizator obiecał je usunąć a do tej pory nic nie zrobił
0 0

Gość: agulecece

#3298408 Napisano: 15.04.2010 06:12:15
a mnie wkurza ,że nie załapałam się na kubek dla męża i teraz mi mój zabiera z chęcią od kogoś przyjmę emotka
0 0

Gość: ewa1982

#3298519 Napisano: 15.04.2010 06:40:31
ewa1982 napisał(a):

ewa1982 napisał(a):

no dobrze wkurze się raz jeszcze bo chciałam dodać do Bazy ale nigdzie na stronie bobovity nie ma jeszcze info o konkursie emotka
Zaczyna się 19.04.
0 0

zaczytana-pola

#3298584 Napisano: 15.04.2010 06:56:43
Wkurzył mnie dzisiaj mój rozgarnięty brat, mówię do niego- Kup mi 3 batony Kinder Delice, ale pamiętaj, weź paragon i napisz sms-a, że kupiłeś. OK, kupił napisał, ja szczęśliwa wysłałam sms- ka, a teraz okazuje się, że brat nie może znaleźć paragonu emotka emotka emotka znając moje szczęście do takich konkursów i tak nie wygram, ale wolałabym mieć ten paragon w domu emotka emotka emotka
0 0