Wkurza mnie...

Gość: stokrotka60

#3296564 Napisano: 14.04.2010 09:41:44
ktos tu naćpał się lub nabakał maryśki emotka
0 0

Gość: kiro

#3296568 Napisano: 14.04.2010 09:47:27
tylko takie macie problemy w domu emotka wkurza mnie ten temat emotka
0 0

Gość: damianwro

#3296570 Napisano: 14.04.2010 09:49:13
Sprawa z Wawelem nie jest tak oczywista, podobnie jak kierunek, z którego pojawił się ten pomysł. Słusznie podniosła się dyskusja, ale niesłuszną przybrała formę.

To nie do końca takie łorewer katjen27, bo o miejscu pochówku nie powinna decydować, że się brzydko wyrażę, spektakularność zejścia. Czym jest Wawel chyba wiesz. A alternatywa była i to godna. Oczywiście w całym tym nieszczęściu musiało się znaleźć miejsce na prywatę i mamy ten cały klops.

Wciąż wstrząśnięty tragedią opowiadam się po stronie rozsądnych argumentów przeciw. Decyzję przyjmuję jednak ze spokojem, bo wiem, że moje zdanie na poziomie decyzyjnym nie ma najmniejszego znaczenia emotka
0 0

Gość: katjen27

#3296571 Napisano: 14.04.2010 09:49:16
stokrotka60 napisał(a):

Nie wiem, o czym prawisz, ale chyba jesteś w temacie emotka

Dokładnie, trzeba zamknąć temat, bowiem są persony niedoinformowane, ale klamka zapadła i już.

Nie obrażam uczuć religijnych ! Wyrażam Moje zdanie emotka Odważyłam się być niebogobojna... Ot co.
0 0

#3296573 Napisano: 14.04.2010 09:53:59
katjen27 napisał(a):

stokrotka60 napisał(a):

Nie wiem, o czym prawisz, ale chyba jesteś w temacie emotka

Dokładnie, trzeba zamknąć temat, bowiem są persony niedoinformowane, ale klamka zapadła i już.

Nie obrażam uczuć religijnych ! Wyrażam Moje zdanie emotka Odważyłam się być niebogobojna... Ot co.

pisz w jezyku polskim emotka
0 0

#3296575 Napisano: 14.04.2010 09:54:44
emanuela24 napisał(a):

kiro napisał(a):

tylko takie macie problemy w domu emotka wkurza mnie ten temat emotka

to nie czytaj emotka i pędź swoje domowe problemy rozwiązywać

w temacie wkurzają mnie osoby które tylko tyle mają do powiedzenia

zabronisz mi emotka
0 0

Gość: martakonopko

#3296576 Napisano: 14.04.2010 09:55:56
Ludzie,dajcie spokój...co wam da,że będziecie się tu na forum obrzucać błotem?To i tak nic nie zmieni a jedynie atmosferę na forum zepsuje.Każdy ma prawo wyrazić swoje zdanie,ale po co kłótnie?
stokrotka60-masz dowody na to co napisałaś?
ktos tu naćpał się lub nabakał maryśki-bez sensu.
Co do innych,którzy tak głośno krzyczą-nie szkoda wam nerwów?
Katjen-wiesz,że rozumiem o co Tobie chodzi,ale mogłaś się spodziewać co się będzie działo emotka -szkoda Twoich nerwów też.

A w temacie-wkurza mnie,że jest późno a ja spać nie mogę...
0 0

#3296578 Napisano: 14.04.2010 09:59:19
martakonopko zielenialas emotka
0 0

#3296579 Napisano: 14.04.2010 10:00:31
kiro napisał(a):

konto sobie napijasz durnymi postami?
wkurzają mnie takie osoby...
0 0

#3296580 Napisano: 14.04.2010 10:01:37
martakonopko napisał(a):

kiro napisał(a):

konto sobie napijasz durnymi postami?
wkurzają mnie takie osoby...

tak nabijam sobie posty a jak ty mnie wkurzasz i ten twoj awatar emotka
0 0

#3296582 Napisano: 14.04.2010 10:11:33
emanuela24 napisał(a):

martakonopko napisał(a):

Ludzie,dajcie spokój...co wam da,że będziecie się tu na forum obrzucać błotem?To i tak nic nie zmieni a jedynie atmosferę na forum zepsuje.Każdy ma prawo wyrazić swoje zdanie,ale po co kłótnie?
stokrotka60-masz dowody na to co napisałaś?
ktos tu naćpał się lub nabakał maryśki-bez sensu.
Co do innych,którzy tak głośno krzyczą-nie szkoda wam nerwów?
Katjen-wiesz,że rozumiem o co Tobie chodzi,ale mogłaś się spodziewać co się będzie działo emotka -szkoda Twoich nerwów też.

A w temacie-wkurza mnie,że jest późno a ja spać nie mogę...

ej że tak zapytam - Wy serio się denerwujecie jak na forum piszecie ??
ja mogę pisać ostro stanowczo - ale ciśnienie jakoś mi się nie podnosi emotka

Z tego,co zapewne zauważyłaś-niektórzy bardzo na serio...
A stojąc z boku aż oczy przecieram ze zdumienia niekiedy.
ps.wkurzają mnie nasze koty-na biegi przełajowe im się zebrało właśnie emotka
0 0

sss199

#3296601 Napisano: 14.04.2010 10:54:57
katjen27 napisał(a):

Jej, Kraków, czy Warszawa... Łorewer... Zginęli tragicznie, a Wy im punktujecie, co zrobili, a czego nie zrobili...

Narutowicz też zginął tragicznie i jakoś nikt nie wpadł na tak genialny pomysł, aby chować go na Wawelu.
Ja zaznaczam, że mi to zwisa , że prezydent akurat tam spocznie, ale przyjmuję do wiadomości argumenty przeciwników tego pomysłu i się z nimi zgadzam. Natomiast zwolennikom sensownych argumentów argumentów brak.
Druga kwestia to chowanie razem z nim żony, może to nie na miejscu, ale o ile mi wiadomo żaden z spoczywających na Wawelu nie był chowany z małżonką.

I wqrza mnie jeszcze fakt, że polskie społeczeństwo (namiętnie wierzące w tzw. boga i wszystkie cuda z nim związane) nie ma bladego pojęcia o prawdziwym życiu i relacjach rodzinnych tzw. Jezusa... A co najgorsze, społeczeństwo wierzy we wszystko, co można przeczytać w tzw. biblii... Paranoja, zaścianek, niemoc i zamknięcie na inne prawdy... To też mnie wqrza !
Uwierz mi ja nie jestem najlepszym przykładem bogobojnego katolika, ale jestem osobą wierzącą i praktykującą( z pewnymi przerwami czasami dłuższymi, a nawet bardzo długimi emotka )
Polskie społeczeństwo jest zaściankowe to fakt, jest to również grupa paranoików , co pokazały ostatnie wydarzenia.
Tylko powiedz czy to, że poznałaś prawdę o Chrystusie jak to mniej więcej określiłaś, daje Ci prawo do drwienia z religii? Nie wydaje mi się.
Człowiek inteligentny potrafi się odnieść z szacunkiem do zagadnień, z którymi się nie zgadza.

I oto było moje pierwsze wystąpienie w obronie wiary emotka może jeszcze nie wszystko stracone i mój kociołek zajmie ktoś inny emotka kogo ja oszukuję emotka
0 0

Gość: agava

#3296603 Napisano: 14.04.2010 11:04:45
Wkurza mnie, że nic nie wygrywam emotka Już nie pamiętam, kiedy ostatnio był u mnie listonosz emotka
I wkurzają mnie te dyskusje gdzie ma być Prezydent pochowany, czy też, gdzie pochowany być nie powinien. Decyzja zapadła, nie zmienimy jej a dyskutując na ten temat tylko wprowadzamy nowe podziały i prowokujemy do kłótni. Jest Żałoba Narodowa, uszanujmy to. Wielu osobom w naszym kraju serce pękło z rozpaczy - muszą nauczyć się żyć na nowo. Żyć bez osób, które były fundamentem ich życia ... A bez fundamentów zazwyczaj wszystko się wali ... O tym pomyślcie, zanim zaczniecie się kłócić, o tych nieszczęśliwych rodzinach, bliskich, przyjaciołach. Nie kłóćmy się, gdy kraj jest w żałobie.
0 0

Gość: dita

#3296605 Napisano: 14.04.2010 11:09:02
katjen27 napisał(a):

I wqrza mnie jeszcze fakt, że polskie społeczeństwo (namiętnie wierzące w tzw. boga i wszystkie cuda z nim związane) nie ma bladego pojęcia o prawdziwym życiu i relacjach rodzinnych tzw. Jezusa... A co najgorsze, społeczeństwo wierzy we wszystko, co można przeczytać w tzw. biblii... Paranoja, zaścianek, niemoc i zamknięcie na inne prawdy... To też mnie wqrza ! emotka emotka emotka

a w co Ty wierzysz?

Ja wierzę w Boga, w Jezusa, w rzeczy napisane w Biblii. Skoro piszesz takie rzeczy, to przedstaw argumenty. Znasz jakąś inna księgę opisującą 'prawdziwe życie' Jezusa, która jest oczywiście o wiele bardziej wiarygodna?

Moją prawdą jest moja wiara, i też równie dobrze mogę napisać, że 'inne prawdy' to paranoja albo zaścianek. Ale nie pisze, ponieważ szanuje poglądy i wierzenia innych. A Ty swoim postem dobitnie udowodniłaś, nazywając mojego Boga- tzw. bogiem, moją wiarę- paranoją, że szacunku do innych ludzi nie posiadasz.

W temacie- wkurzają mnie takie osoby.
0 0

smsowicz

#3296607 Napisano: 15.04.2010 12:02:34
Wkurzają mnie czarno-białe strony, które bardzo rażą po oczach, na przykład Lidl jak ktoś chce się przekonać http://www.lidl.pl/
Przecież i tak nikt nie przekona, że białe jest białe, a czarne jest czarne. emotka
0 0

Gość: czarnygreg

#3296669 Napisano: 15.04.2010 05:50:07
Chciałam sobie zagrać z monini, wypełniłam już to i owo,
patrzę: nie da sie odczytać nr paragonu! Wyblakł! Kurcze, specjalnie tę oliwę kupiłam, inne paragony ok a ten bledziutki, datę też ledwie widać, i to mnie wkurzyło
0 0

monia24

#3296691 Napisano: 15.04.2010 05:56:00
emotka
A tutaj dalej ten sam temat emotka
Zróbcie sobie kochani kawkę, dobry film włączcie. Naprawdę szkoda nerwów. emotka
0 0

ziolko

#3296910 Napisano: 15.04.2010 07:26:07
marcinek1985 napisał(a):

kasia54 napisał(a):

ziolko napisał(a):

wkurza mnie jeden konkurs, w którym brałam udział.
Wysłałam maila 29 LIPCA na konkurs Helion, coś z Kasperskym, albo podobnie, w każdym razie mail <konkurs@helion.pl>.
Nie wygrałam, zdarza się... ale.. dziś dostałam maila o następującej treści:

Wiadomość usunięto bez czytania (14 kwietnia 2010 14:44:59 (GMT+01:00) Sarajewo, Skopie, Warszawa, Zagrzeb).

No wiecie co... to po chcą, żeby wysyłać maile, skoro ich nie czytają i nie biorą pod uwagę???

emotka emotka emotka

inni o pochowaniu Prezydenta a ty o konkursie.... brak słów

wkurza mnie właśnie takie podejście emotka

To nie jest wątek polityka, wc, dyskusje emotka

Więc wątek ziolka jest jak najbardziej na miejscu

w porównaniu z Twoim emotka

właśnie przeczytałam co sądzicie o tym co napisałam...
może i brak słów, że nie wypowiadam się na temat pochówku itp.. mam swoje zdanie na ten temat, ale nie muszę powielać innych i tworzyć epopei na ten temat.

O tym mailu napisałam, bo sprawdzałam pocztę i taką perełkę znalazłam. Dodam, że wtedy bardzo mi zależało na Kasperskym i zawiodłam się, a teraz po tym jak się dowiedziałam, że w ogóle mój mail nie był odczytany i brany pod uwagę to się zirytowałam.

Co do wątku wkurza mnie to ludzie piszą tu o różnych powodach do wkurzania, więc nie rozumiem dlaczego mam być piętnowana za to co mnie wkurza.. w końcu ogólnie to jest forum konkursowe a ja napisałam o konkursie emotka

emotka
0 0

olus15

#3296933 Napisano: 15.04.2010 07:32:37
ziolko to twój wątek jest na miejscu
Mam nadzieję, że już dziś do tamtego wątku nie wrócimy
0 0

ziolko

#3297000 Napisano: 15.04.2010 08:09:28
wkurza mnie, że wiele konkursów zakończyło się jeszcze w marcu, nadal nie ma wyników a jak dzwonię i się pytam, to tłumaczą się że nie prowadzili żadnych losowań z powodu żałoby narodowej emotka luudzie... od momentu zakończenia do żałoby było co najmniej 10 dni, więc nie rozumiem tego opieszalstwa emotka emotka emotka
żałoba żałobą, ale mogliby się wywiązywać w terminie z regulaminów emotka
0 0