Wkurza mnie...

Gość: agulecece

#3297024 Napisano: 15.04.2010 08:19:33
ilonar2301 napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

Ja też byłam zaskoczona decyzją o pochowaniu pary prezydenckiej na Wawelu i też jej nie rozumiem. Ale to nie rodzina o tym zdecydowała, rodzina jedynie zgodziła się na Wawel, inicjatywa wyszła od kogoś innego. W tym momencie nie ma się jednak już o co kłócić. Decyzja zapadła, wszyscy wiedzą, że wiele osób się z tym nie zgadza, ale zamilknijmy już. Wystarczy tych kłótni.
Decyzji już nie zmienią, zbyt dużo podjętych kroków zostało w kierunku pogrzebu na Wawelu i niech tak zostanie. Nas nie ubędzie jeśli będą tam pochowani, krzywdy Wam tym nie robią. Skończmy te przepychanki nad trumnami.

Uważam, że osoby które podjęły decyzję o pochowaniu ich na Wawelu, wyrządziły wielką krzywdę i parze prezydenckiej i ich rodzinie - bo to znowu rozpętało kłótnie, a było to przecież do przewidzenia.

Też uważam, że jest to zła i bardzo nieprzemyślana decyzja, bo nie dość, że teraz są uzasadnione spory na ten temat, to później, za jakiś czas ktoś podejdzie do Marty Kaczyńskiej i powie, że jej ojciec na to nie zasługuje. Bo na pewno znajdą się takie osoby, skoro już teraz są osoby, które protestują przed Ratuszem w Krakowie. Ja jestem temu przeciwna, ale mam tyle szacunku do osób, które zginęły w tej katastrofie, że nie wyszłabym na ulicę i nie krzyczałabym, że na to nie zasługuje. Dla mnie nie zginęli tam politycy, a zginęli ludzie.

na poczatku bylam przeciwna pochówkowi na wawelu ale po głębszym zastanowieniu stwierdzam że nasze kłótnie i protesty sprawiają jeszcze większy bół pani Marcie i reszcze rodziny,decyzja którą zaakceptowali byłapodjęta pod wpływem emocji i może nie dokońca nieprzemyślana,napewno jej bliskość i intymność w chwilach jakie każdy z nas spędza nad grobem bliskich będą mocno okrojone.ale jedno jest pewne na wawelu nikt nie zbeszczesci grobu!
0 0

KochamKoty

#3297039 Napisano: 15.04.2010 08:22:56
wkurza mnie firma EURO RSCG 4 D !!! emotka
0 0

Gość: awi

#3297045 Napisano: 15.04.2010 08:24:14
ziolko, nie irytuj się, jezeli na konkurs wpływa mnóstwo odpowiedzi (i nie są to opisówki) to najpierw losują a potem czytają i sprawdzają tylko te wylosowane. Wydaje mi się to logiczne. Mam nadzieję, że te nieprzeczytane niszczą bez handlowania danymi emotka
0 0

ziolko

#3297064 Napisano: 15.04.2010 08:30:20
awi napisał(a):

ziolko, nie irytuj się, jezeli na konkurs wpływa mnóstwo odpowiedzi (i nie są to opisówki) to najpierw losują a potem czytają i sprawdzają tylko te wylosowane. Wydaje mi się to logiczne. Mam nadzieję, że te nieprzeczytane niszczą bez handlowania danymi emotka

akurat konkurs o jaki mi chodzi, to nie opisówka, tylko zaznaczenie 1 czy 2 odpowiedzi i tyle, dlatego takie irytujące jest to, że tyle czasu zwlekają emotka

aa.. i nagrody chyba 2, wielki problem z 2 osobami emotka
0 0

ziolko

#3297074 Napisano: 15.04.2010 08:34:47
aaa... i jeszcze piramidalnie wkurza mnie opera emotka emotka emotka co tylko otworzę jakiś dokument w pdf to później nie mogę go zamknąć! cała opera mi się wiesza, później wyskakuje jakiś komunikat o wysyłaniu raportu z błędami. Miałam kilka stron otwartych na kartach i teraz nie pamiętam jakie to były, bo mi się wszystko zamknęło emotka

kto ma taki sam problem??? może mi napisze, jak to rozwiązać?????????
0 0

ja-sylwia

#3297078 Napisano: 15.04.2010 08:36:52
ziolko napisał(a):

aaa... i jeszcze piramidalnie wkurza mnie opera emotka emotka emotka co tylko otworzę jakiś dokument w pdf to później nie mogę go zamknąć! cała opera mi się wiesza, później wyskakuje jakiś komunikat o wysyłaniu raportu z błędami. Miałam kilka stron otwartych na kartach i teraz nie pamiętam jakie to były, bo mi się wszystko zamknęło emotka

kto ma taki sam problem??? może mi napisze, jak to rozwiązać?????????

mam podobny problem tylko że mi wogóle nie chce otwierać dokumentów w pdf i też mi sie opera zamyka a jak włącze i dam kontunuuj przerwaną sesje czy jakoś tak to i tak wyskakuje mi opera bez tych moich otwartych okienek emotka
0 0

Gość: sophie

#3297089 Napisano: 15.04.2010 08:39:57
emanuela24 napisał(a):

ludzie to wolny kraj każdy może sobie opinie wyrażać - ja sama nie rozumiem tego że to WAWEL - i się z tym nie zgadzam (powtarzam to nie ta ranga bohaterstwa czy zasług dla państwa) i to moja opinia i jej nie zmienię

ale żeby tak wychodzić na ulice ;/ ojc (już prasa zagraniczna o nas trąbi )

dzisiaj bardzo mądrze wypowiadał się na ten temat Kwaśniewski w tvn - podzielam jego zdanie

ludzie opanujcie się trochę - żeby Wałęsę zwyzywać - ja-sylwia chyba nie za bardzo masz pojęcie czego dokonał i jaki był ustrój w tamtych czasach (proponuję zmienić nauczyciela historii)

katjen27 - nie obrażaj uczuć religijnych bo wchodzisz na grząski teren

i wkurza mnie to wszystko - robią cyrk z tragedii dla swoich niespełnionych ambicji ( chodzi mi o osobę która wpadła na cudowny pomysł aby pochówek odbył się na Wawelu)

[/quote

Osoba która wpadła na ten pomysł nie ma sobie niczego do zarzucenia moim zdaniem.Uszanujmy tę decyzję.Natomiast osoby które zaczęły pisać list i protestują to i owszem .Powinni się wstydzić takiego postępowania.

0 0

orchidea27

#3297197 Napisano: 15.04.2010 09:28:25
Mnie dziś wkurzyła odpowiedź organizatorów GARNIERA CZYSTA PRZYJA¬Ñ odnośnie zakończenia wczorajszego etapu konkursu i zawieszeniu go do 19.04.2010 20min przed końcem etapu.

Tu możecie wypowiedzieć się i przeczytać

http://www.facebo...zn?ref=nf&v=wall

emotka emotka emotka
0 0

Gość: rafal9238

#3297222 Napisano: 15.04.2010 09:37:45
wkurza mnie użytkownik lufka.proźba do admina.wywal go. emotka
0 0

Gość: sophie

#3297292 Napisano: 15.04.2010 10:12:28
emanuela24 napisał(a):

sophie tej osoby nie ma emotka nagle nikt się przyznać do tego nie chce

ale uważam że protesty na ulicach to przesada - można sobie podyskutować ale żeby taki wstyd na ulicach robić ;/

Niestety,relacjonuje to wszystko większość dziennikarzy z całego świata.Z jednej strony tłumy na ulichach ,płacz ,żałoba ,a z drugiej protesty .
Na szczęście tych drugich jest mniej ,ale i tak wstyd przed światem emotka
0 0

Gość: mala4

#3297360 Napisano: 15.04.2010 10:33:35
sophie napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

ale uważam że protesty na ulicach to przesada - można sobie podyskutować ale żeby taki wstyd na ulicach robić ;/

Niestety,relacjonuje to wszystko większość dziennikarzy z całego świata.Z jednej strony tłumy na ulichach ,płacz ,żałoba ,a z drugiej protesty .

Niestety straszny wstyd, wszystkie media na świecie o tym trąbią.
Każdy ma prawo do własnego zdania, ale do decyzji nie każdy i uszanujmy to.
Patrząc na ten cyrk to jeszcze Warszawa powinna protestować za utrudnienie i sparaliżowanie komunikacji a tego nie robi. Temat należałoby skończyć i uszanować decezje takie jakie są, niezależnie od swojego zdania.

Mnie też wkurza Opera, korzystam z Explorera, mimo wiekszych zagrożeń.
0 0

Gość: polec

#3297397 Napisano: 15.04.2010 10:47:18
mala4 napisał(a):

sophie napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

Patrząc na ten cyrk to jeszcze Warszawa powinna protestować za utrudnienie i sparaliżowanie komunikacji a tego nie robi. Temat należałoby skończyć i uszanować decezje takie jakie są, niezależnie od swojego zdania.

Utrudnienie i sparaliżowanie komunikacji ???, chyba sobie żartujesz. Mieszkam na trasie Vipów i w sobote uciekam z tego miasta, bo już dzisiaj autem nie mogłam wyjechać.

Moje zdanie znacie, Wawel nie, bo to, że zginął w katastrofie lotniczej, to żaden wyczyn, ludzie giną codziennnie i ich nie chowają na Wawelu.

Nie był moim prezydentem, bo nie raz nie dwa i nie pięć, musiałam się za niego wstydzić.

Przyjaciele Niemcy, Anglicy i sami Rosjanie, bo i takich mamy z mężem, którzy Wawel znają i kochają tak jak ja, zareagowali kpiną i szyderstwem, ze to kolosalne nadużycie i deprecjacja.

Protesty mnie nie ruszają, może nawet lepiej, że świat wie, że są ludzie przeciwni tej decyzji i że dopóki kościół będzie się w Polsce mieszał w politykę, nigdy nie będzie dobrze!.
0 0

orchidea27

#3297403 Napisano: 15.04.2010 10:49:43
orchidea27 napisał(a):

Mnie dziś wkurzyła odpowiedź organizatorów GARNIERA CZYSTA PRZYJA¬Ñ odnośnie zakończenia wczorajszego etapu konkursu i zawieszeniu go do 19.04.2010 20min przed końcem etapu.

Tu możecie wypowiedzieć się i przeczytać

http://www.facebo...zn?ref=nf&v=wall

emotka emotka emotka

zepsuł mi się hunor na cały dzień emotka
0 0

#3297406 Napisano: 15.04.2010 10:51:04
A w temacie to wkurza mnie, że u nas leje paskudnie i że wszystko się ociąga!!
0 0

orchidea27

#3297408 Napisano: 15.04.2010 10:51:47
polec napisał(a):

Zapraszam do mnie u mnie emotka
0 0

#3297421 Napisano: 15.04.2010 10:56:07
orchidea27 napisał(a):

polec napisał(a):

No co Ty ??? a u as tak paskudnie leje i jest szkaradna pogoda. I to już chyba 3 dzień z rzędu.

Słońca trzeba mi emotka

Do tego wkurzam się , bo pieniedzy ze stypendium nie przelali mi jeszcze, wrr!!!
0 0

Gość: bassia5

#3297431 Napisano: 15.04.2010 10:58:31
polec napisał(a):

mala4 napisał(a):

sophie napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

Utrudnienie i sparaliżowanie komunikacji ???, chyba sobie żartujesz. Mieszkam na trasie Vipów i w sobote uciekam z tego miasta, bo już dzisiaj autem nie mogłam wyjechać.

Moje zdanie znacie, Wawel nie, bo to, że zginął w katastrofie lotniczej, to żaden wyczyn, ludzie giną codziennnie i ich nie chowają na Wawelu.

Nie był moim prezydentem, bo nie raz nie dwa i nie pięć, musiałam się za niego wstydzić.

Przyjaciele Niemcy, Anglicy i sami Rosjanie, bo i takich mamy z mężem, którzy Wawel znają i kochają tak jak ja, zareagowali kpiną i szyderstwem, ze to kolosalne nadużycie i deprecjacja.

Protesty mnie nie ruszają, może nawet lepiej, że świat wie, że są ludzie przeciwni tej decyzji i że dopóki kościół będzie się w Polsce mieszał w politykę, nigdy nie będzie dobrze!.

Ja też uważam że Wawel to mocna przesada. Wkurza mnie jednak to, że patrząc teraz na materiały filmowe, które obecnie nadają to myślę, że my tak naprawdę to nic nie wiedzieliśmy o prezydencie. Przedtem media go opluwały i kpiły, szydziły z zachowania pani Marii w stosunku do męża, teraz nagle znalazły się zapisy, na których jawi się On jako naprawdę sympatyczny człowiek. A ci dziennikarze, którzy przedtem naśmiewali się z niego teraz płaczą przed kamerami i mówią jakiego mieliśmy wspaniałego prezydenta. Polskie media stały się dla mnie symbolem obłudy i zakłamania.
0 0

Gość: ewa1982

#3297436 Napisano: 15.04.2010 11:00:11
A u nas piekne słońce emotka
A wkurza mnie że gdzie nie wejde na jakie forum to albo temat żałoby (rozumiem) albo odlotek co do 2 czy jakaś kampania na e-konkursach odlotka bo może o czymś nie wiem?
0 0

orchidea27

#3297444 Napisano: 15.04.2010 11:04:46
polec napisał(a):

orchidea27 napisał(a):

polec napisał(a):

No co Ty ??? a u as tak paskudnie leje i jest szkaradna pogoda. I to już chyba 3 dzień z rzędu.

Słońca trzeba mi emotka

Do tego wkurzam się , bo pieniedzy ze stypendium nie przelali mi jeszcze, wrr!!!

Poważnie słoneczko jak nie wiem co właśnie ide z synkiem na spacerek emotka

Nie łam się pewnie po południu będą na twoim koncie hihi
0 0

ziolko

#3297446 Napisano: 15.04.2010 11:06:32
bassia5 napisał(a):

polec napisał(a):

mala4 napisał(a):

sophie napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

Ja też uważam że Wawel to mocna przesada. Wkurza mnie jednak to, że patrząc teraz na materiały filmowe, które obecnie nadają to myślę, że my tak naprawdę to nic nie wiedzieliśmy o prezydencie. Przedtem media go opluwały i kpiły, szydziły z zachowania pani Marii w stosunku do męża, teraz nagle znalazły się zapisy, na których jawi się On jako naprawdę sympatyczny człowiek. A ci dziennikarze, którzy przedtem naśmiewali się z niego teraz płaczą przed kamerami i mówią jakiego mieliśmy wspaniałego prezydenta. Polskie media stały się dla mnie symbolem obłudy i zakłamania.

zgadzam się - obłuda, zakłamanie - mediów i nie tylko.
Czytałam w jednym z artykułów o tym, że prezydent niedawno miał zaledwie 25% poparcia i że na pewno by przegrał wybory. A teraz jak się patrzy na wszystkich to tylu przyjaciół się znalazło
emotka emotka emotka

media muszą pokazywać wizerunek pozytywny.
Wielu ludzi nie miało pojęcia jaki on był prywatnie, więc wielu przeciwników nagle budzi się z myślą, że właściwie to był super gość emotka tylko czemu wcześniej tak nie uważali?

też uważam, że Wawel to przesada, ale cóż. Decyzja podjęta. Jak zobaczyłam, ile ważnych osób przyjedzie na pogrzeb, ile książąt i królów to głowa mała. Mam nadzieję, że nikomu nic do głowy nie strzeli i nie wykorzysta okazji do swoich celów emotka emotka

wkurza mnie dziś wszystko... idę się przejść...

0 0