Wkurza mnie...

Gość: katrin22

#3302908 Napisano: 17.04.2010 05:58:46
Wkurzają mnie plotkary.To już człowiek nie może se legalnie przytyć, żeby one nie rozgadały, że ciąży sobie ktoś jest.

A z drugiej strony, mogą wykrakać emotka emotka
0 0

Gość: bruce

#3302914 Napisano: 17.04.2010 06:06:35
katrin22 napisał(a):

Wkurzają mnie plotkary.To już człowiek nie może se legalnie przytyć, żeby one nie rozgadały, że ciąży sobie ktoś jest.

emotka emotka
to się nadaje do Popraw sobie humor! emotka
0 0

Gość: katrin22

#3302919 Napisano: 17.04.2010 06:12:10
bruce napisał(a):

katrin22 napisał(a):

emotka emotka

emotka emotka emotka

W sumie masz racje, ale i tak mnie to wkurzyło emotka
0 0

psika

#3302926 Napisano: 17.04.2010 06:17:36
damianwro napisał(a):

dawidekk napisał(a):

Nie kombinowałem tylko kody się powtarzają emotka Zrobiłeś mi nadzieję teraz emotka Napisałem już emotka

próbuj, do stracenia masz tylko Wii emotka ... dziwi ta liczba 17 kodów, 21 to 3 próby wygrania, a 17 to takie nie do końca wiadomo co emotka

Zapakuj wszystko w koperte i wyslij , napisz wyjasnienie i czekaj na odpowiedz, zalezy od ich poczucia humoru...
Mam nadzieje ze ci sie uda!!!
0 0

Gość: bruce

#3302928 Napisano: 17.04.2010 06:19:35
katrin22 napisał(a):

bruce napisał(a):

katrin22 napisał(a):

emotka emotka

emotka emotka emotka

mnie często wkurzają, zwracając uwagę, jak powinno się ubierać i w jakich kolorach nosić ciuchy... żenada! emotka
0 0

Gość: awi

#3302930 Napisano: 17.04.2010 06:24:04
kiro napisał(a):

arta napisał(a):

frezja napisał(a):

chmurka napisał(a):

Wkurza mnie rodzinka, jutro jest pogrzeb Prezydenta i Prezydentowej a oni się na obiad wprosili emotka

twoj post mnie rozbroil emotka gdybym miala wybierac pogrzeb a rodzine wybralabym rodzine ...z calym sacunkiem do ciebie ale to co napisalas jest nie na miejscu emotka

nie przesadzajmy, niech każdy decyduje za siebie. Nie wiesz, jaka sytuację ma chmurka, może rodzinka jest u niej co tydzień i ma ich dośc, może jest patriotką i chce przeżyć ten pogrzeb w ciszy, może...

Niech każdy robi, co uważa za stosowne i będzie dobrze (Ty obiadek, ona pogrzeb, a ja... nie wiem) emotka

jak moze rodzina przeszkadzac emotka moze kiedys zacznie jej brakowac emotka

Oj może przeszkadzać - ludzie bywają różni. Poza tym WPROSILI SIE podczas gdy chmurka miala inne plany na niedzielę. Chmurko, więcej asertywności. Ja też nie lubię jak się ktoś wprasza do mnie ignorując moje plany. Zwlaszcza rodzina nie powinna tak robić, to faktycznie wkurzające.
0 0

cudaczek121

#3302962 Napisano: 17.04.2010 06:55:11
chmurka napisał(a):

Wkurza mnie rodzinka, jutro jest pogrzeb Prezydenta i Prezydentowej a oni się na obiad wprosili emotka

zaproponuj im wspólne oglądanie uroczystości w tv emotka Wkurza mnie moja młodsza siostra,która wczoraj stwierdziła,że skoro do 18 czerwca mają mieć wystawione oceny,to ona nie może ze mną od 8-15 czerwca lecieć do Maroka na wygraną wycieczkę,bo nie będzie miała czasu kiedy ocen poprawiać,więc kazała mi przekładać termin emotka Powiedziałam jej,żeby już teraz starała się o jak najlepsze oceny,żeby potem nie musiała nic poprawiać już emotka
0 0

Gość: marielu

#3303004 Napisano: 17.04.2010 07:37:33
wkurza mje że mi majtki w dupkie wchodzom emotka
0 0

olunka

#3303005 Napisano: 17.04.2010 07:38:54
cudaczek121 napisał(a):

chmurka napisał(a):

zaproponuj im wspólne oglądanie uroczystości w tv emotka Wkurza mnie moja młodsza siostra,która wczoraj stwierdziła,że skoro do 18 czerwca mają mieć wystawione oceny,to ona nie może ze mną od 8-15 czerwca lecieć do Maroka na wygraną wycieczkę,bo nie będzie miała czasu kiedy ocen poprawiać,więc kazała mi przekładać termin emotka Powiedziałam jej,żeby już teraz starała się o jak najlepsze oceny,żeby potem nie musiała nic poprawiać już emotka

to mnie zabierz do Maroka, ja już nie musze żadnych ocen poprawiać
emotka emotka
0 0

zielonaszpilka

#3303010 Napisano: 17.04.2010 07:43:01
olunka napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

chmurka napisał(a):

emotka emotka

w sumie porywasz ja w najgorętszym okresie w szkole emotka z tego, co pamiętam dobrze jest być i pilnować swoich ocen, nawet jeśli nie masz co poprawiać emotka
ale z drugiej strony maroko... ech, co tam oceny emotka chyba jednak wybrałabym Maroko emotka
0 0

olunka

#3303011 Napisano: 17.04.2010 07:43:07
marielu napisał(a):

bo to som stringi emotka
0 0

Gość: cudaczek

#3303012 Napisano: 17.04.2010 07:43:14
emanuela24 napisał(a):

marielu napisał(a):

zdejm i załóż odwrotnie - przestanom emotka

najlepiej od razu na głowę
emotka
0 0

edith

#3303014 Napisano: 17.04.2010 07:44:15
bruce napisał(a):

katrin22 napisał(a):

bruce napisał(a):

katrin22 napisał(a):

emotka emotka

emotka emotka emotka

mnie często wkurzają, zwracając uwagę, jak powinno się ubierać i w jakich kolorach nosić ciuchy... żenada! emotka

To i ja w tym temacie bo cie rozumiem doskonale wkurzające uwagi typuOOOO jak ty ładnie wygladasz....naprawdę lepiej ci jak jesteś grubsza!! emotka A czy ja zawsze mam miec romiar 36 czy 40 to jest tak żle???? emotka
0 0

Gość: marielu

#3303017 Napisano: 17.04.2010 07:46:17
dziemkuje za rady babony ale to som dobre amerykanckie majty s golfem i metkie mam s tyłu....
zgodnie z instrukcom a jednak nadal pijom w zad emotka
0 0

Gość: ati88

#3303031 Napisano: 17.04.2010 07:53:37
zielonaszpilka napisał(a):

olunka napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

chmurka napisał(a):

emotka emotka

w sumie porywasz ja w najgorętszym okresie w szkole emotka z tego, co pamiętam dobrze jest być i pilnować swoich ocen, nawet jeśli nie masz co poprawiać emotka
ale z drugiej strony maroko... ech, co tam oceny emotka chyba jednak wybrałabym Maroko emotka

ok ok ale mogła o tym troszke wcześnej pomyślec, i powiedzieć jak rezerwowała wycieczke, ja mogłabym miec same 3 aby tylko jechać emotka

a mnie dalej ząb boli.. a tata juz kombinerek szuka, aby jak cos wyrwać emotka
0 0

infatne

#3303049 Napisano: 17.04.2010 08:02:47
wkurza mnie ,że zamknęli nam w Krakowie wszystkie sklepy ,wstrzymali ruch i amerykańskie służby mi łażą po mieszkaniu
0 0

Gość: sensucht

#3303053 Napisano: 17.04.2010 08:05:15
infatne napisał(a):

wkurza mnie ,że zamknęli nam w Krakowie wszystkie sklepy ,wstrzymali ruch i amerykańskie służby mi łażą po mieszkaniu

mieszkania też sprawdzają
emotka
a mnie wkurza,że jak komuś prześlę pw z konkiem,to ta osoba nawet nie raczy podziękować emotka
0 0

infatne

#3303055 Napisano: 17.04.2010 08:08:05
sensucht napisał(a):

infatne napisał(a):

emotka
a mnie wkurza,że jak komuś prześlę pw z konkiem,to ta osoba nawet nie raczy podziękować emotka

jak się mieszka blisko rynku to sprawdzają .... myślą ,że wszyscy czyhają na ich prezydenta jak by nie mieli nic innego do roboty ...

ja bym podziękowała emotka
0 0

Gość: m3107

#3303065 Napisano: 17.04.2010 08:11:14
infatne napisał(a):

sensucht napisał(a):

infatne napisał(a):

emotka

jak się mieszka blisko rynku to sprawdzają .... myślą ,że wszyscy czyhają na ich prezydenta jak by nie mieli nic innego do roboty ...

ja bym podziękowała emotka

Obama nie przyleci to na darmo sie chłopaki trudzili emotka
0 0

jola29k

#3303078 Napisano: 17.04.2010 08:17:14
a mnie wkurza kot łazi nie wiadomo gdzie i juz przyniosł 4 kleszcze emotka a co mu kupie obroze to ja zgubi
0 0