Wkurza mnie...

Gość: sensucht

#3303080 Napisano: 17.04.2010 08:17:44
m3107 napisał(a):

infatne napisał(a):

sensucht napisał(a):

infatne napisał(a):

wkurza mnie ,że zamknęli nam w Krakowie wszystkie sklepy ,wstrzymali ruch i amerykańskie służby mi łażą po mieszkaniu

mieszkania też sprawdzają
emotka
a mnie wkurza,że jak komuś prześlę pw z konkiem,to ta osoba nawet nie raczy podziękować emotka

jak się mieszka blisko rynku to sprawdzają .... myślą ,że wszyscy czyhają na ich prezydenta jak by nie mieli nic innego do roboty ...

ja bym podziękowała emotka

Obama nie przyleci to na darmo sie chłopaki trudzili emotka

wszystko jeszcze zdarzyć się może
emotka
0 0

beataa81

#3303082 Napisano: 17.04.2010 08:20:06
sensucht napisał(a):

infatne napisał(a):

wkurza mnie ,że zamknęli nam w Krakowie wszystkie sklepy ,wstrzymali ruch i amerykańskie służby mi łażą po mieszkaniu

mieszkania też sprawdzają
emotka
a mnie wkurza,że jak komuś prześlę pw z konkiem,to ta osoba nawet nie raczy podziękować emotka

mnie prześlij,ja podziękuję emotka

chrapanie mnie wkurza...cudze emotka
0 0

Gość: asiunia2

#3303086 Napisano: 17.04.2010 08:22:48
ja tam też podziękuję jak napiszesz emotka
0 0

visserarthur

#3303091 Napisano: 17.04.2010 08:24:42
jola29k napisał(a):

a mnie wkurza kot łazi nie wiadomo gdzie i juz przyniosł 4 kleszcze emotka a co mu kupie obroze to ja zgubi

to po co go wypuszczasz...
0 0

jola29k

#3303109 Napisano: 17.04.2010 08:47:53
visserarthur napisał(a):

jola29k napisał(a):

a mnie wkurza kot łazi nie wiadomo gdzie i juz przyniosł 4 kleszcze emotka a co mu kupie obroze to ja zgubi

to jest kocur on sie mnie nie pyta czy moze wyjsc zawsze mi zwieje , a na smycz go nie uwiaze
0 0

infatne

#3303118 Napisano: 17.04.2010 08:58:41
jola29k napisał(a):

visserarthur napisał(a):

jola29k napisał(a):

to jest kocur on sie mnie nie pyta czy moze wyjsc zawsze mi zwieje , a na smycz go nie uwiaze

ja ostatnio widziałam kota na smyczy śmiesznie wyglądał .. emotka chyba nie wiedział za co go tak uwiązali i chował sie po dziurach
0 0

Gość: martakonopko

#3303140 Napisano: 17.04.2010 09:49:29
infatne napisał(a):

jola29k napisał(a):

visserarthur napisał(a):

jola29k napisał(a):

ja ostatnio widziałam kota na smyczy śmiesznie wyglądał .. emotka chyba nie wiedział za co go tak uwiązali i chował sie po dziurach

mnie moze nie wkurza,ale dziwi,ze ludzi dziwi(fajnie wyszlo),ze kot na smyczy chodzi...dawno temu,w teledysku Andrzeja Zauchy mozna bylo zauwazyc kota na smyczy...Nasze koty wszystkie chodza w szelkach,na smyczy-nie przeszkadza im to a bez szelek nie wyjda,bo nie chca-poza tym wole miec zdrowego kota niz przejechanego przez samochod czy pogryzionego przez biegajace luzem psy.Jola29k-kup pipete od kleszczy-kosztuje okolo 19 zl i zabezpiecza rowniez od pchel.:)
0 0

visserarthur

#3303150 Napisano: 17.04.2010 10:35:18
martakonopko napisał(a):

infatne napisał(a):

jola29k napisał(a):

visserarthur napisał(a):

jola29k napisał(a):

mnie moze nie wkurza,ale dziwi,ze ludzi dziwi(fajnie wyszlo),ze kot na smyczy chodzi...dawno temu,w teledysku Andrzeja Zauchy mozna bylo zauwazyc kota na smyczy...Nasze koty wszystkie chodza w szelkach,na smyczy-nie przeszkadza im to a bez szelek nie wyjda,bo nie chca-poza tym wole miec zdrowego kota niz przejechanego przez samochod czy pogryzionego przez biegajace luzem psy.Jola29k-kup pipete od kleszczy-kosztuje okolo 19 zl i zabezpiecza rowniez od pchel.:)

moj w ogóle nie wychodzi. jedyne co, to jak jest cieplo na ogrodek go wypuszczam na smyczy, a tak zazwyczaj to w domu siedzi
0 0

Gość: cb656Old

#3303168 Napisano: 18.04.2010 05:43:26
marielu napisał(a):

wkurza mje że mi majtki w dupkie wchodzom emotka

...jak widać na załączonym obrazku emotka
http://www.voila....ex.php?get=1&f=1
0 0

Gość: bruce

#3303202 Napisano: 18.04.2010 06:40:07
cb656 napisał(a):

marielu napisał(a):

emotka emotka
wkurza mnie to setnie! emotka
0 0

Gość: jolcia12

#3303209 Napisano: 18.04.2010 06:52:04
bruce napisał(a):

cb656 napisał(a):

marielu napisał(a):

emotka emotka

zeby nie było niedomówień Mary to ta po lewej emotka
0 0

Gość: olusiia975

#3303335 Napisano: 18.04.2010 09:13:34
jolcia12 napisał(a):

bruce napisał(a):

cb656 napisał(a):

marielu napisał(a):

emotka emotka

emotka emotka emotka emotka
0 0

karolkas

#3303410 Napisano: 18.04.2010 10:18:21
wkurza mnie mój mąż, za brak szacunku do moich konkursowych spraw, po ciężkich bojach znalazlam w końcu promocyjne grzeski, a moj mąż zjadł grześka i wywalił papierek do kosza (no super że sprzata po sobie, ale akurat nie to co trzeba) i jeszcze się smieje że w koszu grzebię i papierki wyciągam emotka
0 0

sambolera

#3303414 Napisano: 18.04.2010 10:20:14
karolkas napisał(a):

wkurza mnie mój mąż, za brak szacunku do moich konkursowych spraw, po ciężkich bojach znalazlam w końcu promocyjne grzeski, a moj mąż zjadł grześka i wywalił papierek do kosza (no super że sprzata po sobie, ale akurat nie to co trzeba) i jeszcze się smieje że w koszu grzebię i papierki wyciągam emotka

z moim tak samo jest (no moze czasami tylko pomoze jak o cos zapytam ale nie wie ze odpowiada pod konkurs emotka )
0 0

Gość: cudaczek

#3303421 Napisano: 18.04.2010 10:29:40
jolcia12 napisał(a):

bruce napisał(a):

cb656 napisał(a):

marielu napisał(a):

emotka emotka

Ciesz się, że nie zdarzyło Ci się to: http://officespam...hives/lost-puppy.jpg

emotka emotka emotka
0 0

Gość: grancias

#3303434 Napisano: 18.04.2010 10:47:16
Wkurza mnie, ze nakupilem tyle promocojnych produktow, a nie mam weny by jakies haslo sklecic ;/ Pewnie bedzie tak jak zawsze, obudze sie po konkursie z paragonem w reku emotka
0 0

Gość: olusiia975

#3303442 Napisano: 18.04.2010 10:53:08
grancias napisał(a):

Wkurza mnie, ze nakupilem tyle promocojnych produktow, a nie mam weny by jakies haslo sklecic ;/ Pewnie bedzie tak jak zawsze, obudze sie po konkursie z paragonem w reku emotka

Czasami tak bywa emotka emotka
0 0

sambolera

#3303455 Napisano: 18.04.2010 11:13:51
grancias napisał(a):

tez tak miewam czesto
0 0

Gość: asiunia2

#3303480 Napisano: 18.04.2010 11:36:42
sambolera napisał(a):

karolkas napisał(a):

z moim tak samo jest (no moze czasami tylko pomoze jak o cos zapytam ale nie wie ze odpowiada pod konkurs emotka )

no ja dziś zarobiłam minę jesteś rąbnieta jak nie pozwoliłam mojemu wywalic pudełka po ptasim mleczku emotka
0 0

Gość: nineczka17

#3303486 Napisano: 18.04.2010 11:43:12
karolkas napisał(a):

mój dla przekory śmieje się ze mnie że nic nie wyrzuca bo może to do konkusu potrzebne albo pyta się a to też zbierasz a to w żaden sposób nie jest z konkurem związne i nigdy nie było i tak się ze mną drażni
0 0