Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: frezja
Gość: bruce
Gość: katrin22
a żeby nie było, to wkurza mnie, że w Tv nie ma nic ciekawego i wkurzaja mnie prośby o kliki
ożesz, jak mnie to wkurza!!!!
a - jak już jest - to taki bolesny film, ze tylko się pochlastać!
tak i telewizja wzmaga nasze wkurzenie i jak tu się nie wkurzać?a w necie ciągle jedno i to samo, jednym słowem- NUDA
wkurza mnie to, że tak późno już, a można by... jakiś napadzik urządzić...
albo jakąś imprę na złość sąsiadom... do białego ranka - od razu nuda by przepadła!
jak w tym skeczu dwóch znudzonych chłopów:
-Panie, a ... może by tak co zasiać?...
-Iiiiiii...
- A... a może by tak ... zaorać?...
- Iiiii.....
Iiiii obyśmy karniaków nie dostały
buziolki
DOBRANOC
zaczytana-pola
Postów 11549
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ilonar2301:
znowu w całej rozciągłości popieram!
weszłam na ten watek, żeby się powściekać i ponarzekać (do tego jeszcze czekam na to, żeby obiecane dobowe klik uczynić...), a tu nie sposób zbyt długo... do tego jeszcze ten Twój rewelacyjny avatarek (wiesz, że go kocham!) ...i jeszcze ta stopka! - świetna!
zdecydowane: trzeba przenieść te wpisy do humorków, bo całkiem nam się poprawiły!
zaczytana-pola
Postów 11549
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a ja się wkurzam, bo nadal nie mogę dobrać odpowiedniego, opuszczam moje avatarki bez przerwy i... wreszcie wróciłam do mojego pierwszego, z lipca 2009, który jednak okazał się najlepszy...
leona
Postów 513
Data rejestracji 27.09.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Obudźcie się od ponad 60 lat są w tym kraju równi i równiejsi. Przecież po 89 nie było czystego rozdania. Ci co mieli władzę spożytkowali ją, żeby dostać kasę z prywatyzacji i ustawić się i tu jest prawdziwy problem a nie w rentach, których, gdyby nie było to byłby skandal. Michnik i inne wiadome media stoją na straży tego chorego porządku.
Nic dziwnego, że wielu z tych uprzywilejowanych nie chciałaby nic zmieniać - rzucą jałmużnę wdowom bo muszą, bo inaczej im to wytkną w trakcie kampanii wyborczej.
Akurat ofiary katastrofy były w większości znakomitej po stronie sprawiedliwości społecznej i tym bardziej ich żal. Bo ci co są za tym, żeby każdy sobie dawał radę sam (bo przecież on sam sobie poradzi bo ma kasę a, że inni nie mają to są niezaradni) są cali, zdrowi i szykuję się do skoku na pełnię władzy.
I to mnie wkurza, że ludzie niektórzy nie potrafią właściwie odpowiedzialności ukierunkować bo dają się pozorom zwodzić i gładkiej gadce.
Gość: czarnygreg
znowu jest fajny konkurs i znowu przyjdzie go spisać na straty
Gość: sandra1
Gość: pola731
Gość: olusiia975
zaczytana-pola
Postów 11549
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Już się tak nie wkurzaj
sambolera
Postów 3758
Data rejestracji 07.05.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
aniutka
Postów 1044
Data rejestracji 02.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
NIE GŁOSUJĘ
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
emanuela pierwszy raz z tobą się nie zgodzę
przeżywałam dokładnie wszystko to o czym opisujesz, moja mama po ojca wypadku została z nami sama bez pracy gdzie ja mialam rok i 2 miesiace siostra byla 3 lata starsza przez wiekszosc dziecinstwa czułam to że jestem gorsza, teraz też nie mam kolorowo i dlatego właśnie ciesze się że inne dzieciaki choć wiem że jest to niesprawiedliwe że nie wszystkei ale choć garstka tego uniknie, wiem że to jest niesprawiedliwe ale życie nigdy nie było sprawiedliwe i jeśli choć kilku osobą ktore straciły rodzica ma być lepiej naprawde ciesze sie z tego. Jest więcej niesprawiedliwości w naszym kraju żebyśmy się bulwersowali