Wkurza mnie...

Gość: frezja

#3310085 Napisano: 20.04.2010 09:13:27
bruce tematy jak najbardziej nawiazujace do wkurza mnie emotka
0 0

Gość: bruce

#3310088 Napisano: 20.04.2010 09:15:14
emotka emotka
0 0

Gość: katrin22

#3310104 Napisano: 20.04.2010 09:27:54
upsss piszemy tutaj, bo WC zapchany emotka emotka

a żeby nie było, to wkurza mnie, że w Tv nie ma nic ciekawego i wkurzaja mnie prośby o kliki
0 0

#3310110 Napisano: 20.04.2010 09:29:53
katrin22 napisał(a):

a żeby nie było, to wkurza mnie, że w Tv nie ma nic ciekawego i wkurzaja mnie prośby o kliki

ożesz, jak mnie to wkurza!!!!
emotka emotka
a - jak już jest - to taki bolesny film, ze tylko się pochlastać!
emotka
0 0

#3310114 Napisano: 20.04.2010 09:33:45
bruce napisał(a):

katrin22 napisał(a):

emotka emotka
emotka

tak i telewizja wzmaga nasze wkurzenie i jak tu się nie wkurzać?a w necie ciągle jedno i to samo, jednym słowem- NUDA emotka
0 0

#3310133 Napisano: 20.04.2010 09:49:56
katrin22 napisał(a):

bruce napisał(a):

katrin22 napisał(a):

emotka emotka
emotka

tak i telewizja wzmaga nasze wkurzenie i jak tu się nie wkurzać?a w necie ciągle jedno i to samo, jednym słowem- NUDA emotka

wkurza mnie to, że tak późno już, a można by... jakiś napadzik urządzić... emotka
albo jakąś imprę na złość sąsiadom... do białego ranka - od razu nuda by przepadła!
emotka

jak w tym skeczu dwóch znudzonych chłopów:
-Panie, a ... może by tak co zasiać?...
-Iiiiiii...
- A... a może by tak ... zaorać?...
- Iiiii.....

emotka
0 0

#3310145 Napisano: 20.04.2010 09:55:44
bruce napisał(a):

katrin22 napisał(a):

bruce napisał(a):

katrin22 napisał(a):

emotka emotka
emotka

wkurza mnie to, że tak późno już, a można by... jakiś napadzik urządzić... emotka
albo jakąś imprę na złość sąsiadom... do białego ranka - od razu nuda by przepadła!
emotka

jak w tym skeczu dwóch znudzonych chłopów:
-Panie, a ... może by tak co zasiać?...
-Iiiiiii...
- A... a może by tak ... zaorać?...
- Iiiii.....

emotka

emotka
Iiiii obyśmy karniaków nie dostały emotka
buziolki

DOBRANOC emotka
0 0

zaczytana-pola

#3310147 Napisano: 20.04.2010 10:00:46
A ja jak tam czytam Wasze ostatnie wpisy- już się nie wkurzam, może czas przenieść się do Popraw sobie humor? emotka emotka
0 0

#3310153 Napisano: 20.04.2010 10:12:13
katrin: papapa!!!
emotka

ilonar2301:
znowu w całej rozciągłości popieram!
weszłam na ten watek, żeby się powściekać i ponarzekać (do tego jeszcze czekam na to, żeby obiecane dobowe klik uczynić...), a tu nie sposób zbyt długo... do tego jeszcze ten Twój rewelacyjny avatarek (wiesz, że go kocham!) ...i jeszcze ta stopka! - świetna!
zdecydowane: trzeba przenieść te wpisy do humorków, bo całkiem nam się poprawiły!
emotka emotka
0 0

zaczytana-pola

#3310164 Napisano: 20.04.2010 10:28:26
bruce napisał(a):

emotka

ilonar2301:
weszłam na ten watek, żeby się powściekać i ponarzekać (do tego jeszcze czekam na to, żeby obiecane dobowe klik uczynić...), a tu nie sposób zbyt długo... do tego jeszcze ten Twój rewelacyjny avatarek (wiesz, że go kocham!) ...i jeszcze ta stopka! - świetna!
zdecydowane: trzeba przenieść te wpisy do humorków, bo całkiem nam się poprawiły!
emotka emotka

emotka ja też kocham ten mój avatarek i nigdy go nie opuszczę. emotka
0 0

#3310166 Napisano: 20.04.2010 10:30:51
ilonar2301 napisał(a):

bruce napisał(a):

emotka

ilonar2301:
emotka emotka

emotka ja też kocham ten mój avatarek i nigdy go nie opuszczę. emotka

a ja się wkurzam, bo nadal nie mogę dobrać odpowiedniego, opuszczam moje avatarki bez przerwy i... wreszcie wróciłam do mojego pierwszego, z lipca 2009, który jednak okazał się najlepszy...
emotka
0 0

leona

#3310172 Napisano: 20.04.2010 10:47:32
emanuela24 napisał(a):

frezja napisał(a):

natie napisał(a):

jak czytam te wszystkie komentarze pelne zawisci, zazdrosci na temat rent, pomocy Panstwa to az mi sie..powiem brzydko.. rzygać chce. co was tak boli?! ze ktos dostanie rente? ONI STRACILI MEZOW, OJCOW.. tego sie nie da rozliczyc emotka kurde czy wy byscie woleli dostac 40 tysiecy czy miec w domu tate?! no po prostu zenada!!!!!!! ja tez nie mam w zyciu rozowo ale w zyciu nie umialabym zazdroscic komus kto ma rente po tacie czy cos takiego..

a wiesz ile jest takich ludzi,ktorym matka albo ojciec zginal tragicznie i nie maja pieniazkow na utrzymanie i od rzadu nie dostali nic ...
albo po rowno albo nic..a wiesz co pisze w Konstytucji Art. 32.
1. Wszyscy są wobec prawa równi. Wszyscy mają prawo do równego traktowania przez władze publiczne.Domnieniam ,ze nic nie wiesz o innych osieroconych dieciach emotka

frezja często mamy odmienne zdanie - ale za ten post
emotka nareszcie rzeczowe podsumowanie - dokładnie to miałam na myśli emotka

Obudźcie się od ponad 60 lat są w tym kraju równi i równiejsi. Przecież po 89 nie było czystego rozdania. Ci co mieli władzę spożytkowali ją, żeby dostać kasę z prywatyzacji i ustawić się i tu jest prawdziwy problem a nie w rentach, których, gdyby nie było to byłby skandal. Michnik i inne wiadome media stoją na straży tego chorego porządku.

Nic dziwnego, że wielu z tych uprzywilejowanych nie chciałaby nic zmieniać - rzucą jałmużnę wdowom bo muszą, bo inaczej im to wytkną w trakcie kampanii wyborczej.

Akurat ofiary katastrofy były w większości znakomitej po stronie sprawiedliwości społecznej i tym bardziej ich żal. Bo ci co są za tym, żeby każdy sobie dawał radę sam (bo przecież on sam sobie poradzi bo ma kasę a, że inni nie mają to są niezaradni) są cali, zdrowi i szykuję się do skoku na pełnię władzy.

I to mnie wkurza, że ludzie niektórzy nie potrafią właściwie odpowiedzialności ukierunkować bo dają się pozorom zwodzić i gładkiej gadce.
0 0

Gość: czarnygreg

#3310333 Napisano: 21.04.2010 06:44:17
wkurza mnie ze w Tesco konkursy organizuje Czart, nie lubię ich,
znowu jest fajny konkurs i znowu przyjdzie go spisać na straty emotka
0 0

Gość: sandra1

#3310373 Napisano: 21.04.2010 06:59:55
wkurza mnie gdy gram a nic nie wygrywam
0 0

Gość: pola731

#3310939 Napisano: 21.04.2010 09:08:00
wkurza mnie dziś stronka Kubusia - jak klikam wpisz kod przekierowuje na stronę promocji Tesco emotka
0 0

Gość: olusiia975

#3311013 Napisano: 21.04.2010 09:26:39
Wkurza mnie,że dokaniają nas osoby z konkursu mojej generacji emotka
0 0

zaczytana-pola

#3311022 Napisano: 21.04.2010 09:28:39
olusiia975 napisał(a):

Wkurza mnie,że dokaniają nas osoby z konkursu mojej generacji emotka

Już się tak nie wkurzaj emotka Ocena: 3658 ode mnie emotka
0 0

sambolera

#3311090 Napisano: 21.04.2010 09:41:28
ależ mnie wkurza zostawianie awizo jak jestem w domu cały czas emotka
0 0

aniutka

#3311155 Napisano: 21.04.2010 09:55:58
Wkurza mnie Gfk, dostałam dzisiaj ankiete za którą mogła dostać 160 pkt. Wszystko szło pięknie i przy wczytywaniu pliku zatrzymało mi się na 83 procentach, napisałam do nich odpisali mi że u nich wszystko jest wporządku i kazali jeszcze spróbować, spróbowałm klika razy. Niestety nic to nie dało i ponownie napisałam i chcąc wejść jeszcze raz i pokazało mi że już ankietę wypełniałam i doliczyło mi tylko 10 punktów. Nie dość że ostatnią ankiete miłam 20 stycznia to dzisiaj tylko 10 pkt emotka
0 0

kalisto1986

#3311159 Napisano: 21.04.2010 09:57:15
leona napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

frezja napisał(a):

natie napisał(a):

jak czytam te wszystkie komentarze pelne zawisci, zazdrosci na temat rent, pomocy Panstwa to az mi sie..powiem brzydko.. rzygać chce. co was tak boli?! ze ktos dostanie rente? ONI STRACILI MEZOW, OJCOW.. tego sie nie da rozliczyc emotka kurde czy wy byscie woleli dostac 40 tysiecy czy miec w domu tate?! no po prostu zenada!!!!!!! ja tez nie mam w zyciu rozowo ale w zyciu nie umialabym zazdroscic komus kto ma rente po tacie czy cos takiego..

a wiesz ile jest takich ludzi,ktorym matka albo ojciec zginal tragicznie i nie maja pieniazkow na utrzymanie i od rzadu nie dostali nic ...
albo po rowno albo nic..a wiesz co pisze w Konstytucji Art. 32.
1. Wszyscy są wobec prawa równi. Wszyscy mają prawo do równego traktowania przez władze publiczne.Domnieniam ,ze nic nie wiesz o innych osieroconych dieciach emotka

frezja często mamy odmienne zdanie - ale za ten post
emotka nareszcie rzeczowe podsumowanie - dokładnie to miałam na myśli emotka

Obudźcie się od ponad 60 lat są w tym kraju równi i równiejsi. Przecież po 89 nie było czystego rozdania. Ci co mieli władzę spożytkowali ją, żeby dostać kasę z prywatyzacji i ustawić się i tu jest prawdziwy problem a nie w rentach, których, gdyby nie było to byłby skandal. Michnik i inne wiadome media stoją na straży tego chorego porządku.

Nic dziwnego, że wielu z tych uprzywilejowanych nie chciałaby nic zmieniać - rzucą jałmużnę wdowom bo muszą, bo inaczej im to wytkną w trakcie kampanii wyborczej.

Akurat ofiary katastrofy były w większości znakomitej po stronie sprawiedliwości społecznej i tym bardziej ich żal. Bo ci co są za tym, żeby każdy sobie dawał radę sam (bo przecież on sam sobie poradzi bo ma kasę a, że inni nie mają to są niezaradni) są cali, zdrowi i szykuję się do skoku na pełnię władzy.

I to mnie wkurza, że ludzie niektórzy nie potrafią właściwie odpowiedzialności ukierunkować bo dają się pozorom zwodzić i gładkiej gadce.

emanuela pierwszy raz z tobą się nie zgodzę emotka
przeżywałam dokładnie wszystko to o czym opisujesz, moja mama po ojca wypadku została z nami sama bez pracy gdzie ja mialam rok i 2 miesiace siostra byla 3 lata starsza przez wiekszosc dziecinstwa czułam to że jestem gorsza, teraz też nie mam kolorowo i dlatego właśnie ciesze się że inne dzieciaki choć wiem że jest to niesprawiedliwe że nie wszystkei ale choć garstka tego uniknie, wiem że to jest niesprawiedliwe ale życie nigdy nie było sprawiedliwe i jeśli choć kilku osobą ktore straciły rodzica ma być lepiej naprawde ciesze sie z tego. Jest więcej niesprawiedliwości w naszym kraju żebyśmy się bulwersowali emotka
0 0